Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
28.1.08 20:55

macko ty vies sit? no to si teda tiez sikulka :wink:

mne sa zda ze ja uz nevladzem nic robit :roll: , dnes sme boli len nakupit a potom som len navarila a zaspala jak male decko, tak ma boleli nohy :roll: :roll: :roll: , ale teraz maka za mna igor :lol: :lol: :lol:

katko sak viem ze ich mas rada :lol: :lol: :lol: je jasne ze ked sa pacia tebe, budu sa pacit aj malinkej, mozno to bude mat jak uspavanku :lol: :lol: :lol: takova romanticka hudba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 21:12

Ahoj, Misurdo,
moc šít neumím, ale baví mě to a snažím se.

Já jsem taky pořád unavená, ale většinou nemůžu usnout. V noci se budím a když ta nespavost trvá déle (tři noci po sobě apod), tak úplně odpadnu, obrečím to, jsem protivná…
Tchýně mi dala na vánoce takový ten těhotenský polštář - je to teď můj největší poklad :-) Ale stejně toho moc nenaspím :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.1.08 21:29

ja vacsinou zaspim dobre, ale je normalne ze sa zobudim o piatej alebo siestej a to skusim ist este do postele a ked do pol hodiny nezaspim, presuvam sa do obyvky k telke a PC, a tu niekedy zadriemem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
28.1.08 21:29

Mišurdo- právě nějakou takovou hudbu jsem myslela. Beru si tam určitě Kabáty. Když jsem se na to ptala PA, tak říkala, že si můžeme vzít jakoukoliv hudbu, že tam měli i metal, tak Kabáti to je velmi slabý odvar. Budu tam muset ale vzít i něco uklidňujícího a to pro manžílka :roll:.
Už jste tak trošku holky přemýšlely, v jaké poloze by jste chtěly rodit? Zdála se mi fajn ta stolička, ale když jsem ji viděla a vyzkoušela ji, tak jsem to zavrhla. Ono to asi přijde s tím, jak se budu cítit a v jaké poloze mi bude fajn 8O.
Maccko- máš na to právo být už unavená,pomalinku každý den něco udělej a uvidíš, že to zmákneš. A určitě nebudeš jediná, která by nestíhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 21:38

Díky, Poly, to jsem potřebovala slyšet :-) Ale stejně mě to štve!!! :-D
A další následek nespavosti je, že jím hromady sladkého - nic jiného mi ani nechutná. Dosud jsem se držela a přibírala normálně, tak se bojím, abych poslední měsíc netrhla rekord :-D

Jinak moc pozdravuju do Zlína!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.1.08 09:39

Macci- s tím sladkým si hlavu nelámej, jez na co máš chuť. Nedělají se ti kvasinky nebo jiné záněty? Já jsem sladké ládovala teda asi do 22.tt a ty záněty jsem přeléčovala pořád a se sladkým jsem musela přestat. Tak dám si, ale opravdu v míře. A jinak jsem si myslela, že mám taky vše nakoupené a včera jsem zjistila, že mi nějaké ty věci chybí, tak jsem valila do lékárny. U mě je to ještě brzo, ale kamarádka minulý rok rodila už v 34.tt, tak se člověk trošku obavá, co kdyby náhodou 8O.
Teď nevím, která z vás mi radila s těmi formovači na bradavky. Musím uznat, že to začíná po delší době pomáhat, ale cítím se v tom jak Dolly Buster. Tak to raději nosím jen doma, manžel z toho má obrovskou srandu :x. Kdyby ti chlapi tak věděli, co my maminy musíme vše pro miminka podstupovat. Mohla bych se na to vykašlat, ale nedovedu si představit, že bych holky nekojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.1.08 10:14

Ahoj holky preji vsem hezky den.

S tema cinnostma dennima to u me taky neni uz nic moc ale snazim se to tady udrzovat aspon vramci moznosti.No ale zacinam mit horsi noce protoze uz se nemuzu uvelebit.mala zacina byt velka a docela uz tlaci ze stran. :D

Poly taky bych chtela kojit tak doufam ze to tak bude.proto jsem se vas holky chtela zeptat zatim mi nic nevyteka z prsou ale na bradavkach se mi tvori takove jako bile tecicky to je to jako priprava na to kojeni?Ptam se asi jako idiot ale nevim jak jinak se zeptat. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.1.08 10:41

ahojky!!!! :lol:

dnes som rano o piatej vstavala na hroznu bolest bruska :? normalne som sa zapotila :roll: , ale potom to preslo a ja som etse zaspala :wink:

ja som nikdy nejak na sladke nebola, ale poslednou dobou mi chuti a musim mat kazdy den aspon nieco :? , nezjem toho kvantum ale na mna je toho az az :lol: :lol: :lol: , ale nevadi decka, sak ked budeme kojit zhodime ani nebudemem vediet jak :lol: ja chcem rozhodne tiez kojit, ale z mojej rodiny nikto nekojil, mozno par tyzdnov , takze nejaku velku oporu od nich v tomto asi mat nebudem :roll: , no hlavne ze mam vas :lol: :lol: :lol: nejak to zvladneme :wink:

lost mne zatial tiez nic netecie ani sa mi tam nic take nerobi, takze ja neviem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.08 10:56

Ahoj holky,
přeji pěkné dopoledne. :lol: Včera jsme ještě večer přetřeli pokojíček. Necháme to vyschnout … nalepit krtečky … nastěhovat nábytek … a potom foto pro Vás. :lol: Ovšem bude to asi trvat ..... se vším musím čekat na Járu a ten chodí až večer. 8O Tak to vidím nejdříve na příští týden. :wink:
Lost - jsem ráda, že jsi se zeptala ..... já o tom taky přemýšlím… a taky mi nic neteče ??? Na kurzu …už někomu vytéká mlezivo. Tak asi musíme ještě počkat??? :roll:
Musím se mrknout do trouby … peču sekanou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.08 11:30

Misurdo - dávej prosím na sebe pozor. Ta bolest bříška se mi moc nelíbí … pěkně odpočívej !!!
Já jsem dnes taky měla v plánu plno práce … něco málo jsem už udělala a začalo mi zlobit bříško tak jsem hned se vším praštila. Kašlu na to !!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.1.08 11:41

Holky odpočívat!!!!!! Mišurdo, už nejsi ve 3měsíci, tak se na vše vykašli a jen polehávej.Možná, že se málá nějak otáčela a zabolelo to. Ona má prdélka malá už málo místa, tak to pobolívat bude. Horší, kdyby to byly křeče,ale pokud jsi už teď o.k., tak to snad nic nebylo.Možná je to tím i hrdlem, jak ti říkal doktor.
Petas-ty taky nožky nahoru, žádné uklízení, to počkáááááá!!!!
Já to mlezivo mívám, jak kdy. Každá holka to má jinak. Ono je na to ještě času dost. Počkejte ty nateklá prsa po porodu, ani odsávačka nám nebude stačit :-D.
Mišurdo- uvidíš sama s tím mlíkem, třeba budeš první v rodině, která bude kóóóójit, jak dojná kravička :wink:. Kéž by to tak bylo u nás u všech, ach jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.1.08 11:45

Jinak, kdo obědvá, tak vám přeji dobrou chuť. Uvařila jsem si dnes rajskou. Holky, musíme se rozmazlovat dokud to jde. Ty jídla v té porodnici se nebudou dát jest, tak pěkně papkejte.
Mrknu se na vás ještě navečer a pak se na nějaký čas od vás odpojím. Budu si dělat novou přípojku na internet, tak to možná nějaký ten týden potrvá, tak hezky všechno proberte, ať mám co číst :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.1.08 12:26

ahojda devcata,
tak koukam, ze nestiham zase docitat, jak jste pilne :lol: :lol:
Maco-viiitej

vcera jsem udelala predposledni zkousku a uz me ceka jenom ta blba, jak se na to nemuzu furt naucit. kamoska gynekolozka mi rikala, ze na zhorsenou pamet v tehotenstvi je diagnoz a nejak se to jmenuje. takze aspon, ze nejsem uplny debil :lol: :lol:

vecicky uz tak nejak mam taky vsechny, jenom dozehlit. co porad nemam je komoda a uz asi nikdy mit nebudu, protoze ten muj ted nebude mit tri tydny cas se mnou nekde jezdit. a ja to tak nemam rada, na posledni chvili. hold se pak bude muset snazit. musi jeste zaridit pult do koupleny,vymalovat chodbu a sestavit postylku. chlapy jsou nekdy pomaly,noo :lol: :lol:

jinak spim v pohode, ale usinam pri tv, jak jsem za cely den utahana. obdivuju ty tehule co nabrali treba 15 kilo a vic, jak to zvladaji. tech mych deset je brnkacka,ale stejne bych spala poraaaad.

jste sikulky s pokojickama. my mame jeden pokoj, ktery bude do budoucna asi detsky, ale loni jsme ho malovali, dvali koberec, tak se pak jen doupravi. stejne bude prtous s nama.

mlezivo me nijak dramaticky netece, jenom trochu obcas par kapek. ale je to fakt asi jak u koho.

misurdo-s tim briskem opatrne. ale mozna by to mohli byt poslicci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.1.08 12:27

Cauves holky :)

takz preju dobrou chut pokud prave obedvate.

Misurdo - to bude snad dobry jestli uz pak nic a pohyby citis zase normalne, hezky odpocivej a dej si neco sladkeho kdyz na to mas chut

Lost - me taky nic netece :D ale myslim ze je to jedno, minule mi zacalo trochu tect snad az na porodnim sale po porodu, a do vecera jsem mela prsa jak DOlly Buster :lol: , a ty byly jakoby pupinky nebo co jsem takz mela, ale ted ne, nevim co to je, ale urcite nic spatnyho

Btw. dneska snad za chvili vyrazim s Milisem koupit uz neco pro malou, uz je na case :D , dokonce jsem uz i dala dneska vyprat nejaky hadriky od minula takze u me pokrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.1.08 13:01

Ahoj holky, už jsem zase tady. Počítač byl opět chvíli mimo domov, tak už jsem se na vás těšila.

Misurdo, dávej na sebe pozor, teď už to není jen tak. A s tím kojením je to někdy náročné - já od mojí babičky od začátku slyšela, kdy dám konečně tomu dítěti flašku, aby se pořádně najedlo - to mi fakt moc nepřidalo. A k tomu ještě ta psychika v šestinedělí :x

Vítám novou příchozí, závidím termín - i když skutečnost může být jakákoliv. Honzík se totiž narodil 7.7., sestra má holčičku 5.5., tak mi mamka od začátku říká, že bych se měla „snažit“ na 3.3., ale to by byla fakt velká náhoda.

Jinak se přidávám k těm, kdo mají problémy se spaním, probudí mě každé otočení - moje i miminka a je fakt, že ty pohyby už jsou docela bolestivé.

Nakoupila jsem konečně nějaké věci do porodky, tak už jsem to začala dávat do tašky. Taky jsem koupila čaj na podporu kojení a píšou tam, že je dobré ho pít už koncem těhotenství. To se ještě chystám na maliník, tak se budu pěkné nalévat. :roll:

Lost - myslím, že ty tečky jsou jakoby zaschlé to mlezivo, taky to mívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí