Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ránko,nebo spíš dopoledne.
To bylo práce to aspoń tak nějak všechno zběžně pročíst:-)
Děkuji za pochvaly,břichoun už je to pěkný,ale když se kouknu do galerky co mají kolikrát ty maminy za obr břicha,tak jsem ráda,že mám jenom tohle ![]()
Poly: to je fajn,že se v porodnici líbí.Aspoň z toho má člověk už předem dobrý pocit…Ta psychologie mě dříve taky lákala,ale je prý všude dost velký nával.Takže držím pěsti
Jituš: Já jsem byla na pedárně v Prachaticích…A právě přemýšlím,že bych šla dál na učitelství v MŠ.Sice jsem chtěla sociální pedagogiku,ale ty příjmačky mě nějak odradili
Bára: to máš perfektně vyřešený s tím žehlením.Já abych pravdu řekla,tak poškole když jsem šla do práce a dostala jsem první výplatu,koupila jsem si jako první žehličku a prkno
Žehlení absulotně nesnáším,ale taky nemám ráda kousek zmačkaného prádla.je to taková moje úchylka..No a když si vezmu kolik košil má přítel a musí se žehlit
![]()
Ahooj,
u nás je dneska taky tak krásně, musím ven, i kdybych měla jenom obejít sídliště.
Werčo, bříško máš pěkné, a copak to je nad pupíkem? taky z piercingu nebo z laparoskopie?
K
Ahoj holky
!
Tak náladička dobrá, z manžou zase všechno v poho, tak se hlásím zde
!
Werča - takový nádherný pupík. Vy teda vedete s misurdou, ti povím
. Kam já se na vás hrabu. Jak jsem větší (a širší
), tak už je to na mě vidět bez problémů, ale skoro devátý měsíc ani omylem!
Bára - já mám doma na žehlení všechno, ale použila jsem to jen jednou, a to když jsem Márovi žehlila košili na svatbu… jinak vím o čem mluvíš. Já a žehlení taky nejde dohomady
!
Poly - je dobře, že jsi byla s porodnicí spokojená. Já jsem se dneska k Apolináři objednávala, tak na mě byli taky moc moc hodní a rovnou vysvětlovali a že se nemám bát a až přijdu, ať řeknu, že jsem tu poprvé a všechno mi vysvětlí… tak sjem zae o krok dál…
Dneska jsem byla na kontrole, všechno je v pořádku, dokonce i váha - byla jsem spokojená. Nepřibrala jsem ani deko. A jelikož na to sestřička nic neřikala, tak je to asi v poho… řikala jsem si, že Terezka by přibrat mohla, ale ona je holka šikovná, tak to zvládne… přísun má, tak snad kdyby chtěla, zásob je tam až až
.Doktorka řikala, že teda budu mít po porodu co dělat
. JJ - řikala jsem jí, že to vím, ale co s tím teď nadělám.Důležitý je, aby se to povedlo… pomalinku, žádný spěch… Tak jsem ráda. Byly na mě hrozně hodný, loučily se semnou (sestřiččina dcera byla moje spolužačka na základce) a že drží palce mamino a bylo to takový hezký… dostala jsem zase další rady o poslýčcích
… mno a 11.2. jsem objednaná už do porodnice…
akaca: jj,nad pupíkem je jizva po piercingu.Kdybych to trubka věděla,že to udělá tohle,tak bych si ho propíchnout nedala.No aspoň že tetování mám na zádech ![]()
Nikolaa: však jak jsem psala,klidně bych snesla menšího břichouna
Poněvadž mám jenom 163cm,tak je to na mě až až.A veškerý pohyb mi dělá problémy ![]()
No a jinak se nám ty porody pěkně blíží.Když si vzpomenu ,jak jsme řešili problémy v 3měsíci a najednou je to za dveřmi ![]()
Werča - tý jo, to by mě nenapadlo, že ten pearcing udělá tohle… taky jsem nad tetováním přemýšlela, moc jsem chtěla za krk, ale slyšela jsem že to hodně bolí a tak dlouho jsem se přemlouvala (s pearcingem v puse mi to trvalo 5 let než jsem se odhodlala),a pak jsem zjistila, že jsem těhule. Tak teď už si to dávat nebudu, ale líbí se mi to moc.
Werčo to jsi malinká
. Já mám 174cm… a problém se hýbat mám pomalu taky… Terezka mě už druhý den pěkně tlačí
… no ale hlavně že se hýbe…
Dneska jedeme do Ikey koupit dvě skříně a barvu na vymalování pokojíčku. Mára má v práci volno, tak se rozhodl, že se do toho pustíme… Misurdo - vadilo by ti hodně, kdybych tě vzala jako inspiraci? Ty kytičky byly moc nádherný, navíc jsme se rozhodli pro tmavou kávovou, do toho mám koupenou růžovou kytičku jako stínítko (lampička) na zeď… jen ještě nevím, jaký barvy ke kombinaci růžová hnědá… abych to nepřeplácala
… poraď misurdo
- máme stejný vkus…
Tak zatíííím p apa pa
Dám potom vědět, jak to dopadlo…
no s tou bolestí u tetování je to hrozně individuální.Mě to bylo příjemné,akorát jedno malé místečko bylo citlivější.Horší byl ten pupík,to mě asi bolelo víc to propichování.Jinak uši jsem si propichovala jako puberťačka sama.....Jeee 174cm,co bych za to dala ![]()
Jinak teda hodím do galerky to tetování a pár fotek..objevila jsem je zahrabané v počítači úplně náhodou..jsou teda z mobilu,takže horší kvalita
werčo, tetování je moc pěkný a nad pupíkem mám stejnou jizvu jako ty. Ale mě to propichování vůbec nebolelo, to spíš bylo horší půl roční čištění vpichu. Alepak to hubený bříško, bokovky a naúšnička, to bylo žůžo. ![]()
akaca: když jsi do toho měla bříško,tak není co řešit.Já jsem byla kapku při těle,když jsem si to nechala propíchnout.Takže jsem břicho stejně nikde neukazovala.Ale pak jsem zhubla a už to šlo,jenže mi to píchla kosmetička křivě
No doufejme,že ta jizva vymizí.
Ahoj holky, jizvu nad pupíkem mám taky. Ale ono se to určitě po porodu napravý a nebude to vypadat tak hrozně.
Katko díky za informace z porodnice, no jsem zvědavá.
Žehlení taky nemusím, ale zajimavé bylo, že ty malé věcičky mi vůbec nevadili.
Nikol to je dobře, že je všechno v pořádku, trochu závidím, že jsi vůbec nepřibrala. Já se ted naléjvám vodou, no hrůza.
Werčo bříško máš fakt pěkné, kulatoučké. Jestli se mi to povede,t ak taky jednu šoupnu.
Děvčata já se loučím v práci a na určitou dobu budu bez internetu. Budete mi hrozně chybět, ale já se budu snažit, nějak připojovat. Teda doufám. Co kdybych poslala někomu moje číslo na mobil a kdyby některá rodila náhodou dříve, tak by jste mi to písli. Co vy nato? Nerada bych byla úplně mimo obraz. Prosím, prosím. ![]()
Stejfi, určitě, pošli to číslo přes SZ, už jsme si tady tak trochu čísla rozeslaly, a my se snad potkáme v LB nebo v porodnici. Kde v LB bydlíte? My jsme na Kuntratický. K
Ahoj holky, stydím se, že vás tak zanedbávám
, ale jsem v jednom kole. Furt něco-škola nemoc, zlobivý čertík..
A počítač je pro mne jak droga, když už k němu sednu, tak na celý den
. S tím žehlením, těší mě, že v tom nejsem sama. I když ne, že přímo nesnáším tu činnost, jen se k tomu nemůžu dostat, jak se donutím,což je málo kdy, tak mě to baví. Poly zaujalo mě, jak píšeš o porodnici. Vy máte v tom Zlíně možnost porodu do vody, že? Ty se na to chystáš
Já jsem teď strašně chtěla tohle vyzkoušet, ale jak nic nestíhám, tak to nemám vyřešené. A zatím jsem se byla mrknout v rámci školní exkurzi jen na jednu porodnici, která je teď po rekonstrukci-též velice pěkná. Jen je v jiném městě(rodila jsem tam před tím), za týden se ale mrknu u nás a uvidím. Jinak doufám, že jste si všechny užily Vánoce i Nový rok
. No ty bříška teda máte
, já mám dokola 100cm a už se mi zdá, že se neunesu. Přitom musím vydržet ještě bezmála 2 měsíce(polovina března). A dítko kope někdy tak, že mám pocit, že mě prokopne.
Tak já se zas odmlčím, bo opravdu nemůžu celý den prosedět
Tak se všechny držte pa pa D.
Jo ještě se vracím, všimla jsem si na seznamu, že tam mám údaj narození malého 04/01, což je obráceně-narodil se 03.01.2004. Tak prosím o opravu
. Díky pa
Katko já bydlím ve Vesci u Tajchu. Ty to máš do porodnici pak kousek, nemusíš přez město. I když já taky, když to vezmu přez Vratislavice.
Dajmo výtej, už jsi tady fakt dlouho nebyla. Hlavně že jsi v pořádku. Já mám kolem pupku 104cm, začalo to nějak stagnovat a už neroste tolik. Zato rostu jinde, hrůza.
Ahoj, tak jsme přišli z procházky, je fakt nádherně, už bych docela brala jaro.
Vidím, že řešíte jizvy - já mám na břiše hned tři, ale všechny ze zdravotních důvodů, tu největší mám už od svých 3 měsíců - po slepáku, a pak jsem si nechávala vyříznout dvě velké pihy. Tak teď nosím radši plavky vcelku - opravdu není co ukazovat.
Nikolo, držím palce ať se povede pokojíček a koukám, že už se ti to hodně blíží, viď. Máš z nás asi první termín. Závidím ti, že nepřibíráš, já se teď vůbec nemůžu udržet, pořád bych něco jedla a čím větší kalorická bomba tím líp, už nevím, co mám se sebou dělat.
Poly, když nežehlíš a řešíš to sušičkou - dá se to i u pánských košil? Už jsem o tom jednou uvažovala (manžel má totiž děsnou spotřebu), ale nějak jsem to zase vzdala. A žehlení je pro mě to nejhorší hned po mytí oken. Na ty jsem se rozhodla, že teď na jaře objednáme firmu - nebo je bude mýt manžel.
Stejfo, tak se měj hezky a dej o sobě určitě vědět.