Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
23.1.08 09:18

ahojte marcovky!!!

petas neboj, u mna to s tym soferovanim tiez nie je nejake supr!!! :oops:
ked sme chodievali von, tak som jazdila len po dialnici, tam som sa nebala, ale teraz doma po tychto dedinach si musim davat bacha, aj ked teraz jazdim trosku castejsie, ale stale mam respekt a tak trochu strach :roll: :oops: chce to len prax!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
23.1.08 10:19

Já mám řidičák od 18 a začala jsem jezdit pravidělně až před 2 lety. A to jsem řidičák dělala v malém městě a ted jezdím ve sto tisícovém. Fakt jde jen o tréning. Takže držím palce, nech se to zlepší.

Katko doufám, že už ti je lépe. Mi máme podobný termín, tak možná se potkáme v porodnici. Tak laskavě nespěchej, jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.1.08 10:34

Ahoj holky a mimiška :D , jak se dnes máte?

U nás byla v noci taková vichřice, že jsem čekala jestli nám to neodnese střechu, za to dnes je náááááádherně, sluníčko svítí, takže beru psa a jdeme se projít :wink:.

Petas- to bude dobré, jenom jezdi a hlavně nedej na chlapy za volantem, rádi se předvádí. Já mám řidičák taky od 18 a musím říct, že poctivě těch 11 let jezdím skoro denně. Ale taky záleží na tom jestli tě to baví. Mě strašně moc,cítím se jak ryba ve vodě. Teď mě manžílek moc samotnou už nepouští, tak jsem bohužel jen spolujezdec :evil:.
Petas, pořád přemýšlím nad tou MD. Já mám termín 20.3., ty 24.3., pokud si to pamatuji dobře a jdeš na MD 2.2. a já jdu 9.2. Mám v tom normálně hokej. Mě to teda nevadí, spíš je to pro mě lepší, ale nedává mi to smysl :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.1.08 12:52

Ahoj těhuky,
děkuji všem za " řidičskou podporu" a slibuji, že jak se přiblížím k autu tak se budu cpát za volant. Jára na mě nemá žádné kecy … naopak mrzí ho, že moc nechci jezdit. Ještě mi neřekl ani slovo a že už měl i dostkrát nárok. :oops:
Tak dnešek vyhlašuji, že se budu snažit jezdit denně. :lol:

Poly - myslíš si to správně já mám TP 24.3. a na MD mám jít 2.2. je to sobota a rodit mám na Velikonoční pondělí je to 8 týdnů předem + 3 dny ??? :roll: Řekla mi to sestřička na kontrole, že se mám v týdnu od 28.1. do 1.2. zastavit pro papíry ??? Tak doufám , že tam nepůjdu zbytečně. :wink: Asi by mi to měli napast až od pondělí 4.2. doufám, že z toho potom nebude problém ??? Jinak já jsem na neschopence tak je mi to celkem jedno, akorát se pak nemusí hlídat vycházky. :wink:

Jinak hlášení o mé kámošce co v sobotu porodila … dnes odpoledne asi už půjdou domů. :lol: To je teda fofr. A hned vařit, prát, žehlit, kojit,uklízet a starat se o mimčo + 1,5 roku starého raracha. No, bude to dost náročné ..... klobouk dolů !!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.1.08 12:58

Holky,
nevíte náhodou co je nového s Verčou ??? Často na ní myslím. 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.1.08 12:58

Ahoj holky tak vas zdravime.

Zkousky nam dopadly konecne mame klid takze se muzeme venovat konecne necemu jinemu.

Akaco preji ti at to jeste nejaky tyden vydrzis.Ale jak sem to cetla tak se mi zacaly klepat kolinka,ze za chvili uz se to bude priblizovat.Hlavne pak az to prijde tak prosim te uz nejezdi tim autem a zavolej si radci sanitku. :)

Poly s tou materskou mam taky hokej a kdovi jak to je vsechno.No dnes sem byla za detskou doktorkou rikala,ze nas veme,ale jinak ze staci zavolat po porodu a ona dorazi.Zalezi pry na tom jak to chce porodnice.Nektere kontakt chteji jine ne tak nevim.Pak sem byla na urade a tam musime dojit s martinem spolecne,aby prohlasil,ze je tatinkem bez nasili,takze budeme overovat otcovstvi nejsme totiz svoji takze musime zaridit i tohle.Ptala sem se taky co mam jeste zaridit pred porodem a ona me odkazala na Urad prace na Praze5,ze pry oni nic moc nevedi.no tak tam budu volat a jsem zvedava co si kdo vymysli.no myslim,ze v tom maji peknej hokej.Proto jsem se divila i tomu,ze jdete na materskou zase 8tydnu pred.Ja nevim uvidime. 8)

Jinak misurdo nechces svuj prstik propujcit do nejakeho hororu?mozna by sis vydelala nejakou slusnou korunu. :D

Nikco nevadi ja byla vcera uz ko a myslela sem si ze asi nemas cas.

Tak se zatim mejte ja jdu neco ukuchtit a asi sepsat co vsechno potrebujeme jeste.Preji krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
23.1.08 13:44

Lost gratuluji, jsi šikulka.

Na Verču jsem se taky chtěla zeptat. Kdo ví jak se jim daří. Doufám, že jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.1.08 15:36

Ahoj holky,
dneska už je líp, včera jsem to všechno s miloušem ještě probrala a dle vašic rad zahrála na city a myslím, že do porodu bude doma taťka dělat i mamku. Když dostal do ruky graf s pohyby dělohy, tak konečně zmlknul a snad teď bude sekat latinu. Jinak já neležím, ale pohybuji se po bytě tak trochu méně, než obvykle. Ležet se nedá, holky, vy co musíte, tak
Vám fandim, že to zvládáte, ale já jsem na to moc hyperaktivní.
Peťas s tím autem, neboj se jezdit, ale hlavně opatrně. Já jezdím ráda po městě a bojím se dálnic a té rychlosti. Jo a než jsem se to naučila najela jsem předním kolem na pařez, nacouvala do lampy a málem na přechodu přejela chlapa, (ale přísahám, že ten tam nebyl vidět, zrovna blbej manévr). Tvůj Jára je teda kliďas, že tě neopravuje, to jsou supr podmínky. Budu držet palce, ale bude to chvilku trvat, tak hlavně trpělivost.

Maličká má dneska zase kopající náladu. Je to sranda, ty její nožičky a ručičky jsou fakt všude.
Zatím pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.1.08 18:10

ahoj maminy,
tak se zase hlasim. mam za sebou dve uspesne zkousky a jeden neuspesny test. pres ten se asi letos nedostanu, vubec mi to uz nejde a nebyl cas. no uvidime. jeste me ceka v pondeli dalsi zkouska a ten opravny test. pokud bude uspesny,tak jeste ustni.

malymu se to uz obcas nelibi a tvrdne mi bricho, tak to neprehanim, priority mam fakt jinde. jinak zkusim reagovat na to co si pamatuju, ale nevim na koho to mserovat, tak se nezlobte :lol: :lol:

taky jsem si koupila dve takove velke barevne pliny, v krame jim rikaji tetrapliny.mam jeste od Jeziska jednu frote, takovu jemnou, tu pry taky muzeme pouzit.

tak nastup na materskou by mel vedet doktor=ten mi napsal tech 8 tydnu, neni to zmeneny. co se me tyka, jelikoz mam maly plat, tak do porodu daj tu pidi materskou,ale az se prtous narodi,tak mi budou doplacet do rodicaku, tzn asi 7500 nebo tak nejak. hura hura.

kdyz nejste sezdany, tak myslim nepotrebujes od uradu uz nic, krome toho papiru o prijmeni ditete, pokud ho chces po otci-taky uz zarizeno. do porodnice akorat jeste papir kvuli krestnimu,tam by mel byt otec taky podepsany. ten papir nam dali v porodnici. u pediatricky staci nahlasit zhruba termin porodu a pak ji dat vedet, kdy nas propusti domu. musi prijit do 48 hodin na navstevu.

jinak jsem slysela o tom dudaku do pusy, ze je dost nespolehlivy, ale uvidis sama. ja jsem investovala do usniho. tak taky uvidim.

uffff, tak kdybych si jeste neco vzpomnela, tak jeste napisu a pokud jsem neco zapomnela, tak se nezlobte.

budte na se be hodne a odpocivejte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.1.08 07:48

Hezké ráno těhule, tak doufám, že jste se hezky vyspinkali.
Já spala naštěstí celou noc, ani na toaletě jsem nebyla.

Jitko gratuluji k úspěšně ukončeným zkouškám a ta co se ti nepovedla, se určitě povede příště. No prostě máš toho hodně a to jsi ve vysokém stádiu těhotěnství.

Katko jen odpočívej, zachvilku to bude za náma a můžeš pokračovat ve své aktivitě. :D
Lost tobě taky gratuluji, no prostě šikulky. Taky chci studovat, ale nějak se bojím, že to nezvládnu. Nejvíc se bojím přímaček, ono to je už tak dlouho co jsem vylezla ze školy. Už si nic nepamatuji.

V sobotu jdu ještě dokoupit posledné věcičky do postýlky a něco pro mne do porodnice a doufám, že to bude všechno. Pořád mám takový strach,že něco zapomenu. Taky se vám to stává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.1.08 08:33

Dobré ráno.
Tak závidím všem,co se vyspali.Já jsem usnula asi v půl jedný a v šest zase na nohách.Mezitím samože několikrát záchod :( Ale beru to jako přípravu na mimčo.
Ke zkouškám též gratuluji,já jsem ve fázi,kdy si momentálně vybírám školu na kterou dám přihlášku.Beztak mi přijde,že i když jsem pár měsíců po maturitě,že se mi všechno z hlavy vykouřilo..
Dlouho jsem nepsala,takže je i celkem těžké na vše odepisovat a reagovat :-)
Co se týče poslední kontroly,ta byla v pondělí.Byl se mnou i přítel juknout na ultrazvuk :wink: Prý všechno v pořádku,tak jsem ráda.A prý mám přijít až za 3 týdny.Jinak od února jsem na mateřské..............
Možná jsem trochu blázen,ale už mám sbaleno do porodnice.Vlastně mám sbaleno 2×,protože jak neustále přejíždím Prachatice-Jindřichův Hradec,nevím,kde to na mě může pak přijít :-)
No a jinak už se opravdu cítím jako těhotná.Jsou chvíle,kdy si přeju,abych už to měla za sebou.už se ani sama sobě nelíbím,prostě najednou taková depka.Člověk je těžkej,nemotornej,no co se sebou :? Počítala jsem si termín porodu podle početí a na den mi to vychází zrovna na 29.2 :D Z jedný strany bych byla ráda,kdyby to vyšlo takhle dřív,ale z druhý přímo tohle datum by nebylo ideální :)
Už se nebudu víc rozepisovat a teprv ne když mám tu svojí pitomou náladu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.1.08 09:18

Dobré ranko,
zdravím všechny naše těhulky. :lol:
Jituš - gratuluji ke zkouškám a ta nepovedená se povede příště. Každý správný student musí někdy 2× nebo i 3× !!! Na to se potom nikdo neptá.
Držím Ti palce. :lol:
Stejfko - já si pořád píšu seznam co ještě koupit. A mám toho ještě požehnaně. :roll: A taky mám fóbii, že zapamenu na něco důležitého.
Werčo - gratuluji ke kontrole. :lol: :lol: :lol: Jinak jsi hvězda, že už máš zabaleno do porodnice. Chválím, je to zodpovědné. :wink:
Jinak trošku začínám chytat nervy na Járu, protože toho má v práci moc tak chodí pozdě domů. Ale to je stále něco. Potřebuji dokoupit věci na mimčo,malovat pokojík a zařídit něco kolem mimča. A včera přišel ve 21 hod. párkrát se to dá, ale když už to trvá dlouho tak mě to dost štve.Dnes mám zase předporodní kurz … nemá čas :evil: . Sice si nemůžu stěžovat na finance, ale je to dost na hlavu … kort, když jsem celý den sama doma.No, nic. Mějte se krásně a hlaďte si pupíky. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
24.1.08 09:22

Dobré a hezké ránko maminy :D!!!!

Lost a Jituš moc a moc velká gratulace ke zkouškám :-), jste vážně šikovné a klobouk dolů před Váma v těhotenství toto zvládat.
Stejfi- vůbec nic si z toho nedělej, já mám pocit stále, že něco nemám, ale neřeším to. Když to zjistím, tak to dokoupím nebo řeknu manželovi a ten to přiveze do porodnice. I když je fakt, že zjišťuji, že je poslední dobou vyhukaný víc než já, když se začneme bavit o porodu 8O. Doufám, že se mi dnes nesvalí v té porodnici, jdeme na 4h. na prohlídku porodních sálů,atd. No, já jak tam uslyším nějakou maminu při tom řvát, tak potěš, asi uteču :-(.
Werčo-já chci taky během příštího roku zkusit ty přijímačky, doufám, že to snad vyjde. Malá bude mít přes rok, tak už se to bude dát zvládat, určitě lepší než chodit do práce a studovat. Jen si vybrat ten správný obor. Chtěla bych zkusit úplně něco jiného, u nás ve Zlíně se letos otvírá dost oborů, tak mrknu a uvidím.
Holky, prosím Vás, kdy by se mělo přestat brát to magnézko? Zase mám strach, když ho vy:,–(ím, abych neměla ty samé problémy, jak před tím braním, že jsem nemohla pomalu chodit, jak mi tvrdlo břicho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.1.08 09:48

ahojky!!!
ja mam normalne nervy na susedov :evil: , uz pred vianocami si kupili asi nejaky stroj na cvicenie ( myslim ze nejaky stepper alebo take nieco) a kazdy den na tom asi hodinu behaju, sme si zvykli :roll: , ale tento tyzden na tom cvicia o polnoci :evil: :evil: :evil: , sak to nie je normalne, som nemohla zaspat do jednej kvoli tomu :evil: rozmyslam ze tam dnes zajdem im nieco povedat 8O

jitus a lost paraaaaaaaaadicka :potlesk: ste sikulky sikovne a jitus , ty to este trosicku opravis, :wink: :wink: :wink:

ja sa do porodnice este nebalim, ja maaaaaaaaaaaaam caaaaaaas 8) 8) 8) 8) 8)

petas no manzel sa aspon stara, igor je doma uz pol roka :roll: , akoze robit by chcel, ale akosi nevie co, uz bol 2 krat na nejakom pohovore a zatial nic, ale uz by mal zacat, lebo uz vazne budeme musiet jest suche rozky :roll: :roll: :roll:

poly myslim ze to magnezko mozes do 36tt, ale 100% si ista nie som :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
24.1.08 09:49

Cauves holky,

taky pisu po delsi dobe, chytli jsme s malym nejakou virozu, je nam zle takze muzem klepat do klavesnice :D no alespon zatim, malej vypada o dost hur, holt skolkovy viry.

Koukam ze se tu uspesne studuje, holky moc gratuluju a mate muj velky obdiv, ze jste schopne se neco naucit, ja si nejsem schopna zapamatovat ani nakup, takze vsude nosim sesitek :lol: (jeste si asi poridim visacku na krk s jmenem a adresou :lol: )

Werco uplne chapu, taky moc nespim a kdyz uz v sedm rano usnu tak musim zase vstavt :evil:
Taky se necim uz jako tehotna nejlip :lol: nemuzu se poradne ohnout, funim, vecer nemuzu dychat, vypadam tak nejak neforemne… a k tomu mam cervenej nos a oci :lol: hotova trageeedie

Petas ten Jara by zaslouzil na zadek, muj muz taky, sice nechodi v devet ale v sedm, kazdej den, mno fakt je ze uz ani necekam ze by prisel nekdy driv :?

Poly drzim palce at se ten tvuj v porodnici nesvali :lol: :lol: :lol: aspon by to mel jako trenink se vsim vsudy
S tim magneskem, ja jsem ho brala asi tak ctrnact dnu a pak uz jenom kdyz jsem citila ze to na me jde, ted beru tak dve tabletky za ctrnact dni max. , dr. rikal ze se to v tele nastrada a pak uz s tim nejsou takovy problemy, ale urcite se zeptej i toho svyho dr.

Misurdo ten prst :lol: teda to muselo bolet, jsi hrdina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital