Poradna duly
Jana Čurdová
jinak na urady se chystam, tak vam pak napisu jak to bude se mnou. jsem zvedava co si na me vymysli. posledni tri roky mam mini prijmy, tzn mini materska. treba mi neco daji navic. na jednom rade loni mi rikala, ze mi to snad dorovnaji do rodicaku, ale az od porododu. no, jsem na ne zvedava. rodicak si snad budu moct doufam vybrat.
jinak jeste k dnesku. jsem myslela, ze fakt porodim, protoze jak jsem byla na te zkousce, tak tam spustil protipozarni alarm, takovej ramus desnej, ze malej z toho byl uplne vedle a pekne me bolelo cel bricho a spodek. doktor prave rikal, ze se muze leknout a silneji kopnout a vyvolat delozni stahy. tak bacha na ramus!!
ahojte, dnes som zasa nejak nestihala, a to sme nic take nerobili ![]()
bola u nas na navsteve babka a potom sme boli v hodosi, ten fusak mi este nedosiel
ale boli sme aspon na masazi ![]()
ja sa inac pridavam do klubu s rodicovskym prispevkom, teda aspon dufam, ze mi ho daju
ale nikol na tvojom mieste by som bola dobre nasr..ana , ale este to nemas prehrane, tak snad to dopadne dobre ![]()
katko pekne brusenko
ja som sa dnes vazila a mam menej nez na minulej prehliadke
no to nechapem jak sa mi podarilo, sak furt do seba cosi cpem
uvidim co bude za tyzden
![]()
ty vase prezivky nemaju chybu
mne sa igor nedovoli nic povedat, lebo vie ze som na to hakliva a o to teraz viac nez normalne ![]()
katko ja som sa kvoli igorovi tiez polepsila, myslim ze keby sme neboli spolu uz by zo mna bola troska
![]()
jitus gratulujem k skuske, urcite to bude dobre!!!! sak vy ste devcata sikovne!!! ![]()
misurda - Nasraná? Jo, docela jo, jen ale pořebuju, aby se něco dělo, řešilo. Ne, že j to pro ně uzavřená věc
…
Mára by si to taky nedovolil, ale když viděl matku, jak je normálně drzá
, tak se toho chytil hned. Jinak moje postava bývala tabu. Kdyby máma nezačala a nenaučila ho to, tak bych se urazila, ale když to takhle zakořenilo, tak co s tím nadělám… bych se vztekala každý den…
![]()
niki, jasne ze si clovek zvykne na vsetko a teraz to uz urcite beries s humorom ![]()
a k tej autosedacke, ja som tiez povedala, ze si to musime skusit na necisto este pred porodom nech potom nespekulujeme pred porodnicou v zime
my mame taku bez adaptera a je tam podla navodu taky zvlastny system, urcite to bude pohoda, ale treba si to par krat skusit ![]()
beru, beru. taky jsem si ho vykrmila a k tý super postavě, co má ta moje potvora se na každým boku taky houpe pár šunek
… jj že to s tou autosedačkou není tak blbej nápad? Řikám mu to pořád a on jen jóóó, nebóóój -tak jsem na to zvědavá…
A v únoru má ještě sněžit
… doufám, že se to nakonec nepřehoupne, i když já mám ten terním tak na okraji… jeden dokonce v únoru
![]()
jo jo, Misurdo a Nikol, ženská holt pro chlapa musí obětovat část ze sebe. Však on se taky změnil, teď jsme chodili pařit spolu a vraceli se v 6 ráno prvním busem.
Sněžit? to snad nééé, nerada jezdím na sněhu. to se totiž ještě určitě sama povezu do porodnice a páníček tam potom dojede.
katko neblazni ty chces sama soferovat do porodnice
to mal byt asi vtip! ![]()
Mno - hlásí to na únor - lyžaři si prý užijí
, tak doufám, že to pak zase brzy opadne. taky nechci tlačit ve sněhu - pardon v břečce
- mno jo, to mi nedošlo - hezky si zavolej sanitku!!!!
decka ja v tom vobec nie som doma, ale trosku som sa pohrala :
http://www.brezen2008.estranky.cz/
ked to niekto vie lepsie, tak to prosim skuste !!!
a je to zadara a max. kapacita je len 60 fotiek, keby sme chceli viac, treba zaplatit nejakych 450 korun rocne.
potom sa ich tam vlezie 2000 ![]()
Kato tak se mi zda ze jsme na tom podobne, uz to vidim jak sama ridim do porodnice, tahnu sebou jeste Milise a cestou volam at si tam pro nej manza prijede
.
Ahoj holky tak vas zdravim dnes je pocasi tak akorat na valeni se v postylce.Tady v Praze v noci prselo a ted to nevypada taky nic moc.Tak ja vytahnu uceni muceni
A zalezu s tim do postylky a budu se snazit neco nasprtat.
Preji vam hezky vikend a at vas raubiri moc nezlobi. ![]()
Ahoj holky,
u nás je pěkně větrno a celou noc nám zpívala meluzína. Včera jsem si byla dát poslední drink ( nealko) s kámoškou. Včera měla první termín a druhý má 25.1.08! Tak jsem zvědavá.
Jituš - gratuluji ke zkoušce.
Jsi fakt dobrá.
Taky hlásím váhu … zatím + 9kg , ale bohužel to není konec.
Dnes v noci jsem byla 3× vzhůru(ve 2, v 5 a v7 hod.). Kopance a tvrdnutí břicha … tak si trošku zvednu magnézko.
Jo, jdu dnes zkusit ovocné knedlíky. Asi to bude karambol, ale Jára si to přeje. Tak to zkusím. ![]()
Kráásnouu sobotu a neděli. pa Petas
Ahoj holky!
Petas - ty bláho. Po ovocných knedlíkách tak strašně prahnu, že to není ani možný
. To je nepředstavitelná chuť.
Misurda - prý že v tom není doma. No ty jsi neuvěřitelná… A dá se tam teda napsat něco o sobě a případně kontakt? A jak jsi to dokázala? Jsi fakt šikulka. Ty se ve světě neztratíš!!!
![]()
Já dneska střídám gruntování s prací. Když mám jednoho plný zuby, tak ju dělat druhý
.
Hezký odpoledne
a pozdravte vrťochy. Terezka má dneska zase hravou… zlatý kopání
. To ježdění po břišní stěně je fakt neskutečný
…