Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
19.1.08 16:14

ahojte!!!

tak my sme dnes boli pocteni tromi navstevami :wink: , teda na tu tretiu este cakame :wink:

ja tie ovocne knedle nepoznam :oops: , to je jak parene buchty, alebo tie knedliky su take mazlave ?

nikol, da sa tam napisat hocico, asi vam poslem heslo do SZ a kazda si tam mozete pisat a vkladat fotky ( len je tam ta obmedzena kapacita ) :?
inak aj na uvod by sa tam mohlo nieco napisat, ale ja som nikdy nebola na nejake slohove prace, takze budem rada ked tam niekto nieco hodite :wink:

ja to mam inak tiez strasne rada, ked citim katku jak sa tam vrti :lol: :lol: :lol: , vcera bola nejaka leniva, az som z toho bola nesvoja, ale dnes si to vynahradza :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
19.1.08 17:37

misurda - na úvod klidně něco vymyslim, to není problém :wink: . ovocný knedlíky? Myslím, takový kynutý a vevnitř je ovoce… myslím že přesně na tohle se Mára taky ptal :lol: . A buď jsem mu to vysvětila tak, nebo jsem to hodila za hlavu :lol: :lol: :lol: .

Návštěvu bych dneska už nezvládla. Celý odpoledne sedím u pc a namáhám mozkový závity jako blázen :roll: . Sice jsem udělala spoustu práce, ale jsem zralá si jít lehnout, tak to nejspíš i udělám.

Taky si někdy řikám, že by mohla být Terezka chvíli v klidu a když pak v klidu je, tak jsem nervózní :roll: . Prostě cíťa, no.

mějte se krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
19.1.08 22:20

Ahoj, u nás byl dneska také návštěvní den. Hned dopoledne nám přijela kámoška na pár hodin, tak jsme dali společně obídek, potom hodinka klidu a vyrazili jsme zase na návštěvu my ke známým. Mají nové bydlení, tak jsme jim to jeli pochválit. Na zítra jsem si pozvala naše na oběd, tak ještě teď dodělávám moučník, aby bylo ke kávě a jsem teda úplně vyřízená. Nohy mám jako konve, asi moc těsný ponožky, ale úplně mi brněj. A taky už posledních pár dní pociťuji takový zvláštní bolení, který začne v bederní páteři, jde to do podbřišku, tam to zesílí a zmizí. Něco jako při menstruaci, nebo průjmu, ale silnější. Tak jsem to s tou kámoškou probírala a snad už takhle se ozývají poslíčci. Ale ujistila mě, že porod je prý násoben tisíci, že tahle bolest je jenom sranda.

Misurdo, ta stránka je fajn, snad to brzy zaplníme.

zatím pa, jdu zase mazat domácí tiramisu.
K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.1.08 14:14

Ahoj holky, hlásím se po delší době!!! Stávkoval mi notebook a kámoš ho donesl až dnes, tak jsem asi hodinku dočítala, co jste probírali.
Mišurda- už je to asi ohrané :P, ale ten pokoj je překrásný, hned bych tam malou po porodu šupla :lol:.
Já jsem taky strašně ráda, že malou cítím každý den, ale jak je to 24 hod. v kuse, tak někdy fakt záhul. Zrovna včera se mi tak krásně usínalo a sousedi oslavovali narození holčičky, tak dělali rachot do 6h. do rána, vůbec jsem nespala a malé se to teda vůbec nelíbila a mlela se jak rarášek.
Jak dlouho dopředu mám nahlásit a domluvit se v práci, kdy nastupuji na mateřskou? Je to nějak ovlivněno? Zítra jdu na krevní testy :evil: a dozvím se, kdy nastupuju mateř., tak si říkám jestli to není brzo hlásit v práci......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.1.08 18:52

ahoj, hlásím se po nedělní návštěvě a mega úklidu v kuchyni. Vše proběhlo jak má a dokonce i malé překvápko. Našim jsme ukazovali jaké máme vybavení na miminko a když jsem vytáhla z postele lehátko na malou, zjistili jsme, že tam jsou lehátka dvě v sobě. Kupovali jsme ho asi před půl rokem ve slevě, bylo v krabici a tak nás ani nenapadlo to rozbalit a vyzkoušet. No a dneska jsme zjistili, že máme dvě stejné… sranda.

Jinak Poly, já to hlásila hodně dopředu kvůli náhradníkovi, ale myslím, že na mzdovce se to ani dopředu hlásit nemusí. Stačí když jim přineseš žádost o příspěvek v mateřské a potom ti už vypočítají těch 69% ze mzdy.

Zdravím vás K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.1.08 19:20

Ahoj holky,
mám novinku. Ta kámoška jak jsem s ní byla v pá na posledním drinku … tak v sobotu porodila chlapečka ( Mareček, váha 3300g a 51cm).Rodila v Domažlicích( 120 km) tam chci i já!!! Dojela včas.Bez stresu a to je její druhé dítě.Zapoměla si doma set na odběr pupeč.krve a tak jsme to vezli za nima.Stilhli jsme to.Hodinu po porodu nás postili za nima na sál. :lol: Oba jsou OK !!! HURÁ!!! Jsou tam hrozně spokojení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.1.08 19:26

Jinak ovocné knedlíky dopadly výborně … byla i pochvala od Járy. :lol:

Dělala jsem : 1) tvarohové s jahodama

1. kynuté s borůvkama

Mńam. :-)

Poly - asi máš termín jako já ???? Já půjdu na MD v So 2.2.08 … je to 8 týdnů před TP. Až mi dá Dr. papíry tak je hned nesu do práce.
Jinak v práci už s tímto termínem počítají předběžně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.1.08 19:59

Petas - tak to gratulace :-). mojí bývalý spolužačce se taky narodio čerstvě mímo, tak už jsem si zamluvila exkurzi :wink: . Moc moc se těším.
A jinak jsi pěkná potvůrka. Já tady o kynutý knedlíky s borůvkama žebrám už dva měsíce :? … ale dneska jsem pořádně zapracovala a mámina známá mi je udělá (máma se bojí toho těsta - kynutý nedělá - ona je na tvarohový).
Takže nejen, že budu mít knedlíky, ale ještě poslala po známý ze Švédska oblečení na mimi. No dneska samá dobrá zpráva :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.1.08 20:35

petas gratulujeme k babetku !!! tak vy ste videli uplne cersto vyliahnute :lol: :lol: :lol: uz aby sme sa aj my dockali :lol: a si sikulka s tyma knedlikama, ja robievam parene buchty, cesta sa nebojim, sak mi ho robi masina :lol: :lol: :lol:

katko a co budete robit s tym druhym lehatkom?

ja posielam aktualne fotky ::: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
21.1.08 08:57

cau holky jak je po vikendu?My taky meli navstevu takze jsme se taky nenudily.

Misurdo krsne velke brisko.

Nikco tebe jsem se chtela zeptat.O vikendu jsme se pokousely nafouknout kola na kocarku a nejak nam tam nezapadla ta pumpicka.Mame ten Xlander XT.Jak to bylo u vas v pohode foukaly jste taky?

Petas a nechodi se ted na materskou teprve 6tydnu pred dle novych podminek?Nevim uz mi z toho jde hlava kolem. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.1.08 11:30

hezké dopoledně děvčata, koukám, že jste o víkendu nezaháleli. Samé návštěvy a dobroty. Taky jsem pekla v pátek štrudlík a včera jablkový na plech. A taky jsme byli na návštěve.

Pupíky máte pěkné, v takových domečcích se musí miminka mít.

Misurdo webovky dobré, budu se muset na to pořádně podivat. V životě jsem nic takového nedělala.

Dneska mi začal poslední pracovní týden. :D Nová nástupkyně ještě nedorazila a to jsem myslela, že mi trochu pomůže. Všechnu prácu dělám dopoledne a odpoledne se tady kopu do zadku. To jsem zvědavá, co tady budeme dělat dvě odpoledne. :D :D :D Asi ji budu kopat, auuuuaaaaaaaa to bude bolet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.1.08 12:29

Ahoj holk, tak jsem ze sebe zase udělala člověka. Jak nechodím často ven, úplně jsem zapoměla, že jsem vlastně ženská :lol: :oops: :oops: :oops: . Ale už je to zase dobrý. Koukám do zrcadla a řikám si, že už to bohužel lepší nebude, což je stav, se kterým jsem spokojená :roll: :lol: :lol: :lol: . Musela jsem se hodit trošku do gala, páč mám zítra zařizování a na podvečer si mě zamluvila máma s bratrovou třídní schůzou :roll: . Jsem taková psychická podpora, když se bude matka hroutit, tak abych ukázala, že nejsme psycho rodina. A taky aby si nebrala moc zbytečnosti. To že bratr kouří je prostě fakt a je zbytečný to řešit. Jo - to s trávou je to jiný :roll: :roll: :roll: .

Loost - Víš, že mě to ještě ani nenapadlo? Kočár máme u mámy - pověra :roll: :lol: - je ještě v krabci, ale když jsme ho rozkládali, tak s kolečkama problém nebyl. Nenafukovali jsme, protože byly nafouklý dost, ale není v tom problém. Vydrž chviličku a jak budu u mámy, juknu na to :wink: a podám zprávu, jo?

misurda - nejdeš už rodit, že ne :lol: . Takovej pupík - ty bláho. A koukám, že máš pupík venku. To by mě zajímalo, jestli mi taky ještě vyhopsne. Ještě ho venku nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
21.1.08 12:47

Ahoj holky,
hlásím se z Chebu. Zrovna jsem se napucla ( španělské ptáčky a rýže). Ještě by to chtělo sladkou tečku, ale nemám :cry:
Nikolko - kdyby jsi bydlela blízko .. tak Tě určitě na ty knedle pozvu !!! :wink:
Misurdo - ty brďo, to je pupendisko !!!! Hrozně ti to sluší, ale už je to asi dost namáhavé, viď ???
Stejfko - koukám, že až odejdeš tak budou v práci hooodněěě plakat !!!
K nám do lékárny za mě už taky nastoupila paní … a jsou z ní teda hotový !!! Dobře jim tak. Najednou jsou v šoku co jsem vše obstarala!! :wink:
Lost - já jdu na MD 8 týdnů před. Na poslední kontrole ( 17.1.08) mi to sestra oznámila … příští týden si mám přijít pro papíry.Toto se nezměnilo … nástup na MD 8 až 6 týdnů před TP.
Mějte se krásně a pohlaďte si pupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.1.08 13:04

Petas - http://www.moje-rodina.cz/…/G423669.gif jsi zlatíčko. Neváhala bych http://www.moje-rodina.cz/…/G423650.gif, ale Cheb je fakt daleko.
A mě se to už konečně povedlo. Dostala jsem slíbeno, že knedlíky budou http://www.moje-rodina.cz/…/G423841.gif !!! Mámina známá, taková milá starší paní, fakt neuvěřitelná kuchařka… I tak děkuju. Hned jak se dočkám, dám vědět http://www.moje-rodina.cz/…/G423652.gif http://www.moje-rodina.cz/…/G423657.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.1.08 13:55

Petas slečna dorazila až ted. Pří se jí porouchalo auto a musela ho nechat odtáhnout. No jsem zvědavá, co to je zač.

Nikol tak toho se taky bojím, že když zůstanu doma, tak si na sebe neudělám čas. Ale dneska jsem se ještě objednala ke kadeřnici, hodím nějaký melírek, abych vypadala trochu na ten porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí