Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
18.1.08 12:32

Jo a jeste se musim priznat, ze dneska nedelam vubec nic, jem doma, malej dneska nesel do skolky, odpo jede k dedovi na vikend, ani jsem neuklizela proste vubec nic :D to je pohodicka.

Sem se musela pochlubit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.1.08 12:52

Cau holky.

Misurdo krasa taky se tesim az budeme pak pristi rok neco vymejslet. :D A kdyz mala kope tak je to ok.

Baro taky si myslim ze to moc neres s tema kilama a s tim kocarem uz vubec ja si myslim ze pak se to naucis a ani nebudes vedet jak.Gratuluji ke ko. :D

Anel taky chvalim pupik a maleho taky.Sikula. :D

Nikco nezavidim ti to ,ale snad ti to dopadne ok.S tema uradama je to docela krize chystam se taky pristi tydenA musim se rozhodnout na jakou materskou pujdu. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.1.08 13:34

Ahoj holky, dneska jsem vstala až v 10:48, tak jsem taková zbitá. Asi už jsem přespalá, ale když v tom pelechu bylo tak teploučko :D
Pomalu jsem pročetla co jste psaly a zkoukla fotky, pěkné, slušivé :D K těm tréninkům dýchání (nevím, kdo to psal) to jako trénujete objem plic? Musím se přiznat, že svojí poslední cigaretu jsem si dala v den, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná. No tak s tím dechcem na tom asi dobře nebudu :( :?:
Nikol, sice na jednom z těch objektů pracuji, ale musím souhlasit, že úředníci jsou naprosto nemožní a nepoužitelní lidé. Jenom spolupracovat s těma ženskejma, co mají placatý zadky ve tvaru židle a pracují tam už 15 let bylo utrpení, natož něco na úřadech vyřizovat…ale ten vtip byl dobrej, pobavil…
Misurdo, druhá strana pokojíku taky moc pěkná.
K té autosedačce - my máme zvlášť koupenej kočár a adaptér a zvlášť sedačku. A do auta jde sedačka bez adaptéru. Máme nějakou obyč Maxi Cosi bez base (zelenou do červenýho auta, s barvama nám to jde :-))
tak pa, jdu si odpočívat k televizi.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.1.08 13:45

Katko tak to se máš? Vstávat tak pozdě. A ted se přesuneš na gauč.

Já jsem se vrátila právě pracovně z pošty a ještě 2 hodiny to tady musím vydržet. Pak jdeme nakoupit. Miláčik je celý týden doma, tak máme vyrabovanou lednici. Děvčata ty moje nohy vypadají každym dnem hůř, mám to jak slůně. Kotníky zmyzeli a lítkové kosti taky. Ale doktor řekl, že to je normální, tak to budu muset vydržet.
Doufám, že vy se máte lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.1.08 13:55

Ahojky holky!!!

tak já jsem se dneska vrhla na práci hned jak jsem vstala (10:00 :twisted: ) a už jsem byl zastavena, že redaktorku nemám v práci, tak musím čekat až bude, aby mi vysvětlila, co vytvořila :roll: . No paráda. A takový nasazení jsem měla :cry: …

Stejfa - určitě by bylo nejlepší, kdyby mi platil zaměstnavatel, ale ono by to znamenalo, že tu celou podporu, kterou jsem dostávala bych musela ÚP vrátit a bývalý zaměstnavatel by mi musel teda doplatit, co mi dluží. Je to na hlavu. Hlavně pořád volám na MPSV tý ženský a ona není a není a není… musím to konzultovat… myslím, že chyba byla na začátku, kdy jsem na ÚP řekla, že jsem těhu a ona řekla, že ale už nejsem v ochranný době a přitom jsem byla už měsíc těhu a to jsem v tý době ještě byla… je to na hlavu, ale nechci se vzát, protože teď třeba nemám nárok na PPM a tudíž si nemůžu vybrat mateřskou na 3 roky… a pak že máš na výběr :evil: :twisted:. A kdyby to náhodou byla pravda, tak proč jim ty peníze nechat. byla bych na tom líp a mohla si vybrat dobu MD…

Gissele - vtip dobrej, fakt mě pobavil. Docela se ve mě teď střídá to zoufalství se vztekem, tak toho pána docela chápu :evil:

Akaca - mě to povídej. Můj bývalej zaměstnavatel je právě Úřad práce… a nakonec jsem na něm zkončila, tentokráte v evidenci, takže někomu to vysvětlovat je ještě těžší… a oni mi řeknou, že nemám nárok, bla, bla a přitom je nezajímá, v jakým stádiu jsem těhotenství a to přitom potřebují vědět, jestli je to půl roku po nebo ne. No tak jsem praštěná já nebo oni…? :roll: :roll: :roll:

No a Mára na mě včera kouká a řiká, že on ale neví, jestli se nám vejde kočár do auta? A ještě se tomu diví… :roll: … tak jsem mu řikala, že je to v poho, tak nebudu jezdit autem, ale tramvají, tam se ten kočár vejde :evil: … ale on je šikulka, takže si určitě nějak poradíme :wink: … prostě to neřeší, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.1.08 13:56

Stejfo - odpočívat, odpočívat, odpočívat!!!! Taky už máš na to nárok :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
18.1.08 14:29

:lol: :lol: :lol: Niky tak to je dobrej for :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.1.08 14:31

Ahoj, konečně jsem zpátky z práce, tak jen v rychlosti nakukuju. Díky za pochvaly.
Gissele, u nás je to podobné, někdy si docela rád povídá o tom, jak se budeme o Lucinku starat, přebalovat a koupat. Ale většinou to příliš neřeší, takže jsem taky zvědavá na realitu. Jen teď už hodně pociťuje, že jsem tím břichem omezovaná, tak se častěji ptá, kdy už to miminko vyleze. A s tím nicneděláním jsi mě tedy „potěšila“ - našeho miláčka si nikdo na víkend nevezme - moji rodiče bydlí hned vedle nás a Martinovi v Praze, ale bojí se, že by tam brečel.
Stejfo, doufám, že už jsi doma a nohy nahoře.
Misurdo, Lucka je taky dost živá, až to někdy bolí. Na kontrolu jdu v úterý a jsem pěkně nedočkavá.
Moje váha se stále nezastavuje a to jsem se chtěla zase udržet do 70 kg, ale už teď mám 69, takže pochybuju.

Tak jdu zase vyndat prádlo z pračky, i když nevím, jak mi to v tomhle počasí uschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.1.08 14:54

Anel doma ještě nejsem, ještě 3/4 hodinky.

Nikol tak to se ti nedivím, že se rozčiluješ. Ten náš štát dává takových peněz na zbytečnosti a lidem, který celý život nedělali. Ale to je ta podpora mladých rodín. No doufám, že ti to dobře dopadne a zvítězí zdravý rozum.

Právě jsem tady měla holku, co tady bude za mne. Začíná příští týden, abych jí to mohla trochu ukázat. Je to takovéj divnéj pocit, příští pátek odpíchnu a vrátím se až bůhví kdy. Neumím si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.1.08 15:03

Nikol - tohle vyřizování ti teda vůbec nezávidím. Nejhorší je, že nikdo nic neví anebo všichni ví všechno,ale každý říká něco jiného.
Já taky nemám nárok na mateřskou, takže s rodičovským příspěvkem spadám do té poslední skupiny. Dřív jsem byla totiž zaměstnaná u přítele a když jsme se v září vzali, tak už u něj být zaměstnaná nemůžu - protože on je OSVČ, takže jsem se musela nahlásit jako osoba spolupracující, ale i když jsem se přihlásila k nemocenskému pojištění, tak od začátku října do doby porodu nesplňuju nějaký ten počet dnů, takže mateřská není.
S tím, aby se kočárek vešel do auta jsem počítala už při výběru. Sice mám kombika, ale neni kombik jako kombik a moje audi má na kombika kufřík dost malej. Takže kočár, který se mi líbil se musel především vejít do auta. A navíc jsem nechtěla žádnej minikočárek, protože jsem měla obavu, aby se do něj vešlo i mimčo a aspoň do podzimu jsme odjezdili v hlubokým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
18.1.08 15:11

Anel - no ja se priznam, ze malej je na hlidani pres noc u prarodicu uz tak od jednoho roku, takze je zvykly. Vubec se mu nestyska, kdyz jede k dedovi, pac deda je taky jako maly dite, takze si celej den s nim hraje s masinkama, s autama, na pocitaci no proste venuje se mu uplne, to ja zas tolik ne, kdo by to taky celej den vydrzel :lol: . To se musi vyzkouset a pilovat aby tam vydrzel a hlavne se mu musi venovat. Tchyne ta ho sice vzdycky chce, ale jenom na chvilku, pac je lina, si mysli ze ji tam bude delat asi celej den nejaky predstaveni nebo co a tak chce za chvili domu, natoz aby tam spal :? . A ta skolka je taky celkem dobra pomoc, za to dopoledne si stihnu udelat tolik veci jako nikdy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.1.08 15:25

Stejfa - souhlasím s tebou. Hlavně všechno pro důchodce, ti mají málo peněz. Zrovna včera tu bych chlap z baráku a vyprávěl mi, jak oni to mají těžký, že to mi mladí máme víc možností si vydělat peníze… :evil: … dobře, že brzo odešel, páč bych mu asi na to něco řekla. Oni sice důchodci mají málo peněz, ale taky kde všude mají úlevy a co všechno mají zadarmo? A co matka samoživitelka s dítětem? Kde má ona úlevy a co má zadarmo… třeba dopravu :? ? No - někdy mě to drtí. A na podpoření rodin (ty děti stát potřebuje), jim hází klacky pod nohy v podobě zdravotní reformy… ach jo… ale zase všude je něco, takže i kdybych nežila v ČR, řešil by se problém zase někde jinde… jsou to prostě neřádi :? :evil:

bára2 - no to ti taky vyšlo parádně :? . Ono by se to neřešilo, kdyby ta pitomá reforma vůbec nebyla. A počítej s tím, že za pár let se „upraví“, pokud jí úplně nezrušej jako na SK, takže akorát budeme m ti, co jsme to odnesli… normálně bych šla do ulic :twisted: :lol: ! Asi toho mám málo na práci :lol: :lol: :lol:
A s tím kočárem doufám no.Když jsme ho kupovali, tak se do kufru vešel i v krabici… jenže to měl rozložený kola, tak uvidíme… jen se ještě musíme naučit dát autosedačku do auta, abysme pak nad tím nedumali před porodnicí jako trubky :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.1.08 15:27

Tak jsem konečně zapla myčku a převlékla se z pyžámka do denního oděvu :lol: . Dneska je fakt línej den.

Stejfo, chápu tvoje pocity s prací. Já to vnímám stejně, jak jsem už dřív psala, že jsem dělala předchozí 3 plesy a teď se připravoval 4 ročník, tak dneska se ten 4 ples bude konat a já jsem na něm nemákla ani prstem a ani se tam nejdu podívat a holky v práci to všechno dělaly beze mně a tak mám z toho zvláštní pocit, že jsem vlastně nahraditelná..... :roll:
Ach jo, už aby bylo mimi venku a já se zabavila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.1.08 15:39

vložila jsem aktuální foto pandírka. čauves K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.1.08 15:49

akaca - tý jo, to je pupík - a bude ještě větší :wink: . Krásný… Terezka se teďka pěkně začala vrtět, tak to ber jako souhlas dvakrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí