Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
22.1.08 15:40

ahojky!!

ja mam plastenku ku kociku, bola v cene :wink: a na autosedacku tiez kupovat nebudem , ja ju v tom moc vozit nemienim :wink:

katko takze ty uz tak skoro zacinas 8O 8O 8O , inak ja som vcera pred spanim mala tiez pekne bolesti bruska :roll: , ale nastastie som potom zaspala a vsetko bolo OK :wink: ale aspon bude musiet sa ten tvoj o teba pekne starat :lol:

a este k tomu teplomeru, my sme mali digital, ale sa nam pokazil, takze budeme musiet kupit novy . usny je urcite dobry, ale teda drahy, :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 15:41

Stejfa - když si to budu objednávat z netu, tak musím připočítat poštovný :roll: , takže to bude dražší, ale chci i ten nánožník, tak se to snad nějak rozdělí… a dvě stovky není tolik. Já se spíš obáám toho, že nás teď čeká monitor dechu,
taška na kočár - jen tak mimochodem - jaký máte? Já jsem nechtěla tu, která patří k x-landeru, protože je tam moc tvrdá velká přeska na otevírání, ale když jsem viděla ostatní, tak jsem se pro ní nakonec rozhodla. Chtěla jsem aspoň dvě velký kapsy a aby byla prostorná …
a ještě něco - teď si nemůžu vzpomenout :oops: … ale docela ještě výdaj, no… a pak už jen kosmetika a je to…

Akaco - tak to by se možná dalo. Já to k doktorce taky nemám dalko a cestu znám jako svoje boty… jo - do porodnice to je na druhou stranu, to by blo horší, ale k Dr. bych musela jen koukat na auta. Jinak nic extra a za 10-15 min jsem tam… ale :,-( tohle nenastane. Manža řikal že by dyštak měl okolo termínu volno, ale to to tak neřeší, když nemá řidičák… mno - kdyby to byla katastrofa, tak to odřídí. Umí řídit bez problémů, jen ten papír mu chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 15:46

Mára koupil terezce k Vánocům velkou plenu (chtěla jsem po koupání, protože dobře saje, nevím, jestli ten ručník bude na tu kůžičku dobrý, aby nedřel). No a koupil takovou úplně mega (jak ubrus i žlutá s medvídkama) -maeriál jako plína, ale připadá mi fakt děsně velká. Když jsem to ukazovala kamarádkám, tak mi řikaly, že je nějaká velká a ta ženská v prodejně mu řekla, že menší je už jen ta do plínek… tak tomu nerozumím. Chtěla jsem jen trochu větší na zabalení mimi, že bych neutírala ručníkem, ale plína by to vsákla… máte už nějaká nebo budete to někdo používat - jakou velikost máte plíny na koupání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.1.08 15:50

Akaco - tak pěkně zalehni, vem knížku nebo pusť telku a pěkně lež a nic ošklivýho nemysli.
Ty chůvičky musím ještě taky dokoupit, zase mi to pěkně nasčítá. Tašku na kočár jsem si taky nebrala originál od kočáru, protože se mi zdála moc nepraktická. Viděla jsem pěknou od bebeconfort,ale pak mi pani ukázala ještě jednu od značky baby bjorn a ta byla. Skoro jako kabelka. A hlavně super vymyšlená a dá se i přeměnit na batůžek. Cena byla sice taky dost pěkná, ale neodolala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.1.08 15:59

My máme teploměr v dudlíku, zatím jsem ho ani nezkusila, snad bude fungovat a tašku na kočár ještě nemám. Až přijde kočár, tak k němu něco vyberu, ale budu koukat na obyčejnější. Originál od Teutonie je moc drahý, tolik fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 16:15

bara2 - taška moc hezká, ale právě 2500 za ní nedám :roll: . Jak jsem řikala. Nakonec zkončím u x-laneru za 800 a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.1.08 16:31

decka my sme to mali vsetko ku kociku, teda taska to nie je ale je to ruksak :wink:

ja som si uz viac jak pred mesiacom objednala plienky, teda 10 obycajnych a 10 s potiskom a k tomu este 2 plenkove osusky ale este stale mi to neprislo, ze sa ten prvy balik niekde stratil, lebo to bolo posielane cez sviatky, tak dufam, ze uz mi to cim skor pride :wink: potom ti zmeriam jak je to velke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 16:36

misurda - plenková osuška - tak se to jmenuje a díííky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.1.08 16:40

Akačo- ty nám holka teda dáváš zabrat 8O!!!!! To máš z toho pobíhání, nejsi v klidu a vidíš, jak to dopadne. Fofrem zalehni, nohy navrch a vyval břicho a hlavně klídek, na porod máš ještě nějaký ten týden čas. A manžílek ať se stará, umí tě vystresovat, tak ať se teď snaží.

Niki- ty jsi celkem v klidu s tou cestou do porodnice. Ty si to vážně odřídíš sama nebo dokopeš manžílka i bez řidičáku :lol: ??

Lost- to zvládneš!!! Břicho ven, prsa ven, teda jen vystrčit a máš to holka v kapse :P. Oni by si ani nedovolili ti to nedat, riskovat tvůj stav :D :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 16:45

Poly - jasně že to neplánuju. Pokud začnu rodit, jako že budou pravidelný stahy a tak aspoň po sedmi minutách (dřív doufám, že mě tam nikdo nedostane - budu mít strach), tak mám v plánu si zavolat sanitku. Pokud by to bylo jinak, tak asi manža,no. Nevím jaká je to bolest a riskovat určitě nechci… a když to bude cokoliv jinýho, jedu autem. Ale vlat sanitku… ojoj, nemám to ráda… uvidím, jak moc mi to bude jedno… a v těhu průkazce mám číslo na pevnou linku někam, tak snad to nebude přímo jak 112 :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.1.08 16:51

U mě je to nastejno s těma osuškama, objednala jsem si je taky přes internet asi před měsícem a zatím nic, tak snad dojdou. Ručníky určitě používat nebudu, prý je to pro mimča drsné. Rozměr jsem nějak pozapomněla, tak jestli mi dojdou dřív, jak Mišurdě, tak určitě hned písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.1.08 22:44

Poly - díky moc :wink:

Já mám za sebou bratrovu třídní schůzku. Moc jsem se pobavila, když jeho třídní řikala: „z ničeho v pololetí nepropadá, v chování je to výrazné zlepšení jen tady máme trojčičku z chování.“ No to jsem málempadla do kolen smíchy. Výrazné zlepšení, jenta trojčička, že :lol: :lol: :lol: . No mazec. Nutono podotknout, že bratrova lavice byla polepená nálepkama trávy, u toho byl na lavici nalepenej rozvrh a za ním na zdi byl nalepený plakát s tuningem a mapa tras všech tram,bus a metra MHD ukradená odkud jinud než z tramvaje. Matku málem kleplo. A já jsem se bavila… Asi by hrozně histerčila, kdybych tam nebyla a právě proto jsem tam šla…

teď jsem dodělala asi 50 karbenátků a jdu padnout do posltele. Manža už je tuhej :lol: . Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
23.1.08 08:07

Ahoj těhule, tak dneska jsem spala jak mimi, konečně.

Katko já co jsem koupila osušky tak mají rozměr 90×100cm myslím.
Já je koupila normálně v krámě, stáli jedna 62,– co není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.1.08 08:56

Ahoj holky,
přeju všem krásné ráno. :lol:
Akaco - odpočívej a neblázni… bylo by to ještě brzo. :?
Misurdo - ty bláho, to ti ten prst pěkně dorasili … ale snad se to zhojí :cry: :wink:
Stejfo - no, vidíš už je na čase s MD … ještě 3 dny a pak si klidně přispíš.Já kdybych nespala v noci tak jsem KO!!! :(
Já jsem včera řídila( nejsem moc dobrý řidič) a hlavně se za volant neženu(abych získala praxi).Byli jsme u švagra a já jela zpátky domů.Jen než jsem vyjela … to byl horor …ale za porady mužíčka jsem to zvládla … jinak bych tam byla ještě teď! :oops: Vůbec nemám odhad!!! A to máme ještě větší auto kvůli mimču.( Mazda 5) Tak jsem večer zase poslouchala, že mám více jezdit jinak, že se to nenaučím … NO, MÁ PRAVDU … je na mě hodnej. :wink: Tak doufám, že se polepším. Nikdy mi nic nevyčetl …co se týče auta.
A co vy holky ??? Vy jste všichni asi řidičky jako víno, že ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.1.08 09:16

Dobré ráno, děvčata.

S tím spaním je to v poslední době nějaké divné. Jdu spát třeba v půl desáté, protože u tv už třeba usínám, v posteli usnu okamžitě a spím tak do tří a pak jsem čilá jak rybička. Jenže co bych ve tři ráno dělala, tak se snažim usnout, dost dlouho to nejde, ale pak spím třeba do osmi. Déle nemůžu, protože musim budit manžela, aby běžel do práce a je mu se to nelíbí, a chce abych chodila s nim. :lol: Jenže já se mu vysměju, že si musí zvykat, že až bude mimčo, tak nebudu do práce chodit vůbec, takže v klídku chodim až třeba na devátou. :twisted:
Petas - toho auta se neboj. Fakt to chce jezdit a jezdit, jinak se to nenaučíš. Já si to bez mojeho auta nedovedu představit. Je to fakt pohodlí. Ale začátky byly taky krušné. Máma občas vzpomíná, jak se mnou jela na první delší cestu do Budějovic - což je od nás asi 60km a že u toho prý málem umřela. 8O Hlavní je jezdit sama, aby ti do toho nikdo nekecal a naučíš se.
Akaco - jak je? Doufám, že už líp!
Niki - to jsem si taky říkala, že 2500 za tašku je moc, ale je fakt super. A jak už jsem byla v tom nakupování a k tak pěkně mi pasovala do ruky i na kočár, tak jsem si udělala radost. Moc totiž nemusím sportovní šusťákový tašky a tak mi připadaly všechny ostatní. No co, oblečení na sebe si v tomhle stavu už stejně nekupuju, tak aspoň pěknou taštičku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí