Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
28.1.08 15:44

Ahoj, holky,
dneska jsem zabloudila na fórum poprvé. Mám termín 3.3.2008 a čekáme holčičku. Tak bych se k Vám ráda přidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.1.08 15:53

Ahoj holky,
dneska jsem zase celé odpoledne v práci a makám na vyčištění osobních složek v outlooku. Ach jo, už nikdy si je snad nebudu zakládat, protože potom to kopírování do dokumentů a přejmenovávání je síla.

Ráno jsem si vystřihla jednoho zubaře, rovnou si mě objednal na konec dubna a asi budeme trhat, au. Ale aspoň bude klid. Potom rehabilitace, ruce pana Holoubka jsou zlaté, obídek s milým a teď ta šichta.

Zítra si mě rezervovala tchýňka, že nám moc chce něco koupit na miminko, tak jdeme po krámech, snad to zvládnu.
Tak pa, jdu se vrhnout na další work.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.1.08 15:54

Ahoj Macko, vítej.
Termín 3. 3. je krásný, taky mi řekli podle UTZ tohle datum.

Pá Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 16:03

A co teda, Kačko, děláš ještě v práci :-O Já jsem se narodila 22.2., tak se mi 3.3. na malou taky moc líbí :-) Myslím, že to ale bude dřív, už mi minulý týden pokleslo bříško, ale malá se nechce otočit hlavičkou dolů :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.1.08 16:18

Macko - vítej mezi náma. Sice později, ale hlavně že jsi se zapojila. :wink: Termín 3.3. je fakt moc hezký, ale 22.2. je ještě lepší :wink: - já se totiž taky tak narodila :lol:
A co že ti trvalo tak dlouho, než ses k nám přidala?
A jaké máte vybrané jméno pro holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 16:32

No vlastně jsem teprve od minulého týdne na mateřské, takže mám čas. Do té doby jsem byla v práci. Ještě pořád mám co dodělávat, ale teď už hormony jednoznačně převažují :-) Vybrali jsme jméno Ella a moc moc moc se těším - ale to je asi normální, že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
28.1.08 16:41

Maccko- vítej :-)
No teda, to je datumek. Z toho bříška si nic nedělej, ono kdybys rodila o 14 dní dříve, tak se vůbec nic neděje, pořád jsi v termínu. A to, že není malá hlavičkou dolů, tak má ještě týden a něco na to. Říká se, že se miminka mohou otočit do 36.tt, ale že je to teda horší jak porod, prý to dost bolí,jak se ti tam začíná sukovat. No a kdyby se neotočila, tak i ten císař není nejhorší, hlavně, když bude malá prdélka v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.1.08 16:48

Macko, byla jsem po vánocích nemocná, tak jsem nestihla v práci dodělat, co jsem měla. Takže teď chodím 1 - 2 x týdně sem tam něco podělat, ale zrovna když můžu vyrazit do finále, tak mi tady chyběj lidi, kterým to můžu předat.
Ale baví mě to, doma bych byla zase celej den na netu a u TV, tady vytvářím alespoň nějaký hodnoty.

Ella je hezké jméno.

Hele holky, mám dotaz. Koukaly jste při výběru jména na to, aby narozeniny a svátek nebyly třeba během jednoho až dvou měsíců? Já jsem podle toho vybírala a Petr mě odsoudil za vypočítavost. Kdybych povolila, měli bychom Alexandru (ale ne Sašu, říkalo by se jí Alex - svátek v únoru). Chudák malá, jinak by měla všechno do března a potom celý rok nic.

Tak jdu zase na to, už jsem teda zničená, doma budu mooooc odpočívat. ¨
Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.1.08 16:58

Ahoj Maccko,
vítej u nás :dance: . Datum máš pěkné 3.3. to je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.1.08 17:43

ahojte !!!!

vitam macku !!! :lol: :lol: :lol:

ja som bola dnes odniest papiere na urad a som sa dozvedela, ze ten rodicovsky prispevok mozem vybavit az po narodeni :roll: , no asi necham to vybavovanie na manzela :lol:

petas izbicka je urcite krasna, dufam ze az bude hotova tiez posles nejake foto na obdivovanie :wink:

poly myslim ze u nas v porodnici si nemozem doniest CD, to je asi moc pokrokove, ale sa mi to paci s tym rockom :lol: :lol: :lol: a jaky rock myslis? len dufam ze to nebude rammstein, :lol: ale katke by sa to asi pacilo :lol: :lol: :lol:

inak este aj datum 28.2.2008 nie je tak spatny, co??? :lol: :lol: 8)

katko ja som tiez trosku kukala aj na to aby neboli meniny a narodeniny v jednom mesiaci, katka je v listopade, takze pohoda :wink: inak aj alex je velmi pekne meno, aj ella :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.1.08 19:20

Ahoj holky.

Macko vitej.Ella moc hezke. :D

Akaco u nas bude asi Sara a ta ma svatek myslim v rijnu tak pohoda asi.Ale jinak nato jsme nekoukali.

Misurdo no rammstein proc ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.1.08 19:23

keby tam hral ramstein, mozno by sa aj lekari poponahlali aby to mali cim skor za sebou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.1.08 19:31

No anebo by jeste treba pritvrdili.Aby sme se nedivili. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 20:14

Ahoj, holky,
děkuji za přivítání i za schválení jména :-) Je moc příjemné vidět, že má někdo tytéž problémy:-)
My jsme malovali pokojíček před dvěma týdny, minulý týden nalepili borduru (zvířátka z farmy) a pak jsem ušila záclony a závěsy. Teď se tam s manželem chodíme kochat :-) Ještě musíme dokoupit nábytek a postýlku a je to hotové.

Kačko, naprosto s Tebou souhlasím - v práci to dobře utíká a člověk je užitečný :-) Na druhou stranu se přiznám, že já už jsem směrem k porodu línější a línější a navíc začínám mít hrůzu, že nestihnu všechno připravit. Ještě nemám vyprané a roztříděné oblečení po dětech od švagrové, připravený koš pro miminko, tašku do porodnice atd. a zjistila jsem, že každý den zvládnu tak třetinu toho, co bych chtěla.

Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.1.08 20:40

Ahoj, tak jsem vyčerpaná, unavená, opuchlá a skoro už spím.
Domů jsem dorazila kolem 19, ale bolí mě tělo, jako bych uběhla maraton.
Hudbu k porodu bych brala cokoliv hlučnýho (třeba právě ty Rammsteiny :lol: ), hlavně abych neslyšela „sestro skalpel“ :cry:

A náhodou pouštím si takovouhle hudbu nahlas v autě a Rosárce se to moc líbí. Asi bude po mamince. :lol: :pankac:

tak pa, jdu se naložit do vany, namazat celušku a spinkat jako ta moje maličká. :-)
Zítra se na Vás zase těším :-)
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí