Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
29.1.08 13:54

Ahoj holky,
tak mi volal Jára, že stál ( zacouval) do jednosměrky a pobíhal po celé ulici ( pracovně). Přijela městská policie a začali machrovat … tak jim vysvětloval proč tam stojí, že má v tom autě věci k práci a že chodí asi do 5 domů v ulici současně. Neměli pochopení ..... buchly mu nervy a řekl jim ať jdou do p...... ! Tak to má za 300,– Kč a body dolů !!! Super !!! Je z toho pěkně otrávenej. :? Kolik bodů dají dolů mu neřekli … taky dobrý !!!
Tak to dnes nebude nálada nic moc. On má s nima stále něco … pořád mu dávají " botičky " a on má povolení ..... tak to zase musí sundat, protože se nekoukli za sklo, že tam smí být. Tak si myslím, že jsou rádi, že ho teď dostali. :evil:
No, co … jsou horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.1.08 16:02

anel- me by se moc libilo 3.3.,protoze to jsme se s tim mym muzskym seznamili. ale mimcu neporucis. ja si tak rikam, ze to teba bude na ten prestupny rok. me se takovy veci stavaji. nechame se prekvapit :lol: :lol:

Petas- tak to je teda sila 8O 8O ja bych asi taky nevydrzela s nervama. s policajtama to je tezky. nejen s mestskyma. nas jednou v noci chytli, ze svitime pridavnyma,protoze nam nefungovalo pravy predni, tak jsme je zaply. pokuta a tak, klasika. pak jsem to vypravela znamymu policajtovi a ten rikal, ze spravne jsme se meli nechat odtahnout, pokud jsme to nemohli opravit :! :! uz ho vidim, ja se on sam nechava odtahnout, prudic jeden. to jsem se pri ty vzpomince pekne vytocila…

jinak dneska konecne dohanim veci na ktery jsem nemela cas. peru zaclony, beru savem linku a sporak. jeste bych chtela vyluxovat. taky peru a tak. mam v planu jeste par veci, ale jedno po druhym. nekdy je fajn byt sama doma. neprijde vam, ze kdyz chlap neni doma, ze toho stihnete vic?? ja teda urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.1.08 17:23

Ahoj,
Jituš, zkouška OK, to je dobře, gratulace,
Lost, mlezivo a popínky mám taky. Ty jsem objevila včera ve vaně a taky jsem z toho byla dost vystrašená. Ale třeba mě se tolik mění za poslední dobu prsa, tvar bradavek, barva prostě kompletně, že mě to ani nepřekvapuje. A hlavně rostou!!! Snad zůstanou alespoň na C košíčkách, taťka by byl rád :wink: .
Dneska ráno jsem navštívila kámošku s 8 měcíční holčičkou, úžasný. Malou jsem si poňuchala, počuchala a už se moc těším na naší.
Taky jsem odpolko s tchýňkou nakupovaly poslední zbytky drobností. Tak snad kromě podprsenky a jednorázovek máme vše. Teď jenom tašku do porodnice, tašku pro mimi a můžeme vyrazit. Jo a vlastně ten kočárek, ten ještě nepřišel.
Tak jdu si hodižt nohy na stůl, dám si po vzoru Misurdy nějakou sladkost a budu chvilku odpočívat.
pa K

S tím spaním to mám podobné. To že v noci řádí malá mi ani tolik neva, ale já sebou házím z leva do prava a každé otočení si už musím pomáhat a přehodit i to bříško rukama, takže potom dospávám do 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.1.08 17:37

Zdravím, holky,
tak jsem se teď vrátila z nákupu - z drogerie a nakoupila jsem si věci do porodnice - jednorázové kalhotky atd. Začínám být opravdu pěkně nervózní, že to všechno nestihnu.

Jituš,
blahopřeji ke zkoušce :-) Mně taky ještě chybí komoda, ale jsem už rozhodnutá pro jednu z IKEA, tak tam musím jenom zajet. Jestli jsi z Prahy, moc ráda Tě vezmu s sebou :-)

Ty bílé tečky na prsou se mi dělají taky - vypadá to nechutně, ale neřeším to. Nic nevytéká. Někdo mi říkal, že prý až při dalším dítěti je častější, že vytéká kolostrum už před porodem.

Kačko,
závidím Ti, že už máš všechno. Já už druhý den nic nedělám, do ničeho se mi nechce a trávím čas u počítače nebo u jídla :oops: (hlavně sladkosti - a to je normálně vůbec nemusím..).

Pustila jsem se do šití deky pro malou a ani to mě nebaví - ach jo, holky, už se těším, až se začneme postupně rozpadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.1.08 17:57

Petas, to je prostě smůla, ale policajti jsou zvláštní skupina lidí :lol:

Katko, hned bych brala tvoji činorodost, já jsem teď pořád nějaká unavená, a když se mi podaří chvíli si lehnout na gauč, tak mě začne mačkat břicho a je po relaxaci.

Celkově teď cítím hroznou únavu a jsem taková bez nálady. Doma to se mnou nemají jednoduché.

Macko - ty sladkosti to je fakt děs, připadám si jako závislák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.1.08 18:03

Anel, nic si z toho nedělej, to už zvládneme!!! Težký to mají doma s náma se všema!
Dneska jsem si zkoušela lehnout přes den a je to úplně zbytečné - neusnu.

Holky, nejdete náhodou některá na předporodní kurz do Motola - příští týden ve čtvrtek? Nebo - nevíte apoň, jestli je třeba si tam s sebou brát pleny a buničinové vložky, kosmetiku pro mimi atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.1.08 19:46

Jó devčata, já jsem jako na baterky, musím pořád fungovat a nejlépe dělat něco nového, ale jakmile baterky dojdou, jsem mrzutá, nepříjemná a schopna několik dní lenošit. To jsou moje „dny“.

Anel a ty teď nebuď bez nálady. To je tím počasím, určitě zase brzy chytneš ten správnej elán. Pozor na to, doktorka mě upozorňovala na toto období, že nedostatkem slunce a vitamínů dochází k depresím a k předčasným porodům. Řekli mi doma ležet a být šťastná, neležela jsem ani jeden den, jednou se teda šetřila a teď už zase nabírám obrátky. Já prostě miluju život :pankac:

Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.1.08 20:10

Ahoj holky!

Tak jsem se teď na „chvíli“ odmlčela. O víkendu jsme byli s Márou nakupovat v Ikee a Hornbachu , koupili jsme nábytek a barvy a pak už jenom makali a makali… no - u mě to bylo trošku jiné.Já jsem si počkala,až Mára domaluje a pak jsem se vrhla po misurdiným vzoru na kytičky a musím říct, že jsem úplně nadšená. teď jsme jak dva blbci, kteří sedějí v ložnici na židlích a koukají na Terezčin kouteček… Ještě to není úplně hotový, protože jsme se rozhodli kytičky ještě trošku rozšířit, tak pak pošlu fotečku, jak to všechno dopadlo a jak to vypadá…

Misurdo - je to teda pěkná piplačka kytičky, ale výsledek je fakt nádherný, tak to stojí za to. Jen jsem vyslyšela Máru, že by jich tam chtěl víc, tak se ještě musím posnažit…

Macka1 - vítám tě mezi námi pražačko :wink: ! Koukám, že se nám tu hl.město rozšiřuje :wink: :wink: :wink: Jen tak dál. Jinak nestihla jsem dočíst všechno, ale bílý tečky na bradavkách mám taky, ale kolostrum už teče… jsem torchu dojná, no :cry: :roll: :lol: …

Mějte se zatím krásně :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.1.08 08:52

Ahoj holky,
přeju krásné ráno. Dnes máme nahlášenou odstávku el. energie v celé ulici od 8 do 12 hod. , ale zatím to jde ????!!!
Jituš - gratulace ke zkoušce :dance:
Včera ráno jsem se vzbudila a měla jsem trošku vlhká stehna ( tak doufám, že mi nějak neuniká plodovka). Tak se zase pozoruju… mimčo se hýbe, ale ne tak razantně ( asi je pohodlnější). Říkám si, že dokud to mimi cítím je vše OK. Doufám. :roll:
Tak dámy od soboty 2.2. jdu oficoš na MD … už mám vyzvednuté papíry od Dr. a ponesu je dnes do práce. HURÁ!!!!
Tak se musím koukat na hodiny ( vycházky) už jen do pátku. :wink:
Včera večer jsem si vyplňovala slouvy na odběr pupečníkové krve a porodopis.Zase trošku jsem se pohla. :wink:

Mějte se krásně a odpočívejte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.1.08 10:56

ahoj spolubojovnice!!! :wink:

my sme vcera mali navsetvu :roll: , bol tu jeden muzikant a nevedel odist, s igorom vypili 2 flasky slivky( neboli uplne plne, aby som ich neurazila :lol: ) a odisiel az nejak o desiatej, nohy som mala dobre opuchnute, lebo som si tu nechcela vykladat nohy :roll: , ale dnes uz zas pohoda :wink:

petas, ten tvoj jara sa teda nese… poslat policajtov tam kam patria… 8O :lol: :lol: :lol: a to este nedostal taku hroznu pokutu :wink:

katko a kedy konecne ma prist ten kocik? uz to trva nejak dlho, nie?

nikol, my ked sme to vymalovali, tiez sme tam chodili furt nakrkat :lol: :lol: :lol: , aj ked som sa zobudila v noci na zachod tak som sa tam sla mrknut, teraz ma to uz preslo :lol: :lol: :lol:

jitus tiez gratulujem opozdene k uspesnej skuske :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.1.08 11:24

hezke skoro poledne :lol: :lol:
tak si nastridacku valim sunky a neco delam. mela bych teda zacit studovat na ten posledni test,ale uz toho mam plny zuby. no nejak to budu muset prekousnout.

misurdo-ja bych si ty nohy vylozila. jsi doma, tak co… prece nebudes trpet… a po tech dvouch flaskach by jim to stejne asi bylo jedno,ne?? :lol: :lol:

Macko-jela bych s tebou i rada, ale mam to trochu z ruky=Dvur Kralove. ale v Praze mam par pribuznych. jedna vetev odtamtud pochazi. teda, vlastne ted uz dve. ale moc se tam nedostanu. muj prvni kluk byl prazak a malem jsem se taky stala prazandou. ale to uz je dlouho. ty tecky neres, je to od toho, jak se uz neco v prsou tvori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
30.1.08 13:05

Ahoj, holky,

přeju Všem hezký den!!!

Musela jsem se smát tomu, jak chodíme okukovat dětské koutky a pokojíčky :-) A co je super - že i Ti naši chlapi (tvrďáci) jsou z toho vedle :-)

Niki, moc díky za přivítání, doufám, že se v rámci Prahy někdy setkáme i osobně - třeba s mimčama na procházce :-)

Jituš, je to škoda, ale do Dvora se nějakou dobu nechystám :-D Moje sestra má nejlepší kamarádku, která dělá sociální pracovnici ve Dvoře - vyřizuje adopce. Já jsem se taky do Prahy „přivdala“, jinak jsem z jižní Moravy :-)

Holky, musím se Vám svěřit, naše maličká mi dnes udělala radost - byla jsem na monitoru a UZV a malá se umoudřila a otočila se konečně hlavičkou dolů. Před dvěma týdny to vypadalo na císaře a teď je všechno OK - jupíííí. Taky mi MUDr. řekla, že jak podle menstruace, tak podle UZV to vypadá na toho 3.3., tak jsem se uklidnila, že mám ještě měsíc a stihnu všechny přípravy.

Hned jsem si koupila látku na ušití vnitřku do dětského koše a taky nějaké další - chtěla bych stihnout dvě plazicí deky a taky mantinel se stejnými zvířátky, jaké máme na borduře nalepené na stěně.

Jituš, co vlastně studuješ? - Jsem tady nová, tak nejsem v obraze :-)

Mišurdo - jsi těhulka, vystrkuj nohy i bříško, kdykoliv se Ti zachce - to nás učili i na jednom kurzu v práci - chovej se podle libosti :-) Těhotenství Tě předem omlouvá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
30.1.08 13:52

Tak se hlásím po obídku - dnes jsem strávila dopoledne v kuchyni (manžel hlídal), vařila jsem kančí guláš a kdyby ho manžel „nevylepšil“ tolik tím chilli, byl by vynikající. Ještě teď mám v očích slzy, jak to pálilo.

Nikolo, už jsem moc zvědavá na ten dětský ráj, fotečky sem.

Macko, gratuluju k dobrým zprávám, taky mi vyhrožovali císařem a teď mi doktor říkal, že placenta je výš a porodu nic nebrání.

Jituš, dej si k tomu něco dobrého a ono to do té hlavy nějak naskáče - vždyť jste na to dva. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
30.1.08 14:28

Ahoj holky tak se zase hlasim.Na dnesek jsem spala u maminky takze sem se nechala obskakovat a hlavne sem si skocila ke kadernici protoze uz to byla hruza.Moc dekuji za odpovedi na ty tecky ja se tim vubec nestresovala myslela sem si ze jsou to asi nejake"pripojky"na mlekovody a sem rada ze je tam mam a teda doufam ze budu kojit.

Misurdo u nas taky se moc nekojilo moje mama ze pry kojila jenom 3tydny tak doufam ze to po ni nezdedim. :D

Petas s tema zvlhcenyma stehnama po ranu mozna ti odteklo jenom trochu moce to se ted uz stane.Ja chodim na zachod i 3krat v noci jak tam ma tu hlavicku tak tlaci na ten mocak a taky se nekdy pristihnu ze sem trosku mokra i na kalhotkach. :lol:

Jitus tobe gratulace ke zkousce a tu posledni uz nejak doklepes s tou pameti jsem letos pri zkouskach mela taky docela problem. 8O

A spani v noci nic moc protoze jak psala myslim Akaca tak mi dela problem kazde otaceni a uz me mala i pekne tlaci takkze se porad otacim z boku nabok jak nejaka vrtule.

Anel taky bych vrazdila kdyz mi martin do vyborneho gulasku zacne sypat nejake ty jeho chilli veci.Ted se uz naucil ze si to koreni do sveho co si nanda na talir. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
30.1.08 15:56

zdravím těhule a bříška :wink: !

Dnes trošku nestíhám, ale chtěla jsem nakouknout a trošku přecíst, abych toho neměla večer hodně :lol: . Asi mám absťák, no :roll: :D …

misurda - my máme 2+1, takže to k malý do pokojíčku na kukandu nemáme daleko… je to vlastně u nás v ložnici… zatím je to v poho a časem bysme se stěhovali, no :roll: . Nic nenaděláš. Ještě mi chybí asi 3, ale trvá mi to… už jsou moc nízko a kroutím se jak had u tý země :roll: …

anel - :wink: eště chvilku :wink: :wink: :wink:

mějte se krásně a pá pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí