Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
12.1.08 09:47

ahoj holkz jak se vede?Ja budu o vikendu doma budu zase sprtat cekaji me zkousky v utery. :(

Poly jo mala je cvalda,ale je dle utz 14 dni napred a ma asi vahu teda jak m mit dle sveho veku.Co jsem teda vycetla z knizek.Jinak jo vitaminy jsem zacala brat uz pred otehotnenim a to Baby calibrum.Ale ted baby calibrum mami beru jen kazdy 3den myslim jak pisou ze kazdy den mas brat 2tbl.tak to mi prijde moc.Nikdy jsem po 2 nebrala.No takze ted je beru kazdy 3den.

Misurdo at se ti prst rychle uzdravi. :)

Tak se mejte hezky ja jdu sprtat a varit ale radci bych sla ven,ze pry ma byt hezky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.08 10:49

ahoj holky!

misurdo - my jsme taky byli v Tescu na čepičce s rukavičkama a čepička byla zlevněná ze 110,– na 70,– a rukavičky byly za 30,–. Ale na SK je to dražší, tak se to asi takhle měřit nedá. Jak to, že v tom Tescu nemáte ty slevy? Já jsem byla předminulý týden v Edenu, jasně, že není zlevněno všechno, ale spousta věciček…
No a Vánoce byly ty šatičky s kalhotama a mikinou na který je hrošík. Nechtěla jsem fotit i zavinovačku, peřinky, fusak s nohama (JUPÍÍÍ :wink: ) a takový drobnosti… táta šel podle seznamu, tak jsem mu dala velkýho hubana za to, že přemýšlel a nekupoval blbosti :roll: :wink: .

Poly - díky za info, je fajn vědět i něco o tomhle - člověk nikdy neví. Aspoň nebudu tolik vyjukaná, kdyby na to náhodou došlo… :roll: :roll: :roll: . Jinak já taky nebudu mít skříň na mimi. Jen komody. Sice nábytek bude patřit k sobě, ale skříň bude naše. Pro představu…
http://www.ikea.com/…cts/94903307
 http://www.ikea.com/…cts/14903207

Jinak díky za pochvalu věciček, ten bazárek je prostě k nezaplacení… Bych byla hloupá, kdybych to kupovala nový. Bylo by mi líto, kdyby se to zníčilo. Takhle je to hezký a nemusím se bát. Je to od toho, aby se to nosilo, tudíš opotřebení k tomu patří, že jo…
Dneska jdeme na oběd k mámě, tak doufám, že to bude v pohodě, bez blbý nálady a hádek… uvidíme, jak brzo budem spátky :roll: … snad to bude v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.1.08 11:57

ahojte!!!

lost tak drzim palce pri uceni-muceni :wink: ja beriem tiez calibrum mami, ale tiez len kazdy 2-3 den :wink:

nikol, my tu mame len take mini tesco, ved to je len v meste co ma asi 15 tisic obyvatelov, urcite je v prahe nejake maxi tesco a maju tam vacsi vyber :wink:

my dnes ideme na oslavu k znamemu do BA , budeme tam aj spat, dufam, ze sa tam trosku vyspim, :roll: inak od rana sa o mna ta moja sukromna gazdinka stara, musi teraz asi 10 dni umyvat riad ( tak to sa oplati :lol: :lol: :lol: ) a mame dnes sluzbu aj vo vchode aj na nasom poschodi, tak to musi zvladnut sam, no mozno mu pomozem so zametanim :wink: a to este upiekol keksiky na oslavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.08 12:16

misurda - nevím nevím… snad jo. S Prahou je jediný rodíl, že v tom kompleu je ještě molion dalších obchodů, ale řekla bych, že tesco je tesco, ale třeba u CaA to tak platím, tak nevím. V Některých CaA nemají ani těhu módu. Na tu jsem jedila buď na Čerňák nebo fakt Václavák… Tak asi na to něco bude… Držím palce, ať se vyspíš - mě by se v cizím prostředí spalo blbě :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.1.08 13:27

Ahoj holky, tak dneska jsem se dali doma do úklidu. Milý myje okna (jako těhotná už totiž ten pohyb nesmím dělat, abych neomotala rosárku do pupečníku) a já jdu žehlit věcičky a uklízet zbytek. Spali jsme do 10:30 tak síly na to máme dost. :D .
Misurdo, já bych v cizím asi moc nespala. Jsem nejraději ve svém, kde mám všechno co potřebuji a hlavně nejsem ničím omezovaná. To ať je klidně 20 lidí u nás, než já někde.
Lost, učení, mučení - držím palce u zkoušky. Zase zkus zapůsobit bříškem a třeba to klapne.

Tak hezkou sobotu a já jdu zase žehlit.
K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.1.08 14:51

Ahoj holky, přeji pěkný den nejen Vám, ale i malým prdélkám :D
Lost- v úterý budu určitě držet pěstičky, strašně tě obdivuji, že to takhle zvládáš, já jsem kvůli těhu výšku ukončila a začnu asi až příští rok. Já jsem děsná trémistka a malé by to asi dost ublížilo. Takže bříško ven a prsa vypnout co nejvíc :lol:.

Mišurdo- jen jeď, ať si ode všeho odpočineš, pročistíš hlavičku, nech se politovat :P, po porodu tě budou litovat ještě víííííííc :lol:. Pobav se hezky a hlavně se pěkně vyspi. Já bych se teda nevyspala. U cizích vždycky civím do stropu a ráno koukám jak výr :wink:

Před chvilinkou jsme dojeli z Tesca, pokoupila jsem tam úplně poslední věci co jsem potřebovala pro malou, ale i pro sebe do porodnice. Ty slevy jsou opravdu úžasné, hleděla jsem, že tam nebylo ani moc lidí, akurát kavárna byla k prasknutí, tak jsem si nechala zajít chuť na kafíčko a piji ho teď v klidu doma.
Chtěla jsem pro mimi koupit temploměr digitální, ale paní v lékárně mi ho vymlouvala, že jsou prý nepřesné, že plno maminek je chodí vracet a kupují obyčejné, tak teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.1.08 09:07

ahoj devcata,
tak se po delsi pauze hlasim. vubec nestiham, nemam cas ani varit. ted mam tri zkousky, tak fakt nevim co driv. jeste, ze nejsem moc velkej nervak.

jinak v praci jsem v patek skoncila, jeste udelam rozlucku, ale to az na schuzi nekdy kolem 24.ledna.

lost-taky drzim palce, ja mam v utery anglo-irskou poezii a social-pedagogical communication. ve ctvrtek syntax a v patek lingvodidaktiku. se picnu…

poly-ja si objednala usni teplomer, cetla jsem na to chvalu a mam s nim ze zahranici dobrou zkusenost. tak uvidim. prijde mi hrozny tem chudackum to cpat do zadecku

tim schonem ted zjistuju, ze oproti vam skoro jeste nic nemam. a pro sebe do porodnice uz vubec ne. ale malej snad v brisku do brezna vydrzi, tak to pak dohonim.

jinak se mejte co nejlepe, ja nez se sem dostanu, tak to asi chvili potrva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.08 02:58

Ahoj holky, nemůžu dnes vůbec spát, tak jsem si říkala, že Vám napíšu. Jituš- děkuji moc za informaci, neušila jsem, že existují i takové teploměry. Sama jsem se lekla, jak mi paní v lékárně řekla, že se to musí měřit v zadečku :cry:,chuďata malé. Zkusím se po tom pozeptat.

Niki- děkuji za ty adresy. Tak jsem nad tím přemýšlela, jestli ty komody nebudou lepší, ony je potom i využiješ k čemukoliv. Když budeme dělat v létě tu vest.skříň. A potom jak mimčo vyroste, tak stejně bude člověk zařizovat pokoj nanovo.

Jinak při zkouškách držím pěstičky holky :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.1.08 07:53

Ahoj těhulky, tak dneska jdu na UTZ už se hrozně těším, doufám, že je všechno tak jak má. Začali mi trochu opouchat nohy, tak mu to řeknu.
Zatím se mějtě a pak dám vědět. Jdu tam asi na 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
14.1.08 08:32

Hezké ráno, stejfo, hodně štěstí na kontrole, ať je všechno, jak má být. Dej nám brzy vědět.

Poly, chtěla jsem ti to taky napsat, že stačí komoda. Ono mimi toho zase tak moc nepotřebuje a ta komoda je pak využitelnější. V dnešní době šaten a vestavěných skříní je myslím klasická skříň už zbytečná. My máme švagra truhláře, tak mi udělal komodu, na ni přebalovací desku, která se dá oddělat, a pak se tam dá klasické zakončení a je z toho normální skříňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.1.08 08:47

ahoj decka!!!!

oslava bola dobra, len som sa klasicky prezrala :oops: :oops: :oops: a na podiv som sa u nich vazne dobre vyspala az do deviatej :lol: a vcera sme boli este na obede a potom sme isli kupit tu postielku, ale bohuzial nemali ani jednu ktoru sme chceli, ze az nabuduci tyzden :( , no este mame trochu casu :wink: a kupila som v zlave 2 letne overalky z nextu, len neviem ci v lete uz nebudu male :roll: , ale bola zlava z 850 na 260, tomu sa nedalo odolat :lol: :lol: :lol:

stejfo urcite bude vsetko dobre, drzim palce!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
14.1.08 08:51

Ahoj holky taky zdravim.

o vikendu jsem se toho moc neucila tak snad to dozenu dnes kdyz u toho neusnu. :)

Jitus taky drzim pesti mas toho taky dost uz at je to za nama.U me bude snad konec 22.1 tak pak se zacnu venovat konecne i domacim pracim a hlavne dozarizovani pro to nase skvrne. :D

Stejfo taky drzim palce na ko a dej nam vedet jakou cvaldu to nosis pod srdickem. :lol:

Jinak ja jsem vzhuru dnes asi uz od 5.30 mala se rozhodla dnes zacit radit radila asi 1,5hod a ted potvurka po snidani uz asi spinka. :D

Jinak o vikendu mi asi rostlo bricho mela jsem ho napnuty a hlavne jsem nemohla spat na zadnem boku.No zacinam se zvetcovat neni to moc prijemne,ale uz to snad vydrzim.No co by jsme neudelali pro ty nase prdelky ze? :)

tak se mejte hezky ja sem behem dne zase juknu at vim co je u vas noveho. :o

Jo Misurdo doufam,ze si prezila navstevu a doufam ze toho na tebe nebylo moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.08 09:25

Nazdar holky a malé mimiška :lol: :P :D

Stejfi- ono jinak než dobře to dopadnout nemůže :D. Pak dej vědět, jak jste přibrali a povyrostli.Možná ses začala zavodňovat, ale taky to může být pravda něco jiného. Tak raději zkonzultuj.

Mišurdo- já jsem čekala, že napíšeš, jak se krásně bavila a ty se hned přežíráš. No styď se ty ostudo :P :lol:. Hlavně, že je ti dobře. A s těmi nákupy se ti nedivím. Já jak vidím něco krásného, tak to hned beru, jsu magor. Ale snažím se to tedy kupovat ve větší velikosti, aby mě to potom tak moc nemrzelo, že to malá nenosí :oops:.

Anel- fakt jsme nad ním s mojim dost přemýšleli, tak to i uskutečníme, akurát nemáme nikoho šikovného, kdo by to udělal. To je dar, mít někoho takového v rodině. Zkusím se po něčem mrknout, teď mají slevy opravdu všude.

Jinak magnézko začalo konečně působit, můžu už normálně chodit aniž bych se musela předklánět, bylo to fakt děsné. Teď jestli mi tvrdne tak 3-4 za den, tak je moc :lol:.

Mám k vám takový dotaz. Začala se mi vpačovat jedna bradavka a nevím co s tím, nemáte prosím někdo zkušenosti, ráda bych kojila v pohodě. S vpáčenou bradavkou by to šlo těžko. DĚKUJI !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.1.08 09:34

baby tak jednej februarovke uz odtiekla voda a je v porodnici 8O

poly ja neviem co to je ta vpacena bradavka, to ju mas akoze zasunutu dovnutra? 8O :roll: a je super ze uz sa mas lepsie :wink:

a lost ja by som u ucenia asi furt zaspala, aj keby som sa len chvilu pred tym zobudila :roll: , tak snad sa ti podari, co se darit ma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.1.08 10:34

Děvčata tak ko dopadla dobře, už jsme otočený hlavičkou dole. Ale zapomněla jsem se zeptat jak jsme veliký. Takže to bude překvápko. Hezky se na mne dívala na monitoru. Co se puchnujtí nohou týče, prí to nic není. Tlak a bílkovina jsou v normě, takže mám být v klidu.

Vůbec vás nemám dočtené, takže reagovat budu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí