Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
8.1.08 14:52

Ahoj holky,
přeji všem krásný den. :lol:
Koukám, že nám 2 děvčata leží se skráceným čípkem … holky ležet a ani se nehnout !!! Držím Vám palce. 8O
Jinak já jsem už rozhodnutá pro SAMU porod.vložky,chtěla jsem taky Always ( ale v práci mi řekli…že jsem padlá na hlavu…jestli se chci zapařit???pracuji v lékárně) tak dám na mě.
Dnes jdu v 17 hod. pohlídat kámošce ďáblíka…jde k Dr. je už 37 tt. tak se trošku potrénuji. :lol:
Já jsem si taky včera koupila Lovelu zatím jen na bílé…ještě koupím na barevné a budu prát v pračce + máchání bez aviváže nakonec ( kvůli alergiím).Normálka používám Lenor Sensitiv, ale na mimčo nevím…nemá se to ???!!! :roll:
Misurdo - jsem moc ráda, že Ti ty otoky ustoupily … trošku jsem se o Tebe bála !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
8.1.08 14:56

Holky,
kdo jste to jako poslední foto ve fotogalerii ??? Nějak mi to uteklo a není tam popiska. Ať mám přehled. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
8.1.08 16:33

Tak Poly a Werčo, držím palečky a přeju hodně trpělivosti. Musíte si pořád říkat, že ležení doma, je pohoda proti nemocnici. Minule jsem si tam pobyla asi 5 dní a to byla hrůza. A některé tam trávili třeba měsíc na rizikovce.
Taky můžete být v klidu, že máte na starosti jen sebe, u nás by bylo potřeba ještě hlídání pro malého a to si vůbec nedovedu představit. Tak doufám, že čípek i placenta budou dobré. Jdu na kontrolu až 22.1.

Lost - tobě taky hodně štěstí při zkouškách. Jak vůbec plánuješ studium po narození mimča - dáš si přestávku? A kolik ti vlatně zbývá do konce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.1.08 16:49

ahoj devcata,
tak jsem ted stravila asi hodinu docitanim, takze budu postupne reagovat na co si vzpomenu.

poly-ty studujes?? ja taky plus teda makam, jsem stara ochehule :lol: :lol: (32). ktera se dala na vojnu. ja ted prave srptala na syntax, ale nevim, jestli jsem to napsala, protoze jsem zameskala v semestru kvuli mimcu. ale ono to nejak dopadne.

misurdo-jsem rada,ze jsi v pohode, ja o tech otocich slysela hruzy, tak se mi ulevilo

jinak jsem devcata byla vcera na ulz. mimi ma 35com a 1.88kg. a pry ma dlouhy nohy. to ma po kom, ja merim 180 a tatinek kolem 190. byli jsme vcera taky na predporodnim rychlokurzu pro pary. bylo to fajn, myslim, ze podstatnou cast nam rekli, videli jsme saly. maji to tam pekny, je to celkem nova porodnice.

k Jeziskovi jsem taky dostala nejakou tu vybyvicku, da se rict zakladni, tak ted budu kupovat veci k postylce a koupani a na prebalovani. koukam, ze jste nektere pilne a uz mate vyprano, tak to ja nestiham. ted chodim posledni tyden do prace a posledni zkousku ma 28.ledna. snad to vsehco zvladnu a postupne to dozenu. aspon mi ten leden utece.

ke spani-na zadech se dusim i se dvema polstari a na boku me boli kycel,. a to mame pred sebou jeste dva mesice. ale prcek za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.08 18:23

Ahojky holky!!!

No teda, to je paráda! tady to běží. Ale kdybych to věděla, nejdřív si udělám jídlo. Řikala jsem si, že si to přectu a než odepíšu jdu papat, ale už mám hlad jako vlk!!! Dneska jsem byla trošku zařizovat - žádná dlouhá chůze, ale ty fronty jsou katastrofální a horzně mě rozčiluje, že nás prostě nikdo není schopný pustit. V lékárně jsem si koupila porodní vložky - cena 38 kč, značka Samu. Pak jsem zapoměla na Gaviscon (bez kterého skoro nežiju) a frontu jsem si musela vystát znova :evil: . Jsem myslela že pojdu. No a pak jsem byla v DM na těch kalhotkách a mám Jessa, 5ks (dokonce každé jinak barevné) a cena 60 Kč. Jen se bojím tý velikosti. 44-46. To byly jediný co měli, tak uvidíme… jsem totiž pěkný tlusťoch :roll: …

Gissele - 30.000 8O 8O 8O . Tak na to nemám co říct. To budou za tebe i rodit? No to je teda… pak dej vědět, v čem to bylo jiný. Jestli stříbrný příbory nebo jídelní lístek jak z restaurace… Tý jo - jo jen tak mimochodem - kamarádka hlásila, že při obou dětech (máma hlásila taky) dostala po pordu květákovou polývku!!! Nevíme jestli náhoda nebo to má nějaký důvod, ale tu nejíst!!! Hlavně že řikají nejíst nadýmavý věci :roll: …

loost - vítej do klubu. My máme x-lander Xa - taky celou :,-(u… je moc moc nejoblíbenější (sice bysněný byl Jané slalom, ale 20 tisíc mi taky přijde zbytečně moc…) a dneska mě to až zarazilo. Viděla jsem jich snad deset (za prvý - kde na to ty lidi berou - jen tak, a za druhý, jak kdyby se vyráběl jen tenhle kočár) - tak jsem nakonec fakt ráda, za x-landera…

No a matraci máme, ale vůbec nevím jakou. koupili jsme cenově přijatelnou - ne nejlevnější, ale ne nejdražší. V Ikee za 800. Jinak postýlka taky Ikea asi 1200 - bílá - moc hezká…

Stejfa - já jdu na odběry zítra - nebo pozítří (podle silnice) a Dr. mi hned hlásila, že ampule budou dvě! Je to celkový krevní obraz - u Dr. poslední odběry… tak doufám, že u obvoďačky mě čekat žádný nebudou a v porodnici uvidíím…

Jdu papat - mějte se kráááásně a pohlďte bříška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.1.08 19:33

Bry vecir holky :)

se mi to nejak j…e vzdycky neco napisu, odeslu a ono to tu pak neni :x tak snad ted se to nejak povede :D

Niky - z toho si nic nedelej, se mnou se dokonce nejakej deda hadal u pokladny pro tehotny jakto co tam jako delam :lol: ale to je v poho, proste nastvanej duchodce kterej musel jit do vedlejsi fronty :lol:
S tema penezma, jsem taky zvedava co za to bude, zitra tam jdu na konzultaci a nit na nich nenecham suchou, nebude mi jich lito pukud tomu budou ty sluzby opravdu odpovidat, s tim jidelnim listkem to tak slavny neni, muzes si vybrat jenom z peti jidel, btw. v Podoli nam davali sileny blafy po porodu, to se vubec nedalo jist, polivky presoliny ze z toho vstavali chlupy na hlave, ostatni nepozivatelny a to doslova (pokud si pamatuju tak ta pani co ty obedy rozvazela mela hroznou radost ze zbyde dost pro jejiho pejska) jediny co se dalo jist byly rohliky ke snidani :)

S madracema nevim, meli jsme do postylky vzdycky tu obycejnou molitanovou, ted postylku zatim vubec neplanuju, bude v kolibce kosiku, pac v kvetnu se stehujeme, pak se uvidi pac v rijnu se budeme stehovat zas, takze kdyby stacil ten kosik tak by to byl ideal.

Jitus - to byde teda dlouhonozka :D , a obdivuju jak makas a jeste studujes, drzim ti pesti aby jsi vsechno v klidu zvladla

S tou krvi, me brali prave mezi svatkama u tech testu na cukr a nevim kolik jich bylo 3 nebo 4 (sestricka je aktvivka a bere vzdycky jednu navic kdyby neco a asi aby si splhla :lol: ) pac presto ze jsem u toho lezela tak jsem sla do vecnych lovist 8) pak jeste dvakrat, ale to uz asi bylo tou glukozou a ze mi nedali najist (sem mela fakt hlad :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.08 20:03

Gissele - tak ten výběr z těch jídel je to nejmenší co pro tebe můžou udělat… Podej potom zprávu. Jsem pěkně zvědavá :wink: . Ty už víš, že se budeš tolikrát stěhovat? Já se stěhovala jednou a to mi bohatě stačilo. A to jsem si stehovala jen jeden pokoj do bytu. Teď by to bylo podstatně horší :? :roll: . A s miminem ani nemluvím. I když jednou se stěhovat taky budeme. A doufám že naposledy :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.1.08 22:05

Jj dam sem napnuta jak ksandy.
Ze se budem stehovat vim, pac sme prodali dum, budem stavet novy a mezitim budeme v podnajmu :lol: holt budou deti trochu kocovat. Teda aspon doufam, ze to bude jenom dvakrat, pac kdyz je clovek v podnajmu tak nikdy nevi ze jo :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.1.08 22:20

decka ja som vas prave docitala, ale som taaaaaaaaaaaaaaaaaaak strasne unavena, ze idem spat. inak som stastna, lebo sme kupili skoro vsetko co sme chceli, dala som vam fotecky do galerie a to som nenafotila odsavacku avent, kos na pleny sangenic a vanicku :lol: a este sme kupili aj skrinu z ikei :lol:
inak za vsetko sme dali okolo 600 eur, to sme dobri, nie? :lol: :lol: :lol:
dobru noc, do zajtra ..................... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.08 22:40

misurdo - moc krásný věci, opravdu. To je pocit, viď? Mít doma kočárek. Já se taky pořád nemůže nakochat a to ho už mám docela dlouho…

Gissele - no tak se to na chvilku přežije a pak už to bude super a napořád :wink: . jen ty musíš mít silný nervy, abys to s těma dětma zvládla…

Jdu spinkat, tak zítra naschledanou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 05:59

dobre ranko!!! spala som dobre, ale malo :lol:

werco a poly drzim palce aby ste potiahli min. do marca, treba mysliet poztitivne a urcite sa to podari, aj ked je to na nervy :roll: :wink:

ja este z drogerie nemam nic, ale urcite sa na to vrhnem bud tento alebo buduci tyzden :wink: ja mozno skusim nieco oprat aj normalne v ariely aj s avivazou ( tou akoze detskou) a uvidim jak na to bude katka reagovat, lebo sa mi nebude chciet prat zvlast veci jej a nam, ale zas ked bude mat nejaku citlivu pokozku tak si aj tak nevyberiem :lol:

nikol, ja som bola minuly tyzden u nas v nemocnici sa objednat na vyrezanie takej hluposti co mam na prste a tam na dverach bolo napisane ze urazy, deti a tehotne maju prednost, ale aj tak to nikoho nezaujimalo a ja som tam musela hodinu cakat nez som prisla na radu , som objednana na piatok na 12.30 , tak som zvedava kolko tam zas budem cakat :roll:

a gissele vy budete mat dobre drahe ditko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.1.08 09:14

Ahoj Březňačky :wink: :lol:

přišla jsem Vás jen pozdravit. Jsem taky březňačka, ale trochu odjinud :wink: (to zní jak z jiné planety :lol: :lol: :lol: ) DOufám, že se tu máte všechny tak dobře jako my tam. Jak se cítíte dva měsíce před finálem? JE všechno v pořádku?
Přeju, aby bylo.
MOžná se tu ještě někdy zastavím (přiletím z té druhé planety :lol: :lol: )

Nikolao Tebe zdravím především, ráda Tě vidím. :wink: Já nevím, jak já to dělám, že když vlezu na cizí fórum, tak tam potkávám znímé tváře :wink: Zase se někdy zastav u nás. Sice to tam frčí kosmickou rychlostí, ale to zvládneš :wink: se nám po Tobě stýská :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.1.08 09:33

Hezké poledne přeji,
Misurdo tak jak koukám tak nákup se povedl. Nakoupili jste moc pěkně. A za ty peníze to nebylo ani moc drahé. Kočárek jste vybrali moc hezký a to lehátko, taky chci takové. Tiše závidím.

Na mne něco leze, v noci jsem se zbudila úplně ucpaný nos, bolení v krku a potila jsem se jak čuně. Petr říkal, že hrozně chrápu, jak starý děda. Tak doufám, že se to nějak extra nerozjede.

Hebrey takže jiná planeta? To zní zajímavě. A kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 10:20

Stejfi- zalehnout a potit se. Nervi do sebe teď už žádné léky, jen bumbej čajíky s medem a to přejde,musííííííí :). A tulit se k manžílkovi,to nejvíc zabírá, pokud ho nemáš věčně pryč jak já :cry:.

Mišurdíku- no lehátko, to je náááádhera, opravdu luxusní. Závist :lol: . A kočárek taky. Dospáváš? Já bych asi chrupkala po tak zdlouhavém nakupování, ale vyžívala bych se v tom, to jóóóóó.

Lost- jak jsi dopadla na těch zkouškách? Pomohlo ti bříško trošku nebo dolovaly vědomosti :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 10:20

stejfo za tie peniaze to bol vazne super nakup, som cakala ze minieme aspon 1000,– takze sa tesim :lol: lehatko stalo tiez len 30, je to znacka fillikid, neviem ci ho maju aj u nas :?

dufam ze ti nic nebude, a ze to bolo len take nejake................ :wink: inak mne sa tiez furt zacpava nos ked spim, ale citala som ze je to normal. mna zas hrozne bolia chodidla, normalne sa neviem postavit, to je ta vaha :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí