Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
5.1.08 22:17

Ja chci epidural ja se mam moc rada nato abych trpela.A mam par kamaradek ktere rodily chtely rodit normalne a pak kdyz to zacalo tak kricely ze chtej epi.Ale pak ze pry to nemusi zabrat,kdyz uz je to rozjety.No kdybych rodila taky po druhy tak bych si to asi taky premejslela,ale jako prvorodicka budu mit asi dost prace sama se sebou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.08 22:19

Nikčo - díky a dobrou noc.

Lost008 - uvidíš na situaci, jak se budeš otvírat, atd. A kde Ty budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.1.08 22:20

Taky se loucim mejte se hezky a dobrou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
5.1.08 22:40

no ja opet zkusim bez niceho. Minule to bylo ok(pro mne, nic si nepamatuju, drahy bledne uz u tv porodu, takze to asi tak super nebylo) Epidural bych ale urcite nesla, krom moznych komplikaci se samotnym napichnutim, je tma daleko vyssi riziko „natrzeni“, necitis, kam tlacis, a za „paviana“ mi tech par hodin urcite nestoji. Ja byla dve hodky po porodu na nohach, kamoska s epiduralem potrebovala 14dni nafukovaci kolo, aby se vubec mohla po:,–(it 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 06:29

dobre rano!!! :lol:

isla som spat o jedenastej a takto to dopadlo :roll: :wink:

evo, ja mam znameho co sa rozumie tym homeopatikam, uz sme sa o tom bavili, buduci tyzden idem k nemu , ma mi to potom napisat, tak ti dam vediet , ked chces :wink:

a ja som urcite za epi, neviem co ma caka, ale ked to moze byt bez bolesti, tak preco nie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.1.08 09:26

Přeji všem dobré ránko. Dnes jsem opět celou noc nespala,ale vyjímečně to nebylo kvůli těhotenství. Slavili jsme včera manželovi narozeniny a nebyl by to chlap, aby si ještě nešel vypit s kamarádama. Došel mi za 4hodiny v takovém stavu, ve kterém jsem ho v životě neviděla a fakt jsem jen zírala. Chtěla jsem mu pěkně vyčinit, ale když jsem pak slyšela z ložnice ty prapodivné zvuky, jak mu je zle, tak jsem se musela i škodolibě usmívat. Teď mu moc do zpěvu není, ale zase se mi krásně omluvil. No nejsou ti manžílci sladcí. Jinak můj manžel je skoro abstinent, tak si dovedete představit, jak ho to skolilo :roll: :lol: :lol: .
Jinak vám přeji krásný den a jdu vařit.

Lost- z těch testů si nic nedělej, já jsem na těhot. cukrovce taky nebyla, nabíhám do 30.tt a pozvánku na ultraz. taky ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 10:12

poly no radost :lol: :lol: :lol: , ale dnes ho mozes poriadne vytrapit :lol: :lol: :lol:
a teraz vidim ze ty si zo zlina? 8O no aspon ty si tu ku mne blizsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.1.08 11:20

Dobré dopoledne holky!

Teď jsem shlídla na netu takový dokumentík o protiraketové základně a docela mě to dostalo, tak kdyby někoho tohle téma zajímalo (kdyby se chtěl odpoutat na chvilku od problému těhotenství), klidně pošlu odkaz…

misurdo - tak že by se ti taky splnila skoro Holičanda :wink: ?

Já teda půjdu asi bez epi s tím, že kdyby se to nedalo vydržet, tak mi jí dají, ne? Brrr - jen na to pomyslet…

POLY - ten můj mi párkrát taky už předvedl co dokáže :evil: :roll: . Hrůza.

EvaH / loost008 - Kde budete v Praze rodit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 12:51

nikol s tou epi je to u nas tak ze ked ju nechces tak ju nedostanes, musi to byt dopredu jasne, a este ked si to ty zmyslis a uz budes otvorena nejak viac, tiez ti ju uz nedaju :wink: ale sak uvidis sama co a ako to bude u vas :wink: no prezit to snad prezijeme vsetky :lol:

inac baby mame stastie ze tie nase polovicky neuvidime az budu zapijat tie cerstvo narodene babys :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.1.08 15:09

Tak ahoj holky. :D

Poly z ty cukrovky si vazne nic nedelam,myslim, ze to prezijeme i bez toho.Ja pozvanku na utz mit nemusim protoze chodim primo do nemocnice do poradny takze se nemusim ani objednavat.Vy se musite objednavat?

Nikol ja budu rodit v Krci.Mam to nejbliz a myslim,ze asi mozna je uplne jedno kde bude clovek rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.1.08 15:16

jo Nikol jeste to slibovane cislo icq 377-627-912 prezdivka Kristi,takze az budes mit cas tak me pak nejak zkontaktuj.Jinak v lednu moc casu mit nebudu,mam zkouskovy,ale pak uz by to melo byt lepsi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 15:56

ja ked som bola na tom GTT teste tak som akurat zjedla 2 rohliky, nemusela som pit ziadny blivajz a UTZ ma moj lekar v ordinacii takze som katku videla na kazdej kontrole, len neviem jak to bude od toho 36tt, ci budem musiet chodit na tie vysetrenia uz do nemocnice alebo stale len do ordinacie. sak uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.1.08 16:31

Misurdo tady u nas prave se z poradny od toho urciteho tydne ted nevim jestli je to 34 nebo tak nejak posila do nemocnice a maminy tam chodia potom na ko kazdy tyzden.Takze si myslim,ze na slovensku to asi tiez tak nejako bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.1.08 16:34

misurda - no vidíš, to mě ani nenapadlo. Když jsem se s někým bavila o epi, řikali, že uvidím, když to epůjde, tak že mi jí dají. Vlastně nevím, jestli to jde nebo ne. myslela jsem že když to řikali, asi to tak bude, není nic lehčího než se zeptat. Od nějakýho 35. týdne budu chodit už na kontroly do porodnice, tak tam mi určitě poví co a jak bude probíhat (a doufám, že vynechají podrobnosti :roll: )… a ty testy asi dělají všude jinak… což mi přijde divný, ale co naděláš…

lost - díky za ICQ - dala jsem si tě do seznamu, jen mi to hlásí nějakou chybu, tak jestli si mě přidáš, mělo by to být v poho. Vidím tvojí kytku jako šedivou, ale to by potom mělo být dobrý… Já jsem o Krči ani neuvažovala… Podolí a Apolinář a pak by se vidělo co by bylo dál…Vinohradskou mám skoro za rohem, ale to bych radši rodila doma :roll: :evil: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.1.08 16:37

Misurda: epidural se picha do otevreni na 8cm, coz u mne bylo cca 98%porodu za mnou, vsechno je strasne individualni, ale lezet s jehlama v zadech, a pri tom tlacit, brrr. Ja bych hlavne rada, abych tenhle porod nemusela zase cely stravit na zadech, to bylo nejhorsi, ze mi zakazali jakykoliv pohyb, ani na bok, nic. Jak jsem se hnula, maleho srdecni ozvy sli dolu, takze panika… :? :? Ale jak je to tady uz tolikrat, treba to tentokrat bude opravdu jeste rychlejsi(minule od prasknuti plodovky nejakych 8hod vcetne cesty do porodnice, prvni kontrakce az nekdy kolem jedne v noci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí