Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
5.1.08 20:33

no pekne!!!! :lol:

som zvedava ci sa k nam este niekto prida :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.08 20:36

:cry: A nejsou v záloze ještě nějaký Pražandy? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.08 20:39

a holicanky? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.08 20:49

No Misurdo - nevím kolik máte obyvatel, ale víš jaký je to problém v Praze? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
5.1.08 20:49

nebo jindřichohradečandy či Prachatičandy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.08 20:56

nikol myslis ze v prahe je malo tehuliek? :lol: :lol: :lol:

holic ma nejakych 12.000 obyvatelov :roll: , no nic moc , ale ja si vystacim aj sama s rodinou a s vama a myslim ze casom az budeme chodit na nejake prechadzky tak budem stretavat mamicky s detmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.08 20:58

Ahoj holky,
tak jsem vás začala číst, protože na BC holky psaly, že tady máte už jedno „březňátko“, tak mě zajímalo, co se stalo (protože já málem jela také do porodnice). Zatím se vše uklidnilo, ale tak nějak zběžně vás čtu (když stíhám). Jsem také z Prahy, když už se Nikča ptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.1.08 20:58

Ahoj holky, poslední půl hodinu pročítám poslední příspěvky a dokonce jsem si musela dělat i poznámky, abych konkrétně dokázala alespoň na něco zareagovat.
Vítej Poly, vítej Kristíno :-)
Poly, já budu rodit v JBC a tam rovnou píšou, že dávají jenom 5 plen a zbytek musí mít maminka svoje, ale co týká dětské kosmetiky, tak poskytují všechno erární. Jinak asi bys opravdu měla více ležet, aby to tvoje břicho bylo v pořádku.
Nikol, monitor dechu zatím nemáme a ani nevím jestli je potřeba??? Budu mít postýlku hned vedle velké postele v ložnici, snad Rosárku uslyším…Asi ještě popřemýšlíme…projdu nějaké reference, abych alespoň věděla jak to funguje.
Misurdo, to opuchání asi není sranda, co? Mě napuchají jenom nohy, když mám těsný ponožky a nebo boty, ale jinak je to v pohodě. Na začátku jsem se dočetla, že tvůj Igor je od Prešova, mám tam spoustu přátel a je pravda, že když mezi sebou začnou mluvit šarijsky, není jim skoro rozumět 8O . Ale jsou fajn :lol: :lol:
Kristíno, ty máš termín na moje narozeniny :lol: , jenom od miminka budu o 28 let starší :lol: ¨

K seznámku co do porodnice sama navím co napsat. Ty pleny jsem slyšela od známé, která bude rodit každým dnem a prý dávají seznam věcí, které jsou potřeba při sepsání porodopisu. Chystám se tam, až se konečně uzdravím, tak pak napíšu co tam požadují. Zatím mi teda moc dobře není, rýma pořád hrozná…doktorka mi řekla, ať si do nosu kapu cokoliv,že jenom minimum se dostává do sliznice a do krevního oběhu a na kašel mám jitrocelovej sirup, po kterém mě akorát pálí žáha. Takže se doma léčim téměř bez léčení a jde to pomalu :-( .

Uf to bylo dlouhé, :-) tak pa a mějte se fine K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.08 21:00

Já si myslím, že je jich mraky, jen nějak nevysedávají u počítačů. Pár jsem jich našla, fakt je jen jedno fórum, ale asi mě nějak nepřijaly :cry: … Když se schází osobně, je to pak těžší se zapojit… Ale mamin s kočárama je úplně neskutečně. Když řídím, musím si dávat poroz, abych se nevybourala, jak koukám po kočárech cizích :lol: :lol: :lol: .
A myslím si taky, že 12.000 je náhodou dost… asi se kouknu na mapu :wink: kde že to vlastně sídlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.1.08 21:02

Nikol ja jsem taky z Prahy teda kousek od Prahy.Asi 15min od metra Budejovicka co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
5.1.08 21:04

Werca: https://www.emimino.cz/modules.php?… to je Vercina diskuse o Davidkovi

Vitam nove tehulky, a kdyby se nasel nekdo v anglii, tak supeer :lol: :lol:

no a novinka na zaver, podle vseho se 23.8. budu vdavat :wink: at toho nemam malo :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.08 21:10

Jééééé! Já jsem byla první, tak se mi to první splnilo 8) … holky počkejte, taky se Holičandy a jindřichohradečandy či Prachatičandy ukážou, nebojte :wink: .
EvaH - RADOST! lost008 - taky radost!!! Já jsem z Vršovic, ale náhodou záběr mám docela veliký. Strašnice,Eden, Kooh-i-nor, Flora, Žižkov, … tak nějak tam se pořád pohybuju… Tak to nejsme od sebe daleko, to je príííma. :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.08 21:12

Janno - gratuluji k dobré zprávě!!! Ale ještě máš chvíli času, ne? To už bude mimi na světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.08 21:14

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.08 21:15

Nikčo - já jsem z Hájů, ale do Edenu jezdím nakupovat:-) Teď teda moc ne, je to namáhavý tahat malýho do auta, atd. Ve Strašnicích bydlí moje babička, atd. Prahu 10 znám dost dobře :D
Lost008 - na Budějovický pracuje manžel :D

Holky a nevíte, co se teda stalo, že se Davídek narodil tak brzo?
Doufám, že už ho Verča mohla navštívit, když měli tu rýmu.

Janno - obr gratulace ke svatbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital