Poradna duly
Jana Čurdová
misurdo - neboj ICQ nemám ![]()
Nikčo - tak nějak podobně to máme s Adámkem. Už máme nějaké „zájemkyně“
![]()
Nikco mam icq pak dam mam vyplej pocitac svuj jsem na pritelovym ale urcite poslu.
Evi kdyz tak nato koukam tak tveho Kubika uz si rezervuji pro nasi malou.je nejak vic holek nezda se vam?
Misurdo neboj budeme debatit i po porodu doufam. ![]()
tak to som rada
!!!! no dnes to tu na sobotu jede az mooooooooooooc
![]()
ale ja uz musim koncit lebo aj manzel chce trochu zasurfovat, takze vam zelam dobru noc a zas nekdy priste ....................... napr. zajtra
![]()
lost008 píše:
Nikco mam icq pak dam mam vyplej pocitac svuj jsem na pritelovym ale urcite poslu.Evi kdyz tak nato koukam tak tveho Kubika uz si rezervuji pro nasi malou.je nejak vic holek nezda se vam?
Misurdo neboj budeme debatit i po porodu doufam.
Tak to je výborné. Oba kluky mám „zarezervované“ ![]()
Mně zase přijde, že se rodí strašně kluků. ![]()
Evi tak to jsem rada tak to nase mala snad nezustane na ocet ![]()
Misurdo dobrou asi to taky za chvili zapichu.Na brzkou shledanou.
Misurdo - dobrou!!!
EvaH - já mám kamarádky se samýma klukama. A všechny mi Terezku závidí. Že mi jí rozmazlí, ale my se nedáme. zatímco tady je holek převaha. Ale to je akorát. Kluk by měl být trochu starší
… no a tím se to všechno vyrovnává…
Misurdo - taky přeji dobrou
Holky, přemýšlíte o homeopatikách k porodu? Zrovna to hledám na netu, ale mám vypsaný asi 3 druhy a nevím, který si vzít s sebou. I dávkování je jinak… ![]()
Nikčo - čeho - homeopatik se bojíš? Já je taky neměla, ale prý pomáhají při bolestech. Jinak kde vlastně budeš rodit?
EvaH - já jsem prostě hrozná histerka, ani možná nemá smysl to řešit. když jdu na odběry krve, tak dělám komedii všem ostatním, no hrůza. O homeopatikách toho moc nevím. Spíš řeším, jestli epidural jo nebo ne, ale co jsem mluvila s mámou a kamarádkama, tak řikaly, že radši ne. Já bych tak byla pro ne, aspoň se to bude líp ovládat, ale bojim se tý bolesti… rodit budu u Apolináře. Chtěla jsem Podolí, ale to bylo už pozdě, tak zlatý Apolinář. Představa, že bych šla do Motola nebo do Vinohradský, tak to radši porodím doma
.
Na jejich stránkách jsou jako homeopatika vyjmenovaný nějaký byliny a oleje… nedovedu si to představit. Jak se to aplikuje a jak to vypadá. Připadá mi to, jak kdyby každou rodičku měl na starosti jeden člověk a o tom samozřejmě pochybuju…
Evi ja homeopatika ani ne spis uvazuji o epidurale ale minule mi jedna mamina rikal v poradne at si epidural nedavam necitis pry kontrakce a jeste muze byt pak cisar tak nevim. ![]()
loost008 - mě řikali, že ten epidural máš, tak kdyby se šlo na císaře, že ti ho jen zesílí a budeš na něm pořád. Jeslti jsem to teda správně pochopila. A jinak taky mi řikali, že pak nevíš kdy tlačíš a že nemusíš mít pod kontrolou spodek. Já nevím, proč se na to prvorodiček vůbec ptají. jak to máme asi vědět? ![]()
Nikčo - můžeš mi sem, prosím, hodit odkaz na ty stránky, kde píšou o těch homeopatikách? Děkuji moc
Lost008 - asi záleží jak u koho.
Já jsem šla k porodu s tím, že porodím bez epi., ale ty bolesti byly tak hrozný, že jsem si ho pak dala a bylo to suprový. Teď bych to chtěla zkusit bez něj, protože prý druhý porod je rychlejší. Tak nevím.
holky moc zajímavý téma, ale chlap mi odchází do postele, tak běžím za ním, ať nemám na krku rozvod, že přijde z práce, já sedím u pc a sedím u něj ještě když jde spát
. A k večeři jenom klobása. No já jsem teda žena! Tak se mějte krásně a zítra pa pa PS: sakra! Prádlo jsem nechala celý odpoledne v pračce! Letííííím
EvaH - http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm -pak klikni na porod a pak na užitečné rady od porodní asistentky… zítra to dořešíme. Pa pa