Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
22.12.07 09:04

ahoooooj!!!

tak v prvom rade gratulujem peti k uspesne absolvovanej kontrole :lol: :wink:

katko s tym sklom, to je teda pruser, ale myslim ze ani u sklenarov to nebude o moc lacnejsie :( nez ten origos :?

u nas skuska prebehla v pohode, sak su to profici, budu to musiet zvladnut :twisted: :twisted: :twisted: , som rada ze sa tam nemusim trepat, aj ked na druhej strane by sme si celkom dobre zarobili, keby som isla ja 8)

vcera som ozdobila stromcek, tak dnes este trochu popratam a sme READY FOR CHRISTMAS :lol: :lol: :lol:

jo a vcera sme skusali urobit zopar fotiek takych trosku "akoze " umeleckych, ale treba to nafotit este raz, to sme len skusali ake , svetlo , a ci s bleskom a tak............... ale tady je na ukazku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.12.07 11:24

Cauves :)

Kato z toho si nic nedelej, on se svet kvuli sklu nezbori :D

Stejfo / krasne Vanoce i tobe a do Noveho roku hodne zdravi, stesti a vseho co si jenom budes prat :) (i kdyz asi pisu pozde)

Misurdo / supr fotka :) , nejlepsi by byl halogen, ale ten asi nebude tak jednoduche sehnat
btw. zavidim ze uz ste ready, ja mam pocit ze snad nikdy ready nebudu :D asi ty Vanoce budu muset vzit z jineho uhlu pohledu :lol: nebo se zblaznim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.12.07 12:10

Preju vsem krasne proziti Vanocnich svatku, hlavne pohodu a zdrava miminka!! ostatni si koupime :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.12.07 14:41

Pozdě ale přece.

Přeju vám všem krásné Vánoce plné pohody a spoustu dárků od Ježíška.

Misurdo - krásná fotečka. Musím manžela taky popohnat, aby mě vyfotil, nějak to teď nestíháme.

Katko, nevěš hlavu, jsou horší věci. Hlavně, že se máte rádi.

Nikol, z tebe ještě bude hospodyňka, co.

Gissele, ten jiný úhel se někdy hledá dost těžko, co?

Petas - gratuluji k dobrým zprávám z kontroly.

Jinak kontrola dopadla dobře, mimi už je hlavičkou dolů a na kotrmelec zpátky má prý hodně málo místa. Placenta ještě nic moc, ale pořád je naděje. Příště 22.1. mi budou brát krev, dělat UZ a vypisovat nějaký papír kvůli mateřské.

Tak papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.12.07 22:01

Ahóój, taky přeji všem krásné Vánoce a hlavně klid a žádné bláznění.
Už jenom ozdobit stromeček, nachystat cukroví a nechat se rozmazlovat taťkou.

PS: hezké foto a sklo jsem stejně nesehnala. Až po Vánocích a možná zůstane skříň i bez něj.

Tak Vás zdravím a přeji hezký večer. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.12.07 09:07

Ahoj holky,
přeji všem kráááásnéééé Vánoce a šťastný nový rok. Hlavně vše v pohodě a žádný nervy. :D :lol: :wink:

Poslední dny mě začala pálit žáha, ale takovým způsobem, že mě to začalo bolet a vystřelovat do zad. Tak jsem hodila dotaz do Těhotenství a holky mi bleskově poradily. Piju plnotučné mléko a zatím OK !!!! tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
23.12.07 16:31

Ahojda ,

taky vsem preju krasne Vanoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.12.07 18:50

http://www.gify.nou.cz/…ubory/88.gif

MILÉ BÝVALÉ SPOLUTĚHULE,
PŘEJU VÁM KRÁSNÉ VÁNOCE, HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKU A POHODOVÝ ZBYTEK TĚHOTENSTVÍ
.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.12.07 07:03

takze my s katuskou prajeme vsetkym stastne, krasne a vesele................

http://www.virtuelle-weihnachtskarten.de/…tanzomat.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.12.07 12:37

Lzicku hrdosti,
hrnicek radosti,
kotlik uspechu,
jezirko penez,
more stesti,
ocean zdravi
a cely vesmir lasky
Vam do noveho roku preje Nikola s Terezkou!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.12.07 10:10

Ahoj, tak koukám, že během svátků tady bylo celkem mrtvo. Jak jste se měly? U nás celkem pohoda. Mraky jídla, až mi z toho bylo celkem blitno, ale to k vánocům patří. Jinak vše v cajku. Pomalu se chystáme na lyže. Teda milý na lyže a já musím nuceně na procházku. Snažím se už dva dny přemlouvat, že když na běžkách pojedu krokem a po rovině, že nespadnu, ale je mi to prd platný. Tak se alespoň projdu na čerstvém vzduchu.
Tak Vás zdravím a čekám na Vaše novinky.
 katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.12.07 22:29

ahoj babizne!!!

u nas bolo tiez vsetko na paradu, na vianoce som podriemavala az do obeda pri telke, len som dala varit vsetky ingrediencie na salat a pomohla obalit rybku, a zbytok porobil igor :lol: :lol: :lol: po datcekoch sme sa stretli cela rodina u sestry, a az sme isli asi o pol druhej domov, nevedela som sa dostat do topanok 8O , ale od teraz uz nekompromisne vykladam nohy na kazdej navsteve :lol: :lol: :lol:
zistujem ze som v poslednej dobe dost unavena, zaspavam pri kazdej rozpravke, aj ked by som chcela radsej pozerat, ale ze je to uz v tomto stadiu normal, sak uz mi zacina 8.mesiac 8O 8O 8O

katko neblbni s lyzama, este ze mas takeho muza co ta na ne nepusti :wink:

inak prejedena som aj ja, ale to k tomu patri, len som mala 2 dni taku zahu hned od rana az do noci ze hruuuuuuuuza, ale skocim si nieco kupit do lekarne, ked pojdem zajtra na poradnu, tak mi drzte palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.12.07 10:07

Ahoj holky,
hlásím - u nás taky vše OK !!!! Vánoce proběly nádherně. :wink:
Doufám , že jste si všechny alelspoň trošku užily svoje mužíčky a krásně jste si zapohádkovali. :lol:

Akaco - neblázni s lyžema !!! Já jsem taky velká lyžařka a letošní zimu holt utřu. Nestojí to za to. Chválím tvého mužíčka … má za 1 :D

Misurdo - držím palce na kontrole! Dej potom vědět. :wink:

Všem přeji krásné mezisvátcí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.12.07 11:15

Čauves, tak koukám, že každá odpočíváte, jak se patří.
Procházka po Bedřichově byla fajn, ale když jsem viděla všechny jak se připravují na běžky, musela jsem zamáčknout slzu v oku.
Petr mi na to řekl, že na konci března snad ještě sníh stihnu :D vtipálek. Já po porodu, s pánví na kaši, kojící a s laktační psychózou půjdu na běžky :) :) :)
No tak Peťas asi opravdu až za rok, ale to mi tady budou hory malý. Loni nebyl sníh a letos mám pandírko.
Jinak Rósa v noci hrozně řádí a já nemůžu spát, tak dospávám během dne. Je to malá lumpice :D

Misurdo, ať je KO OK :)
Mějte se Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
28.12.07 16:14

Ahoj, tak se taky hlásím po svátcích. Letos jsme si užili opravdu krásné Vánoce - Jenda už to opravdu prožíval, takže jsme museli hrát hru na Ježíška s ním. Jenom to jídlo, to je fakt hrůza, je všude, kam se člověk podívá. Manžel dokonce přistoupil i na zrušení večeří během Vánoc.

Včera jsme byli u tchyně v Praze a ještě jsme stihli divadlo - dostala jsem vstupenky od Ježíška - bylo to super, akorát jsem chvílema myslela, že z toho smíchu porodím.

Katko, naše mimi je taky aktivní nejvíc, když jdu spát - vždycky se tam nějak natočí, že mě úplně tlačí a já vůbec nevím, jak si lehnout. Zítra se také chystáme do Bedřichova, Jéňa už chce vyzkoušet lyže, co dostal. Tak se těším na sluníčko.

Misurdo, doufám, že kontrola dopadla dobře. Dej brzy vědět.

Užívejte klídku a pohody. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital