Poradna duly
Jana Čurdová
nikol, dik!!! urcite je lepsie nech sa to teraz prelieci, jak tam mat nejaky riadny zapal ![]()
Myslím taky že jo. Je to nepříjemný. Ale všichni těm doktorům tak bezmezně důvěřujeme, že si člověk nedovolí to nechat jen tak.
Ahoj holky
KO dopadla dobře, poslouchali jsme srdíčko, ale UTZ nám nedělal, že až příště. Co je skoro za měsíc. 14.1. Já myslela, že ted už budou KO častěji. Ale můj dokt. to nehrotí.
Misurdo tak to je super, že je všechno v pořádku.Mám radost i za tebe.
Nikol jen pěkně čípkuj, nech se toho zbavíš nadobro.
Dobré ráno, včera jsem musela mlčky opustit forum, práce bylo mnoho a kolegyně má už dovolenou, tak trochu nestíhám. Doma s manželem se dělíme o jeden comp on na modelforu a já na mimiforu
. Celkem srtanda
tak to večer také nešlo.
Dneska jsem ráno zaběhla na první předepsanou rehabilitaci. Bolí mě kyčle, ale nejsou to kyčle, jenom povázka stehenní, ale je to děsná bolest. Tak snad mi ruce pana Holoubka pomůžou. Po protažení nebo cvičení je to lepší.
Misurdo buď ráda, že je Kačka hlavou dolů, naše Róza už asi týden a zvyknout si na kopání do žaludku a pod žebra je také umění. Ale alespoň neustále cítíš, že se něco děje
.
Stejfo také chodím na KO jednou za měsíc, vždy po 4 týdnech pravidelně. Teď to vychází na 2. 1. a 11. 1. už hurá na mateřskou a pápá pane zaměstnavateli. Už se těším až budu doma všechno chystat. Zatím máme jenom předělaný pokojíček a místo v ložnici na postýlku, ale až budu rovnat věcičky do skříně, budu konečně ta pravá mamina. ![]()
Nikol, čípky přežiješ, hlavně ať jsi zdravá.
Tak musím pracovat, jinak to dneska asi nepůjde, zatím pa K.
Cauves holky ![]()
koukam ze jste skoro vsichni po kontrolach a v poradku, to je dobre.
Ja ted pred vanoci nejak poradne nestiham a to porad nemam jeste vsechny darky
a to jeste muj tatik pac je uplne (ja to musim rict) neschopnej tak musim koupit darky jeste za nej pro mamu
. Mohl to rict driv
.
Jo udelali se mi nejaky krecaky na pravy noze a na trislech, magnesko beru, ale krece v noci porad mam tak nevim
. Na kontrolu jdu az mezi svatkama. Uz mam nahore 9 kilo tak mozna to bude i tim.
Ten seznamek, ja mam skoro strach se na to podivat po tom co ctu ze je to 17stran
, ale ono to nejak dopadne, stejne nazacatku potrebuje hlavne mlicko, plinky a neco na sebe
(ja nemam porad vubec nic)
Gissel dárky taky řeším, vím asi co chci koupit, ale do města se mi vůbec nechce. a když se tam dostanu po práci ve čtyři, tak to nestíhám.
Dneska jedu ke koníčkům, musím jim přinést něco dobrého pod zub. Taky něco k vánocům, chudinky moje. Chybí mi.
Katko a ty jdeš už 11 na matěřskou? Kdy máš termín? Mne to vychází na 25.1. Mezi svátkámi mám 2 týdny dovču a pak ještě 3 týdny budu pracovat. Co se dá vydržet. Po novém roce se může nejdříve 6 týdnů před termínem. Tech 8 zrušili.
Já se do rovnání věciček pustím po novém roce o dovolené. Něco už vyprané mám, pak to jenom uložit.
Ahoj holky,
pěkně zdravím z Chebu. Máme krásně slunečno. ![]()
Akaca - ahoj, pěkně vítám v klubu ![]()
Misurdo- dobře, že jsi OK..... když jsem to četla tak se mi rozbušilo srdce … co s Tebou je.
… ještě, že už vím, že jsi OK
Jo, super fotka .
Jinak koukám, že jsme všichny dost zaměstnaný s Vánocema !!!
Hlásím váhu …+ 8kg !!
blééé
Mějte se krááásně a zatím pa ![]()
Ahoj holky, já teď vůbec nestíhám. Nějak se mi to nakupilo.
Vítám novou posilu Katku a další holčičku do klubu.
Misurdo, hlavně že jsi v pohodě, úplně mi zatrnulo, když jsem to četla.
Nikol, tobě držím palce a myslím, že tě budu následovat, s mykózou je docela klid, ale stejně mám trochu výtok, tak myslím, že mi doktor ještě něco dá.
Stejfo, my byli nedávno v bazénu v Jablonci a bylo to moc pěkné a bylo tam docela teplo. Minule jsme byli v Jičíně a malej tam málem zmrznul, tak jsem byla příjemně překvapená.
Včera jsem byla ještě na nákupech v Hradci a večer jsem pekla další cukroví. Martin mi večer přivezl kočárek, tak jsem měla o zábavu postaráno - musela jsem ho složit a vyzkoušet všechny funkce. Tak se ještě ozvu a zkusím vložit nějaké fotky. Teď musím na procházku.
Zatím pa.
Ahoj, díky za další milé přivítání.
Termín mám 7. 3. na výročí narození T. G. Masaryka (to mám od našeho dědy
).
To Stejfa: Doktorka mi sama řekla, že 8 týdnů před můžu a 6 týdnů před porodem musím, tak já nevim, že by Julínkova reforma něco změnila? Už jsem ten termín nahlásila v práci a dovču skoro nemám. A jestli tady budu sedět ještě o dva týdny navíc, tak mě snad klepne.
No Katko když jsem to správně pochopila, tak už jenom 6 týdnů. Nebo na 2 týdny nemocenskou a to zas máš první 3 dny neplacené. To víš musí někde ušetřit, tak proč ne na maminkách. Porodné taky znížili na 13000.
Anel tak to si se vyřádila, co? Taky občas jdu a pojezdím s podvozkem, složím ho a zase rozložím.
A v bazéně nevím jestli jenom mne,ale byla hrozná zima.
stejfo gratulujem k uspesnej kontrole
, ja idem na poradnu 28.12. a ma mi robit aj ten velky UTZ v 30tt, aj igor sa ma dojst pozriet
potom by sa malo chodit bud kazde 2 alebo 3 tyzdne
, aspon myslim ![]()
gissele ty sa este stale trapis s tymi krcami, tak to je neprijemne, ja uz som nemala dlho. klpoklopklop ![]()
a darceky tiez uz v podstate mam, len sestrinym deckam este nie, no snad este nieco zozeniem ![]()
Tak to se máš, já si budu muset počkat až na 33tt. ![]()
Jenom abych dříve nerodila. ![]()
neblazni !!!! neboj minimalne do februara to vsetky uz vydrzime
![]()