Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
12.12.07 12:16

Včera jsem upekla perníčky a povedli se. O Víkendu je asi ozdobím, tak jsem zvědavá co vytvořím.

Misurdo je to lotr, ale mám ho i tak rada. Je to moje první dítě. Neumím si představit, že jednou nebude. Ale mám pocit, že čím je starší, tím je horší.

Děvčata tak kdybych mohla být líná, tak taky dělám pěknou konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.12.07 13:53

no vidis stejfo, som hovorila, ze na tom sa neda snad ani nic pokazit :lol:

takto vyzeraju tie nase :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.12.07 13:57

Tak myslím, že v lenosti můžeme závodit. Poslední dobou uklízím až, když už není kudy projít a peru, když už mi to začíná vylézat z komory. I manžel už si všímá, že to tu nějak nefunguje, ale k úklidu ho to zatím nepřinutilo, tak ještě je čas.

Jinak dnes nestíhám, už jsem byla na kosmetice, zvládla jsem i dlouho odkládanou práci - sestavení kalendáře z Honzíkových fotek jako dárek pro babičky. Teď mě čekají pracny, těsto mám hotové od včerejška a navečer máme dámskou jízdu s kámoškama, tak se mám aspoň na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.12.07 14:24

Misurdo tak ty se ti povedli.

Anel a že nic nestíháš. Kozmetika, párty no co by jsi chtěla víc. Nějaké prádlo a prách počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.12.07 14:31

Ahoj holky,

myslím, že s tou leností vedu já, páč jediný co jsem dneska udělala bylo, že jsem si zapla pc, ale byla jsem líná si k němu sednout a začít psát. Nehledě na to, že jsem měla pracovat a dneska je to už třetí den, co nedělám nic. uklizeno mám, ale ne díky sobě. Mára přijde z práce a začne uklízet, což je ještě horší, než kdyby ten bordel nechal tak… mám potom výčitky, že dře jako mezek a ještě bude doma uklízet :roll: :oops: .

anel - nestarašíš, neboj :wink: . Jím tak na co mám chuť, včetně nivy, ale nepřeháním to. Jediný, co jsem přestala jíst jsou játra a paštiky. To mě vystrašilo hned na začátku, že to má vytamin A a že to může způsobovat potrat nebo porod. I když máma mi na to řikala, že dřív se o tom nevědělo a nic se nedělo… (taky bůh ví, jak to bylo s úmrtností novorozeňat)

misurda - ty tvoje perníčky vypadají moc krásně - i když je nejím - ty bych si dala :wink:

Stejfo - aspoň jsi měla ranní rozcvičku :lol: :wink: . Náš pesan se pěkně rve. Asi by mě porazilo, kdybych věděla, že je v čudu. Bůh í, co by kde provedla. Asi bych začala obíhat majitele na Žižkově, ať nevenčí, dokud se Terina nenajde :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.12.07 14:51

Nikol ten můj je jenom machr, vyprovokuje ale pak samozřejmě schytá. A panička musí zachraňovat. Jednou jsem musela skočit za plot k vlčákovi. Ten můj šmudla podlezl plot a samozřejmě se do něho pustil. Přišla jsem o kalhoty, jak jsem to přeskakovala, ale blbečka jsem zachránila. Do dnes se divím, že po mně nevyjel. Já teda křičela, že jsem se bála sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.12.07 15:25

stejfo - nevím co je lepší. Na sídlišti u mámy je vyhlášenej vlčák - Dona, která má respek všude. Sice útočí, ale poslouchá, tudíž má košík, ale chodí bez vodtka. Můj retrívr s kokršpanělem (výška kokra jinak retrívr) se do ní pustí a konec. Terina teda košík nenosí, ale bez vodítka jí skoro neuvidíte. Jen když chodíme o víkendu aportovat. to já hlídám z jedný strany a máma kouká dopředu. Když se objeví pes, tak já dáváme na vodítko. No a s tou Donou… prostě se do sebe pustili a jak se rvali, tak Terina Doně úplně rozkousala ten košík. Prostě jasně dala najevo, kdo je tu pánem. Pni si jí jen pak zavolali a ona toho nechala, ale stejně by jí na tom vodítku měli mít, pak by se to nestalo vůbec… takže když vidíme psa, tak spíš ten majitel jde vždycky jinam… ale jinak jí mají všichni rádi… nevěří, že by se Terinka rvala… a pak se diví, když to vystčí rohy :lol: :roll: .
To je naše kočička s kolečkem :twisted:
 http://img.fotoalba.centrum.cz/…129020_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.12.07 16:03

Venčení psa to je kolikrát pěkný dobrodružství. My máme malého jorkšíra, ale chodíme s ním většinou na vodítku - abysme ho stačili vzít včas do náruči, když jde někdo s hafanem volně. Ale jedna ženská tady chodí volně s pitbulem - nemá ani košík, a když ji slušně požádám, aby apoň tady kolem dětí chodila s vodítkem, tak dělá, že neslyší. Tak jaký pak asi bude ten pes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.12.07 16:53

:lol: my máme s korkšírákama zkušenosti. Majitelé jsou na pozoru a kdyby něco, hodí si psa do náruče :lol: . Ale už nás znají… v každým případě známe lidi, co mají psi volně, provokují Terinu, která je na vodítku a může se zbláznit. Nedej bože aby se začali prát. Tak proč mám psa na vodítku… do náruče ho nedám a blíž než u nohy být nemůže :evil: :roll: … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.12.07 20:15

ahoj tehulky,
tak jste byly pekne pilne :lol: :lol:
ja mam mimochodem dneska desnou depku, spliny se na me vali :-( :-( vubec to nemuzu. to jsou asi hormony a pocasi a unava a vsechno dohromady ach jo… a to jsem vcera mela tak hezky vecer. jela jsem k mamce, protoze prijela na navstevu moje segra. na Stedry den nemuze, takze jsme si ho udelali vcera. vecere a Jezisek, no nadhera. prtous dostal moc krasny vecicky. je toho hromada. uplne me to dojalo

ale dneska to nemuzu rozchodit, v praci to na me padlo a konec. asi si pustim nejaky fajn film

jinak ja sama jsem taky jeste moc nenakupovala. tady davam odkaz na seznamek. je tam toho teda vic nez potrebujete. pani v obchode mi rikala, ze at mam hlavne to zakladni a pak se to da vzdycky dokoupit. treba flaska a takovy ty veci, ktery nevite, ze budete potrebovat. jo ten odkaz: https://www.emimino.cz/…s/story/5325

nevim kdo psal, ale s tim prokrvenim jsem z toho taky byla paf, jestli to je normalni a vic direk me taky prekvapilo :lol: :lol: myslim, ze prekvapenich jeste bude :lol: :lol:

jinak se mi taky libi lezet na zadech a zkoumat, kde ten prtous je a co dela.

misurdo-chvalim pernicky

devcata, ja zitra zase jedu do skoly, tak budte pilne at mam co cist

papa a pohladte briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.12.07 10:45

Ahoj holky,

Jituš - myslím, že je to těhu a určitě i počasím. To na mě taky působí. Nedepkař - po porodu bude hůř :lol: . Né, fakt. :wink:

já teda nevím, jak jste to prokrvení zjistily, ale já si tam přes břicho nevidím, tak nevím :lol: :lol: :lol: . No a dirky? Je to mazec :lol: . Myslela jsem, že je tam jen jedna :lol: :lol: :lol: .

Už dva dny se mě drží múza pečení. Jsem tak daleko, že jdu na cukroví nakoupit věci… když to dopadne, tak to upeču a když to dopadne úplně dobře, bude se to dát jíst… no - nebudeme předhánět, máma tomu taky nevěří :roll: . Ale já jim ukážu. Tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
13.12.07 11:29

Ahoj holky,
přeji dobré skoropoledne. Prosím, poraďte nevím jak vložit foto do galerie.
Už sem to dělala, ale je to měsíc a už zase nevím. Prosím o návod pro analfabety. Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
13.12.07 12:11

1)jít do fotogalerie 2)Upload obrázku 3)Galerie-zvolit kam to chceš,v tomhle případě diskuze-Březen 2008 4)vložit obrázek pomocí procházet 5)potvrdit a hotovo :wink:

Jinak všechny moc zravím a já bych prosila poradit jak sem můžu dát jméno svojeho prcka jako to máte vy.našla jsem si kde to je,už to mám i připravený ale nevím jak to sem mám vložit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.12.07 12:46

Werčo když to máš připravené, tak je to stejné jako s metříkem. Ten vzoreček co ti tam vyběhne vložíš do podpisu.
Ale jestli jsem ti pomohla nevím. Sama tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.12.07 12:48

ahoj kocky!!!

jitus dufam ze si sa vyspala z tej depky a dnes uz je dobre!!! :wink:

a ja uz vobec nerozumiem nejakemu prekrveniu a o jakych dirkach ste to pisali, ??? 8O 8O 8O ja viem ze som z ineho sveta, ale nedochadza mi ani tuk :roll: :lol:

nikol, parada, mozno nakoniec este budes zasobovat celu rodinu :lol: , ja som vcera vecer zase piekla, nasla som nejaky recept, ale este som to ani nekostovala :lol:

werco, dostanes to tam takisto ako ten iny obrazok, musis to dat do nastaveni , do podpisu, teda ten kod. neviem ci si to pochopila :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí