Poradna duly
Jana Čurdová
zdravím ![]()
Já jsem pořád unavená,od rána do večera…s práškama neporadím,zrovna někdy v pondělí a v úterý mě bolela hlava a měla jsem zvýšenou teplotu.Na teplotu se může paralen,ale na bolest hlavy opravdu nevím.Dobrý je si jít lehnout.
s tymi liekmi ti tiez neporadim, mna hlava vobec nebolieva.
ja dnes zehlim, zacala som uz vcera vecer, ale nejak sa mi nechcelo tak som to nechala tak.
a zachvilku chcem este uvarit obed. dnesne menu: cesnakova polievka a brynzove halusky :lol:
![]()
Asi se budu muset zeptat doktora. Normálně nemívám problémy s bolením hlavy, ale dneska už od probuzení.
Misurdo já brindzové halušky moc nemusím, ale ty je určitě uděláš moc dobré.
Werčo a lehla bych si hned kdyby záležalo jenom na mne. Bohužel v práci by mi to asi neprošlo.
to se chce někam zašít
Já už jsem si v práci taky schrupla ![]()
Momentálně mám chvilku čas tak se koukám na němčinu,poněvadž jdu dneska na kurz.Sranda je,že v práci máme stejnou profesorku jako jsem měla ve škole.Opravdu to s ní byl boj,ale zjišťuju,že když to dělám dobrovolně tak mi to do tý hlavy leze...........Tak snad nebudeš v práci dlouho.Taky to chce hooodně pít (vodu
).Ale stejně by to chtělo sehnat nějaký seznam léků pro těhotné.Koukala jsem se na internetu a nic jsem nenašla.Oni by měli i lékárníci umět poradit.
A taky mě trápí zácpa. Nepomáhá nic, to je tím že se nehýbu tolik jako dřív. Zítra mám taky němčinu a baví mě to taky víc než ve škole. I když ve škole jsem měla angličtinu. říká se že to záleží i do toho v kolikátém měsíci jsi.
no ja som halusky nemala rada, jem ich asi 2 roky a este velku prax v tom nemam, ale celkom mi chutili, ale mali by ste vidiet tu kuchynu.
ale musela som si na chvilku lahnut a odpocinut si pred tym nez sa do toho pustim.
asi okolo stvrtej este cakame navsevu otca s jeho partnerkou, tak este chcem dovtedy nieco nachystat a dat to tu trosku do pucu.
werco kde robis, ked si tam mozes aj schrupnnut? ![]()
stejfo, aj som mala problemy so zacpou hlavne pred tym nez som otehotnila, ale to bolo asi zo stresu, lebo doma bolo vsetko v poriadku, ale jakmile sme odisli von tak mi to zacalo.
no proste nie je nad vlastny zachod
a v nemocnici som tiez mala zacpu, ale to bolo urcite tym ze sme mali kazde rano rohliky s maslom, a ja som zvyknuta kazde rano jest jogurt s ovocim a vlockami a orieskami, to mi vazne zabera ![]()
No ja pijem různé acidofilné mlíká a každé ráno mám jogurt, pravidelně oběd a i tak 3-4 dni nejdu na WC. A představa že je tam i mimi a tolik jídla. Vůbec netuším kam se to tam všechno vejde. To byla taky věc na kterou jsem se chtěla zeptat doktora. Ale jenom chtěla, zapomněla. To jsem celá já.
svatá pravda,co jsem otěhotněla tak si na záchod dojdu tak jednou za 4 dny,o to víc ale chodím čůrat…s tím se budem muset smířit asi.. ![]()
Asi jo, budem si muset zvyknout. Ještě hodinu a konečně jedu domů. Půjdu se projít se psem, abych se trochu rozhýbala. Celý den jenom sedím u PC a nic nedělám. Fizycky myslím.
To znám,sedím u počítače od 6. a teď budu hodinu a půl na němčině (opět sedět)…Tak ti závidím tu procházku.přemýšlím,že bych si šla dnes zaplavat
Tak to je dobrý nápad, mi dostáváme od firmy volné vstupenky do bazénu. Ale já jsem tak zmrzlá že nevím jestli bych vlezla do té studené vody. Kdyby měla tak 35, tak bych šla hned. Ale budu se muset odhodlat už jich mám 9 ks a platí jenom do konce roku.
Ahoj holky!
Hlasim, ze oproti puvodnimu planu uz to mam za sebou.Vcera jsem volala me dr. a domuvila mi to na soukr.klinice a ze mi to udela sama. Musela jsem jen ve spitale vyzvednout internu.No, bylo to za 5 min.12.Od rana me dnes bolelo bricho(skoro jako stahy, co si tak pamatuju), cestou pro papiry ve me neco prasklo a jak jsem vylezla z auta, tak to hrklo. Nastesti jsem mela velikou vlozku, tak jsem u internistky delala jakobynic a pak se sla prebalit. Cestou na kliniku to hrklo znova, to uz mi krev tekla po nohach.Docela sila, ale uz vim, co mysleli tim: Kdyby jste zacala vic krvacet…No uspali me, probudili a uz nejsem definitivne tehule.Po tele je mi dobre, dusicka se spravi casem, ale hlavne jsem rada, ze to mam za sebou. Tak jdu chrnet.Pa.
no mischni aspon ze uz to mas za sebou a hlavne ze to netrvalo dlho
a super ze ta pustili aj hned domov
tak nech sa o teba ti tvoji chlapy pekne staraju , nech si zasa cim skor fit. drzim palce do buducna
dalsie tehotenstvo bude urcite bezproblemove
ale najprv sa treba dat dokopy po psychyckej stranke
zelam ti len a len to najlepsie
![]()
Ahojda, nejdriv musim napsat Mischni: je mi to moc lito, co tu ctu, ale drzim palce at jsi v pohode. Julca asi vedela proc to vzdala, tak je ji lip. Skoro mi zatrnulo jak jsem cetla, ze si zacala krvacet. Hlavne at Ty si ok a pak bude vse ostatni!! Moc na Tebe myslim a drz se. Urcite nam davej prubezne vedet
devcata omlouvam se, ale ted to zacina byt s casem bida. ve stredu jsem byla v praci cely den, suplovala jsem a kdyz jsem prisla domu, tak me to skolilo a spala jsem az do vecera. vcera jsem pro zmenu byla pro index na skole a navrat opet vecer. Jeste, ze uz mi konecne zapojili topeni, tak jsem se ohrala. jo a v utery vecer jsem byla na brisnich tancich, dela to dula, tak mi rika co muzu a co ne. na normalni cviceni pro tehotne se nedostanu, protoze jsem zrovna v praci. je to ale skvely, s hudbou se kroutit
stejfo v tehotenstvi se pry zpomaluje peristaltika strev, proto mame problemy. vcetne me. docela mi pomaha jist hroznovy vino, pekne po nem i prdim
. po nem chodim docela pravidelne. a taky rikaji hodne pit.