Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
10.9.07 10:18

u mna stale rovnako. a ty ?

pozerala som na tvojho cervicka, uz je celkom velky ani sa cely nedal do obrazku :wink:

zajtra idem na prehliadku tak uz konecne snad bude aj ta fotka :wink: len som z toho trosku nervozna, dufam ze bude vsetko OK :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 10:19

Misurdo no koukala jsem do galerky a to tvoje bříško už je moc pěkné. To já ještě takové nemám. Ale mi to určitě doženeme. Moc ti to sluší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 10:25

dekuju!!!!! :lol: ja by som radsej mala mensie, pokial nemam nejake tehu nohavice, ale co uz. :roll: vcera som bola na kave, mali sme navstevu z bratislavy, tak som sa nacpala do rifli, ale som sa nevedela dockat az dojdeme domov a obleciem sa do tepacikov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 10:26

Neboj určitě budě, budeme na tebe myslet a vyžádej si foto. No jo prcek se nechtěl fotit, pořád se hýbal. Doufám že se to dá identifikovat. To dole kulaté je hlava a kus telíčka. Dneska to celkem jde, ráno mi bylo trochu šoufl, ale momentálně je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 10:35

na tej fotke je to pekne vidno, som to spoznala aj sama :wink:

vcera uz bolo v zpravach, ze ten prispevok 25,000 pre prvorodicky bude od februara, no dufam ze z toho nebude nakoniec april :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 11:07

Dobré ranko dámy!

Tak já jsem se právě totálne oddělala vystavováním dvou faktur. Účetní by ze mne teda fakt nebyla, protože jsem u toho zuřila jak čert. Napřed dát dohromady papíry, udělat kopie, zpočítat co za co, pak mi došela barva a nasledne papíry. Ale už to mám za sebou a jediný, co mě těší, že mi něco přijde na účet. UFF!

Jinak jsem konečně vyfotila svůj pupek, tak jak ho dám do galerky, okouknu ty vaše.

Misurdo - ty blaho, tak nam seberou a u vas rozdávají.To je mazec. Tak doufám, že vám to schválí a budeš v balíku!

Holky, ten muj chlap je ještě do pátku doma a už mi děsně leze na nervy.Pomooooc. A to jde začátkem října na operaci s palcem u nohy, tak bude doma zas. Já ho miluju,ale tohle je psycho. Nemocnej chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 11:33

mischni ja som s tym mojim uz skoro 7 rokov 24 hodin denne 8) , jasne ze mi tiez obcas lezie na nervy, ale to je normal. zvyk je zvyk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 12:07

Misurdo - tak to klobuk dole. To bych byla vdova vlastni rukou. 8) Prvni tri roky jsme spolu delali, to slo. Ale ted uz jsem si odvykla a je to mazec.Jo a mas dobry umelecky foto v galerce.

Dala jsem do galerky taky svuj pupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 12:12

Tak to je fajn, že bych šla rodit na slovensko?
Mischni tak to ti rozumím. Vím co to je trávit celý den společně. No naštěstí co jsme v čechách, tak každý děláme zvlášt. A je to mnohem lepší. Ale ještě týden, to vydržíš.
Misurdo tak to jsem ráda že jsi to spoznala na ty fotce. Jinak to musím všem vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 12:35

mischni ty mas este mensie brucho nez ja ked nie som tehotna :lol:
myslim ze ho mam take velke, lebo tam mam 5cm vrstvu tuku :wink:

no chlapy su strasni chudacci ked maju nejake bobo :cry: ja mam doma tiez takeho napoly hypochondra, rad sa cpe vselijakyma vitaminama a teraz este asi pred rokom objavil lasku k homeopatikam :lol:

stejfo urcite sa oplati si to s tym porodom na slovensku rozmysliet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 12:53

Když tam kde já bydlím na slovensku je tak hrozná nemocnice. Že nevím jestli to stojí za to.
Já jsem se tak hrozně nacpala, měla jsem špagety s masem a rajčaty. No byli moc dobré, ale ted se nemůžu ani hnout.
Mischni ty máš taky pěkné bříško,no holky zachvilku budeme jak pořádné těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 12:59

no tak to by som asi neriskovala :? , ja tiez este neviem kam pojdem, v tej nemocnici kde som bola sa mi to tiez moc nepacilo, ale este mam na to cas :wink:

ja som si dala zatial len polievku, a tiez budeme mat cestoviny, ale s kuracim masom a sampionami este zo vcerajska. uz sa tesim :lol:

tesim sa na to ze budeme poriadne tehule a ze uz nemusim stahovat brucho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.9.07 13:34

Ahoj holky,

a kde přesně najdu tu galerii? Taky se chci podívat… já se tady ještě moc nevyznám. Díky V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 13:35

Taky se nato už těším, pravdu říct ono to už ani nejde. Ale v práci si toho ještě nevšimli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 13:37

Verčo galerii najdeš na hlavní straně, diskuze a březen 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí