Poradna duly
Jana Čurdová
u mna stale rovnako. a ty ?
pozerala som na tvojho cervicka, uz je celkom velky ani sa cely nedal do obrazku ![]()
zajtra idem na prehliadku tak uz konecne snad bude aj ta fotka
len som z toho trosku nervozna, dufam ze bude vsetko OK ![]()
Misurdo no koukala jsem do galerky a to tvoje bříško už je moc pěkné. To já ještě takové nemám. Ale mi to určitě doženeme. Moc ti to sluší. ![]()
dekuju!!!!!
ja by som radsej mala mensie, pokial nemam nejake tehu nohavice, ale co uz.
vcera som bola na kave, mali sme navstevu z bratislavy, tak som sa nacpala do rifli, ale som sa nevedela dockat az dojdeme domov a obleciem sa do tepacikov.
Neboj určitě budě, budeme na tebe myslet a vyžádej si foto. No jo prcek se nechtěl fotit, pořád se hýbal. Doufám že se to dá identifikovat. To dole kulaté je hlava a kus telíčka. Dneska to celkem jde, ráno mi bylo trochu šoufl, ale momentálně je dobře.
na tej fotke je to pekne vidno, som to spoznala aj sama ![]()
vcera uz bolo v zpravach, ze ten prispevok 25,000 pre prvorodicky bude od februara, no dufam ze z toho nebude nakoniec april ![]()
Dobré ranko dámy!
Tak já jsem se právě totálne oddělala vystavováním dvou faktur. Účetní by ze mne teda fakt nebyla, protože jsem u toho zuřila jak čert. Napřed dát dohromady papíry, udělat kopie, zpočítat co za co, pak mi došela barva a nasledne papíry. Ale už to mám za sebou a jediný, co mě těší, že mi něco přijde na účet. UFF!
Jinak jsem konečně vyfotila svůj pupek, tak jak ho dám do galerky, okouknu ty vaše.
Misurdo - ty blaho, tak nam seberou a u vas rozdávají.To je mazec. Tak doufám, že vám to schválí a budeš v balíku!
Holky, ten muj chlap je ještě do pátku doma a už mi děsně leze na nervy.Pomooooc. A to jde začátkem října na operaci s palcem u nohy, tak bude doma zas. Já ho miluju,ale tohle je psycho. Nemocnej chlap…
mischni ja som s tym mojim uz skoro 7 rokov 24 hodin denne
, jasne ze mi tiez obcas lezie na nervy, ale to je normal. zvyk je zvyk ![]()
Misurdo - tak to klobuk dole. To bych byla vdova vlastni rukou.
Prvni tri roky jsme spolu delali, to slo. Ale ted uz jsem si odvykla a je to mazec.Jo a mas dobry umelecky foto v galerce.
Dala jsem do galerky taky svuj pupek.
Tak to je fajn, že bych šla rodit na slovensko?
Mischni tak to ti rozumím. Vím co to je trávit celý den společně. No naštěstí co jsme v čechách, tak každý děláme zvlášt. A je to mnohem lepší. Ale ještě týden, to vydržíš.
Misurdo tak to jsem ráda že jsi to spoznala na ty fotce. Jinak to musím všem vysvětlovat.
mischni ty mas este mensie brucho nez ja ked nie som tehotna ![]()
myslim ze ho mam take velke, lebo tam mam 5cm vrstvu tuku ![]()
no chlapy su strasni chudacci ked maju nejake bobo
ja mam doma tiez takeho napoly hypochondra, rad sa cpe vselijakyma vitaminama a teraz este asi pred rokom objavil lasku k homeopatikam ![]()
stejfo urcite sa oplati si to s tym porodom na slovensku rozmysliet ![]()
Když tam kde já bydlím na slovensku je tak hrozná nemocnice. Že nevím jestli to stojí za to.
Já jsem se tak hrozně nacpala, měla jsem špagety s masem a rajčaty. No byli moc dobré, ale ted se nemůžu ani hnout.
Mischni ty máš taky pěkné bříško,no holky zachvilku budeme jak pořádné těhule.
no tak to by som asi neriskovala
, ja tiez este neviem kam pojdem, v tej nemocnici kde som bola sa mi to tiez moc nepacilo, ale este mam na to cas ![]()
ja som si dala zatial len polievku, a tiez budeme mat cestoviny, ale s kuracim masom a sampionami este zo vcerajska. uz sa tesim ![]()
tesim sa na to ze budeme poriadne tehule a ze uz nemusim stahovat brucho ![]()
Ahoj holky,
a kde přesně najdu tu galerii? Taky se chci podívat… já se tady ještě moc nevyznám. Díky V.
Taky se nato už těším, pravdu říct ono to už ani nejde. Ale v práci si toho ještě nevšimli.
Verčo galerii najdeš na hlavní straně, diskuze a březen 2008.