Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
10.9.07 13:39

Počkej, ale to je tady ta diskuze… já jsem myslela ty fotky, o kterých jste se bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 13:43

klikni na obsah fora eMimino, pak v levé části máš možnosti tam si najdi fotogalerii, klikni. objeví se ti výběr a klikni na diskuze a tam si najdi březen 2008. Doufám že to je aspon trochu zrozumitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 13:48

Bricho uz nezatahnu dlouho.Driv ta pneumatika sla nacpat do kalhot,ted uz ani nahodou. Taky se tesim, az budu vypadat vic tehotne.Zatim se na me lidi divaji tak jako: A neztloustla ona nejak?Kazdymu to zatim nevypravim, ze jsem v tom. Snad ted po patecni ko.

Verco - uplne nahore vlevo v obsahu emimina kliknes na fotogalerie. Pak sjedes niz kliknes na diskuze a sjedes uplne dolu a tam je Brezen 2008.A kdyz tam budes chtit dat obrazek(musis ho mit v pc), tak kliknes na uploadnout obrazek.
V prvnim radku vyberes galerii(podle nazvu - to se ti rozroluje ten vyber),
pak do druhyho das obrazek(pres prochazet ho najdes ve svem pc)
a do dalsiho das nadpis, jakej to ma mit.
Snad je to k pochopeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 13:49

Jo a nakonec musis kliknout na (tusim)uploudnot nebo vlozit - ono tam nic jinyho neni. A ukaze se ti ta fotka uz v galerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 14:07

Mischni no prostě vysvětlování ti jde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.9.07 14:07

jo už jsem to našla, díky moc.

koukal jsem na to. Hezké fotky, až budu mít nějakou svoji, tak taky vložím. Zatím můůžu vložit jen obrázek z ultrazvuku z 12tt + 5. Nebo fotku moji, ze soboty, ale v oblečení.
Zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 14:19

Tak to tam honem šoupni. Já jsem tam taky dala fotku našich domácích zvířat. Jsou to lumpové. Pes má momentálně hárací sezonu, takže celý den brečí a když má příležitost tak zdrhne. Chtěla jsem tam dát i moji fotku ale mám to všechno v nějakém divném souboru a nejde mi to tam vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.9.07 14:20

Máš pejska? jé já taky… no jo, já musím nejdřív zjistit JAK to tam vložit… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.9.07 14:33

Tak se mi to povedlo :-) dala jsem tam taky fotku z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 15:19

jeeeeeeeej verco ako je krasne vidiet!!!! :lol:

dufam, ze tam zajtra pridam aj ja svojho cervicka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 15:27

Verco - to je superfotka, to bude modelka, ne?No, to radsi ne,ze?
A te zlatej kokrik, to je moje stara laska- mela jsem taky.Byl to uzasnej pes, i kdyz mel ponekud svuj nazor. Ted mame 8-mi letyho smetaka - lhasa apso. Taky soupnu fotku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.9.07 07:41

Dobré ráno děvčata, tak se nám krásně rozběhla galerka, co říkáte?
Verčo a drobek je fakt moc hezky vyfocený.
U nás je od rána hnusně, prší. To zas bude den. Dneska jdu ke koníčkům, tak se trochu odreaguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.9.07 07:58

Dobré ránko,
tak jsem též přidala fotky.lupla jsem tam všechny tři z poslední kontroly…jdu pracovat,šéfová onemocněla (už je pryč 3 neděle) a my máme co dělat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.9.07 07:59

Ahoj :-) díky za pochválení fotky. doktor taky říkal, že se fotka extra povedla. Hleděli jsme na to…
Další budemem mít až za dva týdny.

A jestli to bude modelka…? no to doufam ne. Ale jeste ani nevime, jestli to bude kluk nebo holka… vy uz to vite nektera?

Přihodim do galerie ještě mýho pejska.

Máme i webové stránky, ale musím udělat aktualizace. Až to bude hotové (snad dnes) tak Vám pošlu odkaz.

U nás je celkem hezky - v Šumperku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 08:45

Zdravim devcata,
jsem ted nejak vytizena, zacla jsem chodit do prace. Bude hur, protoze mi od rijna zacne i skola, ale budu se snazit prispivat jak to pujde.
Dneska jdu trochu dele, tak mam aspon chvili se na vas podivat :lol:

Werco a Verco - mate super ULZ!! takhle krasne videt celeho prtouse. ja jsem rada aspon za tu hlavu co tam vidim :D :D

Mischni - ja uz skoro mesic nosim tehotenske kalhoty, protoze ty svoje tesny proste nezapnu. ale rekla bych, ze ted jsem spis zhubla - az na to brisko, co nastesti roste. dneska rano, kdyz jsem lezela natazena v posteli, tak bylo na brise krasne videt, kde ten nas plavec je. uz je to docela slusna boule.

V praci jsem to musela rict uz davno, ve skolstvi to jinak nejde. ale mam malo hodin, tak si to pak rozdeli a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí