Poradna duly
Jana Čurdová
Počkej, ale to je tady ta diskuze… já jsem myslela ty fotky, o kterých jste se bavili.
klikni na obsah fora eMimino, pak v levé části máš možnosti tam si najdi fotogalerii, klikni. objeví se ti výběr a klikni na diskuze a tam si najdi březen 2008. Doufám že to je aspon trochu zrozumitelné.
Bricho uz nezatahnu dlouho.Driv ta pneumatika sla nacpat do kalhot,ted uz ani nahodou. Taky se tesim, az budu vypadat vic tehotne.Zatim se na me lidi divaji tak jako: A neztloustla ona nejak?Kazdymu to zatim nevypravim, ze jsem v tom. Snad ted po patecni ko.
Verco - uplne nahore vlevo v obsahu emimina kliknes na fotogalerie. Pak sjedes niz kliknes na diskuze a sjedes uplne dolu a tam je Brezen 2008.A kdyz tam budes chtit dat obrazek(musis ho mit v pc), tak kliknes na uploadnout obrazek.
V prvnim radku vyberes galerii(podle nazvu - to se ti rozroluje ten vyber),
pak do druhyho das obrazek(pres prochazet ho najdes ve svem pc)
a do dalsiho das nadpis, jakej to ma mit.
Snad je to k pochopeni.
Jo a nakonec musis kliknout na (tusim)uploudnot nebo vlozit - ono tam nic jinyho neni. A ukaze se ti ta fotka uz v galerce.
jo už jsem to našla, díky moc.
koukal jsem na to. Hezké fotky, až budu mít nějakou svoji, tak taky vložím. Zatím můůžu vložit jen obrázek z ultrazvuku z 12tt + 5. Nebo fotku moji, ze soboty, ale v oblečení.
Zkusím to.
Tak to tam honem šoupni. Já jsem tam taky dala fotku našich domácích zvířat. Jsou to lumpové. Pes má momentálně hárací sezonu, takže celý den brečí a když má příležitost tak zdrhne. Chtěla jsem tam dát i moji fotku ale mám to všechno v nějakém divném souboru a nejde mi to tam vložit.
Máš pejska? jé já taky… no jo, já musím nejdřív zjistit JAK to tam vložit… ![]()
jeeeeeeeej verco ako je krasne vidiet!!!! ![]()
dufam, ze tam zajtra pridam aj ja svojho cervicka ![]()
Verco - to je superfotka, to bude modelka, ne?No, to radsi ne,ze?
A te zlatej kokrik, to je moje stara laska- mela jsem taky.Byl to uzasnej pes, i kdyz mel ponekud svuj nazor. Ted mame 8-mi letyho smetaka - lhasa apso. Taky soupnu fotku..
Dobré ráno děvčata, tak se nám krásně rozběhla galerka, co říkáte?
Verčo a drobek je fakt moc hezky vyfocený.
U nás je od rána hnusně, prší. To zas bude den. Dneska jdu ke koníčkům, tak se trochu odreaguji.
Dobré ránko,
tak jsem též přidala fotky.lupla jsem tam všechny tři z poslední kontroly…jdu pracovat,šéfová onemocněla (už je pryč 3 neděle) a my máme co dělat:-(
Ahoj
díky za pochválení fotky. doktor taky říkal, že se fotka extra povedla. Hleděli jsme na to…
Další budemem mít až za dva týdny.
A jestli to bude modelka…? no to doufam ne. Ale jeste ani nevime, jestli to bude kluk nebo holka… vy uz to vite nektera?
Přihodim do galerie ještě mýho pejska.
Máme i webové stránky, ale musím udělat aktualizace. Až to bude hotové (snad dnes) tak Vám pošlu odkaz.
U nás je celkem hezky - v Šumperku.
Zdravim devcata,
jsem ted nejak vytizena, zacla jsem chodit do prace. Bude hur, protoze mi od rijna zacne i skola, ale budu se snazit prispivat jak to pujde.
Dneska jdu trochu dele, tak mam aspon chvili se na vas podivat ![]()
Werco a Verco - mate super ULZ!! takhle krasne videt celeho prtouse. ja jsem rada aspon za tu hlavu co tam vidim
![]()
Mischni - ja uz skoro mesic nosim tehotenske kalhoty, protoze ty svoje tesny proste nezapnu. ale rekla bych, ze ted jsem spis zhubla - az na to brisko, co nastesti roste. dneska rano, kdyz jsem lezela natazena v posteli, tak bylo na brise krasne videt, kde ten nas plavec je. uz je to docela slusna boule.
V praci jsem to musela rict uz davno, ve skolstvi to jinak nejde. ale mam malo hodin, tak si to pak rozdeli a bude.