Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni ne nic takového mi nedělali, jenom moč a UTZ. To je nějaký jiný UTZ co? Že tam to miminko vidí nějak líp. Teda jestli se nepletu. To víš když jsem u doktora tak se vždycky zapomenu zeptat. A to mám tolik otázek.
Stejfo - podle toho, co jsem cetla to dela specialne proskoleny dr. Jestli je i utz specialni, to nevim. Ale ja se zeptam. Jsem starsi rocnik a jestli by neco melo byt spatne, chci to vedet co nejdriv. Kamaradce takhle zjistili Downa az v 5.mesici a musela malou normalne porodit mrtvou. Tak tohle teda ne!!!!
To máš pravdu, moje sestřenka a švagrová také museli rodit v 6 měsíci. Ale z jiných důvodů. Ale můj doktor mi nic takového nanabídl.
Te kamaradce to taky nenabidli. Dozvedela se to nahodou az bylo po vsem. Je to uz 5 let.Ale asi to porad neni standard. Ja tvrdim: Lina huba - holy nestesti. Takze pokud vim, ze neco takovyho je, tak to proklepnu.
Jo proklepni. Když já jsem tam tak nervozní, že vždycky zapomenu co chci vědět.
Jo, to znam.Pro tyto pripady jsem vybavena papirkem s napovedou. Ja co si nenapisu nevim. Napr. zitra jdu s kamoskou na obed a nevim, jestli v 11.3o nebo ve 12. Vcera jsme se domlouvaly a ja si to nenapsala. ![]()
ahooooooooooooooooj!!! ![]()
zdravim z domova - to je bozsky pocit
prislo to necakane, ale som rada ze som tu. dnes prijimali vela novych pacientiek tak asi preto ma prepustili, ale to je jedno, hlavne ze som doma.
![]()
inak to prejasnenie sije sa robi do 13tt, aspon teda podla toho co viem, len tam kde maju 3D ultrazvuk je to myslim do 14tt a to k tomu beru aj krv, ale neviem ci to este stihas, ty si tusim uz v 14tt, nie?
misurdo, jeeeeeee ty jsi doma huraaaaaa
tak at uz tam nemusis jen porodit ![]()
jj sijove projasneni se dela to 13tt a triple testy od 15-20tt ale cim driv tim lip (vetsinou 15-17tt) me je budou delat tedka v 18tt
a hodim vam i sem fotku aktualniho bricha
http://emimino.cz/…img_4024.jpg /> (a nezavidte ze je velike pockejte jak budu na konci zkuhrat a vy budete vysmate
)
super enko!!!!!
![]()
mas ho krasne gulate!!!!! ja ho mam asi trosku viac spicate. inak v nemocnici som lezala s tehulkami ktore boli uz v 6 mesiaci a mali brusko mensie ako ty. ![]()
a tu este moj pupik ![]()
Misurdo, taky uz ti krasne vylejza
no ja vim ja mam obvod pres bricho stejny jako nemaji nektere ani pred porodem
![]()
aspon na tebe kazdy pozna ze si tehotna
![]()
ja sa vytesujem z toho ze uz nemusim stahovat brucho ![]()
Stejfo - tak vidis, prisly zkusene a mame jasno
Misurdo - vitej doma a uz zadny prekvapka. Pekny brisko.
Enko - to je superpupek.
Ja uz se tesim, az budu vypadat tehotne. Zatim, jak pravila moje mama v nedeli, jeste porad vypadam spis tluste.
tak u doktora to bylo super,zjistili jsme že nejsem ve 12tt,ale ve 13tt.Krevní testy vyšly bezvadně.Jsem domluvená na 3d ultrazvuk a můj přítel byl absolutně unešenej z toho co na ultrazvuku viděl.Rovnou nám udělali 3 fotky.Přítel se teď s nimi všude hrozně vytahuje ![]()
tak to vam werco zavidim, ze uz mate 3 fotky!!!
ja som mala fotku z 6tt a tam este nebolo nic vidiet, babetko som sice videla uz 3 krat , vcera som bola naposledy a to mi uz mi dokonca aj zamavalo a videla som jeho polopriesvitne rebra
k mojmu lekarovi idem za tyzden , tak snad uz nejaku tu fotku budem aj ja mat v ruke. na 3D chcem ist aj ja, ale rozmyslam ze pojdem az nejak po 20tt ![]()