Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
4.9.07 13:33

Mischni ne nic takového mi nedělali, jenom moč a UTZ. To je nějaký jiný UTZ co? Že tam to miminko vidí nějak líp. Teda jestli se nepletu. To víš když jsem u doktora tak se vždycky zapomenu zeptat. A to mám tolik otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 14:26

Stejfo - podle toho, co jsem cetla to dela specialne proskoleny dr. Jestli je i utz specialni, to nevim. Ale ja se zeptam. Jsem starsi rocnik a jestli by neco melo byt spatne, chci to vedet co nejdriv. Kamaradce takhle zjistili Downa az v 5.mesici a musela malou normalne porodit mrtvou. Tak tohle teda ne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 14:41

To máš pravdu, moje sestřenka a švagrová také museli rodit v 6 měsíci. Ale z jiných důvodů. Ale můj doktor mi nic takového nanabídl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 14:45

Te kamaradce to taky nenabidli. Dozvedela se to nahodou az bylo po vsem. Je to uz 5 let.Ale asi to porad neni standard. Ja tvrdim: Lina huba - holy nestesti. Takze pokud vim, ze neco takovyho je, tak to proklepnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 14:50

Jo proklepni. Když já jsem tam tak nervozní, že vždycky zapomenu co chci vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 15:10

Jo, to znam.Pro tyto pripady jsem vybavena papirkem s napovedou. Ja co si nenapisu nevim. Napr. zitra jdu s kamoskou na obed a nevim, jestli v 11.3o nebo ve 12. Vcera jsme se domlouvaly a ja si to nenapsala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.9.07 15:40

ahooooooooooooooooj!!! :lol:

zdravim z domova - to je bozsky pocit :wink: prislo to necakane, ale som rada ze som tu. dnes prijimali vela novych pacientiek tak asi preto ma prepustili, ale to je jedno, hlavne ze som doma. :lol: :lol: :lol:

inak to prejasnenie sije sa robi do 13tt, aspon teda podla toho co viem, len tam kde maju 3D ultrazvuk je to myslim do 14tt a to k tomu beru aj krv, ale neviem ci to este stihas, ty si tusim uz v 14tt, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.9.07 15:58

misurdo, jeeeeeee ty jsi doma huraaaaaa :) tak at uz tam nemusis jen porodit ;)

jj sijove projasneni se dela to 13tt a triple testy od 15-20tt ale cim driv tim lip (vetsinou 15-17tt) me je budou delat tedka v 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.9.07 15:58

a hodim vam i sem fotku aktualniho bricha

http://emimino.cz/…img_4024.jpg /> (a nezavidte ze je velike pockejte jak budu na konci zkuhrat a vy budete vysmate :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.9.07 16:40

super enko!!!!! :lol: :lol: :lol:

mas ho krasne gulate!!!!! ja ho mam asi trosku viac spicate. inak v nemocnici som lezala s tehulkami ktore boli uz v 6 mesiaci a mali brusko mensie ako ty. :wink:

a tu este moj pupik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.9.07 17:45

Misurdo, taky uz ti krasne vylejza ;) no ja vim ja mam obvod pres bricho stejny jako nemaji nektere ani pred porodem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.9.07 17:50

:lol: :lol: :lol: aspon na tebe kazdy pozna ze si tehotna :lol: :lol: :lol:

ja sa vytesujem z toho ze uz nemusim stahovat brucho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 18:53

Stejfo - tak vidis, prisly zkusene a mame jasno

Misurdo - vitej doma a uz zadny prekvapka. Pekny brisko.

Enko - to je superpupek.

Ja uz se tesim, az budu vypadat tehotne. Zatim, jak pravila moje mama v nedeli, jeste porad vypadam spis tluste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.9.07 19:22

tak u doktora to bylo super,zjistili jsme že nejsem ve 12tt,ale ve 13tt.Krevní testy vyšly bezvadně.Jsem domluvená na 3d ultrazvuk a můj přítel byl absolutně unešenej z toho co na ultrazvuku viděl.Rovnou nám udělali 3 fotky.Přítel se teď s nimi všude hrozně vytahuje :D

http://spoluzaci.im.cz/…05662085.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.9.07 20:16

tak to vam werco zavidim, ze uz mate 3 fotky!!! :lol: ja som mala fotku z 6tt a tam este nebolo nic vidiet, babetko som sice videla uz 3 krat , vcera som bola naposledy a to mi uz mi dokonca aj zamavalo a videla som jeho polopriesvitne rebra :lol: :lol: :lol: k mojmu lekarovi idem za tyzden , tak snad uz nejaku tu fotku budem aj ja mat v ruke. na 3D chcem ist aj ja, ale rozmyslam ze pojdem az nejak po 20tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí