Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
1.9.07 21:30

tak dobru, my uz tiez pomaly ideme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
2.9.07 19:53

misurdo, jj mam vybrana jmena pro kluka protoze holcicka jeste neni 100% jista a na papir o jmenech do porodnice se vypisuji obe :)

Jitus, vidis povedlo se ti to a slusi ti to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.9.07 09:01

Dobre ranko damy!

Tak jste to pekne rozjely o vikendu, co?

Misurdo - co tve teploty? Uz je lip?

Enko - tobe uz nekdo rekl pohlavi, ze na 7O%?Ja myslela nejdriv kolem 20tt.Kazdopadne preju tu holcicku.

Jitus - vitej z dovolenky.

Ja jsem dle planu poctive lenosila, vstavali jsme kolem poledne.V sobotu jsem jela jen nakoupit a v nedeli prijela mamka a pomohla mi trochu uklidit barak. Ja to proste nestiha¨m, spim s hadrem v ruce, manzel je mimo provoz - ted jel k dr. se zadama a od pubose nemuzu chtit zazraky, i kdyz obcas pomuze.
Odpoledne s nim jedu do mesta na „skolni nakupy“ - to zas budou oci v sloup. A chci se podivat do HM, jestli na me namaji nejaky kalhoty. Julca roste jak vztekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 09:05

mischni, njn ja uz jsem v 16tt ;) no ale i u Standy mi rekli ze to bude kluk cca ve 12tt a fakt se trefili az teda na to ze pak mi zase rikali ze holcicka a pak jsme se nechali prekvapit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.9.07 09:13

ahoj!!!!! :lol:

dnes sa mi konecne pan primar vyjadril, dnes ma vysetroval s fajnovyma kliestickami a zajtra idem este raz na UTZ a ze ked bude vsetko OK tak by som mohla behom tohto tyzdna domov. :wink: :wink: :wink: no konecne!!!!! dnes som este davala moc, tak len dufam, ze tam nenajdu nejaky bordel. :?
tuto noc sme sa moc nevyspali, v noci sem prijali nejaku babu co kazdych 10 min zavyjala a vzdychala a nadavala sestrickam, pocula som ze bola ozrala a ze sa aj pochcala aj posrala :roll:
a este si mame davat pozor na veci lebotu maju nejaku kleptomanku :roll: :roll: :roll: dobre divadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 09:18

Misurdo, to je super ze te nejspis pusti domu a koukam ze v kazde nemocnici je to to same :) ja jednou lezela na pokoji s zenskou co byla schizofreni a ve tri rano si vytrhala kapacka (ja v te dobe byla pripoutana k posteli a nechodila) nebo si zapalila v pokoji, ci nalamala cigarety do caje proste super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.9.07 09:27

no tak to bolo urcite super!!!! :? nastastie my sme na izbe 3 a uz sa tu vymenili 3 baby ale zatial to bolo v pohode. :wink: vacsinou nas davaju dokopy tak, ze tehotne k tehotnym a tie co maju zakroky tiez davaju zvlast. :wink:

ale ved fajcenie je zakazane na izbach, nie? to bola asi dobra krava :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 09:32

misurdo, jj je jak mela schizofrenii tak ji hlasy naseptavali at to udela a tak, no mela jsem toho za tech 14 dni dost :) (ja tam lezela po operaci nohy ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.9.07 09:44

tak nechapem, preco takych chorych ludi davaju ezat k normalnym, :roll: asi mali malo miesta :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.9.07 09:48

No holky, koukam, ze ve spitalech je veselo. To uz se do te porodnice tesim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 09:53

mischni, neboj v porodnici budou jen ukricena miminka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.9.07 09:54

a max. nejake sproste sestricky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.9.07 13:13

jeee,víkend se tu neukážu a tady je tolik příspěvků.Především moc hezký fotečky…Taky bych sem hodila třeba z ultrazvuku,ale nechala jsem jí o víkendu u rodičů,avšak zítra jdu k doktorovi(jde se mnou i můj přítel na jukandu :D ) tak si nechám udělat dyžtak aktuálnější…četla jsem tady,že pohlaví se dá určit už ve 12.týdnu?To bych se mohla tedy zítra poptat.Docela by mi nevadilo to vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.9.07 13:17

Ahoj děvčata, tak jsme byli u p.doktora a kontrola dopadla dobře. Rosteme máme asi 8cm a jsme zdravý, teda zatím.
Udělal mi i fotečku ale miminko se vůbec nechtělo fotit, takže tam skoro nic není vidět. Ale já ho viděla, hýbal ručičkami, nožičkami ale fotit ani zanic. No možná příště. A dostala jsem konečně průkazku.
Enko no teda ty už máš pěkné bříško, sluší ti to.
Misurdo tak nech tě co nejrychleji pustí domů.
Mischni taky jsem lenošila, teda v sobotu jsem předělávali komín. Já teda jenom uklízela, ten bordel co nadělali chlapy. Ale v neděli jsem jenom odpočívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.9.07 13:29

ahojky!!!! :lol:

ja sa musim zasa na den dva rozlucit, odovzavam pc mojmu manzelovi, aby tolko neziarlil ze len ja som furt n a nete. :lol: dufam ze sa ozvem uz z domu :wink:

stejfo gratulujem, uz 8 cm to je parada :lol: , ja som mala min tyzden 6,7cm a zajtra idem tiez na UTZ tak som zvedava kolko sme narastli.

werco a ty si v ktorom tt? urob si tiez ten metrik, ked budes mat cas!!!! :wink:

tak sa majte pekne a opatrujte si bruska!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital