Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
29.8.07 14:54

hlavně že je to teď vše v pohodě…Rozhodně ti to teda závidím.Mě je blbě pořád.To očekávám,že by mohly nevolnosti konečně přejít…Bříško už bych taky ráda měla,zatím jsem jenom tlustá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 16:51

stejfo, jasne ze se pridej a povez neco o sobe ;)

werco, jj nevolnosti vim co jsou fuj ble tedka nastesti nic a vzhledem k tomu ze uz jsem v 15tt (na konci dokonce) tak me asi ani nepotkaji a s brichem jsem extrem minule jsem skoncila ze 60cm na 130cm a to jsem rodila ve 38tt no a tedka mam zatim ze 70cm 110cm slusny ne? klidne vymenim nechci nakonci obr brich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.8.07 20:38

Tak jsem zpatky. Pas jsem nesehnala, pry podzimni zbozi bude az za dva tydny. Nevim teda, co je na nem podzimnihi, ale budiz. Musim prorochat o vikendu skrin, mohla bych najit Krteckovy tehulaclace odminula.

EnkoL, Werco - s vekem bych si hlavu nedelala. Ja jsem rocnik 1970(jo) a v me generaci kdo nebyl ve dvaceti vdanej a nemel aspon jedno dite, uz byl divnej. Ja rodila „az“ ve 23. Ted je to holt posunuty, ale at si kazdej dela co chce,ne?Ja si zase chvilkama rikam, jestli nejsem stara, jestli ty probdely noci a litani za batoletem ve zdravi preziju a taky abychom se dockali aspon maturity. :? Tatinkovi je 45, bratrum 13,5 a 17(ten je manzeluv).

Stejfo - no konecne ses tady! Tak vitej a zarad se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.8.07 21:04

ahoj devcata,
tak koukam, ze se nam to tu ozivilo.
me bude ted 32, mimco to je prvni a moc se na nej tesime. mishni a misurda mi tu trochu zachranuji ten vekovy prumer :lol: :lol: je pravda, ze to je i o pocitech. ja sice mela matersky pudy odjakziva, a vyslo to az ted. ale to je zivot a niceho nelituju

misurdo, drzim palce at si v pohode. ja dneska litala po doktorech, protoze me zlobi mocak, chodim kazdou hodinu a neni to k tehotenstvi, protoze me i boli. muj doktor dneska nebyl, na urologii rikali, ze to je zacinajici zanet, ale ze se boji mi neco dat, tak letim do okresni nemocnice a tam jsem mela moc pro zmenu negativni-hodne piju, tak jsem to asi dost zredila. nicmene si me tam stejne chteli nechat, nechapu proc, odmitala jsem a zitra odpoledne k tomu svymu. snad se mi to nerozjede. chudak mimus, ted ma prisun tekutin, ze asi nevi co s nima 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.8.07 09:35

Dobre ranko damy!

Me se cim dal vic nic nechce. Tady je zas zatazeno, idealni zalizt di postele nebo radsi ani nevylizat. A le kdyz musim makat, ach jo… :(

Misurdo - jak ses na tom?Doufam, ze uz zadny prekvapka nebudou.

Jitus - co tvuj mocak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.8.07 09:41

Zdravím všechny :D .
A bude hůř.Já vstávám v půl pátý do práce a taky je to katastrofa.Je ještě tma a taky pěkná zima.V práci je mi stále blbě (asi z toho brzkého vstávání,ptž o víkendu je mi jinak dobře) a tak nějak nemám na nikoho náladu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.8.07 10:05

holky nezoufejte mate zatim volne alespon vikendy ja jsem porad v jenom kole… jeste tedka kupujeme byt a je spousta litani a vyrizovani (vlastne dneska mam posledni den klidu doma)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.8.07 10:42

Tak ja vam neco reknu. Predevcirem jsem dostala takovej malej hysteracek. Normalne jsem se rozbrecela(moc casto to nedelam a kdyz, tak tajne)pred tema svyma chlapama. Ze je vsude binec, ze nic nestiham, oni mi nepomuzou a blablabla.Byli teda v soku, vzajemne se obvinovali, kdo za to muze vic a vcera uz bylo vse ve starych kolejich.Asi budu muset delat vetsi chudinku a pridat nejaky to achichouvej, protoze jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.8.07 11:01

:D To taky zkusím,ale můžu říct,že přítel mi se vším dost pomáhá..Akorát nedokáže pochopit,že se chci odstěhovat od jeho rodičů.bydlíme v jednom pokojíku a už mě začíná štvát,že nemám svoje soukromí ( společná koupelna,kuchyň-člověk je dost omezenej).A představa,že bych tam měla být s malým :? Začínají mi vadit i takový věci ,jako třeba že jaho táta strašně křičí,se vším strašně mlátí a neustále nám nosí nějaký strašný krámy,jeho maminka by nám nejradši naplánovala budoucnost..Snad už se odstěhujem.Opravdu mě mrzí,že nedokáže pochopit jak se cítím a že potřebuju klid,soukromí a pohodlí.To je teda jediný…upf,tak jsem to vyklopila a hned mi je líp :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.8.07 11:20

Werco neboj on to pochopi ;) treba to chvili potrva ale pak to bude fajn, my se taky budeme stehovat az tedka ;)

mischni, no ja hysteracky uz nemam ty jsem si prozila v prvnim tehu a po nem a pak jeste v pul roce Standy a tedka klid o vikendu manzel uklidi co jsem pres tyden nezvladla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.8.07 11:48

Muuj milovany pubertak prave vstal a kdyz zjistil, ze nepujde na rande, dokud nebude mit splneno - uklizi!!!!Jsem zvedava na vysledek.

Werco - naprosto chapu. Bydlet s tchanama nebo i s vlastnima rodicema je driv nebo pozdeji o pruser. Ja jsem to nastesti nezazila a ani nemam zajem.

Holky, jak tak smiruju po emiminu, v listopadu objevili akci v DM drogerii. Pry kdyz ofotite tehuprukazku, dostanete slevovou knizku na vyrobky. jsou tam i pro tehotny i pro maminy, tak se na to pujdu asi pozeptat, az se zase ve stredu dostanu do mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.8.07 12:03

Tak to dej potom vědět jak to teda je..V DMku nakupuju celkem často a nějaký ty slevy by mi nevadily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.8.07 13:18

Ahoj děvčata, tak se hlásím do služby. Trochu pozdě, ale přece.
Hlásím že tady máme nádherné podzimní počasí. Kdyby bylo takhle tak mi vůbec nevadí že končí léto.
Trochu se představím. Je mi 27, jsem vdaná 3 roky, děti zatím nemám a bydlím v domečku v Liberci. Hlásím se pozdě, já totiž nemohla najít tyto stránky,natrefila jsem na ně až včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.8.07 13:23

Mischni občas musíš udělat scénu a nenechat dělat ze sebe otroka.
Werčo taky bych nechtěla bydlet s rodičema, naštěstí jsem to nemusela ani skoušet. Hned po 18 narozeninách jsem odešla do ciziny a už jsem se nevrátila.
Enko tak ten poslední den klidu si pořádně užij. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.8.07 13:56

Enka: přesně tak,užívej a hlavně klid a odpočívat :)

Mischni: to je strašně srandovní s tím tvojím puberťákem,když si vzpomenu na sebe,tak to není zas až tak dlouho co se mnou měla mamka podobný problémy :wink:

Stejfa: jj,cizina je nejlepší řešení,někam se podíváš,naučíš řeč,nabereš zkušenosti a okusíš tu svobodu…já jsem to řešila tak,že jsem od mých rodičů ,,zdrhla" k přítelovi.Jenže tam jsou jeho rodiče a dál už to znáte :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí