Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
15.8.07 09:29

strasne rada by som poradila, ale ziadne skusenosti s tym nemam, som prvy krat teho a nemam ziadnu kocovinu. ale drzim palce aby ti to cim skor preslo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.8.07 21:37

tak jitus, uz ta poznam aj polovicu tvojej rodiny!!! :lol: :lol: :lol:
si symposka, aj tvoja mamka!!!! 8) kedy to natacali? uz si bola v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.8.07 10:52

mishi-gratuluji a vitej. na ty nevolnosti ti taky moc neporadim. ale myslim, ze jsem tady na predchozich strankach neco povesila, co jsem nasla na webu
misurdo-uz jsem to vedela, ze jsem tehotna, ale ostatni jeste ne. ta dokotcna se natacela na zacatku cervence - Jula. ja tady ted moc nebudu, zitra jedu za Alzbetou-sestrenkou a pak na to Slovensko. navrat domu a tim padem i k internetu az pristi pozdni nedeli.
jinak dneska urcite jeste napisu. Jdu totiz na kontrolu!!! a dostanu prukazku :lol: :lol: urcite si koupim dalsi obrazek. minule nebyl pupik(oracovni nazev :lol: ) moc videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.8.07 11:37

tak drzim palce aby bylo vsetko Ok a tesim sa na fotecku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.8.07 13:07

Jitus - dik za uvitani a preji uspesnou kontrolu a pekne foto. Vidis, na Postu se obcas divam a zrovna tentokrat nee. Skoda.

Soufl stav je setrvaly, ale zatim udrzitelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.8.07 16:39

Tak prukajdu mam, ale obrazek ne, pry se ted nedela, ale jdu na ULZ 3.9., tak uz to snad utece. musim si do kalendare napsat asi padesat datumu, kdy na krev, ULZ a poradny. ale je to hezky :D
co bylo mene hezke, ze nejaky sotek zpusobil, ze na karticce jsem byla objednana na 13.30. sesla jsem se tam jeste s dalsima a on pan doktor mel az od tri.!! ja myslela, ze me vomejou 8O 8O nastesti!! prisla ve dve sestricka, tak vzala krev atd a pak hned sup k doktorovi. nez jsem sla, tak jsem se sprchovala, ale zbytecne, protoze venku byl takovy vzduch, ze jsem se znovu vykoupala ve vlastnim potu
MISCHNI-to nevadi, ze si se nedivala
MISURDO-dodatecne dekuji za kompliment :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.8.07 12:46

Ahoj holky!
Jitus - to utece a budes mit fotku jako lusk. Na me se dr. taky divala divne, kdyz jsem chtela fotku te moji skvrny. Ale je to kamaradka, tak ji udelala. :lol:

Zitra odjizdim na tyden na Sumavu, tak doufam, ze to rozjedete a bude co docitat.
A nasmerovala jsem sem dalsi maminu ze Snazilek, tak snad se dostavi.
A kde jsou ostatni, to rodime v breznu samy?!
Mejte se fajn a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.8.07 13:29

no ja som tu furt, ale odkedy som tu ja tak mam pocit, ze vsetci ostatni odisli. :lol:
jitus je tiez na dovolenke, takze ked tu budem sama , asi nebudes mat co docitavat.
uvidime. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.8.07 19:24

Ahoj holky po delší době zdravím, v úterý na kontrole všechno v pořádku, ale přehodili mi termín porodu takže u mě již 1.3.2008, miminko se má k světu a mě opustili nevolnosti tak jsem šťastná.

Ráda bych Vám taky vložila obrázek ale nevím jak na to :oops:

Omlouvám se že nereaguju na vaše zprávy ale jsem na rychlo u mamky na internetu neb doma se předělává podlaha tak s malou cestujeme.

Mějte se krásně a všichni se opatrujte

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.8.07 08:31

tak ty sa mas , ze je vsetko v poriadku!!!!! drzim palce aj nadalej!!!!! :lol: :lol: :lol:

ja idem k lekarovi v utorok, uz sa neviem dockat, dufam ze to bude tiez ok! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.8.07 14:50

:lol: ahoj všem vespolek, stráááášně dllouho jsem tady nebyla, jsem ostuda :oops: co je nového? já mám strachy před kontrolou, čeká mě teď v pátek, tak se třesu, jestli bude vše ok, a jsou tam pořád obě dětičky… začala jsem 12 tt, tak pa a napište mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.8.07 21:34

ahoj july!!!!

ja idem na kontrolu zajtra a tiez som trosku nervozna :? ale pevne verim ze to bude ok. neviem si predstavit, ako by som sa bala keby som mala v brusku dve babetka. :? inac ja som uplne v pohode, uz ani tolko nechodim curat, ani pomaly neviem ze som v tom, akurat mi brusko rastie, asi to uz zacina byt vidiet. no raz to muselo prist :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.8.07 19:25

ahojte!!!

pisem az teraz, lebo v ten utorok ked som mala ist k lekarovi, tak hned rano som zacala silno krvacat, tak sme hned isli do nemocnice a odvtedy tu lezim( dufam, ze uz len do pondelka) :roll: nastastie babo je v poriadku, to ten polyp nas furt zlosti, asi si budem davat vacsi pozor aby som sem uz nemusela. :lol:

majte sa pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.8.07 12:54

Ahoj holky!
Hlasim navrat ze Sumavy. Bylo to super, ale vlastni postel je vlastni postel.
Misurdo - no ty to vedes s tim krvacenim. Jesteze je vse ok. Ve snazilkach behem minuleho tydne prisly dve holky o mimco, mohly byt s nama v breznu, tak jsem nejaka vydesena.Ale v tv rikali, ze kdo trpi nevolnostma, ma mensi riziko potratu, tak at je mi klidne blbe, jen kdyz se drzi! :lol:

No, moc se nam to tady nerozjelo, takovej peknej mesic na porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.8.07 15:59

no ide to tu ako po masle, ale lepsie nez nic! :lol:
vyzera to tak ze ma zajtra pustia, este pojdem pred tym na UTZ a ked bude vsetko ok idem domov. huraaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
uz od piatka nam nikto neumyl kupelnu, takze je tam pekna aroma , lebo ju pouzivalo 6 bab. a ta luxusna strava :roll: kazdy den to iste bravcove maso, kuracie tu asi nepoznaju a zeleninu som tiez uz cely tyzden nevidela.
no doma si to vynahradim, hlavne nech sa mi to babo v bruchu drzi nohami nechtami. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí