Poradna duly
Jana Čurdová
muzete mi prosim poradit, jak si mam pridat ticker? vytvorila jsem si ho,ale zatim jsem nebyla uspesna ho priradit.
Jinak s pondeli jdu na druhy ultrazvuk, tak se moc tesim na dalsi obrazek ![]()
Sandule, tu reku ti skoro zavidim. Me trochu zachranuje, ze mam starsi barak po babicce a ma tlusty zdi. Ale bazen by se hodil. ![]()
Ahoj Misurdo, doktori snad vedi co delaji. ![]()
Jituš tady je úplně perfektní návod na všechno, i jak si uložit přesně odkazy na tvém nastavení: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak jsem si holky koupila na nevolnosti ten údajně slavný coculine a vůbec to nezabírá, tak mi bude asi blbě už napořád. Ach jo…
Jsem se musela postěžovat
![]()
Mějte se krásně
Petra
ahoj březnovky, tak co je nového, povídejte přehánějte, mně je zle, ale to nejsem sama, že?
![]()
Petulinko dekuji za tip:D
Devcata, vubec vam to nezavidim. Me se zaludek sice sem tam houpe, ale na zvraceni mi ZATIM neni. Snad to nezakriknu. Moc na Vas myslim, at je to lepsi. Treba budu taky zitra psat a volat opomoc, coze to mam delat at mi neni blbe ![]()
JInak pro ty co umite trochu anglicky, tak na tech strankach, co mam ticker je pekne popsany tyden po tydnu co se deje s mimcem a i s maminou.
ahojte!!!!! ![]()
ja som este tyzden mimo slovenska(pracovne)
a teraz byvame v takej malej dzedzine, kde nemame prijem, tak sa obcas vyberieme na VYLET do mesta, aby som si precitala co nove.
nemam este ziadne babo, som v tom prvy krat, teda vlastne druhy(prvy krat to bolo pred nejakyma 9-10 rokmi a to som ani nevedela s kym takze som bola na interupcii) ![]()
teraz sa strasne tesim, s manzelom sme to planovali od zaciatku roku, ale nejak sme na tom nepracovali, zapracovali sme az v juni a ........ vyslo to hned na prvy krat
![]()
inac ani sa poriadne necitim ze som tehotna, zatial mi bolo len par krat trosku nevolno, ani unavena nebyvam nejak hrozne, ja som skor leniva a to som bola furt. ![]()
az budem doma urcite budem pisat castejsie
neviem kedy zasa pojdem do mesta , takze zatial drzim vsetkym palce....... majte sa:P
Ahojky, tak já bych se k Vám přidala ![]()
Jsem 6+2tt, předpokládaný termín 17.3.
Nějak nic mi není, nevolnosti žádné (až mě to znervózňuje), jen mě chytaj velké bolesti břicha (jako silaná MS)…
Jo a údaje Katka/1977/17.3. a ten posloední je datum kontroly? tak 9.8.
Ahoj holky, tak jak se máte ????
Enka - holka kde se touláš, si říkala jak sem nakukuješ každou chvilku, a teď furt nic, co kontrola ???
Kami - vítej, buť ráda, že ti není špatně, mě při malý taky téměř nebylo ani jsem nevěděla, že jsem těhotná, za to teď to teda cejtim parádně… ![]()
Tak u nás žádné změny, povídejte holky co máte čerstvě po kontrolách !!!! Já musím ještě holt čekat.
Petra
petulinko, nejak nestiham, ditko mi zacina chodit a ja hlidam a odstranuju veci o ktere by se mohl uhodit a tak, prece jen se tedka bude pohybovat „ve vyssim“ patre
a „hlavni“ diskuze je pro me „budouci snazilky“ ale vecer to zkusim napravit a docist vas a udelat nejaky ten seznamek
a na kontrolu jdu az 2.8. ![]()
ahojky holky, tak hlásím, po několika hodinách v čekárně tehu poradny, kde jsem byla poprvé, že dnes už s klidem usnu… uf, jsou tam srdíčka, obě, odpovídají obě mimi velikostně 8 tta ozvy byly nějak 160, nerozumím, ale prý je to ok, jsem hrozně šťastná!!!!!!!!!!!!!!
EnkaL..........1986...............22.2 (MS-3.3.)...........KO 2.8......doma Standík 08/2006
Sandula.......1981...............26.2....................... KO 23.7.
Misurda.......1976...............4.3......................... KO 31.7.
Petulinka......1980...............9.3..........................KO 14.8.
Jituš.............1975...............12.3........................KO 23.7.
Kami007.......1977...............17.3........................KO 9.8.
JULY1............1974...............?............................KO 25.7.- potvrzená dvojčátka
July1 - gratuluju, to je krásný dvojčátka ![]()
EnkaL - jasný to chápu, jo mám doma taky jednu čertici
Tak se mějte holky
Petra
July, taky moc gratuluji. Ja byla na kontrole v pondeli, srdicko uz taky busilo. to je skvely pocit!! POdle doktora to je 7tt ale pristroj ukazal 8t a 3dny. pry to bude tak mezi.
Na dalsi kontrolu jdu 16.8. To uz dostanu prukazku. Rikal, ze to vypada, ze to bude vsechno OK.
Porad me ale poboliva bricho, asi to mam od zacpy, taky tak spatne chodite na velkou? NIkdy predtim jsem s tim porblem nemela