Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
8.7.07 18:42

:D :D :D aspon vies ze si tehotna, ked zvracis!
ja som mala taky pocit, ze uz ani nie som. rozmyslala som ci si nekupim este jeden test, aby som bola ista, lebo ked som si robila ten prvy tak bola ta ciarka dost slaba. :roll:
ale to bolo asi uplne na zaciatku, robila som si ho 28.6. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.7.07 18:58

misurda, njn ale ja strasne nerada zvracim zvlast kdyz mam vedle sebe Standu ktery mi stoji o nohy a rehni se mi :lol: proste me to strasne zacalo zase zmahat, ale ono to za par tydnu prejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.7.07 19:15

:( no sorry na to som nemyslela. to musi byt asi celkom namahave mat take male diea a byt tehotna. :? ja to citim v robote, ze som rychlo unavena, po troch hodinach ma strasne zacnu boliet nohy a chrbat a byvam hladna, takze sa musim pred spanim najest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.7.07 19:22

misurdo, jj ja vim ze jsi to tak nemyslela, ja si tentokrat ani moc nestezuju vim ze to k tomu proste patri (alespon u me) a muzu jen tise zavidet tem co to nepostihlo :) ale narocne to zase tak neni, i kdyz uz mi roste bricho (zacalo strasne brzo takze nechci videt jak budu vypadat na konci tehu :D) tak se muzu vymluvit na to ze jen tloustnu :lol: a hlavne muzu jit spat s prckem kdyz potrebuju ale jinak to zvladame, jen tu neni naklizeno ale to nebylo ani predtim protoze to nejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.7.07 19:36

no mne moc tlsta nepripadas :wink: , aspon podla tej fotky - a ta vyzera ze nie je taka stara. mne sa tiez zda ze mam nejake velke brucho, ale mozno si to len nahovaram( ale vsetky nohavice nemozem poriadne dopnut :lol: ). dokonca sa mi v piatok stalo ze sa mi znami pozerali na brucho jakoze ci som tehotna a ja im na to ze to len tak vyzeram uz niekolko rokov. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.7.07 19:46

misurdo, jj ja byla docela hubena, ne jako pred prvnim tehu ale byla, a poctive jsem denne cvicila, ale ted proste vypadam no vsak ti muzu ukazat foto (me zacalo uz minule rust bricho brzo, takze to asi neni zadna vyjimka jen je ted vetsi)

http://www.ecards.cz/…d_183235.jpg

a tohle pred par dny provedl Standik :D
http://www.ecards.cz/…5_183233.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.7.07 20:25

pekne brusko!!!!! :o ja ked ho nestahujem tak ho tiez mam take. mam uz nejake roky, od osemnasti robim po nociach, a riadne som si uzivala(hlavne chlastu), od kedy som spoznala svojho manzela, tak som sa polepsila, ale aj tak som kazdy vecer vypila aspon pol litra vina, takze moja zivotosprava nic moc. sice nosim velkost 38, ale schovavam vsetky problematicke partie( hlavne brucho, lebo tam mam celulitidu :oops: ), ale viem ze uz to lepsie nebude, tak sa nad tym velmi nevzrusujem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.7.07 21:46

misurdo, no tak ja jsem mladicka a byla jsem vzdycky jak tycka a nevadilo mi nic co jsem snedla, v tehu jsem pribrala 30kg a behem pul roku vsechno shodila (z porodnice jsem odchazela a mela jsem ejste nahore 28kg nevim kde je placenta, prcek a plodovka :D) no a ted to bude asi na novo ale snazim se hlidat a neprezirat se ale obcas to nejde :) jeste ze uz se Standa nebudi v noci to jsem vyzirala lednicku :oops: :lol: ted nebudu moct protoze ma pokojicek hned vedle kuchyne a budila bych ho (nemame nikde dvere 8) ) a velikost mam 40-42 (mam vetsi zadek ale to jsem mela vzdycky a hlavne mi zustaly docela velka prsa - ctyrky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.07 11:46

ahoooooooooooooooooj!

vcera som bola u lekara :) .
jeho prva reakcia ked som bola na koze a on sa do mna pozrel : „no do riti“ :? . byl to totizto cech, dr.vokal. hned sa mi zastavilo srdce.
tehotenstvo mi potvrdil, je to v poriadku, ale este nic nevidel, len jakysi zltkovy vak :( . a nasel mi tam nejake dve cisty, jednu z toho jakusi zakrvacenu a to na co povedal to riti byl jakysi polyp. nechcel do toho nejak rypat, povedal ze je lepsie ked mi to vysetria az doma.mam furt hnedy vytok, vcera dokonca aj krv, ale on povedal ze to je asi z toho polypu. tak mam z toho zmiesane pocity.

tak to sa tvoj muz musi tesit, ket mas stvorky prsia!!! :lol: poslala by som ti tiez nejake fotky, len neviem ci to tam budem vediet dostat a furt nam blbne internet, vypadne , naskoci, vypadne , naskoci....... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 11:53

misurdo, neboj vsechno bude v poradku, se Standou jsem taky krvacela a hodne a podivej jak je to krasny zdravy kluk ;) budeme na tebe myslet a drzet ti palecky a zloutkovy vak je super alespon vis ze miminko je tam kde ma byt a ukaze se za par dni az tydnu ;) nektera si hraji na schovku ;) takze klid jak uz jsem psala vsechno bude v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 11:56

a jeste manzelovi se velka prsa nelibi takze si docela stezuje :lol: :lol: :lol: a ted rostou zase takze ze me bude za chvili opet dolly buster :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 12:01

a nejake „normalni“ fotky nas at vis s kym si pises ;)

ja se Standikem dva mesice po porodu
http://www.ecards.cz/…2_173577.jpg

to jsme byli tedka v kvetnu v Tunisu
http://www.ecards.cz/…a_141627.jpg

a tady jsem se Standikem a s malym svagrikem
http://www.ecards.cz/…107800_J.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.07 17:46

no mojmu mazelovi velke cecky nevadia, len to ze sa na lepia oci inych muzov. :lol:
maly standik je asi pekny certik, co? :twisted:
chcela som napisat skorej ale vobec to neslo. :(
a teraz uz zasa nemam cas, musim ist varit a potom do prace.....
tak zatial!!!!

ps. ako ti mozem poslat fotky?
neviem ako sa to robi- vies ja som taky amater v tychto veciach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.7.07 11:05

misurdo, jj Standik je hodne velky certik, pokud bude cvrcek taky takovy tak to budeme mit doma hooodne veselo :D

a fotky do diskuze, musis je mit ulozene nekde na netu, treba si zalozit tady fotogalerii na emiminu, pak kliknes na fotku pravym tlacitkem a das vlastnosti, no a zkopirujes si „adresu obrazku“ a pak tady do textu kliknes nahore na 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.7.07 12:35

dakujem za radu!!!! :)

snazims ato tam nahodit ale nejde mi to, ten internet tu skor nejde nez ide. :x
v pondelok sa stahujeme a tam asi nebudeme mat ziadny signal. tak sa prinajhorsom ozvem potom az z domu zaciatkom augusta.
ty zajtra ides na prehliadku, nie? tak vam drzim palce a snad budes mat trosku viac stastia a uvidis uz nieco. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí