Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
11.7.07 12:36

Misurdo, jj zitra jdu na prohlidku tak uvidime co uvidime :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.7.07 15:06

test test test:
ked to nevyjde tak sa nesmej :lol: :lol: :lol:

http://emimino.cz/…svadba~0.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa uz to je 8O
ale zatial som tam dostala len tuto fotku
aspon nieco :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.7.07 15:07

no vidis jeste jsem zkusit dostat vetsi ale zaklad uz mas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.7.07 15:19

no to je prave problem mne sa tam tie fotky nechcu nahodit, ale raz to urcide vyjde, ja to nevzam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.7.07 15:27

misurdo, jj chce to zkouset a ono se to pak povede, taky mi to ze zacatku moc neslo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.07 10:55

ahoj holky, tak zatím jenom nakukuji a doufám že u toho i zůstane. Mám už 2dny zpoždění MS a vzhledem k tomu miminu co máme doma, tak doufám, že je to jenom nějaký špatný výpočet.

EnkaL koukám, že budeš mít skoro stejný odstup od dětí jak já. Asi si budeš myslet, že jsem blázen, ale mám jenom ty nejlepší zkušenosti. Honzík Tomíka zbožňuje a moc krásně se k němu chová. Nevím kdo vymyslel, že děti od18 - 24měsíců, na sourozence nejvíc žárlí, u nás ani u všech ostatních maminek v podobné situaci to tak není.

Takže přeji pohodové těhu a doufám že jen občas nahlídnu, jak si těhulkujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.7.07 16:08

lacenko, dekuju moc :)

jsem zpatky z kontroly:
probihala asi tak ze sestricka se nuchnala se standikem a doktorka me prohlizela, prvni ze v pohode, ze kazde tehotenstvi je jine a ze tohle treba zrovna bude v pohode, pak nabrala cytologii a delala ultrazvuk (fotku nemam prislo mi to zbytecne byl tam tmavy flek a blikajici tecka Smějící takze az priste to bude vic videt)… mame srdicko a pak ze zmeri tlak a ze kdyz bude v pohode tak ze napise tehu prukazku no a po peti merenich byl nejmensi 179/90 a jsem v tom zpatky, jeste k ni jdu 2.8. na ultrazvuk a kdyz miminko prezije (nemusi tenhle hrozny tlak prezit ale nemuze mi dat leky protoze by je neprezil taky), kdyz to zvladne tak pak budu mit problemy ja a mam naklusat do porodnice a chodit kazdych 14 dni tam a kdyz ani to nepomuze tak si tam budu muset jit na par mesicu lehnout… takze jsem celou cestu premyslela ze si pripadam jako kdyz mam volit mezi detma jestli ma jedno umrit a druhe byt s maminkou a nebo jestli mam osidit par mesicu Standu o maminku..... a nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.07 16:37

tak to je nářez…
rozum mi radí být se Standou a to malé nechat v rukou přírodě, ale srdíčko řve jak na poplach, že to ten „velký“ a šikovný kluk bez mámy tu „chvilku“ jistě zvládne a pak bude mít krásného sourozence. No každá rada drahá. Já bych to měla jasné, dvě děti doma nechat prostě nemůžu. Ale naštěstí jsem měla vždycky spíš extrémně nízký tlak. S Tomíkem dokonce 85/45 takže spíš opačný problém, taky mi ho sestřička vždycky měří cca 3×.

teda už o sobě fakt zase začínám mluvit jak o těhuli, to bude mít manža radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.7.07 16:40

lacenko, a kdy zkusis testik? necham to na prirode kdyz budu muset ke konci do porodnice tak se to nejak zvladne jen zatim nesmim desit manzela, ma o me strach vi co jsem si prozila v prvnim tehu a ted to muze byt jeste horsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.7.07 16:43

ahoj lenko!

ja viem, ja sa tomu velmi nerozumiem ale nemoze sa to este nejako samo od seba upravit. :wink: dufam, ze ano. mozno si bola len nervozna.
a tu fotku z UZ mam asi taku istu ako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.7.07 16:45

měla si problémy už v prvním těhu? no já u prvního docela dost zvracela, ale u druhýho až na to že bych pořád jenom spala tak sem ani nevěděla že su těhu. S testem je potíž, nejraděj bych to počurala hned, ale sme teď už docela dlouho u „tchánů“ na malé vesnici, kde lékárna není, takže nejdřív v pondělí v úterý…do té doby to ale určitě dostanu, nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.7.07 16:49

misurdo, no ten tlak se muze upravit ale merili mi ho fakt hodnekrat a v minulem tehu jsem s nim mela problemy a malem jsme kvuli tomu umreli… proto mam strach… uvidime za ty tri tydny… a fotku z ultrazvuku jsem si nebrala prislo mi to hoooodne zbytecne :D takze az priste :) stejne nejlepsi fotka z utz je ze 12 tydne 8)

lacenko, jj mela hned od zacatku a vyvinulo se mi to v rozvinutou preeklempsii protoze doktori v porodnici (kam jsem kuvli tlaku chodila od 25tt) zanedbali co mohli (rodila jsem u Apolinare)… tak to musis potom dat hned vedet (bud ze jsi dostala MS nebo jak dopadl testik ;)) a v prvnim mi bylo blbe od zacatku zvracela jsem omdlivala a tak… no a tedka je mi spatne obcas zvracim ale ne tak jako minule a jen me poboliva hlava (to je z moc hormonu mam to i pri HA), a az na unavu se citim fakt skvele… :wink: uvidime jak to nakonec dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.7.07 17:01

lacenko: ne, nedostan to!!! :wink: aj ked neviem ci sa tri deti v tejto dobe daju zvladat, teda hlavne asi financne, ale keby sme na to mali, tak by mi urcite nevadili ani tri.

lenko: ten lekar mi dal 3 fotecky aj s tymi cistami a dal mi to do obalky pre mojho lekara. ty brdo, to ti tada nezavidim, ani si neviem predstavit cim si si uz presla. mne este tlak nebrali, ale zatial sa citim uplne ok. este som ani raz nevracala, unavena tiez nie som az tak strasne, len ma bolia cecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.7.07 10:34

mno tak zatím zas nic… :?

nevydržela jsme to a řekla manželovi aby ten test po cestě z práce koupí, sem s té nejistoty nervózní :oops:

tři děti, nejsou problém, jenom je maličký problém v tom, že Tomíkovi je teprv 5,5měsíce a tři takhle malé děti to nevím jestli je rozumný nápad.

Jinak chceme totiž děti 4, ale nechtěla sem je mít tak u sebe, krom toho že budou prima parta s toho moc výhod neplyne. Na podzim se máme stěhovat, Honzíka jsem chtěla začít vodit do školky, Tomík bude hodně čerstvě chodit a mluvit ještě nebude. No je to divná myšlenka, že jsem možná zase těhotná. Manžela včera málem trefil šlak :lol: :lol: Věděl že je šikula, ale že až taková :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.7.07 11:38

a kedy si spravis ten test, este dnes alebo az zajtra rano?
drzim palce!!!!! :wink: zatial sme tu len dve co cakaju v marci, tak nech je nas tu viac. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí