Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
13.8.07 07:35

enko a ty vlastne ako sa mas? co ten tlak? uz je to v poriadku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.8.07 09:08

misurdo, mam se fajn (kdybych nemela obri brich tak ani nevim ze jsem tehu) a tlak v pohode mam od soboty tlakomer a je ukazkovy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.8.07 09:09

misurdo, na zachod chodim normalne, zatim. kocarky sonduju proto, abych byla v obraze co je a neni na trhu. my stejne budeme asi kupovat starsi, ale zajima me, ktere jsou poruchove, male, velke a tak. me pak zacne prace a pak i skola. na stary kolena studuju a chtela bych zvladnout jeste jeden semestr nez presusim. taky uvidim, jak mi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 09:23

enko tak to je parada :lol: :lol: :lol:

jitus to ta teda obdivujem, ja mam 31 rokov a zrovna cez vikend som to so svagrovou preberala co dalej, lebo od 18 chodim spievat do zahranicia(v septembri ideme posledny krat na 2 mesiace rychlo este nieco zarobit) mam len gympel, pytala sa ma ci nechcem studovat ale ja by som si na to urcite netrufla. :? myslim ze moje mozgove bunky uz davno zakrneli :lol: :lol: :lol: vobec nevieme co budeme doma robit, lebo chodime hravat s manzelom, ten to robi tiez uz nejakych 10 rokov, ale moc nad tym nechcem rozmyslat, lebo by som z toho mala nejaku depku :( , pevne verim ze nejak prezijeme a uz sa tesim na to ze nebudem musiet balit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.8.07 09:54

MIsurdo, me bude 32 ted v octoberi(mam to dobre napsany?? :lol: :lol: ) a studovat jsem sla, protoze tu praci chci delat. pocitala jsem s tim, ze to snad dokoncim pri matersky, protoze az po promoci, kdy by mi bylo 34 semi fakt nechtelo. Verim, ze se doma urcite nejak zabavis. Ja si rikam, ze kdyz budou v praci mit s mym tehotenstvim problem, tak se jim na to… a nejak se doma zabavim. mymu muzskymu jsem rikala, ze treba budu sit zaclony a zavesy, tak se smal co s tim pak budeme delat.
ze se zivis zpivanim je moc hezky. ja vzdycky chtela umet zpivat, ale neni mi uplne dano. do matersky skolky dobry-to je moje stredni skola,ale to je tak vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 10:14

kazdy umime nieco ine, ja viem len spievat ale tym sa doma neuzivim. :roll: u nas sa da hrat väcsinou len cez vikend, ale aj to pomoze, len budeme musiet narobit novy repertoar cesko slovensky :lol:
takze si tiez prvy krat tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.8.07 10:37

jo, poprve :D :D
a vy bydlite na Slovensku kousek od HOdonina, jak si psala?? my se pristi tyden na Slovensko na par dni chystame. uz se moc tesim. byla jsem tam akorat jednou, v osme tride, v Tatrach
a to delate klasicky zabavy? svatby a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 10:53

zatial nie, hravame po tanecnych podnikoch, väcsinou sme niekde na 2 tyzdne, potom ideme do ineho atd..... tak sme 1-2 mesiace vonku,potom ideme na 2 tyzdne domov a tak, proste zijeme jak cigani na cestach kazde 2 tyzdne balime kufry, to mna uz strasne nebavi. no a ked zostaneme doma tak urcite budeme hravat niekde po hospodach, oslavy… do svadieb sa mi moc nechce u nas su svadby do rana :?
no byvame tu na hraniciach ale skapal tu pes,, ale aj tak to tu mam rada, lebo tu sme cela rodina. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 10:55

akurat ideme na nakup do hodosa, protoze u nas este poriadny obchod neni a my doma nic nemame, konecne zasa mozem nieco uvarit, zatial sme boli len obskakovani vsetkymi pribuznymi :lol: :wink: :lol:
tak zatim...............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.8.07 21:17

a uz so tu zase :D . jitus som sa ta zabudla opytat kam to na slovensko vlastne idete? mate tu nejaku rodinu, ci len tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.8.07 08:34

jedeme ke znamym na chatu, nekam k termalum, ale mam tam nove i strejdu. jestli se divas na Postu pro tebe, tak zitra tam s mamkou budeme. :lol: taky planujeme, ze se za nim stavime. bydli v Piestanech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.8.07 12:29

Ahoj holky!

Vcera mi Dr. potvrdila 7.tyden, tak bych se rada zaradila do kolektivu. Termin mam zatim 31.3., takze jsem na ocase, ale uvidime.
Je mi 36 let, mam 13-ti letyho syna a s druhym manzelem jsme si poridili „na stary kolena“ jeste Juniora - zatim pracovni nazev Julca, protoze bychom radi holcicku. (manzel ma taky kluka - 17 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.8.07 14:49

vitaj medzi nami mischni!!!! :lol: drzim palce nech sa vam podari to dievcatko! :lol: :lol: :lol:

jitus na postu sa velmi nedivam, ale zajtra si to pozriem :D . my sme boli pri termaloch na strednom slovensku minuly tyzden, ale kupat sme sa nesli, nebolo dobre pocasie.
uz sa neviem dockat buduceho tyzdna, v utorok idem na prehliadku, asi sa lekara opytam na to prejasnenie sije, potom nebudem 2 mesiace doma, toho sa trochu bojim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.8.07 09:23

tu je nejak mrtvo. kde ste vsetky?

ja sa machrujem lebo mam dovolenku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.8.07 09:24

Dobre ranko damy!

Jedu dnes skoro na cely den do mesta a vcera se prihlasila „tehukocovina“ - tak tomu rikaji holky u Snazilek. Do ted byl klid, tak jsem si rikala, ze super, protoze poprve jsem byla prvni trimestr hlavou v mise. A vypada to, ze budu zase.Mam lizatka, zazvor, colu, matu a vse pomaha na chvili. Jestli mate nejaky tajny figl, tak sem s nim.Doufam, ze nebudu trousit po meste.
Preju krasny den a vyrazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital