Poradna duly
Jana Čurdová
enko a ty vlastne ako sa mas? co ten tlak? uz je to v poriadku?
misurdo, mam se fajn (kdybych nemela obri brich tak ani nevim ze jsem tehu) a tlak v pohode mam od soboty tlakomer a je ukazkovy ![]()
misurdo, na zachod chodim normalne, zatim. kocarky sonduju proto, abych byla v obraze co je a neni na trhu. my stejne budeme asi kupovat starsi, ale zajima me, ktere jsou poruchove, male, velke a tak. me pak zacne prace a pak i skola. na stary kolena studuju a chtela bych zvladnout jeste jeden semestr nez presusim. taky uvidim, jak mi bude.
enko tak to je parada
![]()
jitus to ta teda obdivujem, ja mam 31 rokov a zrovna cez vikend som to so svagrovou preberala co dalej, lebo od 18 chodim spievat do zahranicia(v septembri ideme posledny krat na 2 mesiace rychlo este nieco zarobit) mam len gympel, pytala sa ma ci nechcem studovat ale ja by som si na to urcite netrufla.
myslim ze moje mozgove bunky uz davno zakrneli
vobec nevieme co budeme doma robit, lebo chodime hravat s manzelom, ten to robi tiez uz nejakych 10 rokov, ale moc nad tym nechcem rozmyslat, lebo by som z toho mala nejaku depku
, pevne verim ze nejak prezijeme a uz sa tesim na to ze nebudem musiet balit
![]()
MIsurdo, me bude 32 ted v octoberi(mam to dobre napsany??
) a studovat jsem sla, protoze tu praci chci delat. pocitala jsem s tim, ze to snad dokoncim pri matersky, protoze az po promoci, kdy by mi bylo 34 semi fakt nechtelo. Verim, ze se doma urcite nejak zabavis. Ja si rikam, ze kdyz budou v praci mit s mym tehotenstvim problem, tak se jim na to… a nejak se doma zabavim. mymu muzskymu jsem rikala, ze treba budu sit zaclony a zavesy, tak se smal co s tim pak budeme delat.
ze se zivis zpivanim je moc hezky. ja vzdycky chtela umet zpivat, ale neni mi uplne dano. do matersky skolky dobry-to je moje stredni skola,ale to je tak vsechno ![]()
kazdy umime nieco ine, ja viem len spievat ale tym sa doma neuzivim.
u nas sa da hrat väcsinou len cez vikend, ale aj to pomoze, len budeme musiet narobit novy repertoar cesko slovensky ![]()
takze si tiez prvy krat tehotna?
jo, poprve
![]()
a vy bydlite na Slovensku kousek od HOdonina, jak si psala?? my se pristi tyden na Slovensko na par dni chystame. uz se moc tesim. byla jsem tam akorat jednou, v osme tride, v Tatrach
a to delate klasicky zabavy? svatby a tak?
zatial nie, hravame po tanecnych podnikoch, väcsinou sme niekde na 2 tyzdne, potom ideme do ineho atd..... tak sme 1-2 mesiace vonku,potom ideme na 2 tyzdne domov a tak, proste zijeme jak cigani na cestach kazde 2 tyzdne balime kufry, to mna uz strasne nebavi. no a ked zostaneme doma tak urcite budeme hravat niekde po hospodach, oslavy… do svadieb sa mi moc nechce u nas su svadby do rana ![]()
no byvame tu na hraniciach ale skapal tu pes,, ale aj tak to tu mam rada, lebo tu sme cela rodina. ![]()
akurat ideme na nakup do hodosa, protoze u nas este poriadny obchod neni a my doma nic nemame, konecne zasa mozem nieco uvarit, zatial sme boli len obskakovani vsetkymi pribuznymi
![]()
tak zatim...............
a uz so tu zase
. jitus som sa ta zabudla opytat kam to na slovensko vlastne idete? mate tu nejaku rodinu, ci len tak?
jedeme ke znamym na chatu, nekam k termalum, ale mam tam nove i strejdu. jestli se divas na Postu pro tebe, tak zitra tam s mamkou budeme.
taky planujeme, ze se za nim stavime. bydli v Piestanech
Ahoj holky!
Vcera mi Dr. potvrdila 7.tyden, tak bych se rada zaradila do kolektivu. Termin mam zatim 31.3., takze jsem na ocase, ale uvidime.
Je mi 36 let, mam 13-ti letyho syna a s druhym manzelem jsme si poridili „na stary kolena“ jeste Juniora - zatim pracovni nazev Julca, protoze bychom radi holcicku. (manzel ma taky kluka - 17 let).
vitaj medzi nami mischni!!!!
drzim palce nech sa vam podari to dievcatko!
![]()
jitus na postu sa velmi nedivam, ale zajtra si to pozriem
. my sme boli pri termaloch na strednom slovensku minuly tyzden, ale kupat sme sa nesli, nebolo dobre pocasie.
uz sa neviem dockat buduceho tyzdna, v utorok idem na prehliadku, asi sa lekara opytam na to prejasnenie sije, potom nebudem 2 mesiace doma, toho sa trochu bojim. ![]()
tu je nejak mrtvo. kde ste vsetky?
ja sa machrujem lebo mam dovolenku. ![]()
Dobre ranko damy!
Jedu dnes skoro na cely den do mesta a vcera se prihlasila „tehukocovina“ - tak tomu rikaji holky u Snazilek. Do ted byl klid, tak jsem si rikala, ze super, protoze poprve jsem byla prvni trimestr hlavou v mise. A vypada to, ze budu zase.Mam lizatka, zazvor, colu, matu a vse pomaha na chvili. Jestli mate nejaky tajny figl, tak sem s nim.Doufam, ze nebudu trousit po meste.
Preju krasny den a vyrazim.