Poradna duly
Jana Čurdová
Tynko , ja poradne taky nezehlila, co jsem zacala psat diplomku a porad mi tam to jadro stoji a ceka
..kdyz uz se jako rozhodnu, ze na to pujdu, tak radeji vydrhnu cely byt a pak po peti kosilich u toho usinam
. A ty nezehlis tedy vubec? My mame sice susicku, ale stejne vetsinu veci zehlim, nejak mi to neda ![]()
Jani , uzijte si cviceni
..kam to jdete? do Modrasku tam u vas? chtela jsem se tam jit taky podivat, ale pres leto tam asi nebudou, ze..nejak to ted nestiham vsechno, jak bych chtela
.
Jinak mame docela volny patek, tak muzeme nekam vyrazit podle pocasi, jestli muzete
o vikendu dorazi nasi a zustane tady nejmladsi bratr pak 2 tydny, ale potkat se muzeme i tak, on vas urcite taky rad pozna ![]()
Evelin , tak nas radeji nehlas zatim a ja bych to pak zkusila az budeme vedet pristi tyden, jak to bude s tou dovolenou…v nejhorsim pripade bychom se na vas prijeli jenom podivat ![]()
Jo a jeste me napadlo, Tom obcas jezdi sluzebne do Brna, tak bychom si mohly s Terinkou nekdy udelat vylet a zatimco by Tom vyridil schuzky, tak si dat nejake brnenske kaficko ![]()
No a ja uz jdu taky, Terinka ma ted obdobi, kdy se budi pred 6
, tak uz je muj cas ![]()
dobrou holky ![]()
Zuzi, ok, tak vas nenahlasim… a pro brnenske kaficko jsem urcite
klidne dej vedet i pres facebook ![]()
Ahoooooooooooj, zdravim od Jadranu ![]()
Nejdriv veeeeeeelke gratulace!!!
Zebrus a Terce !!!!!!! Teda ja vim, ze se nema gratulovat, tak jen tak potichu, at to vyjde!!!!
Bylo by to urcite fajn!!!
cooo?? Tehuleeeeeeeee ![]()
Jinak ja mam zrovna od patku kramy, super, na pulku dovci
Takze my si mimino rozhodne neprivezeme
![]()
Za chvili tu bude hodne dvoumatek, mozna i nejaka tretimatka, co Lucy ??
![]()
Ke vsemu ted tady ponocuju, nejak se mi nechce spat a Domca knuci, ze by konecne zuby? To by byla teprve dovolena, panecku, rev kazdou noc
![]()
No, tady je pocasi zrovna nic moc, co jsme prijeli, tak bylo 34 stupnu, ale to jsme stihli jen vecer (i tak bylo 30 st az do pulnoci
), ale druhy den bylo pro zmenu jen 15 st, strasnej slejvak, mazec.. Nastesti jsme byli v Zahrebu, tak to nevadilo.. ![]()
No a vcera odpo jsme dojeli k mori, bylo krasne, do vecera jsme se placali u more, Domca se hrabosil v pisku, ale dnes zase hnusne a ted prsi
Hnusne ma byt po cele Evrope az nekdy do CT, takze tu asi budeme hodne vyletovat a sedet v kavarnach na kafcu
To jsme dnes uspesne delali, byli v akvariu a tak ![]()
Me je to zamceni diskuze teoreticky jedno
Akorat, ze tahle diskuze stejne zustane, muze si ji precist kdokoliv a my budeme pokracovat novou..
Evelin , ted na to tak koukam, jak to kazdy pise, nepojedeme teda jen SO-NE?? Ja jsem ti sice psala, ze bereme cely vikend, ale zase Dan dnes rikal, ze dorazi z prace v 18 h, takze nez bychom se tam doprdelili…
Takze spis bychom jeli jen SO-NE na jednu noc
Takze to menim, jooo? Jsem desna, ja vim…
Dorazime teda v SO dopoledne ![]()
Posilame vsem pusu, jdu to teda zalomit, mejte se kraaaasne!!
Adi , at Vam ta Lefkada vyjde!! Snad bude uz lepsi pocasko!!
VERU-
jak pises i v horsim pocasi se da dobre dovolenkovat
s tou MS je to teda hnus to bych byla taky nadsena ![]()
Uzivejte jak to jde a fot! ![]()
ZUZI-
Mik je to same,kaminky a klaciky,kocarberem tak jednou za 14 dnu
ale mi teda mame trikolku a tu stridame s tapanim ![]()
Koukam ze jeste nejsme zamceny a uz se to tu zacina rozjizdet
-to bude super!! ![]()
Bazen u znamych byl nakonec studeny-zaplavala jsem si jen ja
ale napustili jsme si nas,vejdeme se do nej vsichni tri a Mik capka okolo ![]()
Vecer jsme byli jeste na plazi delat babovky a potom ty SPIIZY
-byli mnam ![]()
Jsem KO,mame mit 30tky az do nedele
chudak Mik spi jen v plince a stejne byla uplne mokra kdyz jsem ji davala spici do postylky..
Jdu hodit nohy na stul…
Tý jo Mik přihraj nám sem kus slunce - tady je to teda děs! Na balkoně už mám místo prádla zas jenom takový rohlíky omotaný na šňůře, to než to vymotám a hlavně mi přijde, že toho nějak ubylo
![]()
Veru ty jsi nezmar, ty bys byla schopna se přihlásit i z jiný planety. A já ti dám třetimatku - nestraš! Dejte mi ještě nějaký rok na rozdejchání, protože kdyby mi doktor diagnostikoval teď dalšího vocáska, tak si to jdu hodit! Na tu holčičku to chce pořádnou přípravu!
![]()
A jinak tedy přeju, ať se vám to tam umoudří, ať do sebe nemusíte lít hektolitry kafíček!
![]()
Zuzi a máš prádlo zmuchlaný, nebo by to relativně šlo jen skládat? Já si totiž hlavně slibuju od sušičky, že mi odpadne žehlení. I kdyby jen z poloviny, tak to bude časová úspora, že z toho snad začnu háčkovat, abych pak měla po večerech co dělat!
![]()
Ahoj holky,
přečetla jsem letem světem, ale ty nejdůležitější novinky víííííím
takže Zebři a Teri , mooooc gratuluju, samozřejmě děsně potichu
![]()
Mik, paráááda, že sis užila aspoň krátkou masáž
to si moc zasloužíš!
A fotky nádherný!!!
Taky sem nějaký fotky přidám, víkend se úžasně vydařil, nad naše očekávání
a po dlouhé době jsem hodně fotila ![]()
Adik , budu držet palce
my tahle byli v Provence a fakt jsme se snažili zodpovědně
ale stejně se nám dvojčátka podařila až ten další měsíc, a pěkně doma
Mám podezření, že Ondru máme z neděle a Silví ze středy, takže bacha, abyste si nepřivezli taky hned dva přírůstky
![]()
Veru, moc zdravím na dovču
užívejte si moře i ty kavárničky ![]()
Adél, zlobení s jídlem, na to je expert Silví, naštěstí jen u oběda… obvykle jí to nějak vnutím
ale je to o nervy. Nebo jí dám aspoň půlku porce, a pak má smůlu, čeká do sváči v normálním termínu.
Jdu za mrňousama, tak zatím a všem krásný den!
Dobré ránko,
u nás dneska vstávačka až před sedmou
Avšak ve čtyři mlíčko, musel být Aďásek nějak hladový, bo si to pomalu vyřval
,
Zuzko: No vidíš, já sušičku nemám i tak nežehlím
Když dávám na šňůru mokré prádlo, tak ho pěkně vypnu a tak a pak jenom poskládám do komínů a musím říct, že je to velká úspora času, bo ho skládám i s Adámkem, což teda s ním stát u žehlícího prkna fakt nejde
![]()
Lucko: No právě kdyby šlo o nehodové těhulkovství, tak by to zrovninka mohla být holčička
![]()
Veru: Ahoooj na Jadran!!!!
Ať se vám počasíčko bzry umoudří, aby jste si mohli dovču užít naplno!!!
![]()
A počasí je teda pěkně eklhaftový, jsem zvědavá co budeme denska dělat
![]()
No jo Týnko , ale kdo to má pokoušet
, taky by to mohli být trojčata s pytlíkem a to by byl teprv mazec! To já si teda raději počkám až budu mít dostatek sil rozdýchat i toho třetího kluka!
![]()
Holky, ještě k tomu zamčení diskuse - mně je to vcelku jedno, já se v psaní moc neomezuju
ale uzamčení mi určitě nevadí, takže pokud se budete cítit líp, jsem pro. My máme diskusi Těhu s dvojčátky zamčenou už dávno (co jsme všechny porodily
), tam nás je ale asi šest a dost věcí tam bylo fakt důvěrných, navíc s dvojčaty je člověk vždycky trochu za exota a my o „šmírování“ moc nestály, zvlášť v těch prvních citlivých týdnech po porodu… ![]()
Jo a na zářijový víkend se mooooc těším
je fakt, že Jára bude muset jít dřív z práce nebo si vůbec vzít v pátek volno, navíc ten den zrovna dělám zk. z AJ, ale je to docela dálka, takže nám by se už vyplatilo spíš jet na ty dvě noci…
Lucko: No trojčata s pytlíkem by byl pořádný mazec
Já bych chtěla jen dvě děti, ale kdyby druhý byl kluk, tak bych po čase taky šla do třetího-holčičkýýý
Sousedům to takhle vyšlo, mají dva puberťáky a půl roční holčičku
![]()
Simčo: No vidíš, a já jsem vás šmírovala ráda
Vždycinky jsem si přála dvojčátka
![]()
aHOJ holceny
rano v sest jsme se vratili z dovci, po trech dnech totoalni zimy a deste jsme to vzdali, na zlepsni to vubec nevypadalo
ted tady sedim sotva koukam a cekam az malej pujde spat, abych taky zalehla
papa
Jeje, Kajdul , to mě moc mrzí, že vám počasí nevyšlo
čeká vás v létě ještě nějaká další dovolená, doufám?!
Týnko , no vidíš, tak třeba to příště ta dvojčátka budou…
![]()
Vkládám tedy ty fotky, další aktuální jsou tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Poprvé na pískovišti - byli jsme trochu zaražení, ale postupně jsme si zvykali…:
Velké mazlení:
Konverzaci u stolu zvládám bravurně:
Je ta mrkvička volná?
Veliká chodkyně jsem (když mě táta vede):
Poprvé v lese - dokonce jsme nechali tátu trochu houbařit a mámu mlsat borůvky, nám ale nejely:
Kajdul: Ajáááj, mrzí mě že vám to pitomý počasí nevyšlo
…
Simčo: Fotky jedním slovem božíííí
![]()
Tak jsem dala před chvilkou spát Adámka, jelikož tam spí po noční Radek, tak mu tam povídal
(ten samo tuhoš…) a jdu ho znova položit v postýlce a on se na mě kření, tak mám prdelku na klíně
![]()
Ahoj holky, Simčo krásný fotky. My jsme s manželem tajně doufali, že nám vyjdou dvojčátka, ale byl jen 1 Radimek, ale i tak se nám pak povedl Peťulka a vypadaj úplně stejně, snad protože jsme si přáli ty 2ky chi chi. (no, když se povedl Radimek, tak se vlastně chytli všechny 3 embrya, ale dvě se samovolně vstřebaly a u Péťi to bylo to samý, chytly se všechny, ale jen jeden zůstal, tak to tak mělo asi být.)
TERKO, ZEBRUS:
pšššš
Holky, ten mizera mrŇavej mi tu něco zmáčknul a nevidím co píšu, tak zatím, jdu ho nějak spacifikovat
![]()
Tak čauvec všem