Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
22.6.09 22:34

Tynko , ja poradne taky nezehlila, co jsem zacala psat diplomku a porad mi tam to jadro stoji a ceka :oops: :oops: ..kdyz uz se jako rozhodnu, ze na to pujdu, tak radeji vydrhnu cely byt a pak po peti kosilich u toho usinam :lol: :lol: . A ty nezehlis tedy vubec? My mame sice susicku, ale stejne vetsinu veci zehlim, nejak mi to neda :lol:

Jani , uzijte si cviceni :wink: ..kam to jdete? do Modrasku tam u vas? chtela jsem se tam jit taky podivat, ale pres leto tam asi nebudou, ze..nejak to ted nestiham vsechno, jak bych chtela :roll: .
Jinak mame docela volny patek, tak muzeme nekam vyrazit podle pocasi, jestli muzete :wink: o vikendu dorazi nasi a zustane tady nejmladsi bratr pak 2 tydny, ale potkat se muzeme i tak, on vas urcite taky rad pozna :wink:

Evelin , tak nas radeji nehlas zatim a ja bych to pak zkusila az budeme vedet pristi tyden, jak to bude s tou dovolenou…v nejhorsim pripade bychom se na vas prijeli jenom podivat :wink:
Jo a jeste me napadlo, Tom obcas jezdi sluzebne do Brna, tak bychom si mohly s Terinkou nekdy udelat vylet a zatimco by Tom vyridil schuzky, tak si dat nejake brnenske kaficko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.09 22:36

No a ja uz jdu taky, Terinka ma ted obdobi, kdy se budi pred 6 :roll: , tak uz je muj cas :lol:

dobrou holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.6.09 22:36

Zuzi, ok, tak vas nenahlasim… a pro brnenske kaficko jsem urcite 8) :D klidne dej vedet i pres facebook :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.6.09 00:16

Ahoooooooooooj, zdravim od Jadranu :wink:

Nejdriv veeeeeeelke gratulace!!! :P :P Zebrus a Terce !!!!!!! Teda ja vim, ze se nema gratulovat, tak jen tak potichu, at to vyjde!!!! 8) Bylo by to urcite fajn!!! :P :lol: :lol: cooo?? Tehuleeeeeeeee :lol:
Jinak ja mam zrovna od patku kramy, super, na pulku dovci :twisted: :twisted: Takze my si mimino rozhodne neprivezeme :lol: :lol: :roll:
Za chvili tu bude hodne dvoumatek, mozna i nejaka tretimatka, co Lucy ?? :P 8)

Ke vsemu ted tady ponocuju, nejak se mi nechce spat a Domca knuci, ze by konecne zuby? To by byla teprve dovolena, panecku, rev kazdou noc :lol: :lol: :roll:

No, tady je pocasi zrovna nic moc, co jsme prijeli, tak bylo 34 stupnu, ale to jsme stihli jen vecer (i tak bylo 30 st az do pulnoci :lol: ), ale druhy den bylo pro zmenu jen 15 st, strasnej slejvak, mazec.. Nastesti jsme byli v Zahrebu, tak to nevadilo.. :roll:
No a vcera odpo jsme dojeli k mori, bylo krasne, do vecera jsme se placali u more, Domca se hrabosil v pisku, ale dnes zase hnusne a ted prsi :twisted: Hnusne ma byt po cele Evrope az nekdy do CT, takze tu asi budeme hodne vyletovat a sedet v kavarnach na kafcu :lol: :lol: To jsme dnes uspesne delali, byli v akvariu a tak :lol:

Me je to zamceni diskuze teoreticky jedno :wink: Akorat, ze tahle diskuze stejne zustane, muze si ji precist kdokoliv a my budeme pokracovat novou..

Evelin , ted na to tak koukam, jak to kazdy pise, nepojedeme teda jen SO-NE?? Ja jsem ti sice psala, ze bereme cely vikend, ale zase Dan dnes rikal, ze dorazi z prace v 18 h, takze nez bychom se tam doprdelili… :roll: Takze spis bychom jeli jen SO-NE na jednu noc 8) Takze to menim, jooo? Jsem desna, ja vim… :roll: Dorazime teda v SO dopoledne :wink:

Posilame vsem pusu, jdu to teda zalomit, mejte se kraaaasne!!

Adi , at Vam ta Lefkada vyjde!! Snad bude uz lepsi pocasko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.6.09 04:11

VERU-
jak pises i v horsim pocasi se da dobre dovolenkovat :wink: s tou MS je to teda hnus to bych byla taky nadsena :roll:
Uzivejte jak to jde a fot! :D

ZUZI-
Mik je to same,kaminky a klaciky,kocarberem tak jednou za 14 dnu :roll: ale mi teda mame trikolku a tu stridame s tapanim :D

Koukam ze jeste nejsme zamceny a uz se to tu zacina rozjizdet 8) -to bude super!! :lol:

Bazen u znamych byl nakonec studeny-zaplavala jsem si jen ja :D ale napustili jsme si nas,vejdeme se do nej vsichni tri a Mik capka okolo :D

Vecer jsme byli jeste na plazi delat babovky a potom ty SPIIZY 8) -byli mnam :lol:

Jsem KO,mame mit 30tky az do nedele 8O chudak Mik spi jen v plince a stejne byla uplne mokra kdyz jsem ji davala spici do postylky..
Jdu hodit nohy na stul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.6.09 07:20

Tý jo Mik přihraj nám sem kus slunce - tady je to teda děs! Na balkoně už mám místo prádla zas jenom takový rohlíky omotaný na šňůře, to než to vymotám a hlavně mi přijde, že toho nějak ubylo :roll: :lol:

Veru ty jsi nezmar, ty bys byla schopna se přihlásit i z jiný planety. A já ti dám třetimatku - nestraš! Dejte mi ještě nějaký rok na rozdejchání, protože kdyby mi doktor diagnostikoval teď dalšího vocáska, tak si to jdu hodit! Na tu holčičku to chce pořádnou přípravu! :lol: :lol: :lol:
A jinak tedy přeju, ať se vám to tam umoudří, ať do sebe nemusíte lít hektolitry kafíček! :lol: :lol:

Zuzi a máš prádlo zmuchlaný, nebo by to relativně šlo jen skládat? Já si totiž hlavně slibuju od sušičky, že mi odpadne žehlení. I kdyby jen z poloviny, tak to bude časová úspora, že z toho snad začnu háčkovat, abych pak měla po večerech co dělat! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.6.09 08:52

Ahoj holky,
přečetla jsem letem světem, ale ty nejdůležitější novinky víííííím :D takže Zebři a Teri , mooooc gratuluju, samozřejmě děsně potichu :wink: :lol: :lol:

Mik, paráááda, že sis užila aspoň krátkou masáž :D to si moc zasloužíš! :D A fotky nádherný!!!

Taky sem nějaký fotky přidám, víkend se úžasně vydařil, nad naše očekávání :D a po dlouhé době jsem hodně fotila :D

Adik , budu držet palce :wink: my tahle byli v Provence a fakt jsme se snažili zodpovědně :oops: :lol: ale stejně se nám dvojčátka podařila až ten další měsíc, a pěkně doma :wink: Mám podezření, že Ondru máme z neděle a Silví ze středy, takže bacha, abyste si nepřivezli taky hned dva přírůstky :lol: :lol:
Veru, moc zdravím na dovču :D užívejte si moře i ty kavárničky :D

Adél, zlobení s jídlem, na to je expert Silví, naštěstí jen u oběda… obvykle jí to nějak vnutím :roll: ale je to o nervy. Nebo jí dám aspoň půlku porce, a pak má smůlu, čeká do sváči v normálním termínu.

Jdu za mrňousama, tak zatím a všem krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.09 08:53

Dobré ránko,

u nás dneska vstávačka až před sedmou 8) 8) :) Avšak ve čtyři mlíčko, musel být Aďásek nějak hladový, bo si to pomalu vyřval 8O :lol: :lol: ,

Zuzko: No vidíš, já sušičku nemám i tak nežehlím 8) :lol: :lol: Když dávám na šňůru mokré prádlo, tak ho pěkně vypnu a tak a pak jenom poskládám do komínů a musím říct, že je to velká úspora času, bo ho skládám i s Adámkem, což teda s ním stát u žehlícího prkna fakt nejde :roll: :wink: :wink:

Lucko: No právě kdyby šlo o nehodové těhulkovství, tak by to zrovninka mohla být holčička :P :) :)

Veru: Ahoooj na Jadran!!!! :D :) :D Ať se vám počasíčko bzry umoudří, aby jste si mohli dovču užít naplno!!! :D :wink: :wink:

A počasí je teda pěkně eklhaftový, jsem zvědavá co budeme denska dělat :roll: :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.6.09 09:16

No jo Týnko , ale kdo to má pokoušet :lol:, taky by to mohli být trojčata s pytlíkem a to by byl teprv mazec! To já si teda raději počkám až budu mít dostatek sil rozdýchat i toho třetího kluka! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.6.09 09:31

Holky, ještě k tomu zamčení diskuse - mně je to vcelku jedno, já se v psaní moc neomezuju :lol: ale uzamčení mi určitě nevadí, takže pokud se budete cítit líp, jsem pro. My máme diskusi Těhu s dvojčátky zamčenou už dávno (co jsme všechny porodily :lol: ), tam nás je ale asi šest a dost věcí tam bylo fakt důvěrných, navíc s dvojčaty je člověk vždycky trochu za exota a my o „šmírování“ moc nestály, zvlášť v těch prvních citlivých týdnech po porodu… :wink:

Jo a na zářijový víkend se mooooc těším :D je fakt, že Jára bude muset jít dřív z práce nebo si vůbec vzít v pátek volno, navíc ten den zrovna dělám zk. z AJ, ale je to docela dálka, takže nám by se už vyplatilo spíš jet na ty dvě noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.09 09:51

Lucko: No trojčata s pytlíkem by byl pořádný mazec :-D :lol: :-D Já bych chtěla jen dvě děti, ale kdyby druhý byl kluk, tak bych po čase taky šla do třetího-holčičkýýý 8) 8) :D Sousedům to takhle vyšlo, mají dva puberťáky a půl roční holčičku :wink: :wink: :wink:

Simčo: No vidíš, a já jsem vás šmírovala ráda :oops: :oops: :wink: Vždycinky jsem si přála dvojčátka :) :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.6.09 10:00

aHOJ holceny

rano v sest jsme se vratili z dovci, po trech dnech totoalni zimy a deste jsme to vzdali, na zlepsni to vubec nevypadalo

ted tady sedim sotva koukam a cekam az malej pujde spat, abych taky zalehla

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.6.09 10:32

Jeje, Kajdul , to mě moc mrzí, že vám počasí nevyšlo :( čeká vás v létě ještě nějaká další dovolená, doufám?!

Týnko , no vidíš, tak třeba to příště ta dvojčátka budou… :wink: :lol: :lol:

Vkládám tedy ty fotky, další aktuální jsou tady:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Poprvé na pískovišti - byli jsme trochu zaražení, ale postupně jsme si zvykali…: 

Velké mazlení:

Konverzaci u stolu zvládám bravurně:

Je ta mrkvička volná?

Veliká chodkyně jsem (když mě táta vede):

Poprvé v lese - dokonce jsme nechali tátu trochu houbařit a mámu mlsat borůvky, nám ale nejely: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.09 11:05

Kajdul: Ajáááj, mrzí mě že vám to pitomý počasí nevyšlo :( :( :( …

Simčo: Fotky jedním slovem božíííí :srdce: :srdce: :-)

Tak jsem dala před chvilkou spát Adámka, jelikož tam spí po noční Radek, tak mu tam povídal :lol: :lol: :lol: (ten samo tuhoš…) a jdu ho znova položit v postýlce a on se na mě kření, tak mám prdelku na klíně :) :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.6.09 11:32

Ahoj holky, Simčo krásný fotky. My jsme s manželem tajně doufali, že nám vyjdou dvojčátka, ale byl jen 1 Radimek, ale i tak se nám pak povedl Peťulka a vypadaj úplně stejně, snad protože jsme si přáli ty 2ky chi chi. (no, když se povedl Radimek, tak se vlastně chytli všechny 3 embrya, ale dvě se samovolně vstřebaly a u Péťi to bylo to samý, chytly se všechny, ale jen jeden zůstal, tak to tak mělo asi být.)

TERKO, ZEBRUS: :huban: :srdce: pšššš
Holky, ten mizera mrŇavej mi tu něco zmáčknul a nevidím co píšu, tak zatím, jdu ho nějak spacifikovat :twisted: :twisted:

Tak čauvec všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital