Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
20.6.09 17:04

Ahoj holky,
ja nestiham,vcera navsteva na cele odpo a vecer,kamaradka z CR prijela do Kanady za pritelem a privezli nam darecky od nasich kamaradu,prijedou jeste v pondeli :D
Takze jsem chystala,varila,uklizela-jeste ze jednou za cas nekdo prijede a ja poradne vydrhnu barak :roll: :wink:
Dnes i vcera jsme chrneli do pul 10 8O dnes jsem Mik budila v 9.45,protoze pak jde odpo spat kolem 15hodiny a spi do 17hodin a pak tu radi do pulnoci :roll:

EVEL-
vecer jde podle toho do kdy spi odpo,kdyz spi 2-3 hodiny :lol: tak pak holt vecer vic vydrzi 8) ale bezne chodiva pred 21hodinou :wink:

SIMI-
uzijte si vikend,na takovou akci s jinyma rodinama bych jela hned :( :wink:

JANUS-
ja vyrostla v panelaku,ale ted kdyz prijedem k babicce tak jsem z toho v soku :oops: jak je vsechno slyset a kdyz jeste nekdo vrta a podobne :roll: :evil:

LUCY-
fackovaci hra zni dobre,tu si zaharjete i s manzou az se vrati bez tech uctu ne :lol:

TYNKO-
ja bych neudelala ani 1 bod :wink: jsi sikula ze do toho vubec jdes!!Voditko pouziva jedna moje kamoska,ma taky dubnatko ale chodi uz od 9 mesicu 8O a neumi si to bez nej predstavit-tady je to bezna vec :wink:

A vic jednotlive nevim jen k tomu ocku,s nestovicema je to Priorix Tetra.
Stejna vakcina jako Priorix je Triviac,ten byl v CR zdarma v tech 15 mesicich povinny,nektere mamky ale rikaji ze priorix ma lehci reakce tak radsi zaplati ten,ale jak je to presne dnes nevim..
Tady se oparvdu nestovice ockuji ale je to zvlast vakcina ,ale dava se spolecne s Prevenarem-kazdy do jednoho stehynka :roll: :evil:
V 18 mesicich tu mame znovu neco jako Hexa a do druheho stehynka neco jako Priorix… :evil:
My to mame teda vsechno posunuty,protoze davat Priorix v roce mi prijde nesmysl,kdyz i na jejich strankach jasne pisi davat az po 15mesici veku :roll:
Tak a zastavte me bo o ocku jsme schopna mlit pul hodiny :lol:

ad-uzamcena diskuze,ja si teda taky rada poctu jinde,ale me osobne treba to ze je to verejne hrozne brzdi v popisovani osobniho zivota,ja vim ze kdyz si kdokoliv kdo nas zna zada do vyhledavace jmeno male vyjede mu kazdy clanek ktery napisu :? a to mam porad nekde v hlave..takze se drzim zpet 8)

A letim do praceeeeee,venku ;leje a leje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.6.09 22:35

Ahoja,

tak jste nakously téma, nad kterým jsem také nejednou přemýšlela a přesně jak psala Mik , také se nechci moc rozepisovat a už jsem takhle smazala hodně neodeslaných příspěvků, protože mi to po přečtení přišlo příliš osobní (ne pro vás, ale kdyby mě tu někdo vyšťoural)
Na druhou stranu je mi také líto těch maminek, co si třeba jen tak rády počtou, ale nechtějí se zapojit, protože mají třeba pocit, že by nezapadly - což je blbost, že jo - my bereme každou dobrou duši!!!

Ještě k té fackovací hře :lol:, ta se u nás poslední dobou hraje často, paradoxně útočí víc Toman. Dávám Jířovi tak max. půl roku nadvlády a pak bude mít hošík asi šmitec - Tomáš je totiž silně dominantní býček, takže nás tu vesele fackuje všechny, jen tedy svého tatínečka nikdy. To je taky zvláštní, ke mě kolikrát přijde a jen tak mě kousne, aby řeč nestála a o tátu se otírá jak kotě!
No a když už jsem u tatíka, tak to asi nebude tak horké, musí akorát dodat jiné účty do účetnictví, takže si párkrát natankujeme s papírkem :lol: . Teď se ještě modlím, aby tam všechno nepropil - velí tam bandě mladíčků a jak ho znám, tak se nechá taky strhnout pro každou špatnost! :twisted:

Jinak uspávání bez tatíka děs běs! To jsem chtěla dělat tolik věcí, ale je to marný, dřív jak v deset neusne - a to už vyloženě padá únavou, protože jinak je naučenej tak na osmou! :roll: No co já s nim budu dělat, jestli Jirka bude chodit na noční?! To bych si fakt v životě nepomyslela, že si nás kluci takhle rozeberou.

Jdu alespoň rychle něco vyžehlit, máme nějak prázdný skříně! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.6.09 10:21

Ahoj holky,

Mikul, Lucy: Jj, je to tak, taky bych chtěla napsat něco víc osobního, ale co kdyby to četl někdo známý nebo tak :?: 8O :lol:

Jani: Takový megaúklid, jéééj, ty jseš dobře aktivní :wink: :wink: 8) Za to já jsem po včerejšku a hlavně noci KO a musím fungovat, takže i uklízet a spol. …

Lucko: A plný křesla, co? :lol: :lol: :lol:
Jinak si vás doma pěkně kluci rozebrali 8) 8) :D U nás to má Aďas celkem střídavé a jak byla minulý týden mamka víc doma, tak bych i místy svojí žárlivostí řekla, že byl i babánek :? :? :( Ale to je asi normální, že??? Teda doufáááám!!! :lol: :lol: :lol: S usínáním to máš teda vážně těžké 8O :roll: :roll: Já jsem teda upřímně ráda, že Adámek usíná sám a do půl osmé :oops: :oops: :wink: Pak mám volný večer, který stejnak propracuju a teďka teda vyšívám jak to jde 8) :lol: :lol:

Jinak včerejší odpolko se vyvrbylo dobře, přes mojí poodoplední depku to pak bylo OK, šli jsme s Adámkem na pozemek, on potom s nám dom, byl tam včera sám a měl toho plné gatě (dnes jde na noční a je na pozemku už od sedmi, že si půjde v jednu lehnout a jako plus je vzhůru celou noc…), po čtvrté přijela ségra s Tobiáškem, kluci už si docela začínají spolu hrát… a večer jsem šla, holky, na OLDIES DISCO 8) 8) :pankac: Pořádala se poprvé právě u kámošky v hospodě a prostě parááááda!!! Nakonec jsem skončila za barem a dělala jsem pomocnou sílu, resp. jsem více-méňě myla sklo a nádobí v té super hospodké mašince :-) :-) :-) A do postele se dostala až v půl třetí a Adam že už mám v půl šesté vstávat, kdeže :lol: :lol: :lol: Naštastí ho na hodinku obstaral Radek 8) 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.6.09 11:17

Ahoj holky,
tak včerejší hezký večer dopadl přesně podle mých předpokladů, vypili jsme si lahvinku šampáňa a já odpadla jak hruška :roll: :roll: .
Týnko - pane jo, to je super, že sis tak užila disco :wink: . A ještě jsem ti zapomněla pochválit video se sekáním trávy - Adámek tam parádně seděl, musela jsem se smát, bylo to úplně super :wink: .
Lucy - tak to máš teda boj s usínáním - u nás je to opak, když jsem doma,tak musím uspávat já, když uspává Tom, tak je děsný řev. Ale zase na druhou stranu, když jsem někde venku a Adýs je doma s Tomem sám, tak se od něj nechá uspat bez problémů. On Adámek bude asi pěkný vykuk :wink: .

Dnes se odpoledne chystáme na dostihy - Mikul , dnes je Derby :wink: , ale jako naschvál se začíná kazit počasí :? . Tom tam pak zůstane posedět se známýma a já pojedu s Adýsem sama domů - moc nadšená nejsem, přece jenom v neděli odpoledne bude všude plno aut a já jsem teď delší dobu neřídila :? . No ale Tom si to zaslouží, jak vzorně se teď o víkendu staral o Adama, oba dva dny s ním ráno vstával a já mohla dospat podle libosti, včera s ním byl celé odpoledne venku a dnes zase celé dopoledne :wink: .

Tak já se jdu vrhnout na obídek, tak zatím ahoj, snad večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.6.09 11:52

Tak nám tady pěkně chčijánkuje :lol:

Týnko tys u nás byla nebo co, že víš jak to tu vypadá? :lol: :lol: :lol:

Včera se tu stavila kamarádka, tak na to tak kouká a říká: Tý jo, ty těch hadrů do bazaru musíš mít, že to tady máš vyštosovaný všude. A já na to že ne, že to je jen naše, ale už dva měsíce to jen čekalo ve frontě. :lol: :lol: No byla z toho dost zaražená! Má teprve malé miminko, tak doufám, že jí to moc nevyděsilo! :lol: I když my asi nejsme standartní domácnost, podle níž by se psal evropský návod na rodinnou pohodičku! :lol:

Tak jsem si upekla koláč, že si odpoledne skáknu k mamce na čajíček a teď se mi ven teda vůbec nechce a včera když bylo tak krásně, tak jsem se pustila do renovace skříní a byla zavřená celý den doma. To je fakt k vzteku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
21.6.09 14:47

MIK, LUCY..a ja ze to len u ans sa zaspava okolo 22.O0 , uz som si myslela, ze sme nenormalna rodinka :lol: vcera dokonca zaspal az o 23.00, takze dnesne svtavanie o 9.15..
tymto som asi poburila TYNKU :lol:

LUCY..no mate doma veselo..mladez si vas pekne podelila a tusim si svoje miesto v rodine vedia pekne usrtazit..sikovni :wink: :D

TYNKO..jeeej..super, ze si bola na oldies.. konecne si si rosku uzila ineho zivota..treba castejsie :wink: a myslim, ze aj to umyvanie nadob padlo vhod :D

JANUSKoveru, skdoa,z e sa kazi pocasie..u nas je este pekne..vcera bolo hnusne..no zas sa to ma pokazit

babulky..ak vam chyba vykecat sa sukromne..tak potom ja som kludne za zamknutie…mne to bolo tak fuk..hube nevymachanej..ze ja sa kludne postazujem aj verejne… :lol: :lol:

u nas sme oslavili Den ocinkov…boli u ans aj nasi./.manzel dostal pyzamo aj so spacou ciapkou.take ma pyzamko aj MAtusko a moj ocino cokoladu.. no nic extra,ale potesili sa..no a matusko dnes 1. krat ochutnal fasirku :oops: urobila som minimalne mastnu..so zemaicikmi a taak mu chutila :oops: :lol: zlatusik moj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.6.09 15:13

Ahoj

manža napouští bazén, tak snad bude zase hezky 8) Jsem zvědavá, co na to bude Beník říkat, tolik vody ještě neviděl :lol:

Já budu uklízet až zítra, až bude manža v práci, to se mi uklízí líp, když tu mám klid :)

Týnko , oldies je super :)

Teda z usínání ve 22h. by mě trefilo 8O , Benda jde většinou mezi 19 a 20h., občas později

Jdu dělat sváču, Beník manžovi užírá rohlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
21.6.09 19:13

Ahoj holky,des mame asi 30 stupnu,ani nevim proste parak,ja byla dopo v praci a holky na prochajde,ted jsem hodila sprchu a budu varit…

LUCY-
u nas je to MAMA to je jisty :lol: ,i kdyz mele TATATAze se tesi na nej stejne si me pak hlida a jak zmiznu uz me hleda :roll:
Vcera se ji ptal „kdo je lepsi-mama nebo tata " :roll: Mik premyslela a rika "taa-MAMA!!“ :lol: byli jsme mrtvy smichy,jakoby si z nej delala prcu,on uz se zacal culit jako ze on a Mik zarvala MAMAAA!! :lol: :lol: :lol:

TYNKO
to sis teda uzivala :lol: musela to byt prijemna zmena :wink:
Myslim ze „babanek“ je celkem normalni bylo tu na to plno diskuzi,hlavne kdyz je babi nebo deda rozumny clovek a nepodkopava autoritu rodicu,to je pak asi hruza :roll:

JANUS-
derby jo 8O ani nevim :oops: tak mi napis vysledky jo :lol: :wink:

ZULOK-
my dnes vstavali uz v 9 8) ale nestezuju si :lol:
Taky mame den otcu Mik delala vmC tatkovi pranicko s otiskama tapek :srdce:

ZEBRUS-
kdyz Mik si da kolem pul 9 kasi a pak chytne takove energie vubec se ji nemusime venovat,lita tu dela kraviny a staci ji ze ji „jako“ pozorujeme a tlemime se :lol:

Zamcena diskuze-ja jsem pro,ale nechala bych to na holkach co sem chodi uz dlouho -dlouho :wink: ja sem privandrovalec a prispusobim se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.6.09 19:49

Holky, chtěla jsem to vydržet a nikomu nic neříkat, ale nejde tooooo 8O :oops: :oops: :lol:
Máme // :D :D :D
Ale hlavně mi negratulujte, je to teprve začátek a nechci to zakřiknout. Ani rodině nic říkat nebudeme. Na gyndu půjdu asi až tak za 2-3 týdny, ať už tam něco je (minule jsem taky byla v cca 7tt a už to bylo vidět)
Takže jdu nakukovat do únorňátek :) . A brzo se některá přidejte, jo? :lol:

Jinak večer u nás bude asi veselej, manža se rozhodl vykoupat Bendu už v 16h. a Benda to pak zalomil a chrní a chrní :roll: (dopoledne spal jen asi hoďku v autě, což tomu moc nepomohlo). Takže jsem zvědavá jestli s ním budu ponocovat nebo budeme vstávat ve 3 ráno 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
21.6.09 19:55

ZEBRIII-
ja ti teda vubec negratuluju 8) ale SUPEEER,preju ti at jde vsechno jak ma!!!! :P

Proc to chce po me dnes opisovani kodu pri odesilani prispevku,kdyz jsme prihlasena :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.6.09 20:07

ahoj holky, já tu měla přes víkend mamku, tak jsem pěkně vyvářela, nebeské řezy, slaný kolečka z lineckýho, salát, zapečený brambory s hlívou… :lol: :lol: a s tou zamčenou diskusí, taky bych byla docela pro..

Evelín: jasně, radši dvoulůžák

Zebruš: páááni, potichounku gratuluju :D

Lucy: to máte pěkně rozdělený, Pája říká jen babamama, tak zatím je to jasný

Tynko: parádní videjko, koukám, že tatka má stejnou postavu jak ten můj tatka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.6.09 20:29

Ahoj holky,
Zebruš - paráda, já teda podle tvého přání negratuluju, ale je to super 8) . Tak ať je všechno v pohodě :wink: :wink: .
Mikul - tak derby vyhrál Age og Jape - prý favorit :wink: .
Jinak odpoledne jsem si celkem užili, akorát těch lidí 8O . Mám pocit, že kamkoli poslední dobou vlezu, tam je snad celá Praha. :roll: Adýnek chtěl pořás ťapat, ale ještě mu to až tak bravurně nejde, takže jsem ho přesunovala pořád na trávu, aby to ztlumilo ty dopady na zadek, ale brouček zuřil a chtěl capat zrovna po chodníku, motat se mezi těma lidma :roll: :roll: . Už vidím živě ty scény, až bude chodit a bude chtít jít jinak než já :roll: :wink: .

terko - teda, ty mi ale děláš chutě :D.

Jo a s tou zamčenou diskuzí - já nejsem proti, tak uvidíme, co ještě zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.6.09 20:41

Ahoj holkýýýý,

Ad uzamčená diskuze,nejsem proti,i když kdybychom byly zamčený u dřív,tak by tu nebyla Mikul,ani třeba Terka a Veru :wink: !Ale zase pak na nějakém celorepublikovém srazu by se nás mohlo sejít 50 :D I když teď už se asi nikdo přidávat nebude :wink:

Zebruš držíííím palce!

Jinak Vítek chodí spát před osmou :) Dneska jsme byli na oslavě narozenin u mámy,tak mě trochu bolí žaludek,ale jinak dobrý :D Akorát Vítek má zas rýmu,tečou mu sople proudem,takovouhle rýmu už měl asi 3×,tak máme podezření na zuby :roll:

Týnko oldies za barem bylo asi dobrýýý :D Video super,ta naše hruška by se na tý sekačce asi neudržela :D

Zuločku krásné fotky :)

Janus to je jasný,že na derby bylo hodně lidí :wink:,hlavně,že se tam Adámkovi líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.6.09 20:47

Jéééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!
http://luci.eee.sweb.cz//111.jpg

:lol: :lol: :lol:

Ale pšt, nikomu to neřeknem! A držíme pěstičky, ať je vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.6.09 20:54

Ahoj holkýýý,

Zebruš: No nekecej, tak ti teda dle tvého přání NEgratuluju a moooc ti ze srdíčka přeji, ať je vše tak jak má a Beník má v únoru sourozence 8) :wink: :wink:

Zuzko: Mě si nepohoršila :wink: :lol: :lol: , já vám to přeji, i když bych taky teda jednou za časásek chtěla spát tááák dlouho 8) :lol: :lol:
A my teda Den otců neslavíme (teda ani jsme nějak extra neslavili den matek, resp. snad ani vůbec? :roll: :roll: :? ), ale super že vy jste si to užili a není to o dárcích, ale o společnosti :wink: :wink: :wink:

Adél: Mě včera taky bolel navečer žaludek…asi kombinace Caro a trošku vanilkové zmrzky nebylo to pravé ořechové :roll: :lol: :lol: Ale když ono té dobré zmrzce nešlo odláááát :) :) :)

Jani: Tak jak dopadla jízda po Praze?

Lucko: To víš že jooo :lol: :lol: :lol:

Ještě k tomu uzamčení, myslím si, že nové připisovatelky se už asi neobjeví, i když nikdy neříkej nikdy,že ? :lol: :lol: :lol: A i kdyby jsem se uzamkly, tak můžou napsat semka a moderátorka by jim mohla dát přístop do uzamčené diskuze… takže pokud se to bude sčítat, tak já jsem pro :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí