Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
19.6.09 20:28

Terko , ten Synflorix máme místo Prevenaru, má působit na víc druhů těch pneumokoků. Ségra o tom básnila, tak jsem to koupila, ale nevím, jestli je lepší nebo horší, to člověk nezjistí :roll:
A už jste byli na tom Priorixu? Už jsem našla, na co to je - spalničky, příušnice, zarděnky a planý neštovice, to prý má doktorka, tak to snad hradí pojišťovna :?: :!

Lucy a Adel, co to měli ti vaši kluci? Myslela jsem, že neštovice 8O , už jsem z toho fakt jelen 8O Existují ještě pravý, že? 8O

A zrovna dnes tu sedím a nudím se a nikdo nic nepíše :lol: , co všechny děláte? :lol: Já už čtu z nudy i jiný diskuse, který už jsem neviděla ani nepamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.6.09 21:44

Zebři: díky za info, na ten priorix půjdem někdy v říjnu…ono je teď takových očkování, že se v tom vůbec nevyznám :( akorát mi teda dr říkala, že ten priorix si musíme hradit sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
19.6.09 21:51

Ahoj holky,
tak tady dnes pršelo a pršelo :? . Adýsek celé dopoledne byl ukňouránek, ale odpoledne jsme jeli s Tomem na velký „žrádelní“ nákup a já nakupovala a Tom šel s Adýnkem do dětského koutku. Adýs prý byl úplně nadšený a já jsem aspoň v klidu nakoupila, akorát těch lidí :roll: :roll: , no jo, pátek.
Zebruš - Adam jde na ten Priorix až v září. Naše dr. ho nechce přes prázdniny dávat, protože prý jsou po něm obvyklé i reakce jako pupínky apod., tak aby se nekazila lidem dovolená a léto vůbec 8O .
Musím se na to ještě poptat, ale myslím, že jsou dva typy vakcín - s neštovicema a bez neštovic. Ty neštovice se myslím připlácí.
Jé, jak já bych se někde vyvalila u moře, budu tady tiše závidět Veru a Kajdul :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.6.09 22:01

Zebruš my jdem na ten Priorix za měsíc a ten s těma neštovicema se platí,myslím kolem 15ti set,ale fakt nevím :nevim:
Ať máte noc v pohodě!

Teri mě Jirka říkal,že Vítek už taky stál asi vteřinu bez opory,ale já to neviděla :D To je dobře,že u dr.vše v pořádku :)
My teď byli na druhým prevenaru a hexa a Vítek měl hned v noci 38 a byl unavenej,ale jinak dobrý :wink:

Evelín užij si dámskou jízdu :wink:

Týnko teda vy jste zas byli aktivní :wink:

My jsme byli dopol na poslední hudebce,tak mi to až přišlo líto,že už nebudem chodit.Jiřulka půjde do školky a s Vítkem chci chodit na plavčo :wink:
Jo a chtěla bych od září chodit na Pilates,tak jsem na sebe zvědavá :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.6.09 22:45

Holky,

k tomu očkování: Já teda fakt nevím, je toho nějak moc či co :roll: :roll: :oops: Jen vím, že ten Priorix je klasika a pak plus ty neštovice to je Priorix plus, ale jinak co je v té klasice netuším??? Já bych asi radši očkovala klasiku, nevím-nevím, jak s těma neštovicema, podle mě je lepší kdyby to např. prodělal tak do toho školkového období a kdyby měl jít na základku, tak teprv potom očkovat jen proti těm neštovicím…
Jinak my jdeme na poslední hexavakcínu až v říjnu :! :! :idea: a teprv potom budeme s dr. řešit Priorix…navíc bych chtěla na zimu začít očkovat asi klíšťovou encefalitidu, klíšťata se množí a čím dál víc jich je infekčních… A s Prevenarem taky nevím :?: :nevim: :nevim:

Zebruš: Ať máš klidnou noc :wink: :wink: :wink:

Evelín: Užij si dámskou jízdu a můj mužský šel taky ven, i když to teda není romantický vinný sklípek, ale bárek u nás ve městě :lol: :lol: :wink: A super že je to u vás čím dál lepší, já si taky nemůžu poslední dobou vůůůbec stěžovat :oops: 8) 8)

Jo, holky, tak jsem koukala na sránkách univerzity na získané body (výsledky byly dnes, rozhodnutí až ten příští pátek)…takže si myslím, že už rozhodnutí o přijetí, resp. o nepřijetí je jasné :evil: :-( :-( Tak bilogie/somatologie max. 130 bodů - já získala 90 8O :) :) , ale ta němčináááá max. asi? 40 bodů a já vybojovala jen 14 bodíků :oops: :oops: :oops: Chjooooo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.6.09 07:45

Dobré ránko,

včera poslední-dneska první, jo? 8) 8) :P

U nás noc klasika, vstávačka před sedmou :) :) :wink: Ale jeta fakt, že Adámek strašil v postýlce už od šesti…

Chodím do uzamčené diskuze a včera jsem si všimla v seznamu těch diskuzí, že už i duben 2009 se uzamkla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.6.09 08:34

Holky,

tady videjko, jak sekal s dědou trávu sekačkou :lol: :lol: :lol:

http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.6.09 10:34

Ahoj holky,

tak damska jizda se vyvedla 8) Popily jsme, pojedly dobroty a hlavne jsme az do noci kecaly, moc prijemne straveny vecer :wink: A ted cekame, az se vrati tata, jel nekam k Hodonimu ke kolegovi z prace…
Opoledne nas cekaji mamciny narozeniny a zitra slavi zase Milanova mamka, tak cely vikend budeme jenom jist a pit :lol:

Tynko, neztracej nadeji, kdovi kolik bodu meli ostatni :wink: Vsak vic, jak jsem tady depkovala, ze jsem to URCITE nedala :wink:
Jo a k te zamcene diskusi: uz jsem nad tim taky trochu premyslela, jestli by to nestalo za zvazeni. Vyhodou tech uzamcenych diskusi je to, ze si tam muzes delat ruzne podsekce a co by v bezne diskusi zaniklo mnozstvim dalsich prispevku, se v uzamcene diskusi muze probirat jako samostatne tem :wink:

Jinak na ockovani mame jit v cervenci a premyslim, ze bych asi dala tu ctyrkombinaci s nestovicema. V USA se to uz snad 20 let pry bezne ockuje :nevim: A cu ctyrkombinaci musime platit urcite a u te trojkombinace si nejsem jista…

Terko, takze byste chteli urcite dvouluzkovy pokoj, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
20.6.09 12:20

ahojte po dlhej dobe.

EVELINKO..super, ze sa vydarila damska jazda :potlesk:

UZAMKNUTIE DISKUSIE..mne je to nejak jedno..nebudem proti ani ked bude tak ci onak… nechodim do ziadnej uzamknutej, tak neviem posudit :nevim:

OCKOVANIE..ideme vo stvrtok na tu MMR.. sa bojiiim.. no a nestovice nedame.. neviem..akosi pockame do skolskeho veku..ak by ich nedostal..tak asi potom by sme ho dali dodatocne zaockovat..

RYNTYNTYNKO…joj..mrzi ma, kolko sa ti podarilo ziskat bodov..myslim, ze inak si sikulka..popri dietatku este aj nejake skusky :wink:
jeeejda ty mas ale sikovnych chlapov, ako uzasne kosili travu :lol: :lol: ked to videl maznel..ze ci ste ho tam prilepili obojstrannou lepiacou paskou, ze tak pekne tam sedel :lol: a tusim sa mu to zdalo byt malo.. hodil by sa vam vacsi travnik :lol:

ADELKO..chlapciatka ti isto budu robit hudebku doma :lol: ale v skolke a na plavani bude isto tiez dobre

ZEBRUSKO..sranda, u av je uz ten synflorix?? teda ja kukam kolko roznych vakcin..zevraj aj prevenar sa ma v zari vylepsit na 13 kmenov..no ja by som teraz uz vybrat nevedela..super, ze ste to pekne zvladli :potlesk:

TERKO..Paja je sikulaaaaaa

VERU..pekne si uzite vyletiik

LUCY..dufam, ze sa vam bude na Slovensku pacit :wink: :D

SIMI..si uzasna dcerka. ze myslis tak na maminu :huban:

WENEE..jeejda..no ty si teda „uzivas“..nech uz je dobre a este aj chrbatik :( hadam, ze ked budes vidiet ako orol..na tu bolest coskoro zabudnes..drz saa

a Matusko sice chodi perfektne..ale vkuse sa musi drzta aspon jednym prstikom mojej ruky..no, ale ma to vyhodu, ze mi neutecie na cestu… ale ved poznate..ako sa uz tesim, ze bude cupitat sam..doma sem tam prejde po svojej oblubenej trase.ale vonku ani napad

pekny vikendiiik a vsetkcyh zdraviim :wink:

jeejda..no uz by som zabudla..mame aj nove fotky..no, ale nic nove..bud rozhadzuje alebo vyvadza :lol: :lol:
 http://zulok.rajce.idnes.cz/15.mesiac/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.6.09 12:50

Terko, Adel, sikovni kluci :D , za chvili Vam utecou 8) :wink: :potlesk:

Zulocku, je mi jasne, ze se tesis az Matusko bude chtit chodit uplne sam, ale uprimne ja bych zase nekdy rada, aby se me Stepan nekdy drzel :roll: :oops: Venku ho moc nechci poustet, protoze je mi jasne, ze by hned vzal roha :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.6.09 13:01

Evelín: No paráda že se vám dámská jízda vyvedla 8) :) :) Kámoška (mají v pronájmu hospůdku) dneska pořádají diskotéku (na vesnici, ty jsou vždycky nejlepší 8) :lol: :lol: - doteď pořádali jen zábavy a tak..), no, tak jsem říkala Radkovi, že večer razím na dízu 8) 8) :D
S těma bodíka máš svatou pravdu, ale víš jak to je, si myslím, že snad už míń než jsem měla já za tu němčinu už nikdo mít nemůže :oops: :oops: :roll: …

Zuzko: Buď ráda, že se Matuško venku drží, upřímně :wink: :wink: :wink: Bo Adam se teda drží ručičky pěkně (musí), ale občas má tendenci se vyškubnout a v tu chvíli už mi asi dvakrát spadl na zem, pokaždé pěkně na asfaltu a už si teda dvakrtá rozbil kokos, resp. má trošku ostrouhané čelíčko o asfalt :roll: :( :( Takže ho pro sichr už držím pevně za ruku, aby se mi nevyškubnul a až pojedu do Liberce do centra, musím zajít do dětské prodejny a koupit - teď to teda řeknu dost drsně, ale nemyslím to tak- „vodítko“ na dítko :wink: :wink: :wink: Jsou to takové popruhy a dítko nemá šanci vzít někam čáru, hlavně na silnici a spol. …
Fotky máte pěkný a jaký má Matuško háro 8O 8) 8)

Chtě nechtě se musím zvednout a jít něco udělat, dneska mám obr lenivou, náladu pod psa (asi z toho střídavého počasí???), nejdraši bych zalezla na celý den do postele a jen spalááááááá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.6.09 13:11

Ještě jsem chtěla k uzavřené diskuzi:
Mě teda vyhovuje to soukromí, je to fajn, povídat si tam o čemkoliv a když vím, že to nečte někdo „cizí“…ale zase na druhou stranu já si občas počtu Březen 2008 a bylo by mi též líto, kdyby se uzavřel a já nemohla šmírovat je :oops: :lol: :lol: Takže mě je to více-méňě jedno, podřídila bych se většině :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.6.09 13:19

Ahojte

Benda chrní, já jsem dala oběd do trouby a piju si tu kafíčko 8) , venku je pěkná zima, ale myslím že neprší, tak půjdem odpoledne na procházku

Noc byla docela v pohodě, Beník se sice párkrát vzbudil a mrčel, ale teplotu neměl

Mě teda doktorka nic o placení priorixu neříkala, jen řekla, že pro něho nemusíme do lékárny, že ho má - tak uvidím, jestli jí ho budem platit nebo ne :roll:

Januš , pupínky, jo? 8O Nestraš 8O . Ale my naštěstí nikam nejedem, tak je jedno kdy ho dáme :roll: . Jdem za měsíc, tak dám pak vědět, jestli jsme opupínkovaní :lol:

Adel , to je Vítek šikula :D . A ať už jste bez teploty

Týnko , snad ti to vyjde s tou školou, držíme pěsti :wink: . Ten normální priorix teda asi bude jen „spalničky, příušnice, zarděnky“ a planý neštovice zvlášť. Ale co ty pravý neštovice, to netuším 8O
Video pěkný :)

Evelín , užijte si oslavy :wink:

A s tím zamčení diskuse je mi to taky jedno, nemůžu to porovnat…ale já teda nepíšu nic tajnýho, takže mi ani nevadí, jestli si to někdo čte :lol: A taky se občas dívám do jiných měsíců, jak děti rostou a tak…

Zuločku , Matuško se určitě brzo pustí a stejně ti uteče :lol: . A fotky pěkný, už jsem je viděla na facebooku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
20.6.09 15:50

Ahoj holky,
Tom vzal odpoledne Adýse ven a já tu mám megaúklid, už teď jsem vyřízená, a to mám terpve pauzu a čeká mě pokračování :roll: . A to jsme si chtěli s Tomem udělat hezký večer, lahvinku vínečka, posezení na balkoně, a tak…no nevím, jestli večer neusnu ještě dřív než Aďas :wink: .
tak jsem to tu pro odreagování dočetla a jdu zase pokračovat úklidem :? :? .
Tak si užijte sobotu líp než já :wink: :wink: . Ale aspoň to budu mít hotové a budu mít dobrý pocit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
20.6.09 16:40

JANUSKO..ja tu tiez odfukujem po upratovani..chlapi spia..tak skoda nevyuzit a vylozit nohy a oddychovat 8)

TYNKO..jeej..no to voditko poznam..kamoska ho ma, supeeer vec..az na to, ze jej dcerka sa spolieha na to voditko a dakedys a povesii , ved mamina am aspon pohojda :roll: takze dakedys a akurat na to vesia a robi nezbedu..ale deti si vzdy daku nezbedu vymyslia.. :roll:

ZEBRUSKO..super, ze BEnik teplotku nemal…

no idem uz..papa zatial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital