Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak ja se taky pomalu loucim, akorat, ze Dan dnes bude kvuli dovce v praci snad az do 23 h, takze tu budu napichla na pocitaci nez dorazi
![]()
Tynko , drzime samozrejme pesti, at prijimacky dobre dopadnou!!
Urcite jo, ses tak pilne ucila (nemcinu) ![]()
Janus , jojo, Domci susenky taky u nas jedou, mame Hami (ktere moc nesmi, pac maji mliko, tak mu pomaham s nima
) a od Alnatury, jak psala Tynka ![]()
Wenee , tak at je to uz jen lepsi!!!
Neboj, to se zlepsi a budes za chvili videt dobre! A zada at mas taky v poradku!
Mik , drz se tam! Je jasny, ze clovek, kdyz odjede ve 20 do ciziny, tak je to super a rozhodne jiny, nez kdy je pryc ve 30 a s miminkem…
Bez rodiny a tak…
Zebrus , jooo, ty indicky jidla v Anglii jsou uuuzasny, mnohem lepsi nez tady!! To ti teda zaaavidim
![]()
Simco , je jasny, ze dve takovyhle zizaly vycerpavaji rozhodne vic nez jedna! Nastesti mas tu mamku, takze zvladas i veci typu „zabava“
A je jasny, ze mamce takhle pomahas, to je super! Ja jsem taky nasim slibila, ze jim zaplatime penzion pro duchodce ve Svycarsku, az budou stary (delame si z toho vzdycky srandu
).
Kajdulo , tak uz asi mate sbaleno…
My taky a je to hruza, jak cikanskej tabor, co odjizdi do Kanady ![]()
Evelin , jeste me napadlo, kdybys neco potrebovala kvuli tomu vikendu, nebo bys po me neco chtela, tak mi prosim napis SZ nebo smsku, kdyby to bylo nejak akutni
Pochybuju, ze stihnu docist stranky za 11 dni, kdyz v hotelu nebude wi-fi
![]()
Teda dnes to tady ale zije ![]()
Kajdul , Verčo , užijte si dovču ![]()
Wenee , ještě že už to máš za sebou, co? Prý existuje i bezbolestná operace, ale to je asi děsně drahý ![]()
Mik , lady gaga je taková polonahá vyšisovaná blondýna, snad mě takovou Benda domů nepřivede, až bude starší
![]()
Benda většinou vstává kolem půl 6, takže 7 je úspěch ![]()
Není to sranda být daleko od rodiny
. Jak dlouho tak chcete zůstat?
Terko , ať dopadne kontrola dobře ![]()
Ahoj holky,
jak se nemusim ucit, tak na Vas nejak nemam cas
![]()
Veru, Kajdul, uzijte si dovolenou, at Vam vyjde pocasi a v poradku dojedete tam i zpatky!!!
Wenee, snad uz ted bude jen dobre!!!
Hoden odpocivej a nenamahej oci!
Simi, uz jsem se lekla, ze jsi super zena
Zvladat praci, deti a muze porad s dobrou naladou a bez vycerpani
Fakt jsi dobra, ze to zvladas a vycerpani a unava jsou normalni! Ale urcite to chce i vypnout a byt jen sama nebo s manzelem ![]()
Terko, tak at je vysetreni ok!!!
Tynko, tak vecer se vcera opravdu vydaril
Je to u nas ted cim dal lepsi ![]()
Jinak na gynde to dnes taky bylo vtipne. Chodim ke tchyni me sestry a tak jsem sedela na koze doktorka mne prohlizela a pri te prilezitosti jsme si hezky popovidaly, jak vyrostl Stepan a sestrina Anicka ![]()
Mikul, Mik chodi taky dost pozde spat
Na me uz je nekdy dost dlouha ta osma, kdy ukladame Stepana a pak si teda oddychnu a vecer je jen muj. ![]()
Zebrus, to je teda dobra cena za ty boty
My se tam ale asi v nejblizsi dobe nedostanem ![]()
Jééé vemte mě někdo sebou na dovču!!!!! ![]()
Mě odjíždí Jirka na celý víkend do pa, tak to nevim, jak to tu s těma drakoušema přežiju. Nějak jsem si rychle odvykla na ty samotný týdny, teď mám pupínky i když jde Jirka jen s košem!
Na druhou stranu už se taky docela koušeme, takže nějaké odloučení nám jen prospěje.
No nic, přečetla jsem vás ale teď už jdu chrupkat.
Dobré ránko,
tady asi dneska nikdo nebude,ale já něco napíšu ![]()
Kajdul a Veru užijte si dovču! ![]()
Wenee tak ať jsou oči i záda brzy v pořádku,drž se!
Teri ať je vyšetření ok!
Týnko držím palce,ať zkoušky dobře dopadnou!
Jinak Vítek dneska vstával v půl šestý
a venku tma jak v pytli,no ránko jak vyšitý
Jo a chodí teď později spát,byli jsme zvyklí,že v sedm už spal,teď chodí až po půl osmé..než usne,takže klídek máme taky až po osmé ![]()
Včera jsem taky byla na gyndě,napsala mi Jeanine na půl roku,tak mám klid.A hned jsem zjišťovala,že mi MS vychází na dovču,tak to budu muset nějak posunout
A toho špinění se asi hned nezbavím,než si tělo zvykne na nové prášky,tak jsem z toho otrávená ![]()
Ad hlídání,máma je v důchodu a zatím si bere Jiřulku jednou týdně na celý den,občas ho májí tchánovci.Ale zatím jim těžko nacpu oba kluky,takže stejně mi tu zbyde Vítek ![]()
Mikul musíš to mít těžký,já bych to asi nevydržela..
Ahoj holky,
tak večer jsme se odreagovali
bylo to super! Nakonec jedeme pryč na víkend, takže dnes budu makat o to víc
ale pak na psaní do neděle nesáhnu
I když se trochu děsím toho, jak děti zvládnou noc v cizím prostředí (u kamarádky na chalupě, bude nás tam myslím 5 rodin s malými dětmi, naše jsou nejmenší
). Taky budem spát celá rodina v jedné místnosti, na to nejsme zvyklí, snad se nebudem vzájemně budit ![]()
Jo vstávání v 7 že je brzy, jooo?! Tak nám mladý pán teď vstává v 5.30
a to je teprve zábava! Sice k němu většinou vstává Jára, ale tím spíš pak večer není energi, Mik, hlavně na to „atd.“
Ale už jsem varovala, že tu antikon. rozhodně nehodlám zobat zbytečně! ![]()
Wenee , to mě překvapuje, že to tak bolí
Ono asi opravdu záleží na typu operace, protože z mých známých to fakt nebolelo nikoho… ale to byla tedy asi ta dražší operace. No, ještě že to máš za sebou!!! ![]()
Lucy , kam že Jirka odjíždí na celý týden? Jsem nějaká nechápavá takhle po ránu… Jinak úplně chápu, že se už „koušete“, J. byl s náma doma dva měsíce a já si pak vysloveně užívala, že jsem s dětma sama ![]()
Teri, držím palce s kontrolou! Jeee, a špičák, jo? Já to sleduju, Silví už má přes měsíc všechny stoličky, ale špičáčci zatím nic ![]()
Ahoj holky,
Kajdul a Veru - užijte si dovču a ať to počasí nakonec vyjde!
Wenee - ať je brzy líp a nebolí oči ani záda.
No a já si musím postěžovat opět na náš panelák
- včera uspávám Adýse skoro 3/4 hodiny a o čtvrt na jedenáct večer nějaký d…l začně něco stloukat, kraválu jak prase, kdybych věděla, kde to je, tak tam okamžitě letím. Takhle jsem se zmohla akorát na bušení na topení, že to snad pochopí a prd. Naštěstí to Adama nevzbudilo, jen se převaloval, ale fakt mě to nasr… A teď tu mám pokračování, samozřejmě, když Adam zase spí. V tom našem příšerném baráku snad není týden klid
. Já chci domeček!!!! ![]()
No nic, jdu vařit obídek, mějte se všechny moc hezky
.
Ahoj
Taky u vás prší? Tady byl teď pěknej slejvák a bouřilo se ![]()
Ráno jsme byli na tom očku, včera manža musel do práce. Benda byl šikula, zabrečel jen při píchání, ale hned pochodoval po ordinaci jakoby nic
. Další Synflorix až ve dvou letech - uf, to je peněz pořád ![]()
A za měsíc jdeme na Priorix a pak v 18 měs. na další hexu
. Máte ten priorix taky? Co to vlastně je? Už v tom mám guláš ![]()
Benda je super protivnej, nevím, jestli je to z toho očka, ale už měl 37 a potí se, i když horko není. Možná taky zuby
. Tak dostal Nurofen a je mu snad líp
No vidíte - gynda, asi bych tam měla zavolat, kdy jsem byla naposled
. To jsou furt samí doktoři, kdo si to má pamatovat
![]()
Jo, včera jsem Bendovi objevila puchýř na malíčku, tak asi z těch nových bot, ale dnes už ho tam nemá, tak jsem mu ty boty povolila víc a snad to bude dobrý. Trochu je změkčím…
Lucy , jak teď manža pracuje často z domu, tak si pak užívám, když je v práci a Beník spí
, jak je totiž doma, tak se mi nechce nic dělat a lenoším a tady je bordel jak v tanku ![]()
Ale na druhou stranu teď třeba uspává Bendu, tak mám chvilku volno. I když v chůvě to zní jako kdyby byli na bojišti (manža si chtěl schrupnout s ním), tak nevím nevím
![]()
Simi , užijte si víkend ![]()
Adel , MS vždycky vychází na dovču…Dřív jsem si to posunovala snad pořád, to je jak naschvál
![]()
Januš , sousedi jsou teda magoři ![]()
Evelín , nezjišťovalas ty hotely? My se teda taky hlásíme i s manžou
, z těch dvou, o kterých jste tu psaly se nám líbí ten Pegas. Ale jeli bysme jen na jednu noc, ne na dvě
Kluci spali asi 2,5 h., tak jsem měla klid, teď už tu Benda zase mrčí
, chce ven, ale je tam hnusně a vůbec nevím, jak ho zabavit ![]()
Kde všechny jste v takovým počasí ![]()
Tak my jsme teda zalezlí doma i když Jiřulín prudí, že mám všem navlíct pláštěnky a že půjdem k babičce
, to se mi tak chce teda!
Jirka jel někam na Slovensko, ale taková dobrá jsem žena, že ani nevim kam
. Teda jasný, že mi to říkal, ale nějak se to vykouřilo..... ![]()
Jinak jel ne na týden
ale na víkend (tedy odjížděl o půlnoci ze čtvrtka na pátek a vrací se v pondělí brzo ráno). No a jde o brigádu, kterou se snažíme nějak zaplácnout rozpočet. Má kamaráda, co vlastní spoustu atrakcí (skákací hrady, šplhací stěny, skluzavky, býka, tu kouli co se do ní vleze
a já nevim co všechno ještě) a s těma jezdí po celé republice a momentálně i mimo ni. Tož tak. Ale zvládl mě naštvat i po telefonu
, ztratil prý všechny účty, které platil a měl je dostat proplacené - takže nejspíš ten víkend bude jen jako neplacený výlet! No nezabili byste ho?! Tak hlavně že jsme zdraví, že!
![]()
Dětičky si vymyslely nějakou fackovací hru, takže se do toho asi vloží maminka, nafackuje jim pořádně a pak je asi vážně vytáhnu do toho deště, aby trochu vychladly loupežníci!
Mějte se krásně a užijte si pohodový víkend, pa
Ahoj holkýýý,
my jsme nebyli skoro celý den doma, opět… ráno jsme měli už v půl desáté spicha s holkama z Liberecké diskuze, zašly jsme s dítkama do MC a trošku se to velice příjemně protáhlo, Adam tam řádil jak černá ruka a pak odpolko do Globusu, s Radkem potom do železářství koupit nějak ten matroň na barák a pak domů a dorazili jsme před půl pátou
Ještě ohřát zvěři včera uvařený na dnešek segeďák a ufufuf
![]()
Kajdul, Veru: Užijte si dovčuuuu, my vám tiše závidíme Chorvatskooo
![]()
Lucko:
Tak jaká byla fackovací hra???
![]()
No a z manžela teda radost, ale hlavně že jste zdraví a Jirka si Slovensko užije s kámošema
![]()
Jinak je teda fakt, že my měli doma v zimě, jak Radek nedělal, tak trošku víc též ponorku
![]()
Ahoj holky,
jen letem svetem zdravim!
Zebrus, ok zapisu Vas do seznamu, jeste jsem se k obeslani pnezionu nedostal a
Doufam, ze to ted zvladnu pres vikend. A jeli byste z patka na sobotu nebo ze soboty na nedeli?
Jinak budu mit dneska neplanovane na noc kamaradku - manzel jede popit do sklipku a tak jsem si domluvila damskou jizdu ![]()
Lucy, to by me teda asi kleplo s tema uctama
![]()
Simi, uzijte si vikend ![]()
Lucy , to je škoda, že manža ztratil účty
Jé, a býka jsem chtěla vždycky vyzkoušet (ale teda tak, aby mě nikdo neviděl
)
Týnko , super, že jste si užily srazík ![]()
Evelín , já ještě nevím. Až to budem objednávat, tak dám určitě vědět. Zatím je nám to asi jedno, ale uvidíme kolik bude mít ten pátek manža práce, jestli bude muset sedět u pc ![]()
Benda šel dnes spát dřív, protože je hotovej, asi po té injekci, ale teplotu neměl, tak snad bude spát dobře
Tady lije bez přestání, nikam se nedá jít ![]()
ahoj, koukám, že tu skoro nikdo není, u nás bylo taky počasí všelijaký…u dr vše ok, stihla jsem skočit i na nefrologii, domluvit se na další ko..manža večer udělal kotel gulášovky, tak to budu mít tak na tejden
jinak se musim pochlubit, Pája občas vydrží chvilku stát bez opory
![]()
Kajdul, Veru: přeju hezkou dovču, krásně si jí užijte
Evelín: na ten srazík nás napiš 1+1+(1?)
Lucy: koukám, že manža je nějakej šikovnej…asi by mě taky kleplo..jo, včera jsem Pájovi dala slipky od tebe, slušej mu parádně, a hned je taky pokřtil
![]()
Simi: přeju pěknej víkendík
Zebruš: tak at Benda nemá po očku reakci, nás to čeká až za měsíc, 2.Prevenar a 4.Hexa a ten synflorix je na co všechno???neštovice??