Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
14.6.09 20:01

ahooj, tak včerejší noc po půl roce 8O katastrofa…v půl 11 budíček, vyžahnul jedno mlíčko s kaší, ale usnout sám ani nápad…tak jsem ho měla v posteli. Na chvíli usnul, pak se odvalil, usnul…a takhle až do 3, kdy spadnul z postele, to už jsem nevydržela a šoupla ho po chvíli do postýlky, ještě se jednou vzbudil a kolem 4 to nakonec zalomil…naštěstí jsem se mohla trochu vyspat odpoledne, manža vzal Páju ven…ale dneska nevypadal dobře, oči červený, unavenej, trochu zvýšená teplota…tak uvidíme, 14dní už čekaj na proříznutí 4špičáci, tak možná, ho konečně bolí zoubky…

Zebři: parádní fotečky, taky už jsem někde četla o tom w.městečku, muselo to bejt super…spící Beník je super :D

Kajdul: páni, ty jsi ale kuchařinka…prezidentský guláš znám, je výbornej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.6.09 20:13

Ahoj holky,
KAJDUL-
to je teda honicka pred dovolenou :? ale pak uz budes mit vsechno nachystany a bude pohoda :wink:
Do Zoo se taky chystame :wink:

ZEBRUS-
to zni super vas vylet do westernoveho mestecka,Benik na koni je paradni i ten klobouk k tomu pasuje :D :wink:

My byly s holkama dnes dopo jen tady u nas na prolejzky a houpacky a zjistily jsme ze je tam „splasch pad“ 8O(jsou to ruzna zvirata,kytky,brany ze kterych strika voda..) ,jeste jsme mysleli ze to neni vubec zapnute ale pak nas jedna pani poucila ze se musi slapnout na senzor bosou nohou a ze zacne strikat voda :D
Mik tam litala bosa :lol: potom i po trave a kaminkach a vubec ji to nevadilo,naslapovala sice jako cap,ale byla nadsena :D (fotky dodam :wink: )

Jo a uz jsem nasla tu Belugu whales- je to druh velryby,kytovec, cesky Beluha morska,zije ve vodach Kanady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.6.09 20:13

Čauuu kočkýýý,

my máme víkedník děsně rozlítaný, ale za to příjemně 8) :) :)

Sobota: Ráno na půl osmou odvést Radka do práce-Liberce, cestou se Aďas kompletně poblinkal, potom dopoledne s našima do Prahy přes Mladou Boleslav, kde jsme se zastavovali ve Špáru(to teda až večer…) a taky v Baumaxu něco na stavbu, potom teda ta Praha u tety a pak s našima a s tetou k babi za Prahu a dooom…

Neděle: Ráno opět do Lbc, Adámka hlídali naši, jelikož chtěli abych ještě něco pokoupila, takže jsem tam musela přes půl hodiny čekat, než otevřou Globus (jsem se aspoň učila NJ), potom dom-připravit sebe a hlavě dítko- a frčeli jsme do Rynoltic k ségře na chatu, kde se slavili její, Tobiáškovi a švagrovi narky…no, byla nás tam kopa lidu a domů jsme dorazili až po šesté 8) :D :D

A pak se divím, že furt něco nestíhám :lol: :lol: :lol:

Mikul: Fotky krásný, hlavně ta jak se tam manža s Mikeilkou kření :P :lol: :lol: , jde vidět, že je to tátova holčička 8) :wink: :wink: A výlet teda musel být parádní 8O 8) 8)

Jani: Vaše fotky taky krásný, letos bych se taky chtěla dostat ještě do ZOO :oops: 8) 8) Nějak jsme minule nenašli ten „kozí výběh“, jak tam můžou dovnitř i dítka, ségra tam byla pořed 14-ti dny a byli tam s Tobískem a parádní :) :wink: :wink:

Terko: No to teda byla noc 8O :roll: :roll: A pokud se prořezávájí ty čtyři špičkáky se ani nedivím 8O :wink: :wink: A jinak je manža hodný, že vzal dopolko Páju ven, aby jsi se mohla prospat :wink: :wink: :wink: No, tak to jsem zvědavá, které se ta holčička „povede“ :wink: :lol: :lol:

Zebruš: Jééé, ještě jsem o tom westernovém městečku neslyšela 8O 8) 8) A ty jsi nově ostříhaná? Ti to na fotkách sluší 8) 8) :wink:

Kajdul: Ty jseš kuchařinka, hned tři hlavní chody 8) :wink: :wink: A s jakou zeleninou děláš toho pangasiuse??? Já ho vždycky dělám jen na pánvičce a fakt se to snad ani nedá jíst, rozpadá se to a je to snad ještě syrové :oops: :oops: :roll: A na jak dlouho ho necháváš dopéct v troubě a na kolik stupňů??? Díky :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.6.09 20:28

Ještě pár fotek od nás:

Adámek nočníkujéééé:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC00905.JPG

O víkednu bylo pěkně a tak často lítal bez plenky:
Jééé, tu sem vlastně nemůžu dát :! :wink: :wink: , tak je na zamčeném Rajčátku :roll: :wink: :wink:

K+A:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC00976.JPG

Tobiášek dostal tatrovku a kluci s ní řádili jedna radost :lol: :lol: :lol: :
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01035.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01033.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.6.09 21:09

Ahoj holkýý,

my dneska super den,byli jsme dopol chvilku na hřišti a odpol v Letňanech v bazénu :wink: Pak jsme koupili Vítkovi pleny v Tescu,obešli pár krámů a skončili u klouzačky :)
Jinak Vítek už je taky ostříhanej strojkem,teda kromě mě celá rodinka :D ,a moc mu to sluší.Jak říkám,kluci mají hlavičky jako kouličky :lol: :wink:
Jo a včera jsme odpol nakonec Jirku doprovodili na fotbal,hraje tady kousek ve vesnici(Dolní Chabry :D ) a jeho spoluhráč bydlí rovnou u hřiště v baráčku,tak jsem byla s Vítkem chvíli u nich na zahradě.Mají slepice a kachny a psy,tak byl Vítek spokojenej a já taky :wink:

Mikul,Zebruš,Janus krásný fotky :)
Do ZOO chodíme jedině v týdnu,když má občas Jirka volno :wink:
Beník je sladkej jak spinká :)

Mikul a nenapsala jsi nám recept na ty lasagne :wink: Tuhle manžel přinesl hotovku od Nowaco,a byly docela dobrý,ale chtěla bych je udělat doma.A děláš i ty lasagne,nebo je kupuješ?

Týnko to jste teda měli nabitej víkend :wink:

Teri to byla noc,snad to budou ty zuby :wink:

Kajdul já ten guláš neznám,to by mě zajímalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.6.09 22:28

Ahoj holky!

Taky nejak nestiham psat, porad ted nekde litame - poradne si to ted vychutnavam :D 8) Vcera jsme byli na kolech kolem Valtic a Lednice a Stepan vypadal, ze si to fakt uzival :wink: Za me tedy kola pro maly deti doporucuju :D

Veru, Ty jsi v Brne???? :D

Kajdul, jsi sikula sikovna, ze se ses pustila do vareni na cesty 8O 8) Ja bych na to ais nemela nervy :oops: Mne vzdycky staci samotne baleni a pak hlavne to vybalovani a prani :roll:
A uz Ti je dobre???

Zuli, my dneska meli veprove maso ve vlatsni stave a vcera sekanou a v tydnu byla rajska😉 Jak jsem se prestala ucit, tak jsem zacala s chuti varit a manzel si to hrozne pochvaluje :lol:

Zebrus, podle foetk, jste si to krasne uzili! Jsme si rikala, ze tam zajedem, az bude Stepan vetsi, ale Benikovi se to evidentne libilo uz ted 8) :wink:

Mikul, krasny fotky a vodopady teda zavidim :oops: 8) To musi mit neterinka radost, ze pozna kus zeme! :D A jak se zzivaji s Mik???

Simi, jj delala jsme primo gender studies, ta tematika me zajimala uz na gymplu, porad jsem nerozumela tomu, proc to muzi maji v tolika ohledech snazzi, proc se treba v historii mluvi v drtive vetsine jen o muzich a „muzskych“ zalezitostech a gender studies mi pomohlo tady to vse trochu vic pochopit, i kdyz se vsim, co nam tam rikali jsme mohla souhlasit…
Doufa, ze Ondra bude mit tvaricku brzy ok :wink:

Terko, to musi dost prekvapit, kdyz Paja uz spi dobre a najednou takove noc :roll: Snad uz dnes bude lip :wink:

Adel, fajn, ze jste si uzili vikend a hod sem fotku Vitka 8)

Janus, to verim, ze zoo byla narvana :roll: Ja se taky snazim chodit jen v tydnu nebo, kdyz je vic posmourno…

Tynko, kranse vytizeny vikend, ze? :wink:

Holky, mrknete na ty penziony, at v tydnu muzeme uz neco vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.6.09 22:34

Ahoj holky,
tak jsme v klidku doma, vybaleno, vyprano (jee, musim to jit povesit :oops: ) a cucime na film…
My jsme nebyli v Brne, to by me holky brnacky sprdly, ze jsem se ani nezastavila :wink: pres Brno jsme jen jeli, v patek do penzionu k Velehradu u Hradiste, Dan tam mel tridni sraz, takze jsme si udelali vylet a druhy den navstivili skanzen a Velehrad a pak ke tchanovcum a dnes jsme byli v Kromerizi na zamku a v zahradach, maji tam taky mini ZOO. Je super jak uz jsou deti vetsi a bavi je ta zvirata, ze jo?? Domca ma vzdy zachvaty, vykrikuje a ukazuje jak o zivot :wink:

Zebrus , Benik je teda frajer, ze sedel na koni :wink: ja jeste nikdy :lol: :lol: No a to mestecko muselo byt super.. :wink:

Mik , skvele fotky, no a Niagaru bych taky moc rada videla.. To akvarium a predstaveni bylo urcite super, jojo :wink:

Januso , taky pekne fotky, to dreveny prase je dobry :lol: urcite se Adamkovi libilo, co? :wink:

Terko , ja jsem se teda musela smat, ne te hrozne noci, ale jak si napsala „…pak Paja spadnul z postele, tak jsem ho odsunula…“ :roll: :wink: Chudak Paja 8) Domca zase, jak spi v cizim prostredi (treba ted o vikendu), tak sice v noci spi, ale vstava v 6 rano (sobota) a v 5 rano (nedele), takze des bes :roll: :twisted:

Adel , s tou penezenkou je to desny :twisted: :twisted: Jeste, ze v ni nenosis doklady, teda tak jsem to pochopila, jo??

Simi , ja jsem nenapsala, jak jsem to cvakala na tom mobilu, co dostali kluci na cviceni za darek :wink: Kazde dite dostalo plechovku od UM obalenou fotkou ze cviceni, jak jsme obtiskovali nozky na prosteradlo, no a v te plechovce jsou ruzna vicka od PET lahvi, plechovka je zavrena a vicka se prostrkavaji uzaverem. Domca prej z toho byl unesenej a doma to taky porad cpe do te plechovky. Mate to u nas doma, nekdy Vam to musim predat! 8)
No, Dan tam totiz sel trosku z donuceni, ale pak rikal, ze ok, byla tam ta maminka s holcickou Pepinou, takova ukecana, tak sedela vedle neho, takze si povidali :lol: 8)

Kajdulo , tak uz mate navarino jo? Pripraveno na dovcu? :wink: My nastesti nemusime nic vozit a nic pripravovat, ale desi me uz samotny baleni, to nesnasim, jeste, ze neletime, ale jedeme autem, takze tam muzu nacpat co chci :lol: :lol: Tesite se?? :lol: :lol:

A co Wenee , uz to ma za sebou, tak snad ji to moc neboli… :?

A ja jsem taky vedela, ze je ‚ribezle‘ rybiiiz :lol:

Jo hele a kdo mi tady pomlouval DPK botky, Tynko, Mik ?? :lol: :P My mame jak kotnikove tak backurky s medvedem a libi se mi :wink: A to ty „komunisticke“ designy taky stoji 730 kc :lol: :lol:

Dobrou noc, zitrarano jdu skoro po roce 8O 8O na gyndu, no to snad nee? Ale asi jo, rok to bude od operace 8O to leti… Tak se teda hrozne tesim :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.6.09 22:36

No a jen to napisu, uz je to tady, to rikam, ze me brnacky sprdnou, ze jsem byla v Brne a nezastavila jsem se.. :lol: :lol: Nebyli jsme v Brneeee :lol: 8)

Evelin , presne jak to pises, to baleni, jak jsem taky psala, fuj fuj :lol:
Jojo, Lednice/Valtice je super areal, to muselo byt fajn na kolech! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.6.09 22:38

Evelin , prisaham, ze zitra po gynde, jak Domca zalehne po obede, tak se na ty penziony podivam :lol: :wink: Dnes uz nemam silu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.6.09 22:46

Veru, tak to jedine Te omlouva, ze jsi v Brne vlastne nebyla :twisted: :lol:
A ja si etd ataky musim sypat popel na hlavu a slibit, ze zitra nejpodzeji ty penziony taky projdu :oops: :lol:
A fakt tam vcera bylo krasne, navic je to vsechno po rovine, takze opravdu relaxace a pohoda :D

A asi budu chodit na pilates 8) Hrozne jsem tam chtela chodit, ale ted jsem se venovala skole a predtim jsem furt kojila, tak ted uz mi to snad konecne vyjde a dokonce snad i budu mit s kym chodit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.6.09 09:52

Ahoj holky,
děti tu kolem mě lezou a jsou zvědavé, tak jsem zvědavá i já, kolik stihnu napsat :lol:

U nás na včerejšek děsná noc, Ondra spal zhruba tak jako Terčin Pája :? mazali jsme zuby, ale i pak byl vzhůru… mno. Do toho jsem v pátek na Petříně opět nastydla, takže mi včera bylo celý den mizerně :roll: chtěli jsme jít na celé odpo celá rodinka ven, ale u oběda mi opět málem ruply nervy (děti teď zlobí s jídlem :evil: ), tak je Jára vzal sám a já si schrupla a bylo mi líp, fyzicky i psychicky. Nevím, jak vy, ale občas mám pocit, že je to všechno nad moje síly… :oops: Ale naštěstí to vždycky zase brzo přejde :wink:

Holky, to jste byly akční :D Zebři , parádní výlet a super fotky!!!! :D :D Btw. v tom wester. městečku byl tento víkend celorepublikový sraz dvojčat :D ale my nejeli, musela jsem psát články :? a stejně nejsme úplně fit…

Mik , ty jo, to jsou vymoženosti, splashing pad 8O :D to jste si užívali!!!! A na ťapání v trávě jsem taky zvědavá, to je krása :D fotky jako vždy nááááádherné! :D

Veru, jeee, díky, že jste nám vzali dáreček, to je paráda :D :D musíme se domluvit na předání! My jedem 27. 6. na dovču, jak tu do té doby jste?

Joooo pangasius - to je jedno z mála jídel, které ráda, často a úspěšně dělám :oops: :D Peču ho na přírodno v troubě: 3 plátky (pro 2 osoby) vezmu z mrazáku, z obou stran posypu kořením Ryby s citronem (Vitana), už nesolím. Dám na pekáč, přidám 1-2dcl vody (ne víc, ryba pustí hodně vody), nezakryté dám do trouby a na 180 C peču 30min. Pak sliju většinu vody (aby zbyly max. 2cm vody) a přidám rajčátka: cherry rajčata rozpůlím a přidám do pekáče. Peču ještě cca 20, max. 30 minut. Ryby je pak nazlátlá a rajčátka změklá a pěkně upečená :D Jíme to s uvařenými brambory, které chvilku restujeme rozmačkané na pánvi s trochou másla. To máslo to chce, aby jídlo nebylo suché. Na talíři si na rybu ještě dávám trochu chilli z mlýnku - a skleničku růžového vína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.6.09 10:14

Ahojky,

tak díte spí, ale ta spoust nez usnul :roll: :?

Veru - tak to jste si uzili krasnej vikend, a jo uz se strasne tesim, a baleni mi nevadi, spis ty vsechny pripravy predtim a kor ted s prckem

Zebri - tam musime taky zajet,u Boskovic maji tchani chalupu a nikdy jsme tam nebyli :oops: , ale kecali jsme o tom dost, ze tam musime zajet, tak treba nas malej konecne donuti :lol: , ale byli jsme v Siklove mlyne, ale nic moc, cekala jsem neco vic

Tyny - taky jste si uzili pekne vikend
Pangasius :wink: - osolila jsem ho, dala na nej koreni na ryby, obalila v mouce a hned hodila na panev, zprudka opekla z obou stran a dala do pekacku, potom na te stejne panvi jsem osmahla cibuli, pridala papriky a oloupana rajcata (nevim kolik, vairla jsem od oka a co dum dal :lol: ), jak jsem tam delala ty ryby s tou moukou, tak kdyz pustili rajcata stavu udelala se omacka - to me mile prékvapilo - dolila jsem jeste trochu vodu, aby to bylo tak akorat, trochu jeste koreni na ryby, polila jsem ti ty ryby a pekla asi pul hodky a bylo to výtečné :lol: - s bramborem

Eveli - vy samo taky, a na kolech u Lednice to musi byt super, je tam vsude rovinka, tak se musi hezky jet, ze?

Simi - tak at jsi brzo fit a tou rybou jsi mi uplne udelala chute - i kdyz mame v lednici na dnesek,, tak uz se tesim :wink:
Ale delala jsem to podobne, asi 8) :?: Akorat ze jsem to jeste osolila

A jeste pro Ady gulas :lol: :
na 1kg masa - jakehokoliv

• 3cibule, 5str. česneku, 2lžičky kari (ale spis min), 2lžičky sl. papriky, 3rovné PL solamylu, trošku palivé papriky
    Vše důkladne promichat v mise, pridal asi 1l vody se 2 masoxy a opet promíchat, dát do kastrolu a do trouby, neodkrýva se a peče se asi 1 a 1/2hodiny pri 200 stupnich.
    Gulas nevyzaduje zadnou pozornost, z 1kg masa se vyrobi 5-6porci.

Konec kucharského okenka :wink: :lol: , jdu neco delat

Jo s tim ubytovanim - Eveli moc se nebudu zapojovat - fakt jeste nevim, Martin se nejak nemini vyjadrit :roll: ale vidim ze se mu moc nechce - no jo ciz lidi, novy prostredi - jak maly dite :?

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.6.09 12:49

AHoj holky,

tak ráno spal Adámek do osmi něco a my s Radkem do půl osmé 8) :) :) Jsme si udělali příjemnou solo snídani a ještě u toho prošli něco z plánů baráčku 8) :lol: :lol:

Jinak musím fakt dneska pochválit Adáska, bo je to to nejzlatější dítě 8O 8O :srdce: (Ťuk-Ťuk-Ťuk) :wink: :wink: :wink: Dopoledne jsme spolu převlíkali postele (naši a dětskou)+uklízeli přízemí+ vynosili ven na terásku kytičky (a že jich teda mám :roll: :lol: :lol: ) a venku je osprchovli hadincí (kterou jsem tak trošku rozbila, to bude mít večer ze mě Radek radost až to bude opravovat :oops: :oops: :roll: ) … A. venku ťapkal pěkně naboso, se mu líbilo chodit po rozpálené žule a kůře :) :) :P A pak mi normálně pomáhal :! 8O 8O nosit kytky dovnitř…dal kytku vedle, nejdřív mi přinesl mističku a pak i danou kytičku, tvářil se u toho veledůležitě a pokaždé povídal „NA KYTÍÍÍ“ :srdce: :srdce: :D A po jedenácté-po sváče-šel do hajan a usnul na 1** …

Holky- Simi a Kajdul- Díky za tipy na tu rybu (mmch, používám též to koření na ryby od Vitany, je fakt dobrý…), udělám to podle vás :wink: :wink: :wink: Aspoń bude propečená pořádně :) :) 8)

Veru: To jste si taky pěkně užili víkendíku 8) :wink: Já teda na gyndu chodím a 1/4 roku, jednou jen k sestře (ta mi napíše antiko.) a pak po druhý i k dr. na KO a stěry :roll: :roll: :?

Evelín: Jen si užívej, zaslouženě :wink: :wink: :wink:

Jdu vytřít plovoučku (abych té práce dneska neměla málo :roll: :? :lol: ) a až se probudí brouček, tak pojedeme naložit kámošku s malou a frčíme zase k jiné kámošce, která bydlí ještě na větší vesnici, než je ta naše (a jelikož nemá řidíčák a v tomto ohledu plně vázaná na přítele, tak musíme my k ní, jelikož ona by busem k nám i s kočárkem nepřijela snad nikdy, nechápu…)

Hezké pondělí 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.6.09 14:08

Ahoj holky,

SRAZ V ZARI :arrow: tak jsem mrkla na to ubytovani a tak. Jelikoz se mi asi stejska po praci nebo co, tak jsem to hodila do Excelu, kde jsem vybrala jmena hotelu, ubytovani typ a cenu a ruzne poznamky k tomu, at se v tom treba lepe orientujete.
Poslu Vam to asi emailem, Evelin , prosim, mrkni tam na adresy, ja nemam e-mail asi na vsechny, kterym jsi to psala, takze to kdyztak posli dal, jo?
Kdo to nedostane e-mailem a chtel by to, tak mi prosim do SZ napiste svou adresu, jo?
Kdyby to nekdo nemohl otevrit, tak mu muzu poslat verzi v novejsim Excelu. :wink: V tabulce uplne na konci je vzdy web toho zarizeni, tak se muzete mrknout na net.

Jinak za me - libi se mi toho vic, ten Merin od Adiky je treba super, ale vim, ze je docela drahy, takze kdyz vezmu pomer vzhled/cena, tak se mi nejvic libi asi Penzion Pegas, pak RS Zubri, ale treba Jalovec nebo hotel Luna jsou taky fajn. 8)
Uprimne, nam je to docela jedno, v patek jedeme na 11 dni pryc, takze klidne vyberte bez nas a my se pak prizpusobime. Asi pojedeme od patku do nedele, takze 2 noci, co??
Kdyby nekdo jel jen 1 noc, tak to by klido taky slo, co?

Tak zatim, jdu taky neco uvarit, kdyz tu vsichni tak pekne varite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.6.09 14:14

Jeste jsem uplne zapomnela, Lucy , dorazil balicek, prisel uz v patek, ale jak jsme tu nebyli, tak byl u sousedky a dostala jsem ho az dnes :wink:
Diky diky, kalhoty super na ven a teplacky M&S vyborne, jako nove 8) Ovsem nejvic me odbouraly zlute slipky se Spidermanem :lol: :lol: Takze jeste jednou diky!!

Jinak:

Houpacka u penzionu
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC03965.JPG

Nebojim, nebojim!!
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC03994.JPG

Letni frajer :lol:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC04038.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...