Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
12.6.09 09:02

ahoojte

pekne si uzite v zari celorepublikovy srazik.nam sa tam znepodari dostat… ale uz teraz sa tesiiiim na fotkyyy

SIMI..Ondra zrejme chce predbehnut Silvinku.bude to zubatec :D

WENEEE..drz sa nam

JANUSKO…ustriehnut diettako nie je veru lahka vec… ked bude cupitat vonku sam ..tiez si bude musiet davat pozor sam na seba.lebo jednoducho mu enbudes stihat…hlavneze je relativne vporiadku a nerozrazil si to do krvicky :( tie pady su tak hrozostrasne… :(

ZEBRUSKO..MAtusko chce vzdy ten nas mobill..teda maznelov..moj sa mu uz nepaci..a stare ani napad
jeeej doma mate hladoska, ze mu chutil v noci bananik :wink:

MIK..nadhernee fokty..teda kocky vam to sekneeee :D :D teda nenapadlo nejak ma sladit s mAtuskom..ale s manzelom ho velmi rada ladim… :) ale nie vzdys a to darii :)

TERKO..PAja je fesaaaak :huban:

RYNTYNTYNKO.domcek rastie ako z vodyyy :D ak som prehliadla prepac..kedy ma byt priblizne dostavany :)

LUCY…prihoda s mobilom..nooo, tak an svoje dietatko sa ti to hodit nepodariii :lol: :lol: uz si odhalena.. :lol: nam tak MAtusko volal manzelovmu kolegovi..on je chudak prvy v abecede a ze je uz zvyknuty, ze mu deturence vyvolavaju :lol: a aj som tiez uz raz dostala sms od kamoskinej ani nie rocnej dcerky..ta dnsna mladez je veeelmi sikovna a technicky zdatna..to nie ako my :lol:

fuuj a mna caka robenie ribezloveho lekvaru..chcela som uz vcera ale neodhodlala som sa.s MAtuskom si to neviem rpedsatvit..bude mi chciet zlatusik moj pomahat..tak asi bude svetko cervene a sama ribezla… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.6.09 09:07

Dobré ránko,

venku je hrozně,ani se mi nechce na hudebku,ale půjdem :roll: :wink:

Týnko tak to vlastně dopadlo dobře s tou prací,aspoň budete mít klid na snažení :wink:

Mikul mě se to snad ještě nestalo,fakt si dávám na věci pozor,tak nevím,jak je to možný.Naštěstí doklady mám jinde 8)
Essi jsou moje oblíbené boty,už se těším,až budu moct ítkovi nějaké koupit :wink:
Týjo a Niagáry bych taky chtěla vidět,tak hlavně foťte! :wink:

Evelín docela by mě zajímal ten rozdíl v chuti u bio kuřete a nebio,musí to být znát. :)

Zebruš to si tedy Beník dával v noci do nosu 8O :D

Zuločku tak pěkně vyrábějte :wink:

No a teď pro změnu svítí slunce,tak já teda nevim :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.6.09 09:11

Ahojky kočeny,

tak konecne je mi lip, asi jste tu rymu fakt odehnali, díky :wink:

Eveli - tak dej termin, do kdy to potrebujes vedet, zalezi jenom jestli zpracuju manzela :roll:
A jeste se chci zeptat co jsi to vlastne studovala? Jestli to neni tajnyk,k mozna je to tady nekde napsany, ale nejak nemam silu tech 900 stran procitat :lol: . A uz mas ty vysledky jak jsi dopadla nebo mi nneco uniklo a uz to tady bylo 8)

Mik - já chci tady na Niagary :-( :-( , uzijte si to tam

Tyny - taky lpreji rychle snazeni a je hezky ze jste se tak rozhodli, ja bych na to ale nemela mit tak rychle deti po sobe :wink: , ale hlavne at se brzy zadari ta tvoje vytouzena holcicka :!

Ady - ta penezenka me mrzi, ale hlavne zes tam nemela doklady a atak jka pise Tynka, to by bylo horsi a ta Azalie, to jsou prasky? Nejak se v tom neorientuju, mam obyc telisko a jsem naprosto spokojena, prasky snad uz nikdy - nemusim hlavne nannic myslet a mam klid :lol:

Zebri - tak snad ta noc byla jenom vyjimka

A my mame taky boty Essi - nejak se mi nejvic libi a taky hlavne ta cena, stejne kupuju ty nejlevnejsi, ale i tak dat 600,– dekcu za boty :lol: . Jsem mu kouupila prvni a za necely 2mesice z nich vyrostl a tomi prodavacka tvrdila, ze urco nejmin do leta. Ted sandale jsem mu vzala o 2cisla vetsi, nastesti mu to nevadi a snad do konce leta mu to vydrzi - nejlepe do konce zari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.6.09 09:50

Ahoj holky,
tak Ondra mi spí 8O tak tu mám Silví a pak si to asi prohoděj :wink: pod náma začali vrtat, ale chlapec je zřejmě neprobuditelný :lol:

Jinak jak měl tu „alergii na jahody“, tak mu pořád zůstávala v obličeji taková „krupička“, není to červené, ale je to pořád znatelné… tak ho tchyně vzala včera ke svému známému kožaři - a chlapeček má plíseň 8O 8O :( Vůbec netušíme z čeho!!! No, dostal nějakou emulzi na suchou pokožku, tak snad se to spraví… Říkáme mu „dědek plesnivej roční“ :wink: :lol: Ale je to fakt záhada, odkud to může mít :?: :?

Janus, prosím tě, je to samozřejmě nepříjemné, ale děti opravdu nejde stoprocentně uhlídat, vždyť vidíš, skoro každé z nás už se stala taková nehoda, a ne jedna :wink: A sama vidíš, že děti o tom za chvilku nevědí… :wink:

Týnko , týýýý jo, takže vyhlídky na sourozenečka :! :D To je paráááda! Budu držet palce!!! Třeba to tu v té době vyjde i někomu dalšímu, co, Verčo ?! :wink: :lol:

Adél , tak špinění, jo? :? Já na:,–(ila ten Lunafem a víc jak týden mi bylo pěkně šoufl od žaludku :? Naštěstí poslední dva dny už je to dobrý… uf… a včetně MS jsem krvácela a špinila přes 10 dní, holt hormony dělají svoje :roll: Držím palce, ať se to zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.6.09 12:38

Holky, vůbec tomu nemůžu uvěřit, ale máááááám to a jsem ode dneška Bc. :dance: :-) :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.6.09 12:45

Naše milá Bc. Evelínko, moooooc ti gratulujeme!!!! Jsi úžasná, šikovná a vůbec!!!! Tak koukej pořádně slavit a slavit a slavit! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.6.09 12:46

Ahoj holkyyy,

zdravi cerstva inzenyrka :wink: 8) ..byla to docela pohodicka, prijemne jsem si pokecali s panem profesorem i docenty v komisi, tedy snazila jsem se je vubec nepustit ke slovu a docela se povedlo :lol: :lol: ..jeste mi to tedy moc nedochazi, co se deje, ono to asi prijde, az to uvidim na diplomu :lol: :lol: :lol: ..ted mam spis takovy zvlastni pocit, ze mi je i docela lito, ze to uz skoncilo vsechno, ze to vlastne nebylo ani moc narocne..no pred mesicem bych to tedy urcite nerekla :lol: :lol:
Tak moc dekuju jeste jednou za podporu :wink: ..a Evelince taky moc gratuluju :potlesk:

..prolitla jsem jenom posledni dve stranky, vic jsem zatim nestihla :oops: ..co se tyka toho celorepublikoveho srazu, tak nejspis pojedeme, jen musim jeste ten termin domluvit s Tomem..Shodly jste se uz tedy na ten prvni vikend v zari? Evelin , dokdy to potrebujes vedet?
Wenee , moc drzim palce, urcite to dobre dopadne vsechno :wink:
Tynko , moc hezky baracek a mate tedy muj obdiv, ze to takhle zvladate sami vsechno :wink:
Simi , nedostal Ondrasek Lipobase na promasteni? to nam dala doktorka taky, kdyz mela Terezka suche tvaricky v zime a davam ji to i ted a docela ji to pomaha, kdyz ma nejakou krupicku na obliceji, vetsinou po nejakem novem jidle..no priste se na to asi zeptam doktorky, jestli to neni neco podobneho..tak at se toho brzy zbavite :wink:

no a ted uz nevim, co jeste :oops: ..jen jsem postrehla, ze se tady planujou dalsi sourozenci, tak moooc drzim palce :wink: ..my to planujeme jeste nejakou dobu jenom ve trech, minimalne nez bude domecek 8)

jo a jeste vlastne jsem mela konecne chvilku podivat se na Mikeilinku ..co vsechno umi 8O ..no je opravdu uzasna a neuveritelne sikovna :srdce: ..tak doufam, ze v zari taky dorazite, jste moc sympaticka rodinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.6.09 12:49

Supeer, Evelinko , mooooc blahopreju, jsi holka sikovna :srdce: :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 12:56

Teda holkýýý!!!! :D :D :D

Evelínce gratuluji k BC. a Zuzce k ING. !!!!! :-) :-) :-)

Jste holky šikovnééé!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 13:04

Jinak my jsme už po O a po návštěvě doktorky, Aďas to už nemá obvázené, teďka budeme jen a jen promazávat a mělo by se to na 100% zahojit :! :D :D

Simčo: Plíseň 8O :? :? Hlavně ať mastičky pomůžou :wink: :wink: :wink:

Veru: Nj, vy se chcete taky začít snažit o sourozenečka na podzim, že? 8) :wink: :wink: Já už se normálně těším na další těhu, ale ještě musíme počkat, nejdřív baráka pak to ostatní :lol: :lol: :lol:

U nás teda počasí na dvě věci :roll: :roll: :roll: Jednou sluníčko, pak obr sprcha, pak zase sluníčko, bouřka…a takhle se to opakuje od rána, Radek má pracanty na pozemku, sám šel do práce až na dvanáctou, tak je ještě stihl zaúkolovat 8) :lol: :lol: Jsem zvědavá, jestli vůbec dělají … odpol musíme do města, tak je možná půjdem zkontrolovat :oops: :oops: :wink:

No nic, musím jít poklidit, Adámek dneska spí až po o (jednou denně) a ještě si před usnutím povídal :srdce: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.6.09 13:22

Jeeeej..my tu ale mame sikulkyy.>EVELINKO a ZUZINKO>>gratulujeeeem..tak sup uzivat si materskuuu…

TYNKO..jeeeej..no tak super,z e sa budete snazit o surodenceka :potlesk: :potlesk:

SIMI 8O jeejda plesen…ot by ma teda voobec nenapadlo, ze sa da take daco chytit na tvaricku :(

ja amm doma uuzasnee dietatko..tak pucila som ribezle, odstavovala a dala varit a MAtusaciks a pritom SAAAAAAAAAM hral..bolo to vyse dvoch hodin.. 8O :D nechapem..ale bol uzasny..chodil po byte s pokryvkami..odskusal vsetky hracky a NEVYHADZAL knihy z kniznice :pankac:
tak uz este raz rpevarit a sup do poharov..sa tesiiim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 13:41

Zuzko: No supééér že si Matuško tak krásně hrál 8) :D :D Jj, Adam to taky umí, ale vykramaří přitom kde co :roll: :roll: :lol: A co to jsou „ribezle“?? Prosííím o předklááád, ať nemusím volat kvůli tomu Radkovi :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.6.09 13:44

No pááááni tak paní bakalářko Evelínková a paní inženýrko Zuzinková dovolte abych Vám takto virtuálně potřásla pravicí a popřála zdravicí:
„Dubenec dnes právem slaví, že po staletí známou fámu,
naše členky překonaly!!!
Už nebude tradicí, že každá mamka na mateřské
stane se hned slepicí!
Třikrát hurá pro šprtinky,
my ostatní následujme
příklad Zuz a Evelínky!“

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.6.09 13:53

EVELÍNCE A ZUZCE gratulujeme :-) :-) :pankac: :potlesk:

…a víc nestíháme,pa večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.6.09 13:56

Holky,

hrozne moc dekuju, jsem uplne dojata :srdce: :huban: Lucy z toho zacala i basnit 8O :D :potlesk:

Zuzi, paráááááda!!! To jsme se hezky sesly :lol: Moooooc gratuluju paní inzenyrko 8)

Holky, vy co jeste nevite, jestli pojedete: Jakmile vybereme objekt, tak by asi bylo dobre vedet, kolik nas pojede, abychom nas mohly nahlasit. Asi by bylo fajn behem pristiho tydne vybrat objekty a zacit hledat, kde nas vezmou!
Tak nevahejte, jede i Mahul, ktera v tu dobu bude mit uz skoro termin 8) :wink:

Simi, plisen na tvaricce??? 8O Jak je to mozny?

Zulocku, no vidis, to mas samostatneho sikulu :D

Tynko, Veru, drzim palce, at se vase planovani vydari 8) :wink:

Tak ja jdu delat Tiramisu, uz po druhe tento tyden :lol: Ted to udelam i s jahodama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí