Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
11.6.09 10:15

Ahoj holky,
ještě jsem zapomněla napsat, že Ondra se neuvěřitelně rozjel s růstem zubů, za posledních přesně 14 dní má 2 stoličky a obě dvojky vlevo 8O 8O snáší to úplně s přehledem, teda přes den je ukňouraný, ale to jsou oba i normálně :lol: ale v noci spí, takže paráda! Už má 10 zubů a Silví 12.

Mik, parádní fotky!!! Moc vám to tam sluší, všem třem, nádhera! :D Ty jo, to mě nenapadlo, sladit děti i se mnou :lol: ale je fakt, že u těch dvou už je to složitější. Ale dbám na to, aby byli sladění oni spolu :wink: např. oba džíny a bodíčko s krátkým rukávem, nebo oba proužek apod., ale málokdy jsou oba ve stejné barvě. Jo a máš pravdu, malá má botičky vel. 20 :! ale Ondra má fakt 22 8O asi se mi samotné nechtělo věřit, že může být takový rozdíl u dvojčat, která navíc stejně váží a měří, resp. Ondra je spíš o trochu menší… 8O

Lucy , příhoda s mobilem mě dostala 8O :lol: takhle ti to zavařit, to je teda lumpík! samozejmě v dobrém… :wink: :lol: :lol:

Veru , tos měla radost, z toho mobilu, co :?

Jo a malá si dnes na sebe málem svrhla zbytek mého čaje, naštěstí studeného, ale byl nejmíň 20 cm od okraje stolu, vůbec mě nenapadlo, že tam dosáhne :? Stačila vylít pár kapek, samozřejmě to byl černý čaj a já jí zrovna dala nový bílý bodíčko :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.6.09 11:30

Ahoj holky,
tak u nás teď většinou samé špatné zprávy :( .
na srazík asi nepojedeme, protože přesně jak jsem tušila, domluvil si Tom na ten týden v práci dovolenou a asi budeme někam vyrážet sólo. Ale kdyby to aspoň nějak vyšlo, tak bysme třeba dorazili na odpoledne nebo bych to nějak vymyslela. Takže s náma ale raději nepočítejte :? :cry: .

Jinak se hlásíme k „úrazáčkům“ - včera večer Aďas zkoušel ťapat a pak se najednou nějak prudce natáhl pro hračku a neustál to a řach - spadl a přitom narazil čelem na čelo postele - přímo do té hrany, naštěstí je zaoblená a ne ostrá, ale i tak to byla rána jako hrom, na čele megaboule a modřina jak kolo od vozu, pláč na celý panelák a mě bylo do breku taky :cry: :cry: . Tak snad to bude dobré, naštěstí si to nerozrazil, že by mu tekla krev, ale teda stálo to zato :? . Fakt mám pocit, že nejsem ani schopná uhlídat dítě :evil: .

A tady v paneláku mě někdo pěkně štve, celé dopoledne klid a vždycky když v poledne uložím Adýse, tak začně klepat a vrtat, a to je takhle už celý týden :evil: :evil: .

A nové botičky nás taky čekají, asi dnes odpoledne, tak se mi moc nechce, už vidím, jak tam zase budu do nich Adýse rvát a on bude protestovat :roll: :roll: .

No nic, konec špatných zpráv, jdu to tady rychle dočíst, ať si zlepším náladu. Jo a Terko - koukám, že vám stříhání jde, to by teda Adýs taky potřeboval. Pája je fešák :wink: . Mikul - parádní fotky, moc vám to na nich sluší :P .

A zbytek jde dočíst až teď. Jo a ještě Týnko - koukám, že na domečku pěkně pracujete, tak jen tak dál, ať to jde pěkně od ruky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.6.09 13:51

Ahoj

Tak sa s Vami na nejaký čas lúčim.Už ani nedýcham od strachu.Zajtra o 11,00hod na mňa prosím myslite.Hrozne sa bojím.
Majte sa pekne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.6.09 14:11

Januska-chúďa Adamko,dúfam,že hrča rýchlo zmizne,našťastie si to nerozrazil.Posielame mu so Sofi na čelíčko pusiku.

Terka-Pája je dobručký,že zvládol strihanie,u Sofi nehrozí,že by sa mi niečo také podarilo.Ale veď sa ani nechystám,nechám jej dlhé vlásky,nech je jak malá amazonka.

Zebri-tiež som dala Sofi môj starý mobil,no ten ju vôbec nezaujíma a stále chce tie na naše.

Tak Vám držím palce,nech Vám zrazík vyjde podľa predstavy.Je super,že sa môžete stretnúť,škoda,že my sme od Vás tak ďaleko.

Majte sa pekne,dúfam,že sa sem vrátim čo najskôr,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.6.09 17:48

ahojky tak ja prezivam, frt se me nechce ryma pustit, do toho mi porad slzi oko :roll:

Holky nevim jak s tim srazem manza se moc netvari a na konci zari jedeme na dovcu, tak jeste uvidime u nas je to zatim 50:50
Jinak ubytovani vypada moc hezky, skoro ´vsechno, ale nekde ty ceny 8O

Krasny fotky - se satkem teda mas Mik muj obdiv, to bych nezvladla 8O a Tyny baracek teda roste jak z vody a Teri pája je krasne ostrihanej, hurá o vikenduse na to taky uz chystam - pres velikou nevuli manzela - tomu porad ty 3 dlouhy chlupy co tam má prijoou strasne roztomily - no vypada jak blbec, ale to chlap jaksi nepochopi :lol: :lol: :lol:
Navic vy mate vsechny krasne vlasaty deti, u nas ..... no rakosnicek :lol: :lol:

Wenee - moc na tebe myslim a zitra drzim vsechny palce co mam!!!

jani - chudacek, no jeste ze to dopadlo takhle, i kdyz je to hrozny, malej takhle spadl na auticko, kdyz zacinal sedet a tak y boule jako koule, ale za chvili o tom vubec nevedel a nasledky snad nema :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.6.09 19:54

Ahoj holky,
WENNEE-uz ma holka PO,tak doufam ze to bude dobre,zadne velke bolesti a rychle hojeni!!

KAJDUL-
ale zvladlaaaa… :D staci kouknout na ty spravne stranky,zkouknout nejaka videa a pak je to za 2 minutky hotovo :wink:
A ryma at vali jinam :evil: ze vzkazuju!!

JANUS-
tak hlavne ze si to nerozrazil do krve,bouli jeste budou mit vsichni dost :wink:

SIMI-
2 stolicky jo 8O mazec,a ja normalne Mik neladim oblecenim k sobe, :lol: to jen na noseni ay to trochu vypadalo,jak clovek parkrat vleze na web „noseni deti“ zblbne z toho velice rychle :roll: :D

VERU-
nejde mi o to jestli byla dole nebo nahore,jen ze ten zadecek ma byt vic podsazeny-kolinka vis nez zadek,ona spis sedi jak na zidli :roll: no to musime jeste vypilovat,dneska mi to taky neslo nijak lip teda..
Uz mas novy telefon :lol: ?

Jinak ja uz se taky tesim na to mimi v satku :oops: ten muj burtik se sice rad nosi ale 11 kg nebo kolik ma je na me uz moc :cry: ..
Sim dovezla susenky a cokolady tak se jen cpu :roll: nejde odolat ceskym pochoutkam :lol:
Taky privezla sandalky Essi a botky DPK,uz nerozumim nicemu,Essi nemaji vubec klenbu,tak by to melo byt podle toho co jsem vycetla,ale DPK ji maji zase docela vysokou 8O tak opet uz nerozumim nicemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.6.09 20:01

ahojky, dnes jsme tu měli na návštěvě mou mamku, tak byla nešťastná, že jsme Pájovi ostříhali ty jeho mini lokny…dneska jsem ani nevařila, dojídala jsem zbytky, Pája zas usnul před obědem, dostal skleničku kolem 2…

Veru: stříhali jsme strojkem, měli jsme ho pučenej od tchánovců, ale plánujem koupit vlastní…a Domča je šikovnej s tim mobilem, já teď dva dny hledala dálkový ovládání od věže, nakonec jsem ho našla zastrčený pod gaučem u manži v pracovně…

Janus: jej, takovej pád, at je malej v pořádku, taky se toho bojim, až začne Pája chodit…

Wenee: budem moc držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.6.09 20:35

Ahoj holky,

nám se dnešek částečně taky nepovedl,šli jsme po plavču s kamarádkou do Obi koupit květináč a já jsem si tam při odchodu odložila peněženku :? Mazali jsme zpátky a peněženka samozřejmě fuč.Naštěstí v ní bylo „jen“ 500Kč a pinová karta,tak snad na ní nikdo nenakoupil,než jsem jí blokla.Snad ne,když byla na pin… :( Peněženky škoda,byla od manžela.Ale třeba mi koupí novou :D

Teri náhodou Pája je fešák :D My se taky chystáme na stříhání strojkem,už jsem rozhodnutá :wink:
Jo a představ si,že s Azálií bude asi konec,jak jsem přestala kojit,tak mám nepřetržitě jakoby slabou ms,což je dost otrava,a taky mě pobolívá břicho. :roll: Naštěstí už za týden jdu k dr.,tak to nějak překlepu,a kamarádka má o tu Azálii zájem :wink: Takže pěkně koluje :)

Kajdul rýma rychle pryč! :wink:

Wenee držíme palce a budem na tebe myslet,moc moc moc !

Janus hlavně,že ten úraz dobře dopadl,jsou to chvíle hrůzy!S tím srazem to nějak dopadne,neboj :wink:

Simi tolik zubů 8O :) ,my stále jen tři :D

Týnko baráček teda pěkně roste,akorát já tomu vůbec
nerozumim :wink:

Zebruš odkazy pěkný,ale jen jsem to prolítla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.6.09 20:44

Ahojte
dnes jsme byli v Brně, bylo děsný dusno a Benda v autě protestoval, byl to hnus. Obloha vypadala skoro na tornádo 8O

Noc jsme měli taky hroznou, Beník teď spí špatně pořád, ale teď mrčel a palzil se po mě, bouchal mě hlavou do obličeje a do hlavy, no už jsem zuřila a řvala na něho, protože jsem byla rozespalá a nevěděla, co s ním je (přebalenej, napít nechtěl), manža to nakonec nevydržel a ve 3h. ho odnesl a prý mu dal i jídlo (banán, jogurt a rohlík 8O - tak že by hlad? 8O ), to já jsem hned usnula :oops: a pak mi ho donest a spali jsme ještě do půl 9. Snad to bude dnes lepší, ještě tu straší, spát nechce :?

Týnko , já se snažím vybírat levnější ubytování, aby to vyhovovalo všem. Však i kdyby to nebylo nic extra, tak to tam dva dny vydržíme, ne? 8) Teda ještě nevím, jestli pojedeme, ale snad jo :)

Verčo , vidíš, to Domča určitě naplánoval, aby si ten mobil mohl nechat :lol:

Januš , snad bude boule brzo pryč, to muselo bolet :(

Wenee , určitě to dopadne dobře, neboj :wink:

Mik , já teď bojuju - už asi 2 týdny dost omezuju sladký, ale taky jsem teda dost protivná a víc si sladím kafe :oops: . Ale ty jsi hubená a pracuješ, tak můžeš mlsat :wink:

Tady jsou ještě nějaké odkazy:

http://www.vysoke-pole.penzion-ubytovani.eu/Detrichov.htm

• toto je docela levný, ale nevím, co myslí tím, že cena nezahrnuje závěrečný úklid 8O :lol:

http://www.rtsjalovec.cz/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.6.09 21:46

Ahoj holky,

my jsme to dneska to měli taky akční :) :) :) Nakonec jsem se odhodlala a jela do práce zařídit si ten částečný úvazek a nakonec to dopadlo tak, že do práce nanastoupím, užiju si to doma s Adámkem a když to dobře půjde, tak se začnem na podzim/zimu snažit o sourozence :oops: 8) 8)

Mikul: Byla jsem dneska Adámkovi kupovat botičky-plné a jsem fakt desingově a kvalitně a cenově jednoznačně pro Essi (taky má Aďas samé Essi :) :) :wink: ) a nevím, jak ty vaše, ale naše plné i sandálky mají podle mě klenbu dostatečnou :wink: :wink: :wink:

Jo, Zebruš, jsem ti zapomněla napsat… taky mě občas štve systém konečného přihazování na MMA, ale včera se mi stalo, že jsem přihodila přes minutu před koncem, pak paní a nastavilo se to a pak zase já a vůbec se to nazaregistrovalo či co a vyhrála to ta paní, no naprd :roll: :roll: :evil: No, doufám, že to bylo ojedinělé, bo tam soutěžím ráda :D :D 8) Řidičák máš, tak vem Beníka a přijeďtě bez taťky :wink: :wink: :wink:

Adél: No to je teda na prd, ale určo ti nikdo čipovou nevybral konto, to by musel znát PIN … Mě by nebylo líto peněž-ty jsou a budou-ael těch dokladů, samo že mám v pěněžence občanku, řidičák, kratičky VZP, kreditky… no je tam toho hafo 8O :lol: :lol:

Jani: A jáááj, takový neštěstný pád 8O :( :( Určo se mu nic nestal, děti mají nejtvrdší lebku právě na čelíčku, přiroda to tak chytře zařídila :wink: :wink: :wink: Adam s sebou žuchá v jednom kuse, bo normálně zakopne na rovině, ale u nás je to tím, že lítá! jak tornádo :roll: :lol: :lol:
Dneska např. žuchnul u postele (nemáme teda žádný rám) a kousnul se do rtu …

Kajdul: Rýmááá prýýýýč!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.6.09 21:53

Adel: teda, tak Azalie pěkně koluje, hlavní je, že se někomu hodí…a s tou peněženkou mě to mrzí

Zebruš: jej, at jsou noci lepší

Tynko: jé, to je super, že se budete snažit o další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.6.09 22:11

Terko: Když já bych pořád tak chtěla holčičkůůůůů :) :) :) Ale samo že je to jedno, buď dva bráchové a nebo páreček a už se docela na to snažení těším :wink: :wink: :wink: A že se ptám tak blbě (se omluvuju) :oops: :oops: :oops: , vy se taky začnete snažt jak to půjde o sourozence?

Simčo: No to je teda fofr, jak rostou rychle Ondráškovi zoubky :D :D :D Adamovi se konečně začla přořezávat ta poslední dvojka :) :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.6.09 22:35

Ahoj holky,

jsem posledni dobou nejak hotova, stres opadl, zacala jsem se fyzicky vic hybat a vecer jsme unavena jak kote 8O Dnesek byl ale fajn, byla jsme u kamaradky, ktera ma taky male deti, tak se Stepan mohl socializovat :wink:

Doufam, ze se zitra mrknu vic na ty odkazy, dneska jsem fakt ko…

Tynko, ja myslim, ze jsi dobre udelala s tou praci 8) A se snazemin taky :lol: :wink:

Zebrus, Kajdulo, kdy to asi budete vedet, ze byste jely??? :wink:

Kajdulo, preju brzke zdraveni, at si muzes poradne uzit dovcu!!!

Janus, hlavne ze se nestalo nic vaznejsiho!!! Fakt je to hned, clovek proste nemuze byt u vseho :( Stepan porad na neco pada a narazi - on proste zatim vubec nema pud sebezachovy :roll:
A je skoda, ze nemuzete jet!

Wenee, drzim vsechny prsty!!! Drz se holka!

Mikul, ja jsem klenbu nejak neresila, rozhodla jsem se pro Essi a nemam s nima problem! Ja mam pocit, ze se to tady v Cesku hrozne resi, mam pocit, ze v USA ci v Kanade to asi zas tak neprozivaji, ne? Nosi tam u vas deti v satcich nebo v ergonomickych nositkach nebo klokankach???

Kdyz uz jsem u toho prozivani - dneska jsem normalne koupila v Bille BIO kure a ta cena mi neprisla tak hrozna - 300 kc (za takovou cenu jsem kdesi zahlidla dve maly kureci prsa) 8O Videla jsem ho poprve, tak jsem ho hned vzala pro Stepana, naporcuju ho a zamrazim, je tam psany, ze je bez antibiotik a vsech tech umelych sracek. Jsem zvedava, jak bude chutnat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.6.09 01:08

ADEL-
penezenku jsem ztratila mockrat :oops: ale vzdy mi ji vratili i s obsahem 8O jen jednou mi ji rodinka nasich diskriminovanych spoluobcanu ukradla v obchode z police za kasou 8O a tam byla karta na podpis,vybrali vse a jeste sli do minusu,zahodili to na benzince a z te mi zavolali a ja nastesti vyhrabala z kose vsechny doklady :roll:

EVEL-
nedavno na dnu deti to bylo 2 klokanky na 1ergonomicke n. a 2 satky,takze zdrave noseni vyhralo :wink:
Ad boty-Ne tady to fakt neresi,ale o tom uz jsem tu nakrafala dost 8) :wink:

ZEBRUS-
to byla teda noc 8O tohle by MIk nezdlabla ani po celem dnu bez jidla 8O -chlap ma asi vetsi spotrebu :lol: :wink:

TYNKO-
To je teda obrat :D preu at je snazeni jen kratke a je vas brzy vic :wink:
oni by ty detske botky prave tu klenbu meli mit jen opravdu nenapadnou :lol: a ty DPK tam maji vylozene hrb je to i z jineho matrose,o hodne vyssi na prvni pohled nez zbytek stelky,ty Essi ji maji prave myslim akorat…
A vcera jsem koukala na jejich katalog a maji fakt o hodne peknejsi botky nez DPK,ti maji takovy komunisticky design 8) I kdyz ty nase sandalky jsou pekny ale ty capaky :roll: (kotnikovy)

Dneska u nas prsi a prsi,tak jsme se flakali-teda kdyz opomenu moje makani 2hodinovy ve staji,vareni a td… 8) Ted uz ma byt jen hezky tak musime vymyslet nejaky vylet,asi na Niagarsky vodopady,je to od nas jen hodinu a pul cesty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 08:20

Dobré ránko,

Mikul: Whauuu, Niagarský vodopády 8O 8) 8) Bych taky chtěla v životě vidět, se asi pozvu k vám na prázdniny :lol: :lol: :lol:
A s tím komunistickým desingem si to trefila přímo do černého :lol: :lol: :lol: , ještě pěkné a zdravotní botky jsou Fare :wink: :wink: :wink: Třeba u nás v tom obchůdku se mi líbilo několik botek Essi, jenže zrovna neměli onu danou barvičku v Aďáskově vel., takže má botky, které se mě líbí středně :oops: :lol: :lol:

Evelín: Já jsem měla možnost porovnat šátek s manducou a ta je teda lepší :wink: :wink: :wink: I když jsem se naučila na šátku dva úvazy, nadat manducu bylo rychlejší :oops: :lol: :lol: A tolik jsem se u toho nenervovala :lol: :lol: 8)
Joo a já slibuju účast na ten celorepublikáč a doufám, že na to budou v září penízky, jako že nás barák v tu dobu ještě nevyšťavý úplně :roll: :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí