Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
8.6.09 20:33

Tak jsem taky ulovila pár věcí od Lucy - hurá :lol: .

U nás dnes byl bezva den, odpoledne jsme byli se Zuzkou a Terinkou venku a na hřišti, Terinka je už parádní chodec, mašírovala si to pěkně po chodníku i po trávě a dokonce přes docela veliké hrboly :wink: .

Zítra jdeme s Adýsem na očkování, poslední hexa, tak se mi moc nechce, ale aspoň to bude mít za sebou :? .

Dnes jsem tu sama samotinká, teda kromě mého malého zlatíčka :wink: , Tom je na nohejbale a pak na pivečku a mě čeká megahora žehlení, tak jdu na to :? . Pokud mě to totálně neodrovná, tak se tu ještě večer ukážu - teď je tu pusto, asi všichni budou na rajčeti u Lucy :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
8.6.09 20:36

Ahoj holky,
nestiham ale ctu,Veru klido mrkni na Gap.com kdyby jsi po necem touzila -posilam :wink:

Koukam ze je tu boj o teplacky a spol :lol: to je sranda 8)
My zrovna dnes jedem nakoupit neteri se ztratil jeden kufr a nema ponozky a spol…ale snad ho brzy dovezou..

Tak taky budu nakupovat teplacky,mame jich hodne pujcenych a koukam ze Mik uz tam tim lezenim hodne ztencila tu latku na kolenach :? tak to chci vratit nez tam bude dira-kamoska s tim jako pocita ze se neco treba znici ale me je to blby :roll:
Tak se tavimei v jednom super detsem sekaci :potlesk:
Tak konec provokaci,jdu neco delat,mejte seeee....... :P

LUCY-
mohla bych taky mrknout?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.6.09 20:41

Ahojte

Požírám si tu grilovaný vepřový masíčko, ještě jsme večer grilovali, protože se mi nechtělo nic vařit :oops:

Lucy , pěkný věci :) . Já se s holkama budu rvát až příště, teď nám oblečení stačí 8) :lol:

Evelín , jo jo na špenát jako alergen jsem taky čučela, když mi to řekla, to by mě nenapadlo :roll: . Beníkovi se teď ekzém dost zhoršil a rozlezl, tak zkoumám co to je - včera měl pomerančový čaj (myslela jsem, že to je jen aroma :oops: :roll: ), ale možná je to i pot nebo písek :nevim:

Vidím, že ani Kajdula na srazík nejde, tak musíme udělat pak ještě další srazík, ať můžem všichni, jo?

Já jsem dnes dělala ten dětskej dort, co dělává Mik, manža si ho vyžádal, tak se na něho jdu podívat, jestli je stuhlej, snad se mi to nerozpadne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.6.09 20:47

Veru: já si teprv teď všimla, že je to prťavý… :D :D nějak jsem předtím neregistrovala, že je to rozdělení podle velikosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 20:47

Mik , ja nemuzu nic objednat 8) :oops: :P Dnes jsem objednavala od Lucy, z Brumly, z Mamaja a kamoska je v Anglii, takze jsem si neco vybrala na webu Nextu, at mi to doveze a vsechno platim z Danova uctu, tak jeste neco z Gapu a rozvede se se mnou :lol: :lol:
Hlavne, ze na sebe si toho koupim :roll: :roll:

Zebrus , grilovany masiiicko, mnam mnam, taky bych si dala :wink:

Janus , tak at je to ockovani zitra v pohode a bez horecky :? Ja jsem taky sama a Dan na fotbale :wink: a na kresle kupa Domcovych hadru k zehleni, ale ja se vymlouvam na svou nemoc, tak se budu valet asi :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 20:55

Mik přišla ti SZ s přístupem na rajče? Zůstali mi ta nějaké v nedoručených, tak nevim, jestli vám to chodí! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.6.09 21:05

Ahoj,

tak u Lucky jsem nakoupila a Veru jak píšeš,že jsi nakoupila na Brumlovi,tak jsem tam vlítla a urvala bundičku pro Vítka,má chudák jen jednu a počasí stále nic moc plus kalhoty,ať se to trochu vyplatí :wink:
Tak aspoň,že to není ta hnusná angína!

Zebruš my měli vepřový přírodně na pánvi,dělala jsem na zítra dušenou mrkev s vepřovým a masa bylo moc,tak jsme si zakrojili k véče :wink:

Janus my jdem na hexa ve středu a k tomu druhý prevenar…tý jo teď mi došlo,že máme ve čtvrtek plavčo,to asi neni moc dobrý..

Teri my byli o víkendu v ca a hm,v ca teda na vítka nic neměli a v hm jsme koupili akorát letní kalhoty za 400 Kč :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
8.6.09 21:14

LUCY-
dosla diky,pekny vecicky mas myslim ze se po tom zaprasi :wink:

Jste me navnadili dneska budu nakupovaaaattttt :lol:

VERU-
dbre jedes,mas pravdu to by Gap asi nerozdychal,novy veci od nich jsou fakt drahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.6.09 21:50

Ahoj holkýýý,

tak já jsem byla na cvíču a jsem totál KO 8) :) :) No, ale jak jsem dlouho nebyla, tak jsem snad ani holkám nestačila :oops: :oops: :roll: …

Teda, holky, vy tak lovíte, jo??? No doufám, že na mě taky něco zbyde :-) :-) :wink: A teda vůbec nepíšete, která co objednáváte…takže něco vyberu a buď to ještě bude a nebo už ne-e…
a na Brumlu taky zkusím juknout, akorát nám dneska zlobí připojení, tak je to docela o nervy :roll: :roll: :x …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.6.09 22:01

Jinak, Luci , klobouk dolů, takovou práci si s tím musela mít 8O 8) 8) Jinak já teda nic, bo to co potřebujeme je už zamluvené :wink: :wink: :wink:

Mikul: Hlavně že kufry našli a dodají… a užij si nakupováníčka…

Terko: No je to děsná diskriminace, dívčího 3/4 na krámě a chlapecký se krčí v koutě :roll: :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
8.6.09 22:04

Ahojky

Vôbec neviem o čom je tu reč a asi sa tak ľahko do obrazu nedostanem,tento týždeň je pre mňa desne stresujúci,v piatok idem na tú operáciu očí.Dnes sme boli so sestrou na predoperačné a tá Doktorka nás tam poriadne vystrašila,aké všeliaké poškodenie zraku môže byť,ak sa to nevydarí.A bolesť vraj prvých 5 dní strašná.No a aby toho nebolo dosť,zistili mi,že mám poškodenú sietnicu,vraj som tam mala nejaký skrytý zápal,už niekoľko rokov a že sa mi môže kedykoľvek odlúpiť sietnica a môžem oslepnúť.No pekná perspektíva do budúcna…A ešte k tomu mi aj vypadla blomba,čo mi zubár robil pred dvoma týždňami.Neviem,ako budem po operácii,tak sa tu môžno nejaký týždeň,dva neukážem.Ale snáď do piatku ešte nakuknem.Držte mi palce,bojíííííííííííím.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 22:08

Wenee neboooj!!! Chapu, ze to je urcite stresujici a bojis se, preci jen, jsou to oci!! 8O A samozrejme, ze Vas musi poucit o riziku, to je jako, kdyz se podepisuje papir na epidural nebo narkozu, jsou tam veskera rizika, co se muzou stat…
Ale myslim si, ze je ta doktorka blba, ze Vam rikala, ze strasna bolest :twisted: Jak jsem psala, Dan sel hned za 2 dny do prace a ty dva dny doma byl v pohode a vetsina mych kamaradu, co vim, tak taky… 8) Nechapu, proc Vas jeste tak stresuje!! Drzim palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.6.09 22:49

Baby jedny brnensky :P Tak ja ten stredecni sraz nejspis odpiskavam!!!

Kajdule, ty senhezky vykuryruj, at muzes odjet a zase hezky prijet, at se muzem sejit :wink: Kdy vlastne odjizdite a kdy prijizdite???

Wenee, to te teda dr. pekne vydesila :roll: :( Verim, ze to bude ok, navic jak psala Verca, tak to snad nebude tak hrozny, jak ti to popsali! Drz se!!!

Jinak by me zajimalo, jak mame planovat celorepublikovej sraz, kdyz se nesejdeme ani tady v Brne, to ty Prazandy jsou uvedomelejsi :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 22:53

Ja jsem teda hodne uvedomela, ja se hlasim i s muzem uz ted :lol: :lol: (ten bude mit radost 8) :P ). Evelin , uz vis, kam pojedeme?? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
8.6.09 22:59

Wenee - držím palce, ať to dobře dopadne. A s tou bolestí to snad nebude tak hrozné, teď o víkendu jsme měli sraz z gymplu a byla tam kámoška, co si zrovna nechala operovat oči asi před dvěma týdny a byla v pohodě a prý žádná strašná bolest nebyla, tak nevím, ale určitě to bude dobré.

Tak žehlení je za mnou, fuj, těch Tomových košil tam bylo asi deset a já to bytostně nesnáším :? .

Takže pomalu do postele!
Všem hezkou noc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí