Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
7.6.09 19:39

Ahojky. Me se ty vikendy taaak vlecou. Jak jsme doma porady samy, je to na prd. A ani ven ted nemuzem.
Mala ma teplotu prubezne cely den, prs den neco pres 37 a odpoledne a navecer 38. A kdyz jsem ji chtela dat Panadol tak zas 37,5 a nez sem s rozhodla tak usnula. Tak budu kontrolovat v noci a kdyztak dam cipek.
Ale to mi teda reknete co to je za nemoc, ze ji nic jineho neni. Mozna ta sesta, ale to by mely byt vyssi horecky ne?
No zitra zavolam dr., urcite nas bude chtit videt, tak zas cesta do Vyskova :?

Zebri, Benik tim novym strihem vypada dospeleji, slusi mu to. A teprve jste meli vitani?

Zulocku, taky foto Matuska v novem strihu prosime 8)

Mikul, chudak neterinka. A ty jsi taky urcite nervozni ze. Kolik ji je let? A bude u vas dlouho? Taky bych nekam vyjela do dalav poznavat svet, laka me prave Kanada a Irsko :)

Kajdulo, my meli doma myslim 13 tech listecku na kufry,ale nesbirame je, mohla jsem ti je dat, ted uz je mame asi nekde zasantrocene nebo vyhozene :oops:

A teplacku zatim mame dost, ja ted shanim hackovanou cepku a nemuzu sehnat. Jen na MMB, jinak v obchodech vuubec nikde.

Tak a ja jdu pokracovat v praci, fuj, vubec se mi nechce, ale musim, s malou to dnes moc neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.6.09 19:50

A jeste - Tynko, prace mame jeste moc a moc, teprve delame vnitrni omitky, bude se dodelavat elektrika, neni topeni, podlahy, koupelna…
a stehovat se budeme do 1+1 a zbytek se bude dodelavat za chodu. Aspon uz ale budem ve svem a manzel nemusi porad dojizdet.

Kajdul, nasla sem 9 Tesco listecku :wink: tak kdybys chtela, dodam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.6.09 19:54

Ahoj holky,

Aďas už sladce chrupinká, trošku jsem mu posunula večerní usínání, tj. nyní mezí 7.00-7.30 (dřív tak cca 18.30 to jistila :-) :lol: :lol: ), ale musím říct, že „překvapivě“ spí ráno líp :lol: :lol: 8) , ale zase je už od těch půl sedmý trošku protivka a pořád by se mazlinkoval, leze po mě a mama-mama a dává pusinky :srdce: :srdce: :D No, škoda že mu to nevydrží až do puberty :roll: :lol: :lol:

Veru: Jj, zatepelení tam bude každopádně 8) :) :) Skelná vata + ještě nějaká parotěsná folie a spol. :) :) :)

Mikul: Se zkusím juknout na webovky toho GAPu :wink: :wink: :)

Adél: Pěkné odpolko 8) :) :)

Amazonko: No, nám se ty víkendy taky občas táhnou…hlavně když ho má Radek jako pracovní…

Jinak ještě k baráčku :oops: 8) :D :arrow: takže už nám stojí všechny stěny dokola, takže to vypadá konečně jako barák :-) :pankac: :pankac: Ještě na dvou stěnách chybí horní příčníky-což jsou už defacto krovy, ale ty by se měly dodělat středa/čtvrtek… a pak hurá na střechu a taky objednat odhad, aby nám banka poslala další penízky, jelikož teďka jedem už na rezervu :roll: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.6.09 19:56

amazonko já tuhle měla u Vítka podezření na šestou nemoc,tak jsem volala dr.a říkala mi,že u toho jsou horečky,takže to nevypadá…Jinak my zatím měli teploty snad jen od zubů :roll:

Mikul tak snad to neteř zvládne v pohodě,já bych byla na mrtvici,taky jsem ještě neletěla :roll: :wink:

Týnko Vítek taky rozdává pusinky,máš pravdu,škoda,že jim to nevydrží dýl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.6.09 19:56

Jo, Kajdul , máme doma taktéž z nějaké sbírací akcičky (u benzínky) cestovní tašku Kappa-trička-… a teda k tý cestovce, drží pěkně, zipy dobrý a nikde se nepáře :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.6.09 20:26

Tady mají černý tepláčky 98 za 59 Kč, jestli má někdo zájem :lol: , ale taky tam těch tepláčků moc nemají…

http://www.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

Děkujeme za pochvaly :oops:

Adel , Benda má vlasy taky docela hustý, jak jsem mu pořád pižlala nůžkama ofinu, aby mu nelezla do očí, tak už vypadal blbě, tohle je upravenější :) I když taky má občas zuby, ale to není až tak vidět, na kadeřníky amatéry dobrý 8) :lol:

Amazonko , jsme malá vesnice a dětí se tu moc nerodí, tak to dělají, až je dětí na vítání víc - teď nás tam bylo 6 a seděli jsme od nejstaršího k nejmladšímu :lol:
Bývalá spolužačka ty čepičky myslím pletla, ale teď má mimčo, tak nevím, jestli to ještě dělá. Ale to bude to stejný, jak na MMB, a v Brně v Nextu nějaké nemají?

Mik , snad neteř dorazí v pořádku :?

Benda mi nechtěl usnout a teď mě tu kouše do ruky a kvílí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.6.09 20:26

Ahoj holky :)

My mame za sebou docela akcni den. Dopoledne v kostele, odpoledne v lese, pak na kafi v kavarne, prochazka po Brne a prohlidka historickyh dopravnich prostredku a jeste jsme stihli klasterni pivo 8) Uzasny odpocinkovy den! Ja si to taaaaak uzivam, konecne jsme poradne spolu, ja se nestresuju a proste muzu jen byt s rodinou :srdce: Fakt si toho ted vazim :wink:

Mikul, tak co neter, chudera?! By me asi kleplo, kdyby se zmenil plan :roll:
A s tim posilanim teplaku jsi to myslela vazne??? :oops: :D

Tynko, vy teda jedete s tim barackem 8) Cim driv, tim lip, ze? :wink:

Adel, tak to se citis jako bez ruky, ne kdyz mas jenom jedno ditko :D

Zebrus, hezka fotka 8) A s tim srazikem by to byla skodaaaa, kdybys nemohla :(

Coz mi pripomina, ze jsme se jeste nedomluvily, jestli dopo nebo odpo???? Mne je to zatim jedno…

Letim, jdeme koupat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.6.09 20:27

ahojkyyy, včera jsem to nějak přepískla se svařákem a bylo mi pak pěkně blbě..dneska naštěstí už ok, ale museli sme s manžou dodělat kopírování dvd do práce, chtěli 100dvd za den a půl, tak manža vypaloval do 3 ráno a já dneska vstala v 6, v deset jsme měli hotovo, tak jsem byla spokojená, že jsme to zvládli. Horší už to bylo s jídlem, svíčková se mi samozřejmě srazila(taky jsem jí dělala teprve podruhé), s manžou jsme si pošmákli, ale Pájovi vůbec nejela, zejtra mu zkusim vyndat kousky masa…odpol jsem si mohla schrupnout a manža drandil s Pájou venku, ale stejně jsem nějaká přejetá :? :?

Lucy: takže nedostatkový zboží, to je pěkný, my máme tepláčků pár, ale jen jedny mu seděj akorát…

Tynko: super, že vám to s baráčkem jde pěkně od ruky

Zebruš: parádní fotky, super sestřih, taky už jsem o tom uvažovala, ale když Pájovi se to vzadu vlní, tak je mi to líto ostříhat :( jinak my vítání občánků vůbec neměli :( :(

hodím sem nějaký fotečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.6.09 20:32

Pája pirát silnic

Pája si z hracího stolku udělal křeslo…

ve vaně

ve vaně s kohoutem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.6.09 20:33

Terko: Já jsem dělala svíčkovou taky podruhý v životě a asi se i povedla, páč by ji jinak babča na místě zkritizovala :roll: :? :wink: A Adamovi teda šmakovala jedna báseň, bude ji mít pro úspěch ještě zítra :lol: :lol: :lol: Za to včera měl dostat sklenikču, jj nějak jsem po příjezdu z nemocnice nestíhala udělat mu něco k obědu, no a scéna hadr :roll: :? :? , doslovně jsem do něj narvala 1/2 200g a mohla jsem bý ráda…

Zebruš: Beník vypadá v novém sestřihu pěkně, fakt ty dítka když jsou ostříhaná vypadají až nějak moc dospělácky 8O :( :( Utíká to jak voda…

Evelín: Někde jsem dneska četla/slyšela, že je v Brně nějaká akcička, historický mašinky, auta a tak mám taky moc ráda :) :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.6.09 20:34

Terko: Fotky pěkný, Pája má pěkný háro 8) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.6.09 20:50

Ahoj holky,
tak ja jsem pekne nastvana, protoze mam asi zas anginu :twisted: :twisted: muj imunitni system se opet hrouti, jak pred otehotnenim :twisted: :twisted: Nevite, jestli se muze brat Wobenzym kdyz chce clovek otehotnet/je tehotnej?? Jde o to, ze se to bere dlouhodobe, ja jsem to brala a pomahalo mi to, ale jestli to neni nejaka velka zatez, kdyz chceme na podzim treba to mimco :wink:

Amazonko , ja shanim taky hackovanou cepicku (pac ja jsem na to leva 8) ), pro chlapecky je to horsi, ale sehnala jsem u nas v MC pani, co to dela, tady je odkaz, vpravo jsou obrazky zbozi nebo klikni na Prodane zbozi a muzes se mrknout
http://www.fler.cz/zbozi?…
i kdyz chapu, ze to chces asi nejdriv vyzkouset, ze jo? Jedine, ze bys zmerila Denisce hlavicku :lol:

Mik , jojo, s tema drevenyma domama to mam stejne, hrozne mi vadilo, jak tam bylo vse slyset :lol:
No a neter to urcite zvladne, uvidis 8)
Ja chci teplacky z Gapuuuu :lol:

Kajdulo , my tu taky mame nejake kupony na ty tasky, kdybyste chteli. Blby je, ze se neco musi doplacet, nejlepsi by bylo, kdyby to bylo jen za kupony :lol:

Zebrus , super ostrihani, hned jsem to ukazovala Danovi, ja to porad rikam, ze ty deti vypadaji mnohem „starsi“ po sestrihu… :wink:

Terko , to jste si teda makli s tema DVD 8O No jo, alkohol je zradnej :lol: :lol:

Tak zatim, jdu se nejak zkulturnit, jsem lina i umyt si hlavu :lol: takze tu chodim cely vikend mastna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.6.09 20:53

Jo Evelin , jakou mate prosim tu sedacku na kolo? Hamax nebo nejakou jinou znacku?? Asi do ni taky pujdeme :wink: a koukala jsem, ze tyhle vysly nejlepe v testech. Kupovali jste asi i helmu, ze jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.6.09 20:53

Mik - chudina neter, bych byla teda na nervy

amazonko - ses moc hodna za ty listky, ale my uz mame nasbirano a jedeme druhou kartu :D , 2× sse mi totiž stalo, že jsem tam vlezla a hned u vhcodu davali 5 jen tak a ted jsme dostali misto jednoho hned dva Kazdopadne ses moc hodna
Jo vis kde jsem videla ty cepicky v CA, kdybych mela hodlcicku hned bychji to na tu hlavinku narazila :lol:

Tyny - dik, tak jsme se dohodli, že do toho pujdeme, Kappa je prece jenom znacka, tak snad smejdy delat nebudou - obleceni maji dobry
Vy jste usinali tak brzo? To se malej budil teprve z odpo spani :lol: :lol: , kazdopadne ted tady zrovna vari :lol: , vytahl si kastroly, tak ho za chvili zazenu do pelechu

Eveli - je fajn že jste si užili den, my jsme chteli taky jit, ale nakonec jsme sli jenom k antroposu a po cyklostezce , ale jsem jak zmlacena a nevim nevim, co s tim srazem - ryma je cim dal horsi, hlava boli jako strep a do toho este krk, ale urco dam jeste vedet, ale hrozne by me to mrzelo, no snad se z toho vyhrabu

Zebri - Benik je borec, moc mu to slusi, taky se uz na strihani trepu, ale az dalsi tyden :? driv nesmim :roll: a to si jeste vzdycky vyslechnu, lae u nas jsou to tri chhlupy ne jak u vas co mate takovy vlasace :lol:

Terko - jste borci, ze jste to zvladli

A uz vic nevim, tak prominte na koho jsem nereagovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.6.09 20:58

Ty jo nez jssem to nadatlovala tak tady toho zase je :roll: :lol:

Teri - bomba fotky

veru - jo bez doplatku by ot bylo daleko lepsi :wink: :lol:

Tyny - tak to teda valite 8O 8O

• načítám...