Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
4.6.09 13:14

Ahojte, v rychlosti zdravim, za chvilku vyrazime na plavco. Je to vzdycky dost v rychlosti, Kubika musim davat spat o neco drive, pak rychle obleknout, vybehnout do auta, prejet kousek do sousedni ctvrti a rychle se zas pripravit na plavco :roll: . Jsem z toho vzdycky dost nervozni, ptz tam doutikame az na posledni chvilku, ja cela opocena :lol: , no sranda.

Simi , uceni chozeni spociva v tom, vodit, vodit a vodit…Takze kdyz tu byli tchanovci naposledy, Kuba presel nekolikrat cely park pred barakem(je nastetsi dost malej…). U nasich se taky vodi, nevidim to moc rada, zastavam nazor, ze casu dost a az se mu bude chtit, zvladne to sam.

Veru , a kam se chystate na spoelcnou dovcu? nehodite sem nejaky tip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.6.09 13:15

Mik , prihoda s kafem je bezkonkurencni :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.6.09 13:38

Mahul , uzijte si plavco! :wink:
Nee, my se nechystame, to je ten celorepublikovy srazik, jsme s Terkou rikaly, ze tam vezmeme chlapy (ze se jim moc nechce) a udelame si jako kazda „rodina“ takovou rodinnou dovcu :lol: kdyz je malo casu na delsi (rikala Terka :lol: ).

A jeje, nekdo se vzbudil, takze letim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.6.09 13:47

Ahoj holky!

U nas noc dobra 8) :lol: Z jedne strany pes, z druhe manzel, takze zahrata ze vsech stran :lol: Ale zitra si uz jedeme pro toho naseho prdolu malyho :wink:

Mikul, fakt dobry s tim kafe :lol: Ale ja to docela chapu, jsem nekdy rada, ze nas vubec nejakym zpusobem nabalim a vyrazime a az cestou zjistuji, co jsem zapomnela :roll:

Veru, Terko, vypada, to ze si to kluci uzili :D A super, ze chlapy berete na srazik, ale jeste neni jaksi kam :twisted: :lol:

Mahul, asi na tom neco bude, ze opatrne deti se moc do chozeni nepousteji a naopak. Stepan to preve vubec neresil a neresi do ted. Pod nohy se nediva a proste jde jak tank :roll: Vsak on na to Kubik taky prijde, az si tim bude jisty :wink:

Kajdule, Matysek uz poklada otazky, jo??? 8O To je mazeeeeec! Ja mam doma oproti vam maleho neandrtalce :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.6.09 15:39

Ahojte!
Zelvi, my zijem, ted posledni dobou si vas obcas ctu, ale uz je mi blbe napsat kdyz jsem tu tech 100 let nebyla :wink: Nejak porad nebyl cas a ani nalada, zvladli jsme za tu dobu milion veci… a pak uz tu bylo i spousta novych maminek a ja se ztracela 8O

Koukam, ze jste mely srazik, to musela byt parada :)

Tynko, stavba vam pekne pokracuje, jen tak dal, to budte bydlet driv nez my a to my „jen“ rekonstruujeme (porad :twisted: )

Vsechny vas maminky moc zdravim a detatkum posilame pusinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.6.09 19:06

Ahojda,

Aďas sladce odchurpkává a babička obsloužena a mám snad už volnooo :) :) :)

Veru: jj, jednou za čas taková tichá domácnost provzdušní vztah 8) :lol: :lol:

Amazonko: Ahooj, já o vás čtu občas v Březňátkách, jak se máte a tak :wink: :wink: :wink:

Mahul: Já bych to chození taky nelámala přes koleno, až bude mít Kubík na to tvůj čas, ale známe „rady starších“ :lol: :lol: :wink: A s tím plavčem to máte teda dobrodružný a klobouk dolů, jak to krásně zvládáš s pupíkem 8) :potlesk: 8)

Kajdu: Téda, Maty už pokládá otázky? 8O 8) :) Frajééér …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.6.09 20:11

Ahoj holky,
zvladli jsme dnes MC a jeste staj,i kdyz tam ne vse co jsem chtela,Mik uz byla hotova dokonce mi cestou dom usinala v sedacce v aute 8O -to by bylo poprve co by tam sama usnula.. :roll:

SIMI-
to jsi hodna ze me posilas jinam :twisted: ale ja se nedam :-D

ZEBRI-
tak to je sikula ze se da pochovat od kazdyho,k Mik se nesmi nikdo priblizit :roll: ale je to tim ze je jen se mnou…Alergoe musi byt hnus :(

TYNKO-
urazlivy chlap je des taky to u nas obcas nekdo zkousi :roll:

JANUS-
palacinky mame casto,ale tvaroh tu nemaji :cry: a ja ho tak rada :evil:

MAHUL-
tak jak plavco,jsi vazne dobra s briskem to musi byt vsechno tezky 8O s vodenim jim vysvetli ze vodit za ruce se nema stejne jako posazovat,oboji kazi pater :wink: -ale ja vim ze je tezky porad neco vysvetlovat rodine,ja to nastesti 2 krat za rok preziju :D

AMAZONKO-
ja jsem si myslela ze jsem te uz nekde podle metriku zahledla-a jo bylo to na Breznatkach :wink:

EVEL-
tak to jsi mela dobrou noc..
Tak ja to sem teda napisu,i kdyz vim ze se mi to vymsti :roll: -Mik se dnes v noci nevzbudila :-) vzbudila se az v 5.30 a u nas spala dal do 8 :potlesk: nejsem teda tak naivni abych si myslela ze to tak uz bude porad 8) ale bylo to kraaaasnyyyy!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.6.09 20:55

Jé, Mikul , spaní závidím. Adýs dnes spal přes den 3 hodiny 8O , to je na něj teda výkon, obvykle spí tak hodinu. O půl osmé večer to zalomil taky celkem bez protestů, tak doufám, že na něj něco neleze. :? Obvykle chodí spát mezi půl sedmou a sedmou, tak si to akorát o půl hodiny natáhl :wink: .
Jo a Mikul , s tou kávou, to jsi šikula :lol: :lol: :lol:

Mahul - tak vodění za ručičky od babiček známe :roll: . Taky se tomu snažím vyhnout a vysvětluju a vysvětluju, ale zbytečně :evil: . Navíc Adamovi se to líbí a chce se pak pořád vodit a mě může trefit šlak. Přitom už začíná ťapkat sám, ale mám pocit, že co zjistil, že to jde i za ruce s někým a je tak jistější, tak už sám tolik nechce :evil: :? .

Amazonko - ahoj, po dlouhé době :wink: :P .

Veru - s tím „báním se“ se cizích lidí, to má Adýs taky :? . Byla doba, kdy přímo šílel z cizích lidí, ale teď už se to lepší. Tak třeba to Domču taky brzy přejde :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.6.09 21:15

Ahoj holky,

tak jsme dneska byli taky plavčit,pak kafčo na lavičce,ale pěkně jsme vymrzly s kámoškou,tak jsme se šly ohřát do Dm 8) Vítek pořád spal a spal-nakonec 2 a půl hodiny 8O -takže jsem šla s kamarádkou a jejím chlapečkem ještě na hřiště.Když se Vítek milostivě vzbudil,tak se tam chvíli rochnil v písku a jeli jsme dom :wink:

Evelín tak to jsi měla dobrou noc :wink:

Mahul Vítek spí až po plavču,chodíme od 11 h. a dneska byl sladkej,usnul v sedě v kočáru,ještě jsem mu ani nestihla dát bundu :srdce:
A Kubík je teda šikulka s tím nočníkem :potlesk:

Janus palačinky mňám :-) Vítek jak tuhle spal ty tři hodiny,tak ho pak večer musím dát později,jsem zvyklá,že v sedm spí a takhle usne až po osmé :roll:

Týnko Adámek je teda taky šikovnej,jak pěkně rozumí a mluví :wink:

Teri ,Veru pěkný fotky :wink:

Mikul kafe na autě dobrýýý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.6.09 21:24

ahojkyyy, dneska Pája trénoval chození s chodítek a docela už mu to jde, tak byla tchyňka šťastná, že už prý brzy bude chodit :D :D vůbec nevím co zítra vařit, nějak mi docházejí nápady, pozítří mám v plánu kuřecí stehýnka na medu, tak snad se povedou líp než ty medový řezy :lol: :lol:

Mikul: s tou kávou jsi teda šikovná… :D jé a palačinky mňam mňam

Veru: včera se u mně Domča nebál…tak to byla asi výjimka…

Kajdul: Maty je teda šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.6.09 21:33

Teri Vítek taky umí už chodit s chodítkem,ale jen kousek.Dneska se odvážil poprvé za ruce,ale to bych tady neměla psát,že jo :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.6.09 21:40

ADEL-
ja uz ted taky Mik vezmu za ruku,jenom sem pockala az zacne sama :wink:
A s choditkem zacla asi pred tydnem litat,pred tim ji to moc ujizdelo(nemame s brzdou)a nestihala :lol: ted uz lita s nocnikem vysavacem,krabici na hracky,konem,choditkem,co ji prijde pod ruku,minule si vylovila nejvtesi hrnec co mam a valila

TERKO-
taky mi dochazi napady :roll: hlavne cas kdyby na to byl…

JANUS-
MIk spi pres den 2 hodiny a vic,ale to az ted co jsme zacli chodit makat :wink: (spi jednou denne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.6.09 21:46

TYHLE USI DOMA NA STRIDACKU NOSIME(mam na ne jednou zapomela a sla s nima vynest kos :roll: )

""http://img3.imageshack.us/img3/8083/1008827.jpg:http://img3.imageshack.us/…/1008827.jpg

MALY POMOCNICEK

""http://img3.imageshack.us/img3/5075/1008838.jpg:http://img3.imageshack.us/…/1008838.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.6.09 22:33

Jsem ani necekala ze si na nas jeste pamatujete :oops: Jsem tady takovy trochu preletavy ptak asi uz :nevim:

Mikulenko, ja te taky uz zahlidla na par diskuzich. Mas moc sikovnou holcicku, to se tak lehce uci? Nase mala je taky zvidava a staci ji rict neco jednou a co chce si zapamatuje a rekne(treba dneska merunka-MEMUKA 8O ), ale na Mik teda nema :D

Dobrou noc dubnatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.6.09 22:41

ahoojte

tak konecne idem precitat, co mate noveho..huraa..som relativne zdrava..dnes sme boli po tyzdni vonkua nic extra pocasie..ale teda hned mi bolo lepsie :wink:
MAtusko uz vie prejst tak 2 metre sam ..ale len po jeho oblubenych vychodenych chodnickoch..cize este nas cakaa dlhe obdobie, kym zacne chodit sam ..ale aspon mi neujde a pekne ma chyti za rucicku…
na to budem jedneho dna v dobrom spominat :)

MAHULKO..s tym palvanim..dosta narocne..a este s bruskom..uff

AMAZONKO..dostanes po rituske… pekne si ta vsetci pamatame..tak sa neokunaj a neboj sa ozvat..moc tu chyybas :srdce: ja sa tu stratim a maaam co docitat aj ekd tu 3 dni nie som :lol: tak ziadne vyhovorky…

TYNKO..fuha ..urazlivy chlap…no ten moj sa nastastie tak netvari..on len zalamentuje, aka som hus… a ide si po svojom.. :roll:

TERKO..mas doma sikuluuuu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

MIK…MAtuskovi tiez to jeho tlaciace auticko odbehne..tak chodi s kosikom od pradla…to mi ide super ..
tie usi su uuzasneee a mas doma velikansku pomocnicku..sikulka

VERU..super fotky.tu chlaoi su uz tak velikiii..ale fesaci..s vlacikom je super fotka a PAja v okuliaroch..chichic..uzasny

ukazovanie - MAtusko ukazuje jedna radost..minule ma sokol, ze ukazal na vec..co som ho ani neucila..no, ale ved on je dost starsiii..a zas nie je motoricky tak zdatny ako ine tu deticky…
SIMI..a podla mna tym, ze mas deti dve..velmi vela sa naucia aj jeden od druheho a aj ked neukazuju vsetky mozne veci..urcite ich poznaju a vypytaju si co chcu..sikuly, ze daju najavo, co chcu..
kamoskin chalan..stary ako MAtusko neukazuje vobec nic a nechyba mu to..vie sa za tym dostat,,vezme si sam…

ZEBRUSKO..jeeejda…Benik je sikula odvazny, ze saneboji u cudzieho…no tiez by ma to zas trochu aj mrzelo..tusim nic nie je dobre :lol:
a nech je to doma uz lepsie..drzte sa

no a MAtusko pekne hovori zvery.akurat nevie rozzoznat amelho psa od malej macky.. :lol: na susedovho psa stale hovori mnau a ten sa pomaly urazil, ze to je pes a nie macka.. :lol:

no..uz som nakecala az az..idem radsej :oops:

zdravim vsetkych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí