Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
2.6.09 20:53

A ještě k těm brýličkám: Já jsem měla na zdrávce i sluneční/dioptrický s modrým zabarvením (v té době lepší nebyly, bo to teprv začínalo…) a stejnak sem je nosila asi jen jednu sezonu…
Ale teďka jsem si pořidila normoš mooc pěkný sluneční, které když si dám přes svoje dioptrický, tak to ani nejde skoro poznat…jj, je to perfektní :! 8) 8)

Katy: To jsem netušila, že jste se snažili o první až tak dlouho 8O 8O :( Hlavně že máš teďka zdravý krásný dva kloučky 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.6.09 21:05

TYNKO-
ja to taky zkousim davat pres sebe,ale i kdyz mam prsak nedrzi mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.6.09 21:55

Týnko - tak to je fajn, že je Adámek v pořádku. Hlavně ať se vám ta spála vyhne :roll: .

Adel - zase má být taková zima? 8O No mě z toho asi klepne… :roll:

Adýs se ozývá z chůvičky, tak mám myslím po lenošení a jdu tam naběhnout :? . Tak všem dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.6.09 21:59

Mikul: Mě by to na tom mým pršáku taky nedrželo :lol: :lol: :lol: Ale naštěstí mi ty sluneční drží o ty dioptrické, se musím nechat s nima vyfotit, aby jste vyděly mouchu CE-CE v akci 8) :lol: :lol:

Jani: Hlavně tobě! :wink: :wink: :wink:

No, babča je už ubytovaná, tak já se půjdu něco málo poučit a taktéž půjdu do hajááán… :-) :-) :-)

Dobrou nocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.6.09 22:11

Mikul to je teda bomba,že se Mik jmenuje po doktorce Majký :D
Mě se ten seriál taky líbil,když ho dřív dávali a mám ráda tu herečku.Teď to začli opakovat,ale v takovej blbej čas,tak už to asi neuvidíme :wink:

Týnko tak hlavně že je Adámek zdravý :)

Teri ty pořád něco kuchtíš,šikulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 22:15

Tynko, kdy vlastne delas ty prijimacky??? At vim, kdy mam drzet pesti :wink:

Jo a papillon je nasich (teda puvodne cele roiny, dokud jsme se vsichni neodstehovali) a my ho ted jen hlidame misto Stepana :wink: Nejspis ho budu mit ted na delsi dobu, tak jsme zvedava, jak to spolu se Stepanem zvladnou…

Veru, ta Ty jsi mela buldocka, jo? Ja jsem spis na ty chlupatejsi :lol: A poslouchal nebo byl trdohlavej a rozmazlenej? :twisted: Muj sen je mit civavu, mam rada i velky plemena, ale do bytu do centra mesta velkyho psa nechci. Muj plan je, ze az deti budou trochu samostatny a schopny jit treba uz vyvencit, tak si poridim civavu na tuleni 8) Je skladna, prenosna, moc toho nesni, pohybu taky moc nevyzaduje, tak mi to prijde jako idealni spolecnik :lol:
A budete si porizovat psa????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.6.09 22:16

ahojky

se mi dneska nic nechtelo

Tyny - hlavne ze je Adamek uz zdravej

HOlky a co takhle cocky a na to slunecni bryle normal? 8)

Vwru hezkej pejsek, a kdy pojedete do toho chorvatska? Uz se nam to krati tak shanim info na cestu :roll:

Ani ted se mi nechce, slavime a tak jsem nejaka 8) :lol: :lol: :oops:

Tak papa a dobrou , pokracujeme ve slaveni :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 22:17

A Dr. Quinnovou jsem mela moc rada a ted na ni taky cumim, moc se mi libi to feministicke tema - doktorka v muzskem svete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 22:40

Holky, diky za podporu s tim plavcem :wink: Ja vim, ze je to v podminkach a i chapu ty plavkyne, ale tak nastve to, ze jo 8) Tesila jsem se na to plavani s Domcou a ted jsem z toho zklamana, protoze je z toho chudak furt nemocnej :twisted:

Mik , ja jsem si rikala, ze ma mala jmeno podobny jako doktorka :lol: :wink: Driv jsem na to taky koukala a libilo se mi to, ted jsem to videla parkrat a uz me to tak nebavi 8)

Adel , 3 hodky, to je teda super, to mi Domca pres den teda nespi 8O

Holky a to jde, nosit dvoje bryle?? Jako normal a slunecni na tom? To jsem fakt nevedela :lol: 8) Jako, ze mate dvoje nozicky za usima?? :lol: :P

Tak vsem dobrou noc, at deti pekne spiiii!!! :wink: Dame si tady jeden serial a frcime do pelechu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 22:47

Kajdul , jedeme 19.6. v patek rano do toho Zahrebu, tam budeme na vikend u kamose z prace, maji tam barak. A v nedeli dopoledne jedeme do Porece, na 8 dni. Kam jedete vy??

Evelin , ja mela vzdycky radsi kocky (nasi meli asi 4), ale bejvalej me presvedcil, no a od ty doby miluju psy :lol: Usinka (buldocek) byla skvela, ani ne rozmazlena, poslouchala v ramci moznosti :P , fakt milacek, bohuzel, jak jsme se rozesli, tak zustala s bejvalym, protoze ja bych se o ni sama nepostarala (narocna prace :? ), jeho rodice maji barak se zahradou :wink:
Me je jedno, jestli chlupaty nebo bez, hlavne mi zalezi na jejich „kukuci“, takze ty maly me dostavaji. Souhlasim, ze do mestskeho bytu jen maleho psa. Civavu bych klido taky chtela, miluju ty mrnavky :P Nejakyho nuniciho psa jojo, to chciiii :lol: .. Ale ted jsme se dohodli, ze do nej nepujdeme, chceme 2. dite a bylo by to asi narocny, az budou deti starsi, tak se urcite nejakej pesan poridi :lol:

No nic, uz jdu spat, nectu, nepisu, nic :lol: 8) Dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 22:48

Jo ted koukaaam, vy slavite Kajdulo 2 roky od svatbyyy!!! :lol: :lol: :P No tak pekne slavte, slavte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 22:58

Jezkovy Kajdulo, ty od ceho to odbihas 8O :oops: :twisted: :lol: Hybaj zpatky oslavovat :lol: :lol:

Hmmm, my mame ted 8.6. sestilete vyroci chozeni, tak to abych taky neco vymyslela :oops: 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.6.09 07:46

Dobré ránko,

v noci jsem spala jak zabitááá a ráno před půl šestou budíček a dneska už prďolka nezabral, chjooo…

Jj, dr. Quinnovou jsem taktéééž milovala 8) :D :D A kdy že jí dávají??? Bych si taky mohla občas osvěžit vzpomínky :) :) :)

Veru: Přesně, dvě nožičky na oušku :P :lol: :lol: , ale není to tak drastický 8) :lol: :lol:

Kajdul: Tééda, takhle odbýhat od oslavy 8) :wink: :wink: Hlavně že jste výročí dobře oslavili :oops: 8) :wink:
Jinak já nemůžu nosit kontatktní čočky…a popravdě by mi asi dioptrické brýle chyběly, páč je mám od dva a půl roku :roll: :roll: :oops:

Evelín: Příjmačky dělám 17.6, už se klepu teď :roll: :? :? Akorát pořád čekám, že mi domů přijde lejstro s upřesněním času a čísla dveří a fakulty konání :roll: :roll: :wink:
A my slavíme výročí šestiletého chození 6.7. 8) 8) :D (jsem si totiž přepočítala a neslavíme sedmileté, nýbrž šestileté :oops: :oops: :lol: )

Holky, taky vám-zubatý- dítka tak neuvěřitelně vržou zuby :?: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.6.09 07:48

Jo, Simčo, postavíno by jsme snad měli mít do zimy (a teda tam i bydlet) 8O :D :D Radek říká-ujišťuje, že to stihne…no, jsem zvědavá…navíc máme čerpání hypošky a stavební povolení do 30,10,2009 :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.6.09 08:01

A po ránu pár foteček:

Adamis na pozemku:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9818.JPG

A na houpačce:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9822.JPG

S bratránkem:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9868.JPG

A tahle se pěkně objímají, „přiškrcují“…
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9867.JPG

Vlezu KAMKOLIV:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9855.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest