Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
1.6.09 07:52

ahojte..prepacte,nestiham citat ani pisat..vikend bol des..AMtusko nastastie v sobotu uz horucku nemal.vyzera byt uplne fit..za to horuckujem teraz ja..manzel uz nastatsie doma, ale zas v praci..ale bude dobre,no nie? :wink:

aale kvoli tomuto som rychlo prisla

kraasne MDD :-) nech su nase deticky zdravucke a pekne divosia,lebo to ej znamka, ze su o.k. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.6.09 08:44

Dobré ránko kočkýýý,

my jsme chrápali až do půl osmé :D 8O 8)

Musím jít krotit divou zvěř, jak je dobře vyspinkaný má energie hafooooo…

Ale chtěla jsem popřát našim broučkům KRÁSNÝ DEN DĚTÍ!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.6.09 08:51

Ahoj holky, nestíhám, přes víkend tu byla mamka, ale pršelo, tak nic moc. Chtěli jsme dělat něco na domku, ale nešlo to :( . Musím uklízet, prát, vařit a vůbec se mi nechce.
Včera bylo konečně vítání občánků a super, Beník seděl a koukal na děti z MŠ, jak zpívají a recitují a ani nedutal :) , bylo nás tam 6 a děti dostali knížku a pamětní list a maminky kytku 8) , fotky nám dají na CD později, tak vám je pak ukážu. Snad už přestane být hnusně, chci jet s Bendou do Brna a zajít třeba do ZOO nebo někam :?

Dětem krásný den dětí !!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.6.09 11:41

Taky přeju všem zlatíčkům krásný den dětí!!! :P

U nás ráno bylo sluníčko a jen jsme vyrazili ven, tak zataženo a zima :? . Zato opět „veselá“ noc :roll: . Adýs se o půl třetí pročůral totálně až na prostěradlo, takže komplet převlíkání postele i Adýse, když už byl vzbuzený, tak chtěl mlíko a pak se uložil, ale než jsem stihla umýt lahvičku od toho mlíka, tak se trochu poblinkal :? , takže znovu převlíkání Adama i polštářku :? :roll: . No asi se stará, abych se po nocích nenudila… :wink: .

Odpoledne bych chtěla taky vyrazit ven, vyzkoušet pořádně golfky, zatím jezdil jen můj táta nebo dneska mamka a moc mě k tomu nepustili :wink: . Ale venku se zase mračí, tak doufám, že po propršeném víkendu to nebude pokračovat :roll: .

Tak se mějte všichni moc hezky a večer ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.6.09 11:58

Ahoj holky,

já taky váhala,jestli jít dopol ven,nakonec jsme doma a půjdem až po spaní.No zatím neprší a vypadá to celkem dobře :)

Janus Adam je hodnej,že tě v noci tak zabavuje :D

Zuločku brzy se uzdrav!

Krásný den dětí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.09 12:16

Holkyyyy jako co je??? Tady je nejak mrtvo!"!!!!!!! 8O 8O :lol: :lol: :lol:

Ahojky

tak jsme byli dneska u doktorky, abych se ujistila, ze malej je opravdu jenom nachlazenej a nic vaznyho, prisla jsem tam v 9.45 a ma do 10.00. Nechtela jsem tam cekat dlouho mezi nemocnyma. Sestra me jeste slusne sprdla, ze mam jako chdit driv, dr. ho prohlidla behem minuty 8O , rekla at mu davat sirup na kasel - ten jsem mu zacala davat sama - selskej rozum :lol: a sli jsme domu. No, kdybych tam nechodila, tak udelam lip.
Jo a jeste jsem se ji ptala, jesli muzu malymu dat na noc an cestu na dovcu trosku Kindedrylu, at spi a ona ze klidne a pulka by mela stacit 8O 8O 8O :roll:
Tak jsem jen zalapala po dechu a odelsa

Musela jsemse vykecat :lol:

Mik - nááááádhetnej kabatek a malá je mooooc sikovna a slava, ze jezdite v kocaru

Janus - tak at je to posledni divoká noc

Týny - jsme lepsi, my dnes do 8.30 8O :lol: :lol: , ale v noci jsem samozrejme odsavala, kojila atd… :lol:

Zebri - teprve ted jstee meli vitani? My uz pred rokem, malej mel 6tydnu, ale to jsme meli stesti, ze nam to vyslo

Krásné MDD :-) :-) :srdce: :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.6.09 12:43

Ahojda,

Kajdul: Bych ji slušně sprdla taky :wink: :lol: :lol: My jsme cestovali na noc na východní SLovensko (a zpět též v noci) dvakrát a pokaždé v poho (asi jen dva pláče za noc) a v pohodě bez Kynedrilu :wink: :wink: :wink: Jinak teda kilometrově to máme 700 tam …

Adrian: Krásný fotky, Sanelína umí házet pěkný tlamičky 8) :D :D

Adél: My jsme dopolko taky doma, mám uklízecí po víkendíku, Arina začla línat či co a nehorázně chlupů od ní :roll: :roll: :evil: Asi ji ani nebudu teďka pouštět do patra, páč bych snad musela každý den vysávat a že by se mi teda fakt chtělo :roll: :lol: :lol:

Jani: No koukám, že s Adýskem se nenudíš ani po nocích 8O :? :? …

No nic, musím to jít dopoklidit, dokud poklad spí, ať potom můžem vyrazit do města, půjdem se kouknout k nám na koupák, měla by tam být snad nějaká akce ke Dni dětí (jj, ale nejdřív se kouknu na tabuli města, páč je to docela dálava, tak abch jsem to nešli zbytečně :oops: :P :lol: )
A taky musím jít něco VYŽEHLIT! Půjčuju kamarádce věci po Aďaskovi pro jejího klučíka (+ nějaké vracím zase po jejím starším, které jsme měli půjčené) a je mi to blbý jí to vrátit nevyžehlené 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 13:00

Ahoj,
pekny den deti!!
Tak jsem se konecne dostala k PC.. 8) Koukam, ze tady se nejak nespi.. Ja teda nebudu provokovat, jak nekdo spi od 20 h celou noc az do 7-7:30 h, protoze je mi jasny, ze jak to napisu, tak to zakriknu a zacne se mi budit :lol:
U nas furt zadne zuby, 1 nahore mirne natekla, ale zatim to nevypada :roll: Se z toho picnu :wink:

Jinak my na tom festivalu nakonec v sobotu byli, na zacatku hruza, lilo, takze 2 destniky + Domca se vztekal pod plastenkou, ale pak jsme jeli lodkou po Vltave a najednou prestalo a uz to bylo fajn :wink: 8)

Krasne fotky, no jo, holcicky jsou ruzovky, to je jasnyy :lol: My zase vcera byli na nakupech, ale kamkoliv vlezu, tam je 20 stojanu s ruzovyma hadrama a v koutku se krci par pro chlapecky 8) to je ale nespravedlnost :wink: :lol:

Evelin , Stepankuv sestrih taky dobrej 8) a strasidylko v kosili je vyborny :lol:

Lucyyy , ja chci c.74 → asi taky teplacky (na doma) a pak mozna nejakou letni bundu?? Koupila jsem 2, jenze z jedny uz skoro vyrost 8O (byla asi blbe cislovana, protoze moc neroste :lol: ). Tak sup sup, fotky na Rajce..

Janus , ja mam taky rada, kdyz jsem u nasich - uvarino, o Domcu se postaraji.. jojo, to je pohodicka :wink:

Kajdulo , ja mam z te cesty taky docela strach, my jedeme nastesti jen za kamosem do Zahrebu, tam budeme na vikend a pak teprve k mori, takze to je trosku kratsi. :wink: Jeli jsme sice uz na Slovensko, ale to byl Domca maly a spal i v korbicce vzadu, ted uz moc nespi a spis cuci a pak se tam vzteka :roll: 8)
Takze radis nadopovat Kinedrylem, jo??? :lol: :lol:

No nic, clovek si ani v klidu nemuze psat na PC, nekdo rve v pokojicku, tak ho asi budu muset jit zklidnit :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.6.09 13:01

Ahoj holky,
tak Ondra je nemocnej :cry: od včerejšího večera hnusně, ale fakt hnusně kašle :( v noci spal sice dobře a ráno byl veselej, ale teď jsem mu naměřila po odečtu 38,2 C… takže dostal nurofen a hned volám dr., jsme objednaní na 14.30. Já vše léčím raději sama, ale tentokrát mi mateřská intuice řekla, že to nemám podceňovat - jednak ten ošklivej kašel (bojím se průdušek), jednak taková teplota v poledne… bojím se, že by se to přes noc a večer zhoršilo :? Malá je zatím fit, ale je mi jasný, že to chytne taky :cry: Měsíc jsme byli zdraví… mě z toho fakt švihne… :roll:

Zulocku , a jeje, drž se - ať je ti brzo líp… ještě že malý už je snad OK… nejhorší je být sama nemocná a starat se přitom o nemocné dítě… :(

Kajdul, to byla teda návštěva u dr. za všechny prachy, co? :wink: No, hlavně že to je fakt jen nachlazení! Kéž bychom dopadli stejně :? Jinak já zrovna četla, že Kinedryl se dává až od dvou let :! tak nevím, radši bych se koukla na příbalový leták a poradila v lékárně…

Janus , tos měla veselou noc :roll: uf… Já se na dnešek vyspala krásně, a teď jsem dvojnásob ráda, protože s marodem mě nejspíš čekají krušné noci :? :? Tak ať už je to u vás lepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.6.09 13:13

Simi tak ať je Ondra brzy v pořádku!

Kajdul my jsme teda dřív bojovali s blicím Jiříčkem v autě,protože ten Kinedryl je snad dokonce až od tří let :?: a i teď dáváme jen čtvrtku :! No ale když to říkala dr… :nevim: To tě teda sprdla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 13:26

Simi , to je blby, zvlast kdyz mas dve :? Tak snad to Sylvinka nechytne 8O
Jinak foto s krtkem je super, my taky radi Domcovi cpeme neco pod tricko nebo za kalhoty, pak to neumi vyndat a zacne to tahat, nebo se i vzteka :P 8)

Tak Kinedryl nebrat jo?? Tak bude dite divoke v aute, ach jo 8) :roll:
Adel , ale my segry v aute blily i pred Kinedryl :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.6.09 14:05

Ahoj holky, tady jedna toulalka.

Představte si, měli jsme mít oslavu na chatě (můj taťka svátek, babička narozky). Chtěli jsme to udělat až ten další víkend, jenže druhá babička se vyjádřila, že s ejí to hodí víc teď :twisted: :roll: (je doma… :evil: ) No, tak my se s dětma ženem na chatu v dešti a zimě a asi půl hoďky co jsme vybalili a zatopili a tak nějak se zabydleli, volá můj táta, že oni na chatu nejedou, že jim volala ségra, že se jí nechce, tak oslava je v sobotu u našich v Praze. :twisted: :twisted: :twisted: Jsem myslela, že mě klepne, tak my se tam ženem a dospělejm se prostě nechce,t ak se to celé přeorá.

Nakonec jsme v sobotu jeli k našim teda, ale jsem naštvaná, nikdo se ani nepozastavil, vždyť se přece nic neděje, jakmile ale nám se něco nehodí, tak to je oheň na střeše, fakt by mě šlak trefil :twisted: .

Pardón za ten výlev..... :oops:

Hezký den dětí, my jdem odpolko na hřiště tady u nás na základce je dětský den a včera jsme byli na Opatově, byl tam bezpečný den pro děti, sanitky, hasiči atd. Soutěže, dokonce jsem si i jáááááá vyzkoušela na trenažéru náraz v autě 8O . Bylo to hezký, dneska je tam zase nějaká akce, tak uvidíme jak to bude vypadat tady.

SIMI: to je pěkně blbý, velkej kašel a horečka takhle brzy přes den, aky bych měla strach. Nám se na srážení horečky osvědčily zábaly vody s octem. Zabalila jsem do kapesníků ručky a nohy a na hlavu - smradu jak v hradu, ale horečka šla do háje a už se nevrátila. Držim palce ať to Silvinka nechytne.

Kinedryl bych taky nedávala, myslím třeba skusit nějaká homeopatika, než hned tohle. Je to jen tip a můj názor :wink:

ZULOCKU: jedna uzdravovacíííííí :srdce:

KAJDUL: to by mě teda taky nadzvedlo, ale bohužel to je docela běžný jev, naučila jsem se ozvat a to pak je najednou obrat o 180stupňůůůůů

JANUS: už se určitě blíží konec hnusnejm nocem, já si to teda říkám jako útěchu, prostě najednou začnou spát celou noc bez breku atd… :wink:

TERI: už je Pája OK????

:-)

LEtim, páč náš mladej se naučil vylézt v ložnici na postel a pouští si tam diskošku z manželova budíku, ale nejdřív musím uklidit DVD, který mi vytahal pod stolem, jinak bych jela jak na bruslích až do ložnice a to bych mu našupala na prdku. Dneska jsem Péťu PLÁCLA přes holej zadek, kroutil se a vztekal když jsem ho přebalovala. Ječel jak siréna, ale držel, tak jsem aspoň skontrolovala stav zubů - nic nového, stále počet 8, ale již se rýsují 3 a 4 dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.6.09 14:10

Ještě jedna super zpráva, manžel mi našel a stáhnul 57 dílů Poirota. On ho nesnáší, tak to byl od něj teda úctyhodný čin, páč najít to prý bylo hrůza.
Jo, a LUCY: úplně ti rozumím s pomocí manžela, ten můj se taky do všeho montuje. (např: pomůže mi oloupat brambory: přinést mu brambory do obýváku, přinést nůž, škrabku, odpadky a něco, kam je bude dávat, po oloupání to všechno odnést, umýt stůl v obýváku, popřípadě vyluxovat - to píšu co dělám jáááá, on jen oloupe ty brambory. Pomoc nad pomoc, páč stejně nic jiného neudělám :roll: )

Broněk by nechtěl asi sám prodávat, ale určitě by mi vymyslel, nějaký svůj systém a tím by mne umořil :lol:
LUCY: vydrž prťka vydrž a taky se hlásím k velikosti 86 :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.6.09 14:22

Katy to je super,že máš Poirota :potlesk:
S tou chatou,to je teda dobrý 8O :evil:

Jo a ty homeopatika jsme zkoušeli,než mohl Jířa ten Kinedryl ,a akorát ho utlumily a pak se stejně poblil :D Toť moje zkušenost.Ale na to spaní by asi byly dobrý :wink:

Veru u nás naštěstí Kinedryl zabírá,jelikož nás vždycky někdo někam veze,takže se blilo v cizím autě :D

Lucy tady se každej hlásí k nějaký velikosti,taky my máme 86-92 :wink:

Jo a Vítek snědl k obědu asi půl litru polívky,obyč zeleninová s nudlema a vajíčkem,pořád čučel do tý misky,jestli tam ještě je 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 14:27

Adel , to je blby, kdyz se blije v cizim aute :lol: :lol:

Katy , jee, vidis, ja na toho Poirota uplne zapomnela :oops: To je teda ale manzel frajer, ze to stahnul, ale hlavne, ze to nasel!!! :wink: 8O
No a s tou chatou :roll: :roll: Me taky vytaci, kdyz se neco domluvi a ja tam s malym ditetem jedu a pak to treba nasi zrusej kvuli kravine :twisted:

Ja se snad mrknu, jestli tady u nas neni neco pro deti, ze bychom se sli mrknout, ale mam strach, ze se vse konalo o vikendu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí