Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
1.6.09 17:30

Ahoj holky,

my jsme dorazili z venčí, u nás se nakonec udělalo táááák krásně 8) :) :) Radek má na baráku tři pracanty, tak jim to jde dneska od ruky 8O 8) :) Slíbil, že se pokusí to doplácat všechno do cca 18-ti, aby byl v půl sedmé doma a já mohla na aerobic, nj jenže mám obavy, že to nestihne a zas budu mít smolíka :-( :? :?

Jinak u nás se konala akcička ke Dni dětí na koupáku, žel-bohužel od 9-14, my jsme ve 14 teprv vyráželi z baráku…no, tak příští rok :roll: :wink: :wink:

Katy: Super že máš Poirota, to se manža vytáh 8) :) :) Jnak s těma bramborama jak ti loupe fakt pobavila :lol: :lol: :lol: Připomnělo mi to jeden vtípek, jak dělá ženská s dětmi cukroví :lol: :lol: :lol:
A s tou chatou by mě to teda při nejmenším nasr*lo…, bo vy s tím máte práci a rodina to bere tak že se vlastně nic nestalo…

Simi: Hlavně ať to nechytí Silví a Ondra se z toho co nejdřív vyléčí :wink: :wink: :wink:

A k tomu spaní: Adam většinou chodí do hajan cca 18:30 a budívá se kolem šesté…takže spí taky kolem těch dvanácti hodin, dnes teda dokonce 13 :) :) :)

Ale dneska spal přes den jen jednou a to ještě hodinku :roll: :? :? Už teďka je unavený, šmrdlinká si očička a začal mi tu řvát jak tur na lesy :? :? :wink: , tak my jdeme překlepat to tady do těch šesti a dneska půjde do hajan dřív :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.6.09 18:00

Holky, asi pomohlo, jak nám držíte palce :D protože Ondrovi teplota spadla na 37,3 a takovou má i teď, a to měl nurofen před polednem 8O :D Je veselej, už ani tolik nekašle (dala jsem mu dnes 2× sinecod, na utlumení dráždivého kašle), jen občas kýchne… KÉŽ BY to nic nebylo!!! A teď jsem si vzpomněla, že minulý týden Silví asi 4 dny „chrochtala“ (ale jinak jí nebylo nic), tak třeba má Ondra jen horší verzi téhož…

Jinak dr. říkal, že má na průduškách menší nález a na mandlích malý povlak, ale že ten povlak může být od růstu stoliček :! a že s ATB by vyčkal - zatím nám dal homeopatika, na noc mám dát nurofen a ozvat se, jak je. Tak snad to bude dobrý!!! Jinak je veselej a jako vždycky…

Jinak o homeopatikách proti blití viz tady, příspěvek přispěvatelky Petry:

http://www.dvojcata.cz/forum_all.php?…

Katy , super, si budeš užívat Poirota! :D A s tím loupáním brambor jsme mě taky pobavila :lol: :lol: Jo a s chatou a přístupem rodiny - škoda slov, viz oslava narozenin a naše drahá švagrová :evil: :evil: holt koukám, že je to asi „normální“ a všude stejné :? Tak pevné nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.6.09 18:09

Holky, kopíruju sem příspěvek jedné maminky z dvojcata.cz, nechci nic přivolávat :wink: ale spíš pro jistotu a vlastní klid… hned jsem si ta čísla raději uložila:

Když dítě sní nebo vypije něco jedovatého: čistící prostředky,lepidlo, prášky, houby, plody z neznámých keřů atd

zavolejte Toxikologické informační středisko
telefon 224919293 nebo 224915402
nepřetržitý provoz
dejte si to číslo do mobilu,

Vyplatí se to, můžete být na výletě a vidět, jak dítě jí třeba muchomůrku, nebo na chatě v kůlně se napije hnojiva.

• řeknou vám přesně, co máte dělat, čím to neutralizovat,
    jestli jet k lékaři a jak moc spěchat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.6.09 18:48

Simi: Díky za číslo, je lepší mít něco podobného v mobilu :wink: :wink: :wink: To jsem ráda, že se Ondráškovi ulevilo, tak snad to bude dobrý i v noci :wink: :wink: :wink:

A já jsem tak trošku víc naštvaná…sice jsem počítala, že asi nebudu stíhat cvíčo, volám R. že to stíhat budu (radost veliká) a pak příjde domů, že se omluvuje, ale prý musí ke kámošovi pro nějakou lepší kotoučovou pilu, že ji nutně bude potřebovat zítra na barák :evil: :evil: :? No, tak zas budu doma sama :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.6.09 20:17

Ahoj holky,byly jsme s Mik v MC a potom u tatky a makali jsme vsichni tri :D Mik vydrzela az do 13 hodin bo jsme vstavali v 9 :wink: (ale od 4 do 5 nemohla zabrat :roll: )

ADI-
krasny fotky,ty vase tenisky jsou uzasny-to budou asi z Nextu ze :lol: (ze se ptam vid) :wink:

TYNKO-
mas to asi taky narocny kdyz stavite,tak manzel vecne v tahu vid,ale jednou to bude hotovo a pak to bude super :wink:

SIMI-
to je dobre ze je Ondrovi lepe,ja taky davala Mik na drazdivy kasel-hlavne na noc a to mas zajimavyho doktora,dal ti homeo jo to je mi sympticky ze se neboji alternativni lecby :P

KATY-
fakt vtipny s tema bramborama :lol: a pak by byl urcite hrozne pysnej kolik prace udelal vid-vlastne cely obed 8O :lol:
S rodinou je to teda sila,ja bych brblala :evil: :roll:

KAJDUL-
to jesila s DR,nezijes ty v Kanade? :lol: :lol: Ba ne tady by si nikdo nedovolil nic rict,o oni si radsi jako hraji na to ze vysetruji :roll:

To mi pripomelo ze mi jedna znama posle cislo na sveho pediatra-tak snad nas vezmou 8O

JANUS-
to mas noci jeste zajimavejsi nez ja 8O ja co jsem se tu pochlubila tak hruza :roll:

jo

VERU-
to jsme radi ze jsi se pochlubila a napsala to cerne na bilem :wink: mas to spocitany :lol:

Tady je taky hnusne,nevim co odpo jestli Ondar stihne hodit mi dom kartu pojedem asi s Mik do nakupniho centra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.6.09 20:24

Mikul: Taky bych potřebovala, aby byl Aďas tak hodnej jak Mikeilka a já mohla udělat na baráku kus práce (hlavně pomoct přidržet a táák :oops: :lol: :lol: )… nj, ale to naše třeštiprdlo se musí furt hlídat, bo by se někde nebo něco sabotoval :roll: :roll: :?

Jinak nejvíc to asi mrzí Radka, hlavně když jsme třeba na baráku (jako dnes…) a Adámek pořád volá „táta-táta“ , no a Radek k němu nemůže, jelikož tam měl chlapi a musel makat s nima… a to pak slýchávám od našich, že jsme měli s malým počkat, že bych pak mohla víc pomoct Radkovi a pak že by jsme už měli postaveno a bla-bla-blááá :evil: :evil: 8O
Každopádně se těším, až budeme bydlet ve svém 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 20:29

Tynko , vis co, to si nevyberes, pak byste cekali a treba by to neslo… :roll: Asi to teda mate narocny, ja jsem „nastvana“, kdyz Dan nejde z prace domu, ze jsem cely den doma sama a vy to mate jeste o vikendu :? Ale tak zase budete mit svuj dum, coz je super :wink: Zadny otravni sousedi a tak… :twisted:

Katy , ja uplne zapomnela reagovat na ten tvuj popis skrabani brambor, jsem se tu smala :lol: :lol: Ty chlapi jsou vsude stejny :lol: :lol: U nas zase Dan vari, jako vari skvele, o tom zadna, ale zbyde po nem milion nadobi, nacakano, rozmatlanej olej na lince a tak :wink: I kdyz se nejak snazi to uklidit, tak stejne… :roll:

Mikul , tak jsme vcera koupili Domcovi slunecni bryle, takze ted budeme konkurovat Mikejle :lol: :lol: Ovsem zatim si je nechava na ocich jen kdyz vykrikujeme „fesaaak“ a „tobe to slusiii“ :P to se s nima chvili nosi, ale pak je hned serve, vic se mu libi ta krabicka od nich :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.6.09 20:44

Ahoj holky,

ja jsem dneska zase sama doma. Stepan od vcerejska u mamky a bude tam az do patku :roll: :( V patek posledni statnice a pak pohooooov!!!! Akorat jeste skoro nic neumim, potrebovala bych tak jeste aspon dva tydny :roll: Tak nejak pocitam, ze si dam repete v lednu, ale to uz nebude tak nahustene jako tento semestr :wink:

Noci vam teda nezavidim :(

Teda ja se az tak nesmala, jak Katy popisovala chlapovu pomoc pri vareni 8O Ja nejak nejsem stavena na obsakovani a udelani si veci radeji sama. Kdyz chlap pomaha, tak se vsim vsudy. Pokud skrabat brambory, tak si je nachysta, oloupe a slupky vyhodi. U nas je ale uzasnej zlozvyk nechavat otevreny skrinky u linky, to se ale snazim nezavirat a pekne si je musi zavrit sam :twisted: A taky me vytaci, ze nechava vodu kolem drezu :roll:

Tynko, taky to mate teda pekne narocny s tou stavbou :( Mne je obcas trochu vycitano, ze jsem napred mela dostudovat a pak si poridit dite. A obcas si teda za to taky trochu nadavam :oops: Ale zase se clovek nenudi :lol:

Jinak se taky hlasim k poblijonum v aute :oops: :D V detstvi to bylo skoro na poradu dne a divim se sourozencum, ze jsem u nich nespustila retezovou reakci :twisted: Doted nemuzu moc dlouho sedet v zadu v aute, Stepan tam holt sedi sam a ja ve predu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 20:50

Evelin , prosim te, to uz jsme slysely, ze to neudelas a udelala :lol: 8) Takze to udelas taky, se neboj :wink:
No hele, u nas retezova reakce v aute teda byla :wink: Jo a ja taky sedim vepredu a Domca sam vzadu, pac bych se poblila driv nez on :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.6.09 20:56

Týnko - to znám, když se člověk někam těší a pak to nevyjde :? . A z těch řečí od vašich si nic nedělej, to byste taky mohli čekat do nekonečna, nejdřív postavit barák, pak něco dalšího......a zase dalšího, víš, jak to je. A jak píše Veru, taky by to pak nemuselo jít, tak proč se zbytečně stresovat :wink: . Jo a náš Adýs je úplně to samé, jak ho chvíli nehlídáš, tak hned se leze někam přerazit nebo něco vyvést. Naučil se lézt na postele, ale dolů to bere po hlavě, i když když jsem tam a říkám mu „jak se leze z postele“, takto se otočí a šup dolů po nožičkách. Ale jen se člověk nedívá, tak to bere někam po hlavě :roll: :roll: .

Katy - škrábání brambor je fakt zábavné :lol: :lol: .

Veru - tak sluneční brýle bych pro Adama taky chtěla, ale asi mám ještě smůlu. Když jsem mu je párkrát v obchodě zkoušela, tak vždycky okamžitě letěly dolů a ještě si přitom málem vypíchl oko :roll: :roll: .

Simi - tak to je dobře, že je Ondráškovi líp, tak jenom, aby mu to vydrželo a nechytla to i Silvinka. Taky jsem koukala, že jste dostali homeopatika, to se mi líbí. Ale u naší dr. bych s tím asi moc nepochodila :? , i když na druhou stranu s antibiotiky je taky opatrná. Já úplně nesnáším, když někdo hned na každé nachlazení cpe ATB. A nejvíc mě dorazila Tomova mamka s názorem, že jednou za čas ATB neškodí, ani když člověku nic není, že se tím aspoň pročistí tělo 8O 8O :roll: . Málem mě to skolilo :roll: .

Simi - díky za to číslo, hned jsem si ho dala do mobilu. S naším všežravcem nenechavým se bude hodit mít něco takového při sobě. I když po pravdě doufám, že to nebudu potřebovat :wink:.

No tak já jdu sbírat síly na další noc - tentokrát se Adýs poblinkal už při večeři :( , tak už fakt nevím. Teplotu nemá, ani rýmu nebo kašel, akorát ty jeho nadílky v plínce jsou fakt „výživné“ a do toho to blití, to jsem z toho blázen :nevim: .

Tak všem hezký večer :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.09 21:00

Simi - drzim palce at je to jenom neco lehciho

Tyny - tak cviceni asi nemas souzeny :cry:

Katy - vidis jak je manzel sikovnej a jak te miluje, ze si dal takovou praci :wink:

jinak nevim a nechce se mi to hledat , tak prominte :oops:

Akorat jeste s tim Kinedrilem, ja jsem chtela dat max. osminku, rpotoze deckam ve skolce jsme davali ctvrtku a ona pulku 8O :roll:
No doktorka na baterky, to je vzdycky zazitek a to tam chodim jenom na ocko, nastesti malej neni nemocnej.
A to se tam vzdycky dohaduje se sestrou co mu mam davat na atop. ekzem stylem, dejte mu tohle…, nebo vite co, radej tohle,… i kdyz...... bla bla bla a do toho sestra, takze melou obe najednou a ja vim kulovy :roll: :lol: :lol:
No doktroka na vesnici - typicka, slouzi tady ut asi 30let

Jo a jeste perlicka na zaver - mame odsavacku do vys. a malej nekam zasantrocil ten konec co se dava do nosa, tak jsme s manzou prolezli celej byt, po ctyrech :lol: :lol: , vsechno jsme porhledali, ale nic, tak jsme zvedavy, odkud to nas milacek vystracha. :lol:
Musela jsem dat starou hadickoc´vou na vysavac a nastesti to saje, jinak nevim :roll:

Tak papa dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.09 21:07

a jeste k tomu bliti v aute, hlasim se do kluhbu, vzadu sedet nemuzu a cist taky ne, ale malej nastesti zatim nic

Akdyz jsme byli mali, tak jak se mi udelalao blbe, tak jsem cichalal mamcinu rtenku :lol: :lol: , strasne hezky vonela a to mi pomohlo :lol:

Tak paap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.6.09 21:15

TYNKO
jak pises skoda jen tech dnu kdy tatove nemuzou byt s prckama,ale od toho holt maji nas-maminky 24 hodin denne :lol: -hlavne kdyz si to ten chlap uvedomuje a jak to jde tak si to spolu vynahradi :wink:

EVEL-
to daaaas :D jako dyyyckyyy :wink:

VERU-
zkus mu je na:,–(it az venku,jak mu bude sviti do oci,Mik hned pochopila ze s nima je to lepsi :wink: (jo a my mame uz troje 8) :roll: -nas tatinek se zblaznil..)

JANUS-
ATB na procisteni tela to uz ani neni vtipny 8O :lol: to by me vezli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.6.09 21:16

Holky, tak malí už spěj, Ondrovi jsem na noc dala nurofen (vylezlo mu to na 37,7 C, ale to večer jde…) a ty homeo, jsou to homeo Belladonna a mají si poradit s případným zánětem v těle, tak uvidíme… každopádně mám volat dr., jak se to lepší, nebo nelepší, a podle toho zvážíme další postup. Dr. dělá homeopatii už léta :D já tomu teda věřím tak napůl :oops: ale ATB bych malým dala až v krajním případě, dr. to vystihl slovy „až když dítě prohrává“ (v boji s nemocí), tak uvidíme. Dr. říkal, že po ATB děti pak stůňou častěji :( nevím, jestli je to pravda, ale s dvojčaty je představa každé nemoci doslova dvojnásob děsivá :roll: tak jsem ráda, že jsme se ATB zatím vyhnuli…

Holky, Týnko i Evelín , já si myslím, že jste měly mimi přesně v ten správný čas :D samozřejmě, máte to náročnější než některé z nás, ale třeba zrovna tuhle zkušenost potřebujete… :wink: a to myslím naprosto v dobrém!!! Posílíte se tím a uvidíte, co všechno dokážete zvládnout :D a druhé mimi už si užijete a) v novém baráčku, b) s titulem před jménem :D Já zas doufám, že si další mimi užiju v mono provedení :lol: :lol: :lol: i když mít dvojčátka je na druhé straně úžasný! :wink: :D

Jo a mně v autě nikdy blbě nebylo, až v těhu :lol: :lol: ve 14tt jsem jela (Jára mě vezl) na autorské čtení na otočku do Mariánských Lázní, a po příjezdu domů to skončilo paaarádní šavlí :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 21:27
SimiM píše:
Jo a mně v autě nikdy blbě nebylo, až v těhu :lol: :lol: ve 14tt jsem jela (Jára mě vezl) na autorské čtení na otočku do Mariánských Lázní, a po příjezdu domů to skončilo paaarádní šavlí :oops: :lol: :lol:

Simi , bliti v aute (a po dojezdu autem) v tehotenstvi se toleruje :lol: 8) To mas dobry :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí