Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
2.6.09 12:21

Ty skla se celkem rychle odbarví :wink: Neklesej na mysli,to zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 12:33

Ahoj holky,
ja mam taky „trochu“ spatnou naladu :wink: Sla jsem s Domcou pokusit se zrusit to plavani a „vytahnout“ z nich zpet aspon nejakou tu kacku :wink: Preci jen, z 10 hodin jsme tam byli 4× :roll: Tak mi rekli, ze to nedelaji, ze platili dopredu pronajem bazenu atd.atd.. to chapu, ale misto nas chodi jinej chlapecek, tak to vlastne maji zaplacene 2× ne?? :twisted:
No nic, dnes jsme taky neplavali, protoze Domca ma trosku zadni rymu a nudli, takze je mi jasny, ze by z toho zase neco bylo :twisted: Zkusim to priste, at mame odplavano aspon neco 8) Jedine pozitivni je, ze jsem ji premluvila, at nam alespon 3 hodiny prevede na zari, tak neprijdeme o tolik penez 8O
Konec stezovaciho okenka :lol:

Evelin , ja fakt nesnasim, kdyz netece voda, si pripadam takova „spinava“ doma, nemuzes si umyt ruce, nic :wink: I z te flasky je to takovy divny 8)

Teplacky - je fakt, ze je to takovy nedostatkovy zbozi v tech sekacich a na netu 8) Nevim proc :wink: My zatim kupujeme na doma a na uspineni hodne teplacky v Tescu, jsou docela pekny a ta cena je ok 8)

Katy , vy jste se o prvni snazili fakt tak dlouho? 8O To je fakt sila :? I kdyz vim, ze ty jsi rikala, ze jste tam meli nejakou prekazku, ale i tak :twisted:
No, nam to taky trvalo a taky jsem nervila :wink: Jenze jak jsem tu psala, ja byla jeste v 25 letech hrozny tele :lol: :roll: takze jsem nemohla mit dite driv :lol: :lol:

Adel , jen bez na pedikuru, ja jsem se obednala, jdu za 10 dni, huraaaa 8) Taky si mozna necham neco hezkyho tam namalovat, jeste nikdy jsem to nemela :P

Tynko , dobry video :wink:

Holky, ja jsem nejaka chcipla posledni dobou, ze by to bylo tlakem, jak se zmenilo pocasi?? No to snad ne :twisted: kolik mi je, 60??? :lol: Uz aby zase bylo hezkyyy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.6.09 12:49

Caute, hlasim se po vzdelavacim vikendu!
Veru , jsem taky chcipla a to neuveritelne, uz dvakrat jsem vytuhla v devet u tv!!! A to normalne chodivam spat az po pulnoci…
Vikend byl fajn, az na to neuveritelne skarede pocasi. Ale i tak jsme si to trosku uzili (kluky jsem brala sebou).

V patek umrel kamaradce tatinek, tak jsem z toho trochu mimo. Uz byl sice dlouho nemocny- selhavalo mu srdicko a mel spoustu dalsich nemoci, ale i tak…
A v sobotu se narodila dalsim znamym holcicka :D , tak zase neco pozitivniho! Uz se tesim na navstevu novorozence!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 12:56

Jenze Mahulko , ty na to mas narok :wink: Brisko roste a unava taky :lol: Co budu delat ja v tehotenstvi, lezet??? :lol: 8)

Vzdelavas se kvuli praci? Musite mit nejake „kurzy“ na udrzeni standardu, nebo dobrovolne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 13:02

Tak voda uz tece, melo to trvat az do peti, ale stihli to driv :potlesk: To je tak kraaaasne splachnout si na zachode :twisted:

Veru, to je blby s tim plavani, lepsi by bylo platit si kazdou lekci zvlast, ale to asi nejde, ze?
Jinak jsem taky porad unavena, jen co to ted pisu, tak uz zivam :wink:

Mahul, vsak budes mi za chvili novorozence doma, to si bude nunchnat porad :lol: Tak hezky odpocivej, at jsi opdocata na stredecni srazik :wink:

A ja jdu vencit naseho obra (papillona) a pri te prilezotosti si nejspis koupim neco na obed 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.6.09 13:08

Veru , byl to kongres, kde jsem ziskala nejake kredity. Ale vlastne ani nevim, za jak dlouho a kolik jich mam nasbirat…Ale spis jsem si tam jela „odreagovat“ a sejit se se znamyma lidickama. Nejdriv jsem se bala, ze snad nebudu ani rozumet, ptz casu na sebevzdelavani moc neni, ale nebalo to tak horke :D , bude hur!!!
S tim plavcem je to smula, ale aspon vam neco presunuli na zari. Ja bych taky mela dovybrat nejake nahrady. Tak snad to jeste stihnem do prazdnin.

Evelin , srazik kdy a kde? Nejak mi to uteklo..

Jdu se chystat k dr, jdem na 2.Prevenar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 13:12

Evelin , vy mate PAPILLONA???? Miluju!! :lol: :lol: :P Ja teda obecne miluju vsechny ty maly rasy (mela jsem fr.buldocka), ale kdyz jsme vybirali psa do bytu (nez prisel Domca), tak byl Papillon taky ve vyberu :lol: :lol:
Jojo, nejlepsi je, platit si kazdou lekci zvlast, jako to mame na cviceni (ale od zari uz to taky bude kurz vcelku :? ), ale to by asi nemohli, pac musi predem platit ten bazen a telocvicnu, ach jo :wink:

Mahul , to ses dobra, zes tam jela, ale zase vy asi musite ty kredity sbirat prubezne, i na matersky, ze jo? :wink: Ja jsem musela sve clenstvi v Komore ucetnich prerusit, protoze bych musela rocne nasbirat asi 40 hodin odbornych kurzu + praxe a to bych jaksi nezvladla :lol: :lol: Nebo jsem lina??? 8) :P

Preju si, aby Domca spal jeste tak 5 hodin :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.6.09 13:18

A uz je vzhuru :twisted:

Jen jsem si tak vzpomnela...... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.6.09 13:18

Veru tak já jdu bohužel na tu pedikůru až za měsíc,má to plný :roll: ,ale taky se těšíím 8)
S tím plaváním to je blbý,aspoň že ti něco převedli..
Jo taky si dneska připadám divně… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.6.09 19:44

Veru - s tím plaváním je to blbé, nám taky spousta hodin propadla, jak byl Adýs různě nemocný nebo jsme byli pryč a nestihli jsme to nahradit :evil: . Tak aspoň, že vám převedli něco na to září.

Týnko - parádní video :wink: .

Pedikuru bych si taky dala líbit :wink: .

My jsme dnes odpoledne byli u segry a Adýsek si tam tak krásně hrál, takže bezva odpoledne. Tak snad už i ten náš věčný noční boj bude brzy lepší :roll: .

Všechny moc zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.6.09 19:58

Ahoj holky,
nestiham dnes,dopo prace ve staji,ted Mik chrni uz 2 hodky,ja uklizim,varim a odpo jedem do Ikei koupi spani pro mou neter ktera v nedeli dorazi :D

VERU-
skoda penizku to je jasne,jeste ze vam to alespon prevedou na jindy.. :wink:

Dioptricke-slunecni bryle do auta bych taky potrebovala :roll:

Vic nevim a letiim…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.6.09 20:08

Ahoj,

tak Vítek to dneska zalomil na tři hodiny,takže v půl čtvrté si dal k svačinoobědu polívku a šli jsme na dvě hodiny na hřiště.My už jsme se s Jiříčkem trošku nudili,tak jsme koukali na doktorku Quinnovou :D

Jinak se prý má kazit počasí a v pátek má být 10 stupňů 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.6.09 20:21

Je Adel vy jste koukali na Mikeilu :lol: :wink: podle ni se jmenuje nase Mik,Ondrovi se to nekdy pred x lety zalibilo a usmyslel si ze se tak bude jmenovat jeho holcicka-a tak se stalo 8O 8)

Mik uz taky chrni 2,5 hodiny tak na ni cekame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.6.09 20:25

ahojkyy, tak já dneska měla uklízecí den, Pája opět usnul před obědem, tak jsem si šla schrupnout taky… :D :D pak jsem se pokoušela o nějakej druh medovejch řezů, ale teda žádná sláva, akorát mi to zabralo moře času :( :( :( ted si užívám vínečka a klidu…Pája dneska zase vylomil ohradu, ještě že za tři tejdny jí budem rušit, maj nám dorazit rošty a matrace a konečně se vystěhujem od Páji..už aby to bylo :D :D

Veru: to je blbý s tim plavčem, u nás je to podobně, akorát jsme vždycky stihli zaplatit jen zálohu a pak jsme jí částečně vybrali…ted přemýšlím, jestli vůbec ještě chodit, Pája tam sice byl v sedmym nebi, ale nemá ted ekzém, nevím, jestli to je z toho plavča…

Adel: no to mi neříkej, že má byt ještě horší počasí 8O 8O

Tynko: pěkný videjko, já teda u toho trnula, aby se ten vozejk s Adámkem nepřevrátil…ale asi je dost stabilní

Mahul: jen odpočívej…máš na to nárok :D a jsi šikovná, že takhle zvládáš ještě se vzdělávat

Katy: páni, vy jste se snažili takhle dlouho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.6.09 20:40

Čau kočandy!!!

Dneska TOTÁL nestíhááám :roll: :roll: :D Dopolko k dr. na KO po nemoci a dobrání ATB, takže Adamis je zdravoučký, pak mě dr. varovala, že u nás na okrese se doceal rozmáhá spála 8O 8O :evil: Takže kdyby náhodou jsme měli příznaky, tak hned frčet k dr. a taky jsem se ptala na to přetahování (dřívější info od kamarádky)…takže do roka a půl se může přetahovat (defacto na tom nezáleží). Od roka a půl přetahovat pravidelně a hlavně mi řekla takvou pomůcku: Pokud čůrá ve stoje chlapeček obloukem, tak by neměl mít s přetahováním problémy 8) :wink: :wink: No a pokud teda čůrá pod sebe, tak to problémky asi budou…
No, a potom jsem jela za kámoškou do Lbc, která má 22měs. chlapečka, docela si kluci pohráli a pak jobovka přes telefon, že babi se k nám na týden stěhuje, bo ji dneska pustili z nemocnice a neví-neví, zda to zvládne doma sama, no tak budu mít starost o batolátko a seniora :roll: :lol: :lol:
Tolik moje dnešní sebestředné okénko :oops: :wink: :wink:

Evelín: Vy máte pejska, jo??? 8) 8) :)

Mahul: Vzdělávací víkendíky znám, minulý týden jsem měla vzdělávací sobotu :P :wink: :wink: Jsem netušila, že i lékaři musí sbírat kreditíky :wink: :wink: :wink:

Veru: To je teda blbý s tím plavčem :roll: :roll: :?

Terko: No právě že ani moc stabilní není, musela jsem ten košíek přidržovat nohou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí