Poradna duly
Jana Čurdová
Ty skla se celkem rychle odbarví
Neklesej na mysli,to zvládneš!
Ahoj holky,
ja mam taky „trochu“ spatnou naladu
Sla jsem s Domcou pokusit se zrusit to plavani a „vytahnout“ z nich zpet aspon nejakou tu kacku
Preci jen, z 10 hodin jsme tam byli 4×
Tak mi rekli, ze to nedelaji, ze platili dopredu pronajem bazenu atd.atd.. to chapu, ale misto nas chodi jinej chlapecek, tak to vlastne maji zaplacene 2× ne?? ![]()
No nic, dnes jsme taky neplavali, protoze Domca ma trosku zadni rymu a nudli, takze je mi jasny, ze by z toho zase neco bylo
Zkusim to priste, at mame odplavano aspon neco
Jedine pozitivni je, ze jsem ji premluvila, at nam alespon 3 hodiny prevede na zari, tak neprijdeme o tolik penez ![]()
Konec stezovaciho okenka ![]()
Evelin , ja fakt nesnasim, kdyz netece voda, si pripadam takova „spinava“ doma, nemuzes si umyt ruce, nic
I z te flasky je to takovy divny ![]()
Teplacky - je fakt, ze je to takovy nedostatkovy zbozi v tech sekacich a na netu
Nevim proc
My zatim kupujeme na doma a na uspineni hodne teplacky v Tescu, jsou docela pekny a ta cena je ok ![]()
Katy , vy jste se o prvni snazili fakt tak dlouho?
To je fakt sila
I kdyz vim, ze ty jsi rikala, ze jste tam meli nejakou prekazku, ale i tak ![]()
No, nam to taky trvalo a taky jsem nervila
Jenze jak jsem tu psala, ja byla jeste v 25 letech hrozny tele
takze jsem nemohla mit dite driv
![]()
Adel , jen bez na pedikuru, ja jsem se obednala, jdu za 10 dni, huraaaa
Taky si mozna necham neco hezkyho tam namalovat, jeste nikdy jsem to nemela ![]()
Tynko , dobry video ![]()
Holky, ja jsem nejaka chcipla posledni dobou, ze by to bylo tlakem, jak se zmenilo pocasi?? No to snad ne
kolik mi je, 60???
Uz aby zase bylo hezkyyy!!
Caute, hlasim se po vzdelavacim vikendu!
Veru , jsem taky chcipla a to neuveritelne, uz dvakrat jsem vytuhla v devet u tv!!! A to normalne chodivam spat az po pulnoci…
Vikend byl fajn, az na to neuveritelne skarede pocasi. Ale i tak jsme si to trosku uzili (kluky jsem brala sebou).
V patek umrel kamaradce tatinek, tak jsem z toho trochu mimo. Uz byl sice dlouho nemocny- selhavalo mu srdicko a mel spoustu dalsich nemoci, ale i tak…
A v sobotu se narodila dalsim znamym holcicka
, tak zase neco pozitivniho! Uz se tesim na navstevu novorozence!
Jenze Mahulko , ty na to mas narok
Brisko roste a unava taky
Co budu delat ja v tehotenstvi, lezet???
![]()
Vzdelavas se kvuli praci? Musite mit nejake „kurzy“ na udrzeni standardu, nebo dobrovolne? ![]()
Tak voda uz tece, melo to trvat az do peti, ale stihli to driv
To je tak kraaaasne splachnout si na zachode ![]()
Veru, to je blby s tim plavani, lepsi by bylo platit si kazdou lekci zvlast, ale to asi nejde, ze?
Jinak jsem taky porad unavena, jen co to ted pisu, tak uz zivam ![]()
Mahul, vsak budes mi za chvili novorozence doma, to si bude nunchnat porad
Tak hezky odpocivej, at jsi opdocata na stredecni srazik ![]()
A ja jdu vencit naseho obra (papillona) a pri te prilezotosti si nejspis koupim neco na obed ![]()
Veru , byl to kongres, kde jsem ziskala nejake kredity. Ale vlastne ani nevim, za jak dlouho a kolik jich mam nasbirat…Ale spis jsem si tam jela „odreagovat“ a sejit se se znamyma lidickama. Nejdriv jsem se bala, ze snad nebudu ani rozumet, ptz casu na sebevzdelavani moc neni, ale nebalo to tak horke
, bude hur!!!
S tim plavcem je to smula, ale aspon vam neco presunuli na zari. Ja bych taky mela dovybrat nejake nahrady. Tak snad to jeste stihnem do prazdnin.
Evelin , srazik kdy a kde? Nejak mi to uteklo..
Jdu se chystat k dr, jdem na 2.Prevenar.
Evelin , vy mate PAPILLONA???? Miluju!!
Ja teda obecne miluju vsechny ty maly rasy (mela jsem fr.buldocka), ale kdyz jsme vybirali psa do bytu (nez prisel Domca), tak byl Papillon taky ve vyberu
![]()
Jojo, nejlepsi je, platit si kazdou lekci zvlast, jako to mame na cviceni (ale od zari uz to taky bude kurz vcelku
), ale to by asi nemohli, pac musi predem platit ten bazen a telocvicnu, ach jo ![]()
Mahul , to ses dobra, zes tam jela, ale zase vy asi musite ty kredity sbirat prubezne, i na matersky, ze jo?
Ja jsem musela sve clenstvi v Komore ucetnich prerusit, protoze bych musela rocne nasbirat asi 40 hodin odbornych kurzu + praxe a to bych jaksi nezvladla
Nebo jsem lina???
![]()
Preju si, aby Domca spal jeste tak 5 hodin
![]()
Veru tak já jdu bohužel na tu pedikůru až za měsíc,má to plný
,ale taky se těšíím ![]()
S tím plaváním to je blbý,aspoň že ti něco převedli..
Jo taky si dneska připadám divně… ![]()
Veru - s tím plaváním je to blbé, nám taky spousta hodin propadla, jak byl Adýs různě nemocný nebo jsme byli pryč a nestihli jsme to nahradit
. Tak aspoň, že vám převedli něco na to září.
Týnko - parádní video
.
Pedikuru bych si taky dala líbit
.
My jsme dnes odpoledne byli u segry a Adýsek si tam tak krásně hrál, takže bezva odpoledne. Tak snad už i ten náš věčný noční boj bude brzy lepší
.
Všechny moc zdravím.
Ahoj holky,
nestiham dnes,dopo prace ve staji,ted Mik chrni uz 2 hodky,ja uklizim,varim a odpo jedem do Ikei koupi spani pro mou neter ktera v nedeli dorazi ![]()
VERU-
skoda penizku to je jasne,jeste ze vam to alespon prevedou na jindy.. ![]()
Dioptricke-slunecni bryle do auta bych taky potrebovala ![]()
Vic nevim a letiim…papa
Ahoj,
tak Vítek to dneska zalomil na tři hodiny,takže v půl čtvrté si dal k svačinoobědu polívku a šli jsme na dvě hodiny na hřiště.My už jsme se s Jiříčkem trošku nudili,tak jsme koukali na doktorku Quinnovou ![]()
Jinak se prý má kazit počasí a v pátek má být 10 stupňů ![]()
Je Adel vy jste koukali na Mikeilu
podle ni se jmenuje nase Mik,Ondrovi se to nekdy pred x lety zalibilo a usmyslel si ze se tak bude jmenovat jeho holcicka-a tak se stalo
![]()
Mik uz taky chrni 2,5 hodiny tak na ni cekame ![]()
ahojkyy, tak já dneska měla uklízecí den, Pája opět usnul před obědem, tak jsem si šla schrupnout taky…
pak jsem se pokoušela o nějakej druh medovejch řezů, ale teda žádná sláva, akorát mi to zabralo moře času
ted si užívám vínečka a klidu…Pája dneska zase vylomil ohradu, ještě že za tři tejdny jí budem rušit, maj nám dorazit rošty a matrace a konečně se vystěhujem od Páji..už aby to bylo
![]()
Veru: to je blbý s tim plavčem, u nás je to podobně, akorát jsme vždycky stihli zaplatit jen zálohu a pak jsme jí částečně vybrali…ted přemýšlím, jestli vůbec ještě chodit, Pája tam sice byl v sedmym nebi, ale nemá ted ekzém, nevím, jestli to je z toho plavča…
Adel: no to mi neříkej, že má byt ještě horší počasí
![]()
Tynko: pěkný videjko, já teda u toho trnula, aby se ten vozejk s Adámkem nepřevrátil…ale asi je dost stabilní
Mahul: jen odpočívej…máš na to nárok
a jsi šikovná, že takhle zvládáš ještě se vzdělávat
Katy: páni, vy jste se snažili takhle dlouho.....
Čau kočandy!!!
Dneska TOTÁL nestíhááám
Dopolko k dr. na KO po nemoci a dobrání ATB, takže Adamis je zdravoučký, pak mě dr. varovala, že u nás na okrese se doceal rozmáhá spála
Takže kdyby náhodou jsme měli příznaky, tak hned frčet k dr. a taky jsem se ptala na to přetahování (dřívější info od kamarádky)…takže do roka a půl se může přetahovat (defacto na tom nezáleží). Od roka a půl přetahovat pravidelně a hlavně mi řekla takvou pomůcku: Pokud čůrá ve stoje chlapeček obloukem, tak by neměl mít s přetahováním problémy
No a pokud teda čůrá pod sebe, tak to problémky asi budou…
No, a potom jsem jela za kámoškou do Lbc, která má 22měs. chlapečka, docela si kluci pohráli a pak jobovka přes telefon, že babi se k nám na týden stěhuje, bo ji dneska pustili z nemocnice a neví-neví, zda to zvládne doma sama, no tak budu mít starost o batolátko a seniora
![]()
Tolik moje dnešní sebestředné okénko
![]()
Evelín: Vy máte pejska, jo???
![]()
Mahul: Vzdělávací víkendíky znám, minulý týden jsem měla vzdělávací sobotu
Jsem netušila, že i lékaři musí sbírat kreditíky
![]()
Veru: To je teda blbý s tím plavčem
![]()
Terko: No právě že ani moc stabilní není, musela jsem ten košíek přidržovat nohou
![]()