Poradna duly
Jana Čurdová
Hoja hoj při večeru,
tak Katy mě jsi teda vůbec nepobavila!
protože jsi mi akorát připomněla jeden z bambilionu Jirkových výmyslů, při kterých skáču do zdi! Ale zas jsem ráda, že v tom nejsem sama
Je zvláštní, jak ti chlapy stejně uvažujou, mě by taková hovadina v životě nenapadla!
a jinak jsem vám chtěla říct, že mi pěkně štvete s těma teplákama
, já tady, jak mám samý mikiny a trika, a vy si všechny píšete o tepláky. Ale potvrdilo se mi i v aukcích, že je to hodně poptávaný artikl, takže o ně budu usilovat příště. Dneska jsem dojela poslední dvě pračky, teď to už jen přežehlím a zítra snad konečně nafotím, ať nejste jak na trní
, jen se obávám, že si to zbytečně moc idealizujete
, no uvidíme co z toho vyleze. Zatím zadávám do aukcí samé menší věcičky a tam je z čeho vybírat, ale jak se zvětšuje velikost, tak je to bída
, obvzláště na kluky!
ahojky, vše nejlepší dětičkám, Pája jel dneska svou první jízdu na tříkolce, byl spokojenej
odpol sme všichni vyrazili na prochajdu a vyšel z toho mega výlet, s manžou jsme pěkně orvaný
![]()
Katy: Pája už je zdravej, atb hned zabraly, teď už bere jen zyrtec na alergii, tak doufám, že brzo zase něco nechytíme
Simi: at je Ondrovi už dobře a díky za číslo, nikdo neví, kdy se může hodit
Evelín: držím palečky, ale ty jsi šikulka šikovná
k blití v autě, v těhu se mi udělalo špatně jednou, teď mi občas nedělají dobře zatáčky, ale ustojím to…
Kajdul: to jsem se docela vyděsila, že bys měla dát půlku kinedrilu
![]()
Mikul - jo, jo, mě málem taky trefil šlak, nevěřila jsem vlastním uším
. A takových perliček tam je víc, např. minule dávala Tomovi nějaké prášky na horečku, které, když jsem se jen tak mimoděk podívala, byly skoro rok prošlé
. A když jsem jí to šla vrátit, tak prý „jé, to je prošlé? Rok? No to snad nevadí. Tak co s tím uděláme?“ No já jsem jasně řekla, co bych udělala já, ale prý to stejně nakonec nezlikvidovala a suší to tam nejspíš ještě teď…
Prostě přístup k lékům u některých lidí vážně nechápu. Ale abych nebyla nespravedlivá, tak moje máme je něco podobného.....:evil:
.
Jinak k blitíčku v autě - mě nikdy špatně nebývalo, akorát teď, co jezdím vzadu s Adýsem, tak občas ano
. No Adam už v autě blinkal, ale jenom jednou - i když od té doby je to moje noční můra…
. Bylo to v zimě, jeli jsme k rodičům a on si nablindil úplně všude, takže jsem ho musela úplně převlíknout, on řádil nahatý v autě, nechtěl se nechat obléct, skákal po zadním sedadle a zuřil, když jsem se snažila na něj něco narvat. Do toho Tom otevřel vzadu dveře, jestli nechci pomoct.....venku zima jak na Sibiři, hromady sněhu a v autě nahé dítě a Tom pěkně dveře dokořán…málem jsem z toho všeho měla infarkt. K Tomu Adam řval, jako bych ho na nože brala, blitíčkový smrad v celém autě, já nemohla najít žádný pytlík na ty po… věci…no měla jsem chhuť vším třísknout a jít ven do závěje…
.
Adam zatím docela klidně spí, určitě sbírá síly na noční bojovku
. Tak raději půjdu brzy chrnět.
Tak dobrou…
Koukam bliti, vdecne tema, se tu bavim
![]()
A ted si predstavte uz ty vetsi deti - treba 2 a 4 roky, to mela moje byvala „skorosvagrova“, poblili se bez varovani, na etapy, zadnej pytlik, pekne na tricko a na sedacku, bylo po vylete a v aute to smrdelo jeste pul roku potom
Na to se fakt tesim
![]()
Ahojky,zrovna som si Vás šla prečítať,ale zobudila sa Sofi a plače,tak asi Vás prečítam až zajtra,dobrú nocku.
Veru no to my právě tak měli s tím blitím,Jiřule byl už větší,my to absolutně nečekali a poblinkal se 2× a ještě v cizím autě
Pěkně jsme stavěli u dálnice a hledali v kufru nějaký hadry a za chvíli znova.Naštěstí řidič měl nějaký malý neteře nebo synovce,tak byl celkem v obraze ![]()
Janus to jste si teda užili v autě
![]()
A s těma atb,to je bomba,na pročištění
![]()
Držím palce,ať máte dobrou noc!
Teri úplně Páju vidím jak si lebedí na tříkolce
![]()
Lucy to je jasný,že na kluky je toho míň
![]()
Kajdul to je dobrý,představuju si,jak jste hledali ten kus odsávačky
Taky je dobrý hlídat si klíče,pamatuju si,že si je Jiřule vždycky vzal na hraní a pak jsme šli ven a já je nemohla najít ![]()
Simi číslo si uložím,mám v živé paměti,jak jsem si nebyla jistá,jestli Jiřulka spolkl ptačí zob a hledala na netu jestli je to jedovatý nebo ne
![]()
Týnko představ si,že byste neměli Adámka!To by to stavění baráku stálo za houby ![]()
Tak koukam, ze tema porad stejne -
Co se tady clovek vsechno nedozvi ![]()
My jsme se ted hezky nadlabli v indicke restauraci a nejspis poputujem do hajan…
Simi, ja mam pocit, ze to cislo dokonce davala sama doktorka ![]()
Jinak Ti to mono rodicovstvi pro priste docela preju, Ti to bude pripadat jako naprosta pohoda ![]()
A super, ze uz je Ondrovi lip ![]()
Nejspis mas pravdu, ze se clovek skrze tezke narocne situace leccos nauci, apson to, ze vim, ze se to proste nejak musi zvaldnout ![]()
Lucy, my ted mame nejak vseho dost, tak se kdyztak prihlasim v dalsim kole ![]()
Terko, uz na trikolce??? Boreeeec
A uz i slape, jo???
AHoj holky,
večer člověk nenakokne a tady se toho nakecá
A ještě takové vděčné téma
![]()
Mě teda už blinkání nerozhází vůbec…doma, v kočárku, v autě, v nákupním centru, ve městě, … a nevím kde ještě všude to Adam zpečetil
Takže já jsem všude vozila náhradní oblečky + tašku kam to dávat
![]()
Jinak ještě k tomu v autě: Adam přímo nesnášel jízdu po zadu, teďka v té 9-18 kg blindil jen dvakrát a to ještě decentně (většinou při delších cestách)
![]()
Simi: Jj, přesně
My si pak budem užívat jednou druhé dítko v klidu rodinném a ty zase monorodičoství
![]()
Jani: To je přesný
To by jsme pokaždé museli na „něco“ čekat…až se dostaví RD, až ho vybavíme, až pojedeme na x dovolených
a pak jsem se bála, abych nedopadla jako kolegyňka v práci, kdy se začli pokoušet o mimíska ve 30-ti a ve 40-ti po xxx IVF nezdarů už vlastní mít nebudou
![]()
Mě Adam vyleze na nižší křeslo a houpačku na zahradě, na křesla doma a postel to zkouší, ale nervuje se, že mu to nejde
![]()
No nic, holky, chtěla jsem ještě něco napsat, ale Adam se až nějak moc dobře vyspal a řádí mi tady a docela i zloubí, páč chodí stále na zakázané věci
Teď tu teda vyřvává za zavřenými vrátky
Vůbec si nechce jít sám hrát do herny
![]()
Tak jsem myslela, že se Adam na chvilku zabavil a už je mi uřánek za paty
![]()
Ještě, Jani, tady videjko, jak se snaží Adam vylézt na takový ten plastový košík… no, a pak taky zkouší si něco přistrčit např. k posteli, gauči, aby se mohl dostatn nahoru
![]()
http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…
Lucko, to je pravda, že na MMB či MMA se dají málokdy sehnat tepláčky…i když najedu do té dané sekce, tak jsou tam spíše jen kalhoty/pláťáky…to by bylo fakt bomba, kdyby jsi mohla sehnat i tepláčky
![]()
A my jsme dnes vstávali zase až v půl osmý, všichni tři, R. šel hned po osmé na baráček…a my jdeme už se zklidněným Aďáskem uklidit tu spolu posnídaňovou spoušť
![]()
Ahoj holky,
tak děti spaly celou noc
a ráno byl Ondra bez teplotyyyy! Že by homeo fakt zabrala? Nebo to je fakt něco lehčího a vyléčilo se to „samo“
Taky ta teplota mohla být od růstu stoliček a jinak je to třeba to lehké nachlazení, co měla min. týden Silví… no uvidíme, celý den mu budu měřit teplotu a hlídat to ![]()
Dnes konečně hlídají už zdraví tchánovci a já jdu odpol. s kámoškou na kafeeee, hurá!!!
Ovšem do zítřka musím dodělat dva delší články, takže zas takový leháro nebude ![]()
Týnko , jo jo, s tou kolegyní - to máš pravdu, člověk nikdy neví, jak je na tom s plodností, dokud to nevyzkouší
Musím říct, že my začali v mých 30, a když se skoro půl roku „nedařilo“, už jsem byla pěkně na nervy
No, ale dvojitej happy-end, ten jsem zase nečekala…
Ty jo, a kdy že by baráček měl být hotový
![]()
Lucy , no kdyby byl příděl tepláčků, tak bych taky nějaké brala, 86, a i holčičíííí
Kalhot máme sice dost, ale všechny takové „lepší“, hodilo by se něco, co můžem odrbat na písku a v trávě ![]()
Ahoj holky,
tak u mě nálada na houby,ráno to začlo tím,že se Jiřule pokakal
Pak jsem váhala,jestli půjdem na chvilku ven,rozhodla jsem se,že ne a teď toho zas lituju ![]()
Simi tak to je dobře,že je Ondra bez teploty!
Užij si odpolední kafe ![]()
Mohla bych se dokopat objednat nás k zubaři a sebe na pedikůru,chci si nechat i nalakovat a ozdobit nehty,ať je nějaká legrace ![]()
Ahoj holky,
Adel, jeee pedikura, ja se na ni chystam uz vic jak rok
Jen bez a oderaguje se
Ja se na ni sand uz objednam az skoncim s ucenim…
Tynko, to je drsny, ze po 10 letech nervu se clovek musi smirit s tim, ze miminko proste nebude
V okoli mam kamaradky, ktere na mimco cekaly 5, 6 let a kdyz to uz zacaly hazet vsechno za hlavu, tak se najednou zadarilo. Taky si rikam, ze mit dite ted, i kdyz je to narocny nez aby nebylo vubec ![]()
Jo a nam opet netece voda. Delaji u nas novou kanalizaci a dneska potrebuji neco napojit, tak od vcerejska netece voda a dneska nesmime pouzivat ani drez, zachod, proste nic
Jesteze je Stepan u nasich…
Ahoj holky, u nás je sluníííííčkooooo
. Dneska jsem si byla objednat nocé brýle (samozabarvovací) a mám z toho velkou radost, obroučky jsem si nechala stejný co mám, páč teĎ nemá cenu pořizovat nové a až půjdu do práce po mateřský, tak budu mít pomalu nárok na nové (od pojišťovny ten ooobr příspěvek
)
Radimek má dnes výlet, moc se těšil tak budou mít i hezké počasí.
SIMI: to je dobře, že je Ondráškovi už lépe. A kafíčko s kámoškou, to bych si taky dala, nějaký ten pokec, užij si to a články zvládneš je to tvoje parketa a hlavně je to zase jiná činnost.
ADEL: nojo, nehoda se někdy stane, o pedikůře taky uvažuju, jenže kdyby pedikérka viděla ty moje suchý nohy, asi by jí kleplo. M8m hrozně suchou kůži a na nohách je to hrůza, furt mažu a stejně
![]()
TYNKO: nojo, plánovat mimi se nedá. My jsme se rozhodli pro dítě, když mi bylo 21 a podařilo se až těsně před 30, tak kdybych měla furt dost času, tak možná nikdy mimi nemáme.
Katy té pedikůry bych se nebála,já mám teda nohy v pohodě,ale manžel je má úplně hrozně suchý a různý mozoly a tak.Taky z toho byl rozpačitej,dostal ode mě poukázku k svátku,ale pak byl fakt spokojenej,měl to i s masáží a říkal,že půjde zas.No ale známe to!
A prý mu říkala mazat,mazat,mazat ![]()
Jo a brýle mám teď taky samozabarvovací,ale je mi to na houby,protože jak jsou úzký,tak mi horem stejně do těch očí svítí
Příště si chci pořídit zvlášť sluneční dioptrický,ale asi až vyhrajem ve sportce
![]()
Představ si,že telefon mi ještě neopravili,mám zatím náhradní ![]()
Evelín ahój,jak bojuješ?A ještě bez vody
![]()
Milan si ted vymyslel, ze si chce poridit ty dioptricke slunecni bryle na kolo a lyze a samozrejme taky slusne mastny
Ty samozabarvovaic jsou ale asi hrosi v tom, ze kdyz prijdete ze slunka do mistnosti, tak nic nevidite, ne?
Adel, no nevim, jestli se to da nazvat bojem, spis uz je to jen takove solichani, uz nejak nemuzu a navic vim, ze je to v tomto pripade opravdu boj s vetrnymi mlyny
Druzi se na tyto stanice uci vic jak mesic, ja mam na to defacto 4 dny…