Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
1.6.09 21:32

Hoja hoj při večeru,
tak Katy mě jsi teda vůbec nepobavila! :twisted: protože jsi mi akorát připomněla jeden z bambilionu Jirkových výmyslů, při kterých skáču do zdi! Ale zas jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol: Je zvláštní, jak ti chlapy stejně uvažujou, mě by taková hovadina v životě nenapadla!

a jinak jsem vám chtěla říct, že mi pěkně štvete s těma teplákama :lol:, já tady, jak mám samý mikiny a trika, a vy si všechny píšete o tepláky. Ale potvrdilo se mi i v aukcích, že je to hodně poptávaný artikl, takže o ně budu usilovat příště. Dneska jsem dojela poslední dvě pračky, teď to už jen přežehlím a zítra snad konečně nafotím, ať nejste jak na trní :lol: , jen se obávám, že si to zbytečně moc idealizujete :lol:, no uvidíme co z toho vyleze. Zatím zadávám do aukcí samé menší věcičky a tam je z čeho vybírat, ale jak se zvětšuje velikost, tak je to bída :evil:, obvzláště na kluky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.6.09 21:36

ahojky, vše nejlepší dětičkám, Pája jel dneska svou první jízdu na tříkolce, byl spokojenej :D odpol sme všichni vyrazili na prochajdu a vyšel z toho mega výlet, s manžou jsme pěkně orvaný :? :?

Katy: Pája už je zdravej, atb hned zabraly, teď už bere jen zyrtec na alergii, tak doufám, že brzo zase něco nechytíme

Simi: at je Ondrovi už dobře a díky za číslo, nikdo neví, kdy se může hodit

Evelín: držím palečky, ale ty jsi šikulka šikovná

k blití v autě, v těhu se mi udělalo špatně jednou, teď mi občas nedělají dobře zatáčky, ale ustojím to…

Kajdul: to jsem se docela vyděsila, že bys měla dát půlku kinedrilu 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.6.09 21:37

Mikul - jo, jo, mě málem taky trefil šlak, nevěřila jsem vlastním uším :roll: . A takových perliček tam je víc, např. minule dávala Tomovi nějaké prášky na horečku, které, když jsem se jen tak mimoděk podívala, byly skoro rok prošlé 8O . A když jsem jí to šla vrátit, tak prý „jé, to je prošlé? Rok? No to snad nevadí. Tak co s tím uděláme?“ No já jsem jasně řekla, co bych udělala já, ale prý to stejně nakonec nezlikvidovala a suší to tam nejspíš ještě teď… :roll: Prostě přístup k lékům u některých lidí vážně nechápu. Ale abych nebyla nespravedlivá, tak moje máme je něco podobného.....:evil: :roll: .

Jinak k blitíčku v autě - mě nikdy špatně nebývalo, akorát teď, co jezdím vzadu s Adýsem, tak občas ano :? . No Adam už v autě blinkal, ale jenom jednou - i když od té doby je to moje noční můra… :roll: . Bylo to v zimě, jeli jsme k rodičům a on si nablindil úplně všude, takže jsem ho musela úplně převlíknout, on řádil nahatý v autě, nechtěl se nechat obléct, skákal po zadním sedadle a zuřil, když jsem se snažila na něj něco narvat. Do toho Tom otevřel vzadu dveře, jestli nechci pomoct.....venku zima jak na Sibiři, hromady sněhu a v autě nahé dítě a Tom pěkně dveře dokořán…málem jsem z toho všeho měla infarkt. K Tomu Adam řval, jako bych ho na nože brala, blitíčkový smrad v celém autě, já nemohla najít žádný pytlík na ty po… věci…no měla jsem chhuť vším třísknout a jít ven do závěje… :roll: :roll:.

Adam zatím docela klidně spí, určitě sbírá síly na noční bojovku :roll: . Tak raději půjdu brzy chrnět.
Tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 21:54

:lol: :lol: Koukam bliti, vdecne tema, se tu bavim :wink: 8)

A ted si predstavte uz ty vetsi deti - treba 2 a 4 roky, to mela moje byvala „skorosvagrova“, poblili se bez varovani, na etapy, zadnej pytlik, pekne na tricko a na sedacku, bylo po vylete a v aute to smrdelo jeste pul roku potom :lol: :lol: Na to se fakt tesim :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
1.6.09 22:07

Ahojky,zrovna som si Vás šla prečítať,ale zobudila sa Sofi a plače,tak asi Vás prečítam až zajtra,dobrú nocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.6.09 22:09

Veru no to my právě tak měli s tím blitím,Jiřule byl už větší,my to absolutně nečekali a poblinkal se 2× a ještě v cizím autě :D Pěkně jsme stavěli u dálnice a hledali v kufru nějaký hadry a za chvíli znova.Naštěstí řidič měl nějaký malý neteře nebo synovce,tak byl celkem v obraze 8)

Janus to jste si teda užili v autě 8O :D
A s těma atb,to je bomba,na pročištění :roll: :?
Držím palce,ať máte dobrou noc!

Teri úplně Páju vidím jak si lebedí na tříkolce :D :wink:

Lucy to je jasný,že na kluky je toho míň :evil: :wink:

Kajdul to je dobrý,představuju si,jak jste hledali ten kus odsávačky :lol: Taky je dobrý hlídat si klíče,pamatuju si,že si je Jiřule vždycky vzal na hraní a pak jsme šli ven a já je nemohla najít :wink:

Simi číslo si uložím,mám v živé paměti,jak jsem si nebyla jistá,jestli Jiřulka spolkl ptačí zob a hledala na netu jestli je to jedovatý nebo ne :roll: :wink:

Týnko představ si,že byste neměli Adámka!To by to stavění baráku stálo za houby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.6.09 23:04

Tak koukam, ze tema porad stejne - :poblion: :lol: :lol: Co se tady clovek vsechno nedozvi :D

My jsme se ted hezky nadlabli v indicke restauraci a nejspis poputujem do hajan…

Simi, ja mam pocit, ze to cislo dokonce davala sama doktorka :wink:
Jinak Ti to mono rodicovstvi pro priste docela preju, Ti to bude pripadat jako naprosta pohoda :lol:
A super, ze uz je Ondrovi lip :wink:
Nejspis mas pravdu, ze se clovek skrze tezke narocne situace leccos nauci, apson to, ze vim, ze se to proste nejak musi zvaldnout :wink:

Lucy, my ted mame nejak vseho dost, tak se kdyztak prihlasim v dalsim kole 8)

Terko, uz na trikolce??? Boreeeec 8) A uz i slape, jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.6.09 09:01

AHoj holky,

večer člověk nenakokne a tady se toho nakecá 8) :lol: :lol: A ještě takové vděčné téma :P :) :)
Mě teda už blinkání nerozhází vůbec…doma, v kočárku, v autě, v nákupním centru, ve městě, … a nevím kde ještě všude to Adam zpečetil :roll: :roll: :? Takže já jsem všude vozila náhradní oblečky + tašku kam to dávat 8) :lol: :lol:
Jinak ještě k tomu v autě: Adam přímo nesnášel jízdu po zadu, teďka v té 9-18 kg blindil jen dvakrát a to ještě decentně (většinou při delších cestách) :-D :-D :-D

Simi: Jj, přesně :wink: :wink: :wink: My si pak budem užívat jednou druhé dítko v klidu rodinném a ty zase monorodičoství 8) :) :)

Jani: To je přesný :! :idea: :wink: To by jsme pokaždé museli na „něco“ čekat…až se dostaví RD, až ho vybavíme, až pojedeme na x dovolených :arrow: :arrow: :arrow: a pak jsem se bála, abych nedopadla jako kolegyňka v práci, kdy se začli pokoušet o mimíska ve 30-ti a ve 40-ti po xxx IVF nezdarů už vlastní mít nebudou :( :( :(
Mě Adam vyleze na nižší křeslo a houpačku na zahradě, na křesla doma a postel to zkouší, ale nervuje se, že mu to nejde :roll: :lol: :lol:

No nic, holky, chtěla jsem ještě něco napsat, ale Adam se až nějak moc dobře vyspal a řádí mi tady a docela i zloubí, páč chodí stále na zakázané věci :evil: :? :? Teď tu teda vyřvává za zavřenými vrátky :oops: :oops: :? Vůbec si nechce jít sám hrát do herny :roll: :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.6.09 09:15

Tak jsem myslela, že se Adam na chvilku zabavil a už je mi uřánek za paty :roll: :roll: :(

Ještě, Jani, tady videjko, jak se snaží Adam vylézt na takový ten plastový košík… no, a pak taky zkouší si něco přistrčit např. k posteli, gauči, aby se mohl dostatn nahoru :lol: :lol: :lol:
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

Lucko, to je pravda, že na MMB či MMA se dají málokdy sehnat tepláčky…i když najedu do té dané sekce, tak jsou tam spíše jen kalhoty/pláťáky…to by bylo fakt bomba, kdyby jsi mohla sehnat i tepláčky 8) :) :)

A my jsme dnes vstávali zase až v půl osmý, všichni tři, R. šel hned po osmé na baráček…a my jdeme už se zklidněným Aďáskem uklidit tu spolu posnídaňovou spoušť :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.6.09 09:24

Ahoj holky,
tak děti spaly celou noc 8O 8O a ráno byl Ondra bez teplotyyyy! Že by homeo fakt zabrala? Nebo to je fakt něco lehčího a vyléčilo se to „samo“ :wink: Taky ta teplota mohla být od růstu stoliček a jinak je to třeba to lehké nachlazení, co měla min. týden Silví… no uvidíme, celý den mu budu měřit teplotu a hlídat to :wink:

Dnes konečně hlídají už zdraví tchánovci a já jdu odpol. s kámoškou na kafeeee, hurá!!! :wink: :lol: Ovšem do zítřka musím dodělat dva delší články, takže zas takový leháro nebude :wink:

Týnko , jo jo, s tou kolegyní - to máš pravdu, člověk nikdy neví, jak je na tom s plodností, dokud to nevyzkouší :wink: :lol: Musím říct, že my začali v mých 30, a když se skoro půl roku „nedařilo“, už jsem byla pěkně na nervy :? No, ale dvojitej happy-end, ten jsem zase nečekala… 8O :lol: Ty jo, a kdy že by baráček měl být hotový :?: :D

Lucy , no kdyby byl příděl tepláčků, tak bych taky nějaké brala, 86, a i holčičíííí :wink: :D Kalhot máme sice dost, ale všechny takové „lepší“, hodilo by se něco, co můžem odrbat na písku a v trávě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.6.09 11:09

Ahoj holky,

tak u mě nálada na houby,ráno to začlo tím,že se Jiřule pokakal :x :x :roll:Pak jsem váhala,jestli půjdem na chvilku ven,rozhodla jsem se,že ne a teď toho zas lituju :roll:

Simi tak to je dobře,že je Ondra bez teploty! :) Užij si odpolední kafe :wink:

Mohla bych se dokopat objednat nás k zubaři a sebe na pedikůru,chci si nechat i nalakovat a ozdobit nehty,ať je nějaká legrace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 11:18

Ahoj holky,

Adel, jeee pedikura, ja se na ni chystam uz vic jak rok :wink: Jen bez a oderaguje se :D Ja se na ni sand uz objednam az skoncim s ucenim…

Tynko, to je drsny, ze po 10 letech nervu se clovek musi smirit s tim, ze miminko proste nebude :( V okoli mam kamaradky, ktere na mimco cekaly 5, 6 let a kdyz to uz zacaly hazet vsechno za hlavu, tak se najednou zadarilo. Taky si rikam, ze mit dite ted, i kdyz je to narocny nez aby nebylo vubec :wink:

Jo a nam opet netece voda. Delaji u nas novou kanalizaci a dneska potrebuji neco napojit, tak od vcerejska netece voda a dneska nesmime pouzivat ani drez, zachod, proste nic :? Jesteze je Stepan u nasich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.6.09 11:21

Ahoj holky, u nás je sluníííííčkooooo 8) . Dneska jsem si byla objednat nocé brýle (samozabarvovací) a mám z toho velkou radost, obroučky jsem si nechala stejný co mám, páč teĎ nemá cenu pořizovat nové a až půjdu do práce po mateřský, tak budu mít pomalu nárok na nové (od pojišťovny ten ooobr příspěvek :roll: :wink: )

Radimek má dnes výlet, moc se těšil tak budou mít i hezké počasí.

SIMI: to je dobře, že je Ondráškovi už lépe. A kafíčko s kámoškou, to bych si taky dala, nějaký ten pokec, užij si to a články zvládneš je to tvoje parketa a hlavně je to zase jiná činnost.

ADEL: nojo, nehoda se někdy stane, o pedikůře taky uvažuju, jenže kdyby pedikérka viděla ty moje suchý nohy, asi by jí kleplo. M8m hrozně suchou kůži a na nohách je to hrůza, furt mažu a stejně :roll: :roll:

TYNKO: nojo, plánovat mimi se nedá. My jsme se rozhodli pro dítě, když mi bylo 21 a podařilo se až těsně před 30, tak kdybych měla furt dost času, tak možná nikdy mimi nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.6.09 12:00

Katy té pedikůry bych se nebála,já mám teda nohy v pohodě,ale manžel je má úplně hrozně suchý a různý mozoly a tak.Taky z toho byl rozpačitej,dostal ode mě poukázku k svátku,ale pak byl fakt spokojenej,měl to i s masáží a říkal,že půjde zas.No ale známe to! :wink: A prý mu říkala mazat,mazat,mazat :wink:

Jo a brýle mám teď taky samozabarvovací,ale je mi to na houby,protože jak jsou úzký,tak mi horem stejně do těch očí svítí :?Příště si chci pořídit zvlášť sluneční dioptrický,ale asi až vyhrajem ve sportce :D :wink:

Představ si,že telefon mi ještě neopravili,mám zatím náhradní :?

Evelín ahój,jak bojuješ?A ještě bez vody :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.09 12:13

Milan si ted vymyslel, ze si chce poridit ty dioptricke slunecni bryle na kolo a lyze a samozrejme taky slusne mastny 8O :? Ty samozabarvovaic jsou ale asi hrosi v tom, ze kdyz prijdete ze slunka do mistnosti, tak nic nevidite, ne?

Adel, no nevim, jestli se to da nazvat bojem, spis uz je to jen takove solichani, uz nejak nemuzu a navic vim, ze je to v tomto pripade opravdu boj s vetrnymi mlyny :( Druzi se na tyto stanice uci vic jak mesic, ja mam na to defacto 4 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí