Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojkyk, tady je hnusne, malej nachlazenej, manzel chrni a ja varim svickovou
, orpvdu super dopoledne
![]()
Eveli - tak ti gratuluji uz asi k desatym statnicim, mam v tom takovbej bordel, ze fakt uz nevim, kolikaty mas
Ale hlavne ze je mas, anemas nahodou delat jeste jedny? Fakt mam v tom hokej
Pizzu a vino bych si taky dala, tak snad za par let, az nebudu kojit ![]()
A koukam, ze jste meli vesele rano
Veru - taky nechapu ty vase vleikosti
, takovej drobek, malej ma 86 a je mu akorat
Teri samostatnou loznici zavidim
, no my si jkeste pockame, msuime nejdriv vymenit byt ![]()
Luci - obdivuji te, ja uz bych s tim davno sekla a manza je taky dobrej, ze se do toho chce pustit, i kdyz nejak necvhape ze nejses pro ![]()
Simi - tak gratulace k osmicce, my furt nic, ale porad kazdym dnem vyhlizim
Mik - tak to bylo krsne dojemny, i ja jsem byla namekko, kdyz jsi to tady psala, jak mala gratulovala a videa super
Na dort se taky chystam a dokonce ho mam ulozenej
, tak uz se tesim, az ho vytvorim, sand to zvladnu
![]()
Jdu obratit maso, potrebuju to roozmixovat ael oba spiinkaji, tak to budu delat dovi kdy
a oba jak vstanou, tak samozrejme budou chtit jist, no asi pujdu do koupelny ![]()
Tak papa
je pry osmicce
, samo ze stolicce, mam nejak spojeny stolicky - osmicky
![]()
No jo, je to tak, hnus fialovej to pocasi.. Skocila jsem si dopo na nehty, to tak poprchavalo, ted je to ok, jen zima, ale uz vidim, jak vyrazime na akci (zabaleni jak na Sibiri) a zacne chcanec
![]()
Jojo, je to tak, Domca ted konecne dorostl do c.74, uz mu neplanda
Jsou mu ale i nektere c. 68
Treba z C&A nebo Nextu. Takze asi po Vas budu sbirat ty male vecicky, ze kterych jste odrostli ![]()
Lucy , presne te chapu, jak to myslis s tim manzelem, nejen, ze nerozezna overal od body, ale jeste by do toho krafal
![]()
Napis mu normalne ceduli a vzdycky, kdyz ti neco bude rikat, tak ji zvedni jako na demonstraci „nerus“ nebo tak neco
Neco takovyho:
http://i.idnes.cz/…209_uran.JPG
Evelin , jojo, posli foto, ta Simci kamoska taky malyho oholila strojkem, vypada jako „velkej“ kluk, uz nema ty miminkovsky vlasky, tak jak vypada Stepanek??
Ja bych ho teda taky mela smiknout, at mu to neleze do oci, pac nemuzu dat sponecku jako Mik
ale nejak se mi nechce, stejne to neumim ![]()
Tak jsme se prave rozhodli, ze vyrazime, az se D. vzbudi, ale zacina poprchavat, tak zacinam byt pekne nas**na ![]()
Ahojky
Táák,konečne som sa dostala k notebooku aj ja,huráááá.
Zulok-dúfam,že už je Matúškovi lepšie a že bude rýchlo fit.
Inak u nás hnusné počasie a Sofi stále hovorí pápá,to znamená,že chce ísť von a keďže stále prší,tak to nejde,škoda…
Nič ma nenapadá,čo by som ešte napísala,mám nejaký vymetený mozog
,to robia asi tie prebdeté noci.
Papa
Tak já už mám taky umytou hlavu a čekám až se mi zbytek posádky vzbudí. Ale když to tak vidim, tak si taky myslim, že nás to pěkně spláchne. Oni to i hlásili, že se má odpoledne víc a víc rozpršávat.
![]()
Veru dobrá fotka, ale mám taký pocit, že dokuď se v tom chlapec nevymáchá, tak nedá pokoj. Já vim vždycky přesně jak to dopadne, to je totiž ten náš ženský smysl pro představivost, přemýšlíme dopředu, ale Jiřan si prostě něco zidealizuje a můžete do něj hustit horem dolem, že je to pitomost a stejně je to fuk. Takže mu to umožnim, totálně se nechám nasr…, protože už mi hlásil, že ode mě nebude vůbec nic chtít, „jen to připravit a poradit s popisem“ (dodatek: nakonec to budu dělat totiž taky já, včetně další agendy, balení balíků atd. atd., no a že by si to pral a žehlil - to asi sotva!, takže začínám být silně alergická na věty typu: „vůbec tě to nijak neomezí!“ Bóže a to mám tyhle tvrdohlavce doma hned tři!!!!
![]()
No tak já si jdu vyfénovat hlavu, ať pojmu další dávku vody, jakmile to zeshora spustí!
![]()
Ahoj,
haha taky si chystam mejt hlavu,to budem vsechny kraaasny ![]()
Nechci provokovat ale tady ma byt dnes 22 a slunecno ![]()
LUCY-
to jsi me pobavila s manzelem-ve druhem prispevku uz mene
uplne te chapu,kdyby byl radsi s detma a ty jsi na to mela klid vid..
no jo obcas kdyz chce chlap bejt uzitecnej vybere zarucene ten nejnesmyslnejsi pristup ![]()
VERU-
my zas mame par krasnych veci od akmosky z Benettonu a z Old Navy,ale na MIk je to vsechno uzky
proste pres zadek ji ty kalhoty ani nepretahnu,v pase by ji to prepulilo a ruciciky v trickach by mela za chvilu odkrveny
-takze to mas jednodussi ![]()
KAJDUL-
taky chodim mixovat do garaze
tady v tech drevenych barakach je to ale stejne slyset vsude
![]()
Svickovou bych si dala ![]()
EVEL-
ukaz fotku
ja vcera strihala chote strojkem,vypada zas jak trestanec ![]()
Jsem rada ze se vam fotky-videa libi,my se u toho vzdycky lamem smichy
a Mik vsechno rychle rika a ukazuje -driv nez ta holcicka v televizi ![]()
Asi pojedem za tatkou,at si ho uzijem,ma na cely vikend i pondeli zavody,a at ji utaham pred spanim a odpo na plaz ![]()
Joo,jeste jedna provokace,dnes i vcera jsme spaly ja a Mik do 8.30
-ve 3 rano kojo a od 6.30 u nas-to je supeer,hlavne at to vydrzi ![]()
Tak my odpol vylezli ven,samozřejmě začlo lejt,takže jsme udělali kolečko a jeli domu.V tu ránu přestalo pršet
Jirka jel na zápas a já tu měla na návštěvě tchýni ![]()
Mikul spaní do 8.30 teda zááávidím,ale já jsem teď taky spokojená.Vítek spí většinou až do čtyř,dám mu mlíko a pak spí u mě v posteli AŽ do půl sedmé
![]()
Lucy tak přeju pevné nervy s těma tvýma tvrdohlavcema,hlavně s tím nejstarším ![]()
Ahoj holkýýýý ukecanýýý,
my jsme dneska v tom fujtablovým počasí s našima výletovali, i když teda ne-e po památkách
Ale i tak to bylo dobré, parádně jsem si zařídila (naši jeli jedním autem a já mamčiným), asi 250 kilásků
a ještě jsme stihli navštívit babču v nemocnici, byla moc ráda, že viděla Adámka
![]()
Lucko: jj, rozumím ti
S chlapama je to těžké, hlavně když jsou tak tvrdohlavíííí
Tak ti přeju moc a moc trpělivosti
![]()
A vyprodáváte i na aukru? Jste to teda rozjeli doma ve velkým
![]()
Mikul: Teda spánek do 8.30, jo? Tomu se říká provokace
![]()
Kajdul: Taky bych si dala svíčkovkou
![]()
A víc si nepamatuju
![]()
A Luci: Já bych poprosila
o vel. 86 (12-18měs.) A to mu jsou kalhoty/tepláky ještě i 80-tky má asi nějaký krátký nožičky či co
![]()
Adél: Já jsem dneska taky zmokla, teda i Adam… šli jsme zrovna od auta do nemocnice a zrovna muselo začít pršet
![]()
A dneska se mi Adámek „na povel“ vyčůral do nočníčku
![]()
Ahoj holčiny,
tak u nás nakonec noc překvapivě výborná, Adýs se asi tím řevem vyšťavil a pak odpadl a spal až do 4, pak budíček na mlíko a do 6 zase spal. A potom ještě dospal u mě v posteli až do půl osmé, to tu dlouho nebylo
.
Tak jsem zvědavá na dnešek, protože vážně to budou buď zuby, nebo na něj něco leze.....dnes se dvakrát po..... až na bodyčko, takže komplet převlíkání
a praní…a taky je to přes den pan Ukňouránek. Blbý je, že pořád leje a nemůžeme ven
.
Lucy - to znám, když si manžel něco vezme do hlavy, tak odradit ho od toho, i když je to blbost, je vždycky boj
. Tak přeju pevné nervy
.
Týnko - tak super, že se vám den vydařil i přes to ošklivé počasí. ![]()
Já mám pořád na něco hroznou chuť a nevím na co, tak jdu prozkoumat našim ledničku
. Tak zatím čauvec.
ahojkyyy, to je teda hnus počasí
ani jsme dneska nebyli venku, Pája před obědem opět vytuhnul v ohrádce, tak jsem si taky dáchla
k obědu jsem dělala bramboračku, pro Páju bez hub, sněd plnej talíř…večer sem kuchtila perníkovou bábovku…

Lucy: koukám, že to máš doma docela těžký, je vidět, že manža nemá co dělat…taky bych brala nějaký tepláčky(jak píše Týnka, stejnou velikost)
![]()
Tynko: gratulace k nočníku
Kajdul: jééé, svíčkovou jsme dlooouho neměli…
Evelín: taky bych chtěla vidět fotečku
Tak jsme zpět z akce neakce, lidí bylo, že by mi z toho hráblo. Navíc pršelo, Tomáš se v kočáře vzpouzel, potože přes pláštěnku prdlajz viděl, tak jsme to fofrem prolítly (teda šli jsme to tím davem asi hodinu) a nacpali se ke známým z čehož se nakonec vyvrbylo príma odpoledne.
Týnko dávám na stranu 80,86,92 možná i něco 98. Akorát, tenhle pytel byl spíše o mikčách a tričkách s dl. rukávem, ale chci si příště nechat připravit jenom kalhoty a tepláky. No až to budu mít všechno po kupě, tak to nafotim, hodim vám fotky na rajče a pak se domluvíme, jestli tam pro vás bude něco zajímavé.
Lucko: Ty jseš mooooc hodná!!!! Už se těším, až budeme vybírat
![]()
Jani: To jsi teda včera měla den
![]()
Terko: Tééda, zase se tady dělají chutě
Dneska mě naštěstí chuť nehoní, tak je to vlastně dobré
Což i tak si nemůžu dovolit jít zbáglovat večer ledničku
![]()
Ahoj Holky,
tak aspon fotky noveho sestrihu ![]()

A v tatove kosili ![]()