Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
28.5.09 21:30

A náš baráček 8) :wink: :wink:

Jednou stojkou to začalo:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9722.jpg

A takhle to pokračuje:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9837.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9838.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9839.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9841.JPG

A tuhle kupku jsme včera s Radkem skládali růčo-strůčo z avie 8O :roll: :roll: , no málem jsem se u toho per-hubam rozvedli, ale bylo to celem rychlé…a navím jsem měla ráno slušnou svalovku v pažích a sotva jsem uvedla Adámka :lol: :lol: :lol:
 http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9840.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.5.09 21:37

Tynko , vy jste fakt drsny, ja bych do stavby domu fakt sama nesla, nejen, ze bychom se taky uricte rozvedli, ale stejne bychom to neumeli a ty prace okolo… :roll: :wink: Drzim Vam palce!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.5.09 21:47

Ahoj holky

Dnes mám fakt blbý deň,od rána som nervózna z toho,že sa už aj na Slovensku potvrdila prasacia chrípka,fakt ma to desí,stále myslím,čo ak to chytí aj nás?Bojím sa toho…Prepáčte,že Vás straším…

Idem radšej pozerať panelák,dobrú nocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.5.09 21:51

Ahoj Babule :D

Nejak dneska nestiham psat ani cist, porad se neco deje…

Mikul, dort je krasnej, hlavne ty jahody uplne lakaji :wink:

Lucko, ty teda jedes, aby Te jednou nemuseli hledat v kupe hader :lol:

Zebrus, diky za odkaz, ja se pak na vsechno mrknu podrobneji po statnicich. Rikala jsme si, ze bychom treba do pulky nebo konce cervna mohli vybrat misto a uz to pak i zarezervovat…

Tynko, ja bych taky hystercila :twisted: Kdyz se toho semelevic do kupy, tak je to na zblazneni :roll:
Jo a jste fakt drsni, ze to stavite sami 8O Mne by na tom hrozne deptalo to, ze veskery volny cas bychom meli investovat do stavby :(

Ach jo, mela bych se jit ucit, ale me uz taaaak nechce :?

Jo, taky jsou vase deti takovy sprimari??? Stepan uz s nama normalne laskuje. Schovava se a pak se zase obejvuje, vi, ze nas rozesmeje, kdyz krci nos a cmucha u toho, snazi se odvest moji pozornost, aby mohl jit delat neco co nesmi, no proste uz je s nim docela sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.5.09 21:52

Týnko já tě obdivuju,já bych se asi zbláznila,než by se postavilo,když to vidím,kolik je tam ještě práce!
Jojo Adámek zas zítra pošupajdí na kytku,tak se připrav :D Vítek dostal pleskanec na zadek za tu pračku,ale mu to úplně šumák :) Nejlepší je,že už si dopředu pro sebe povídá nenene a kouká,co já na to :lol:

Mikul dort vypadá kráááásně :-) ,mám na něj děsnou chuť :wink:

Lucy ty teda makáš 8O :wink: Jinak já jsem taky klasická psychomatka,ale mívám období,teď to docela jde 8) Holt chudáci děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.5.09 21:57

Tak jsem ten Týnčin recept na koka našla, ale že mi to trvalo :roll: :lol:
Zkusím to hned, jak se mi bude chtít patlat s piškotem, minule se mi nepovedl :oops:

Mik , dort krásnej :-)

Verčo , odkaz jsem přidala do seznamu 8)

Týnko , se dívám, že už i zařizujete - ta houpačka je tam super :lol:

My už jsme se s manžou během společné práce rozvedli tolikrát, že to ani nepočítám :lol: a to nestavíme, jenom opravujeme, ale máme na všechno opačnej názor, tak je to někdy veselý :roll:

Wenee , v Praze to taky už někdo má, ale prý je v domácím léčení a ne v nemocnice, tak to asi není tak strašný - snad :? . A v rádiu říkali, že nějaký děti se z toho v Mexiku vyléčili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.5.09 22:02

Heeej, nesirte paniku, prosim!!! O klasicke chripce se tolik nemluvi a zemre na ni kazdy rok spousta lidi! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.5.09 22:10

Presnee, nesirte paniku :lol: :lol:

Evelin a na co se zase ucis, ja myslela, ze uz to maaas?? Ja uz jsem z tech tvejch statnic jelen 8) :lol: (segra moje dnes udelala a obhajila, samy jednicky, sprtka jedna, prej mela stesti na otazky, to te jako povzbuzuju, moje segra je hroznej lempl na uceni a lina jak ves :lol: 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.5.09 22:15

Veru, ja uz se v tom taky ztracim :roll: Jelikoz jsem studovala dvojobor, tak mam dvoje statnice (kazda obsahuje 3 predmety). V pondlei jsem mela statnice na jendom oboru, v utery obhajobu k tomu stejnemu oboru a prusti patek me cekaji druhy statnice na to druhem oboru :wink: Akorat si rikam, ze jsem si to mela rozlozit do dvou semestru, pac je toho fakt pozehnane a mam na uceni ted vlastne jen tyden :roll: Uz pocitam s tim, ze nejspis si to zopakuju v lednu…

Jo a segre gratuluju a zavidim veget :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.5.09 22:23

Já si myslím, že s tou „prasečí“ chřipkou to tady není tak horký jak v Mexicu, takže bych se toho nebála :wink: :wink: :wink:

Holky, já se tááák těším, až to bude postavenééé!!! Však vám to ukážu, jak to roste :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
28.5.09 22:23

RYNTYNTYNKO..super..ze vychovavanie bolo uspesne
a domcek porastie aaako z vody :) drzte saaa…sice sa parkrat kvoli domu este pohadate, ale verim, ze kedze to spolu postavite..tak vam to da aj velku silu vasmu vztahu

KATYNKA..tak nech patri zajazd vam :wink:

WENEE..tvojmu strachus a necudujem..tiez som sa zlakla kvoli tej chripke..ale mame tu u ans aj koopec inych a horcich chorob..vselijake pneumokoky a meningitidy..tak sa mozeme zacat bat a skoncime v blaznincii..musime verit, ze nase dietky choroby zvladnu

ZEBRUSKO..sueor fotky..Benik na tej poslednej aky ofucany :lol: :lol: a boticky su suprovee

LUCY..tak vela stastia s vecami…
a veru nasej nadielke po rodicoch sa neubranime… :lol:

tresty.nam ocino hovorieval ze nam taku lupne, ze nam stena da druhu alebo ze bueme lietat ako druzice :lol: velmi nam to bolo smiesne..sem tam sa nam aj usla..ale nikde sme teda nasu slnecnu sustavu neopustili :lol: rozhodne sa nam neublizilo na zdravii.. :wink: ale vacsinou nas cakal rozhovor , co bolo teda oovela horsie :roll:
a ako najmladsie tretie decko sa mi toho uslo najmenej..narychlejsie som utekala .

MIK..jeejda,,torta je kraasnaa..manm, hend by som z nej polku zmrskla :-)

JANUSKO..ahoj polomrtva matko..fotky su uzasneee..Adamek ma carokrasne nezbedne kukadla :srdce:

no a zajtra mala prist navsteva ale MAtusko horuckuje..ziaden soplik,nekasle…6.choorbu sme uz mali..este ot moze byt 5.. :?: no na zuby to nevyzera.lebo si nezuzle a nepcha moc ruky do pusy..zajtra ideme k dr..ale iba ak nebude fucavica. ako teraz. :?
no a mozno aj manzel pojde prec len an jeden den..podal toho.ako bude bubacikovi

dobru nocku mamulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.5.09 22:29

TYNKO-
jset dobri,segra uz bydli asi 5 let ,stavel svara sam,on je hroznej sikula,delal proste vsechno sam a jeste dela ve stavebninach tak to mel za dobry ceny a dovezl si to…k tomu musi byt proste chlap,s tim mojim bych do toho nesla 8)

WENEE-
opravdu neboj,na obyc chripku zemre rocne desetitisice lidi a tady se uz vsichni vylecili,kdyz se to pozna vcas neni to problem :wink:

Dortik uz jsme ztrestali-tretina je fuc 8)
Merin znam,byli jsme tam parkrat v bazenu kdyz u nas byla neter je to tam moc pekny :wink:- jojo Slapy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.5.09 22:32

Zuzko: jj, taky si říkám, že jestli se nerozvedem teď , tak snad už nikdy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.5.09 22:33

Mik tys mě teda ale pěkně naštvala :-) takovej dortíííííííček, bóóóže, jak já bych si dala!!!! :lol: :lol: :lol: už se tady pěkně dlouho bráním záchvatu všežravky a ty mi to takhle zdupeš! :lol: :lol: :lol: :lol: Ale ne, je vážně k nakousnutí, ty jahody z toho uplně lezou - mrchy ale tady nevylezou!!! :lol:

No nic jdu něco najít :-) a pak budu překvapivě žehlit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.5.09 23:06

ZULOK-
to je mi maleho lito,nam takhle zacla posledni nemoc-kasel,ryma-3 dny jen teploty ani naznak nachlazeni a pak to teprve zacalo.. :?

LUCY-fakt sorry :lol: jako neni to az tak dobry samej banan,jahoda,puding,piskotky,zakysana smetana a navrh slehajda..(samozrejme cerstve naslehana,zadny sprej :! ) :-) :twisted:

Jo,mame nove fotky-videa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital