Poradna duly
Jana Čurdová
A náš baráček
![]()
Jednou stojkou to začalo:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9722.jpg
A takhle to pokračuje:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9837.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9838.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9839.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9841.JPG
A tuhle kupku jsme včera s Radkem skládali růčo-strůčo z avie
, no málem jsem se u toho per-hubam rozvedli, ale bylo to celem rychlé…a navím jsem měla ráno slušnou svalovku v pažích a sotva jsem uvedla Adámka
![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9840.JPG
Tynko , vy jste fakt drsny, ja bych do stavby domu fakt sama nesla, nejen, ze bychom se taky uricte rozvedli, ale stejne bychom to neumeli a ty prace okolo…
Drzim Vam palce!! ![]()
Ahoj holky
Dnes mám fakt blbý deň,od rána som nervózna z toho,že sa už aj na Slovensku potvrdila prasacia chrípka,fakt ma to desí,stále myslím,čo ak to chytí aj nás?Bojím sa toho…Prepáčte,že Vás straším…
Idem radšej pozerať panelák,dobrú nocku.
Ahoj Babule ![]()
Nejak dneska nestiham psat ani cist, porad se neco deje…
Mikul, dort je krasnej, hlavne ty jahody uplne lakaji ![]()
Lucko, ty teda jedes, aby Te jednou nemuseli hledat v kupe hader ![]()
Zebrus, diky za odkaz, ja se pak na vsechno mrknu podrobneji po statnicich. Rikala jsme si, ze bychom treba do pulky nebo konce cervna mohli vybrat misto a uz to pak i zarezervovat…
Tynko, ja bych taky hystercila
Kdyz se toho semelevic do kupy, tak je to na zblazneni ![]()
Jo a jste fakt drsni, ze to stavite sami
Mne by na tom hrozne deptalo to, ze veskery volny cas bychom meli investovat do stavby ![]()
Ach jo, mela bych se jit ucit, ale me uz taaaak nechce ![]()
Jo, taky jsou vase deti takovy sprimari??? Stepan uz s nama normalne laskuje. Schovava se a pak se zase obejvuje, vi, ze nas rozesmeje, kdyz krci nos a cmucha u toho, snazi se odvest moji pozornost, aby mohl jit delat neco co nesmi, no proste uz je s nim docela sranda ![]()
Týnko já tě obdivuju,já bych se asi zbláznila,než by se postavilo,když to vidím,kolik je tam ještě práce!
Jojo Adámek zas zítra pošupajdí na kytku,tak se připrav
Vítek dostal pleskanec na zadek za tu pračku,ale mu to úplně šumák
Nejlepší je,že už si dopředu pro sebe povídá nenene a kouká,co já na to ![]()
Mikul dort vypadá kráááásně
,mám na něj děsnou chuť ![]()
Lucy ty teda makáš
Jinak já jsem taky klasická psychomatka,ale mívám období,teď to docela jde
Holt chudáci děti ![]()
Tak jsem ten Týnčin recept na koka našla, ale že mi to trvalo
![]()
Zkusím to hned, jak se mi bude chtít patlat s piškotem, minule se mi nepovedl ![]()
Mik , dort krásnej ![]()
Verčo , odkaz jsem přidala do seznamu ![]()
Týnko , se dívám, že už i zařizujete - ta houpačka je tam super ![]()
My už jsme se s manžou během společné práce rozvedli tolikrát, že to ani nepočítám
a to nestavíme, jenom opravujeme, ale máme na všechno opačnej názor, tak je to někdy veselý ![]()
Wenee , v Praze to taky už někdo má, ale prý je v domácím léčení a ne v nemocnice, tak to asi není tak strašný - snad
. A v rádiu říkali, že nějaký děti se z toho v Mexiku vyléčili…
Heeej, nesirte paniku, prosim!!! O klasicke chripce se tolik nemluvi a zemre na ni kazdy rok spousta lidi! ![]()
Presnee, nesirte paniku
![]()
Evelin a na co se zase ucis, ja myslela, ze uz to maaas?? Ja uz jsem z tech tvejch statnic jelen
(segra moje dnes udelala a obhajila, samy jednicky, sprtka jedna, prej mela stesti na otazky, to te jako povzbuzuju, moje segra je hroznej lempl na uceni a lina jak ves
)
Veru, ja uz se v tom taky ztracim
Jelikoz jsem studovala dvojobor, tak mam dvoje statnice (kazda obsahuje 3 predmety). V pondlei jsem mela statnice na jendom oboru, v utery obhajobu k tomu stejnemu oboru a prusti patek me cekaji druhy statnice na to druhem oboru
Akorat si rikam, ze jsem si to mela rozlozit do dvou semestru, pac je toho fakt pozehnane a mam na uceni ted vlastne jen tyden
Uz pocitam s tim, ze nejspis si to zopakuju v lednu…
Jo a segre gratuluju a zavidim veget ![]()
Já si myslím, že s tou „prasečí“ chřipkou to tady není tak horký jak v Mexicu, takže bych se toho nebála
![]()
Holky, já se tááák těším, až to bude postavenééé!!! Však vám to ukážu, jak to roste
![]()
RYNTYNTYNKO..super..ze vychovavanie bolo uspesne
a domcek porastie aaako z vody
drzte saaa…sice sa parkrat kvoli domu este pohadate, ale verim, ze kedze to spolu postavite..tak vam to da aj velku silu vasmu vztahu
KATYNKA..tak nech patri zajazd vam ![]()
WENEE..tvojmu strachus a necudujem..tiez som sa zlakla kvoli tej chripke..ale mame tu u ans aj koopec inych a horcich chorob..vselijake pneumokoky a meningitidy..tak sa mozeme zacat bat a skoncime v blaznincii..musime verit, ze nase dietky choroby zvladnu
ZEBRUSKO..sueor fotky..Benik na tej poslednej aky ofucany
a boticky su suprovee
LUCY..tak vela stastia s vecami…
a veru nasej nadielke po rodicoch sa neubranime… ![]()
tresty.nam ocino hovorieval ze nam taku lupne, ze nam stena da druhu alebo ze bueme lietat ako druzice
velmi nam to bolo smiesne..sem tam sa nam aj usla..ale nikde sme teda nasu slnecnu sustavu neopustili
rozhodne sa nam neublizilo na zdravii..
ale vacsinou nas cakal rozhovor , co bolo teda oovela horsie ![]()
a ako najmladsie tretie decko sa mi toho uslo najmenej..narychlejsie som utekala .
MIK..jeejda,,torta je kraasnaa..manm, hend by som z nej polku zmrskla ![]()
JANUSKO..ahoj polomrtva matko..fotky su uzasneee..Adamek ma carokrasne nezbedne kukadla ![]()
no a zajtra mala prist navsteva ale MAtusko horuckuje..ziaden soplik,nekasle…6.choorbu sme uz mali..este ot moze byt 5..
no na zuby to nevyzera.lebo si nezuzle a nepcha moc ruky do pusy..zajtra ideme k dr..ale iba ak nebude fucavica. ako teraz. ![]()
no a mozno aj manzel pojde prec len an jeden den..podal toho.ako bude bubacikovi
dobru nocku mamulky ![]()
TYNKO-
jset dobri,segra uz bydli asi 5 let ,stavel svara sam,on je hroznej sikula,delal proste vsechno sam a jeste dela ve stavebninach tak to mel za dobry ceny a dovezl si to…k tomu musi byt proste chlap,s tim mojim bych do toho nesla ![]()
WENEE-
opravdu neboj,na obyc chripku zemre rocne desetitisice lidi a tady se uz vsichni vylecili,kdyz se to pozna vcas neni to problem ![]()
Dortik uz jsme ztrestali-tretina je fuc ![]()
Merin znam,byli jsme tam parkrat v bazenu kdyz u nas byla neter je to tam moc pekny
- jojo Slapy ![]()
Zuzko: jj, taky si říkám, že jestli se nerozvedem teď , tak snad už nikdy
![]()
Mik tys mě teda ale pěkně naštvala
takovej dortíííííííček, bóóóže, jak já bych si dala!!!!
už se tady pěkně dlouho bráním záchvatu všežravky a ty mi to takhle zdupeš!
Ale ne, je vážně k nakousnutí, ty jahody z toho uplně lezou - mrchy ale tady nevylezou!!! ![]()
No nic jdu něco najít
a pak budu překvapivě žehlit
![]()
ZULOK-
to je mi maleho lito,nam takhle zacla posledni nemoc-kasel,ryma-3 dny jen teploty ani naznak nachlazeni a pak to teprve zacalo.. ![]()
LUCY-fakt sorry
jako neni to az tak dobry samej banan,jahoda,puding,piskotky,zakysana smetana a navrh slehajda..(samozrejme cerstve naslehana,zadny sprej
)
![]()
Jo,mame nove fotky-videa ![]()