Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě k té jízdě v autech, my jsme tři a o místo uprostřed jsem se s bráchou prali, ségra měla svůj flíček za tátoou/řidičem
![]()
Kajdul: Tenkrát nebyl takový provoz a sebevrahů, resp. ty auta na to ani neměla, co si budem povídat
Ala na druhou stranu plechy sice nový, aĺe i tak síla nic-moc, že? Potkat se s BMW bych teda v té době nechtěla (ale ono jich tady zase moc nejezdilo
)
Dnešní večer mám pojatý jako tvrdě ralaxační, dnes se na učení a spol. hází bobek z výšky a jdu pokračovat ve vyšívání
Jj, čtete dobře, naposled jsem vyšívala v těhu (a teda nedovyšila
) a nějak mě to zas chytlo
![]()
No pozor Tynko, my jsme zadna uprostred sedet nechtely, bylo tam nejmin mista a nemohla ses oprit o dvere
![]()
Ja jsem pred porodem hodne motala koralky, udelala jsem jich mraky a po porodu asi tak 3 kusy.. Nejak na ty rucni prace nemam ted naladu, radsi lezim a ctu si nebo cumim do PC
![]()
Adél: Taky kupuju Adamovi Sleep and Play-ky, ale chtěla jsem vyzkoušet ty Babylove-ty mi teda příjdou dost masivní-jinak teda nejsou špatný- a teďka jsem vzala na zkoušku i Tescový a ty jsou teda zatím good
![]()
A ještě teda k těm plenkám jednorázovkám/látkovám: My jsme teda jen na jednorázovkách, ale chtěla jsem jen napsat, že když je ta jendorázovka slušně načůraná, jak by řekla moje mamka „Slušná gelovka“, tak je to taky zevnitř mokré…takže teda si myslím, že to není až takový pocit sucha a bezpečí jak propagujou v reklamách
![]()
Tyny - tak to ses dobra s vysivanim, ja jsem vysivala snad naposledy na zakladce
v tech pracich - jak se to jmenovalo? Rucni prace nebo co?
A je pravda, ze téch aut nejezdilo tolik, ale prece jenom…
Nic jdu chrnet, manza uz taky vytuh, ale on prece pracuje, tak ma narok byt unaven a vsta va v 5 - ale ze ja vstavam v sest, za noc Xkrát vzhuru, pres den si neodpocinu, protoze kdyz spi tak ja uklizim, varim, peru nebo zehlim to uz nevivdi a on se za tim volantem teda predre.
No zase jsem se pekne vytocila ![]()
Tak dobrou, snad se dnesk a vzbudi jen jednou ![]()
Veru, tak uceni vypadalo u nas podobne
Ja jsem nikdy nechtela, aby me tatik doucoval, protoze nemel trpelivost, ja byla natvrdla a casem te latce uz stejne sam nerozumel, pac jsem mela obvykle problem s matikou, pak s chemii a fyzikou a on jako pravnik temto predmetum moc nehodloval ![]()
Tynko, teeeda uzij si vysivani
Ja jsem se na nej vrhla po svatbe o letnich prazdninach, vydrzelo mi to tyden a od te doby nic ![]()
Kajdul, minule jsme se s holkama sesly u kasny na Svobodaku, ale ted me napadlo, ze bychom si treba mohly dat sraz v Luzankach a udelat si treba maly piknik a pokud by to bylo v pripade spatneho pocasi u nas, tak ja bydlim vedle Svobodaku na Behounske, takze primo v centru ![]()
Tak se holky Brnandy vyjadrete, jestli byste mohly ve stredu 10.6., zda je pro vas lepsi odpo nebo dopo, popr. kde byste se rady sesly ![]()
Veru: A to je škoda, jelikož jsi dělala fakt perfektní kousky
![]()
Jj, čekající prvorodičky na PN (teda aspoň já
)
My jsem se zas o něj rvali, jelikož to byl nejlepší výhled
![]()
A Sleep … po tech se malej tak strasne oprudil, ze uz nikdy vice
Joooo, kdyz si vzpomenu, jak jsem na PN od 3.mesice delala toolik veci a pak ke konci uz jsem se nudila
ted bych se taky nekdy rada nudila
![]()
A jak kazdej rikal: naspi si to dopredu
Copak to jde, naspat neco dopredu???
![]()
Evel - za me je to uplne jedno, lepsi by to bylo venku, abys mela klid a Luzanky super, ale moznaspis dopo, ne? Nebo ja nevim
![]()
a nebo klidne u nas ve strelicich
![]()
Kajdul: Počkej, a nebyl to název něco jako „domácí práce“? No už fakt nevím, ale pamatuju si, že jsem si nacvičovali i pečení/vaření, jelikož naše škola má i cvičnou kuchyňku se třemi kuchyňskými linkami (jj, teď jsem to napsala určo blbě…)
Ale ještě větší pecka byly tzv. „dílny“
![]()
V dilnach jsem vytvorila babicce krasnej stojanek na ubrousky
Tynko , u nas byla Pracovni vychova (dilny), rodinna vychova, vareni a pak asi jeste neco
Ale ja bohuzel nic z toho nemela, protoze jsem chodila na matematickou a my misto toho meli chemicka, fyzikalni a biologicka praktika, takze jsme to s holkama ze tridy obrecely…
![]()
Ahoj holky,
tak dneska na mě spadla kupa práce, takže jsem musela psát a psát a psát… ale jedno už jsem odevzdala, tak tu u vás relaxuju
a zbytek stačí do pátečního rána… ale stejně s tím zítra strávím všechno volno, tj. když dětí spí, a možná i mamku vypravím s kočárkem ven - snad bude příjemně jako dneska… Je to teda změna, pracovat!!!
![]()
Holky, vy už dáváte šťávy, jo? Tak když tam fakt nic škodlivýho není, tak proč ne… že bych to taky zkusila? Dávám furt ty Hippy a dost to leze do peněz
mají tu velkou na 2,5 dne… a to dávám do lahvičky jen 60 ml a dolévám vodou!
A srazík plánujete, to je fajn
nám se ten termín začátkem září určitě hodí!
Já dneska byla taky vzteklá a netrpělivá, ale jednak jsem měla nervy z toho přívalu práce, jednak mám regulérní PMS
![]()
Tak všem krásnou dobrou bez buzení!
![]()
Veru: Já byla od druhého
Vlastně skoro hned od zjištění, naléhali na mě z práce…bo jinou mi dát nemohli a nechtěli asi riskovat, aby jim pracovala těhulka na JIPu
![]()
Jj, taky bych si to naspala dopředu, jen kdyby to šlo
To si právě občas říkám, jen kdybyc na to a to a to měla víc volného času
![]()
Benda mi usnul až v půl 10 ![]()
Benda teda taky dostává, několikrát řeknu ne, snažím se mu to vysvětlit, několikrát varuju, pak plácnu
. Taky se tomu někdy směje
. Ale občas ztratím nervy a plácnu dřív, ale musím se naučit neztrácet nervy, byla jsem pořád proti plácání, ale zase nechci, aby mi Benda přerostl přes hlavu
Ale někdy poslechne hned jak řeknu rázně NE, to mám pak skoro výčitky, že mu nic nedovolím, když se s hrůzou otočí a kouká na mě, co jako udělal
![]()
Vodu pořád kupujem, mám strach mu dávat tu kohoutkovou často, máme hrozně tvrdou. Ale když dojde, tak převařím normální
Ty sirupy YO si taky občas kupuju, miluju bezovej ![]()
A mě teda mamka vždycky jen vyhrožovala, vůbec si nevzpomínám, že by mě někdy plácla, možná párkrát. Taťka je taky cholerik a ten nás občas plácal, ale říká že ne
, ale od mých 11 let jsou naši rozvedení, mou pubertu by taťka asi nerozdejchal ![]()
Ale pamatuju si, jak taťka nenáviděl, když jsme mu v autě kopali do sedadla, to byl vždycky úplně rudej vzteky a někdy i zastavil a děsně řval, to jsme pak seděly se ségrou jak slepice a ani nedutaly ![]()
Kajdul , já jsme manžu taky nakonec sjela, pizza nepizza
![]()
Týnko , já bych na sraz sama nemohla, jak bych se tam dostala
, já už jsem neřídila ani nepamatuju, to bych si s Bendou vzadu netroufla ![]()
Verčo , já jsem byla taky pěknej pobliťoň v autě, děda nám pořád nosil ty papírový pytlíky z letadel (on pořád cestoval), ještě máme určitě někde zásobu u mamky
Když jsem zrovna nekopala do sedadla, tak jsem měla hlavu z okýnka a dýchala ![]()