Poradna duly
Jana Čurdová
Kajdulo , to daaas, ja si delala srandu
Uceni a skola te muze stvat a zatezovat jak s ditetem tak bez nej
Jak s chlapem, je to furt ten samej chlap a nekdy te stve tak, ze bys ho nejradsi klepla palickou
ale jinak pohoda ![]()
No, kdyz mel Domca ty prudusky, tak pres obed spal i 3 hodiny, to nikdy
nedela.. Nevim jak se zubama, to jeste neznam
ale treba ho to taky vysiluje, tak spi ![]()
Ahoj,
tak my byli na hodinku venku,stihli jsme limču s kámoškou a jejíma dětma a domluvili se na odpoledne.Jestli se ty bouřky nepřiženou nějak brzo,tak zas půjdem do lesa,má být 31 stupňů
![]()
Ještě jsme koupili jahůdky,nové brambory k tomu květáku,Jiříčkovi pláťanky na písek a sobě za 80Kč žabky na plavání ![]()
Kajdul gratuluju k přijetí na školu a snad toho nebudeš litovat
![]()
Veru já to teď dělám tak,že vařím polívky a Vítkovi dám taky a když není polívka tak taky skleničku ![]()
Simi supér,že jdete na véču,zááávidím
A co máš za antiko?
Fotky pěkný,v Průhonicích to byla romantika
A nejlepší jsou opičky ![]()
Janus to se máš,že zase jedete na Moravu,já se letos upínám k tomu týdnu co jedem v srpnu a jsem ráda ![]()
S jídlem dám vědět,ale Jiřulkovi teda ta polívka moc nejela,přitom je fakt dobrá ![]()
Kajdul , takže ty učíš ve školce?
Jeee, to je krásná práce! Ta fakulta je Budějovicích, je to ona? (Sorry, nemám přehled
) Protože tu v tomto oboru teď dokončila moje kamarádka, teď čerstvě
učí ve školce ve Slaném, má už dvě děti, a taky to zvládla! To určitě půjde
![]()
Adél, dr. mi dala vybrat ze čtyř druhů těch nejmodernějších a já si, taky podle ceny, vybrala Lunofem, tak uvidíme, jak mi sedne… uvažovala jsem o Yadine, ale ta je dražší a princip je vlastně stejný, a navíc Luno má ještě míň hormonů - nejmíň, co v naší věkové kategorii jde
Tak uvidím…
Holky, když berete děti na píškoviště, je to od začátku v pohodě?! Myslím - nejedí písek, neházej si ho do očí atd., nebyly nějaké nepříjemnosti a nehody? Já se toho trochu bojím
se přiznám… ale máme tu pískovišť několik, máme kompletní kyblíčkové vybavení, tak o tom už silně uvažuju…
Ahoj
Mikul,Tynka,Terka-super fotky!
Terka-tak u nás sa ešte nestalo,že by Sofi takto zaspala sama,napr:na koberci.
Mahul-super,že kontrola dopadla dobre,držte sa aj naďalej.
Kajdula-gratulujem k návratu medzi študentov-nech sa darí.
Simi-tá posledná fotka je úžasná,roztomilé dvojčatká.
My chodíme na pieskovisko každý druhý deň a to v deň kúpaci.Je to tak jednoduchšie a nie je v celom byte piesok.Proste z pieskoviska rovno do vane.
Zatiaľ papa
Jojo, Domca sel vcera taky z piskoviste rovnou do vany, ale je fakt, ze jsme prisli az kolem 18 h
Svlekam ho na chodbe, vyklepu, ale stejne mel v bodynu pisek, za plinou
![]()
Jinak na pisku obcas pisek strka do pusy, kdyz tam svacime, tak je to za chvili i v krupkach a bananu
Vetsi deti se prizenou, vcera holcicka davala lopatickou na Domcu pisecek, nejdriv na nohy a pak na bodycko, proste tomu asi Simi nezabranis
Taky tam po sobe pisek hazely, ale nastesti jine deti, Domca byl v bezpeci mimo ![]()
Kaminky doma taky nekdy zere a nekdy ne, zalezi, jak je nalozenej ![]()
Ahoj holky,
hlásím se se supr-protivkou za zadkem, resp. teďka na klíně
Dopolko byl zlatý, dokonce jsme byli poprvé venku s kočárkem, jak je nemocný
Celou dobu čučel na svět, šel spát před 11-náctou do postýlky, usnul krásně bez řevu, spal hoďku … ale od té doby je horor slabé slovo
U oběda histerák, že ho uspím a nic…takže se chce pořád chovat…
Jinak teda Adam je mazlivka
a to teda naštěstí i když zrovna neprotivý
![]()
Terko: Pěkný fotky, tahle mi teda Adam v životě ještě nevytuhnul
![]()
Mikul: Díky, ale baráček je našich, jinak je to takový luxusnější panelákový byt, s tím že to je 5+1 a hlavně ta zahrada, i když to není taky takový terno, jak se zdá…ale lepší než šťouchnutí do oka
![]()
Veru: Tak na paličku byl včera večer Radek, nevím co mu přelítlo přes noc
Každopádně spolu mluvíme sporadicky, za to co řekl bych ho v tu chvíli nejradší vydědila
…
Kajdul: Jé učitelka v MŠ, to jsem taky chtěla dělat, ale nedostala jsem se tam, ale na zdrávce taky dobrý, bych řekla, že teď i lepší
a gratulace k přijetí na školu, to jsi dělala příjmačky? Mě čekají za tři týdny
![]()
Simčo: Krásný fotky, dvojčátka jsou k nakousnutí
![]()
A děkuju za pochvaly fotek
![]()
JInak teda netuším, co budeme dělat s Adamem celé odpolko, než bude na zahradě přijatelný stín, aby jsem si tam šli hrát…máma jde na noční, takže budeme muset navíc vyklidit pole na patře…a venku takový hicák, než příjdou ty bouřky…
A zítra má být už ošklivo, super, zrovna když nám mají přivézt nějaké OSB desku na plášť baráku, to se to bude v dešti skládat jedna radost a polovička zas bude nervozní jak sáňky v létě…
Moja hojdačka 
Moje pieskovisko 
Bazénik s guličkami 
Mami,čo mám poliať?Tú veľkú trávu??? 
Už ju polievam… 
Verča mi připomněla: já vyklepávám písek na terásce, takže ho do bytu našěstí netaháme, většinou je ho tam požehnaně
A Simčo, tomu se nedá zabránit
Adam ho jedl jen ze začátku, jenže pak přišel na to, že to není to pravé ořechové a tak když si vzal písek do pusy, tak ho hned začal vyplivovat s dávycím přízvukem
, ale dobrý…a kamínky taky ochutnáváme, naštěstí jich na pískovišti už tolik nemáme
![]()
Wenee: Krásný fotky
![]()
Houpačku máme podobnou, akorát jsme ji ještě nestihli vyzkoušet na pozemku, no, snad už bude Adam brzy zdravý
![]()
Ahoj holky,
díky za pískové info
no my se na to chystáme… ale sama do toho nepůjdu, asi počkám na víkend a Járu
To jsem teda zvědavá!!!
A jít na pískoviště v koupací den je dobrý tip, díky, Wenee ! A nádherný fotky, krásné „teplé“ barvy, mám to taky ráda… je to šikulka a zahradnice! ![]()
JO a s vařením, Veru , neboj, já už mám dvě děti a nevařím ani náhodou!
Máme na střídačku skleničky a domácí stravu, kterou ale dělá Jára a já to jen rozmrazuju a ohřívám
Jsem ráda, že mám dopol. relax nebo můžu pracovat, uklízet, studovat… no, to teda teď moc nedělám
![]()
Ahoj,
musím se vám, holky, postěžovat: Tak když už Adámka konečně uspím, dám ho na terásku, aby spinkal venku…no a co myslíte??? Cikáni od vedle (teda oni to nejsou cikáni
), ale jsou tak hluční
, že mi určo Adámka do pěti minut vzbudí…no a ten toho zase naspí
![]()
Jinak já teda vařím, Adámkovi a pro zbytek family, i když taky jak kdy
Adam mi úplně prdí na kojenecké zeleninové jídla a tak už mívá víceméňě to co my, akorát v batolecí verzi
![]()
A my jsme dneska měli mňamkozní rizotko, dělala ho mamka podle Apettitu a bylo fakt mooooc dobrý
![]()
Dokud spinká Aďas, jdu dodělat ty mandarinkové řezy, zatím ahoooj
![]()
Ahoj holky,
tak jsem nejakym zahadnym zpusobem obhajila a uz nemusim nic psat, huraaaaaa!!!!! Dekuju moc, ze jste na me myslely, pomohlo to ![]()
Evelín supééééééér!!!! Gratuluju!!!!!!
Jinak ahojky všéééém ![]()
Tak krááááásný fotky, jůůůůůůů to jsem se pokochala!!! A taky mi spadl kámen ze srdce, že nebudu louskat tři stránky písmenek
Já bych to potřebovala jak jsou ty obrázkové knížky, místo slov obrázek. Jak tu čučim celej den do monitoru, tak ty mršky černý pak sotva vidim!
![]()
No tady se schyluje k pořádný buřanici, ale to asi všade .....ha už prší, jdu pro prádlo......dobroš, ještě nestihlo pořádně zmoknout.
Tak co jste tu řešily? Já vám teda závidim ty ulíbánky, tuhleten protivnej trik zkouším na Toma několikrát denně, ale jak řeknu Tomí, dej mamince pusinku a začnu na něj tak nemožně špulit pusu, tak mi radši zdrhne. Jinak to ale mazel je, to jo, on má radši ale takový „šoupáníčko po tváři“ než nějaký voslintávání!
![]()
Jo a Simi chtěla jsem ti napsat ať se mrkneš ke mě na facebook, jak vypadá když je Tom na písku - tam je sice na hlíně, ale výsledek je naprosto stejný. Jenže jednak asi nemáš ještě profil (takže si ho koukej udělat
) a pak by tě to asi moc neuklidnilo
, ale jak říkají holky, tomu se neubráníš. Každopádně vyrazit s posilou není špatný nápad!
Teda ženy a já vás obdivuju, jak se vrháte do těch studií, pokud tedy už dávno nestuduje. Vy mě teda fakt pěkně provokujete, ale když já jsem na to táááák líná.
a Pacal ty jsi pančelka v mateřince, ju? Já jsem taky vždycky chtěla, ale pak jsem si zkusila pár školek v přírodě a párkrát v týdnu, když zaskočim za mamkou a ona mi tam nechá ten včelí úl na povel a někam odskočí - tak jsem si říkala, že je to pekelně náročná práce, když si třeba vemu, že mě často bolí hlava a třeba se mi do ničeho nechce a u těch dětí prostě člověk nemůže nikam zalízt a vypnout. Jak mám dětičky ráda, tak v těhle chvílích si sebe nedokážu představit, takže asi zase vezmu na milost tu svojí nudnou kancelařinu!
Kor teď když mám doma ty dva rarášky bych chtěla práci, která ve tři skončí a půjdu domu s čistou hlavou!
![]()
No nic už moc žvanim, tak ať to pak nemají ti záškoláčci moc náročný se čtením! ![]()