Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
24.5.09 04:33

TADY CHYSTAM OBED PRO KONIKY
""http://img38.imageshack.us/img38/7136/1008522.jpg:http://img38.imageshack.us/…/1008522.jpg

JESTE PODRBAT KOCKU…

""http://img38.imageshack.us/img38/2893/1008559.jpg:http://img38.imageshack.us/…/1008559.jpg

MAMO SLEDUJ,STOJIM A JESTE SI SAMA ZATLESKAM :lol:

""http://img29.imageshack.us/img29/5585/1008542.jpg:http://img29.imageshack.us/…/1008542.jpg

TOHLE JE MOJE FOTOALBUM(udelala jsem ji ho z tech uzaviratelnych sacku,tvrdy papir a na volno fotky rodiny a jiny obrazky,musime ho vozit vsude sebou :roll: :lol: )

""http://img29.imageshack.us/img29/7398/1008539.jpg:http://img29.imageshack.us/…/1008539.jpg

MAMI JA CHCI TAKY LEDOVY KAFE 8O
""http://img29.imageshack.us/img29/3436/1008530.jpg:http://img29.imageshack.us/…/1008530.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.5.09 09:36

Ahoj

Dnes jsem nechali dospat tátu, v nové ložnici se spí super, je tam mnohem větší ticho :)

Ráno jsem namlela maso na karbenátky, tak jsem trochu oddělila pro Bendu a něco mu z toho zkusím uklohnit, je to libový, tak to je snad v pohodě, ale budu to muset nějak podusit - smažit mu to nebudu a troubu máme rozbitou, to bude dobrodružství :lol:

Manža prohlásil, že máme dnes uklízecí den, tak jdu na to, on už myje nádobí, tak se musím taky nějak zapojit :?

Simi , gratuluju, to je super, že už jí kousky :)

Mik , pěkný fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.5.09 10:06

Ahoj ,
ja tu strasim bo se cvicime s Mik navzajem v samostatnem spani,tak sedim radeji trochu dal od loznice :roll: abych vydrzela :cry:

ZEBRI-
dus to, bude to treba trvat ale ono to zmekne :lol: ja jdu spat uz je tam ticho… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.5.09 11:19

Ahoj holky,

zdravím v rychlosti, jelikož Aďas spinká už 3/4 hodinky a za chvilku je určo jeho Veličenstvo vzhůru :) :) :)

Mikul: My zas nacvičujeme samostatné spinkání v postýlce přes den.

Včer+nadránem OK, ale přes den jsem ho musela uspávat stále na rukou, teďka už mi 3-4 dny zpátky usíná v postýlce, ale pokaždý je to trošku s nářkem :roll: :roll: :( , ale ono se to snad podddá 8) 8) :), akorát co je teďka nemocný, tak spí znovu dvakrát denně :wink: :wink: :wink:

Simi: No já jsem to svoje NEkojení vůbec nebrala dramaticky, teda ze začátku mě to mrzelo, že nemůžu malého kojit a tak ta ještě „práce“ kolem UM…no, ale dramatické to nebylo každopádně :oops: :lol: :lol: JJ, jak říkáš, vůbec z toho nebláznit, bo se kvůli tomu neboří svět :wink: :wink: :wink:
A gratulace ke kousání Ondráškovi 8) :wink: :wink:

Zebruš: Aaaaaaa, hrášek bych si taky daláááá, pěkně ještě v lusku :D :D :D

No, naši konečně dobojovali s novou ledničkou, tak já jdu vařit Aďaskovi mňamku, jináč máme dnes „zbytkový den“ :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.5.09 12:40

Já chcu taky hrááááááááášek!!! :lol: :lol: :lol:

Bóže ten čas letí, jsem před chvílí dodělala snídani a ta smečka už chce zase oběd!!! :twisted:

No nic, tak jsem vás alespoň zkontrolovala...... :lol:

Mik krááásný fotečky, Mikýsek je taková správná světačka - musí s ní být fakt sranda, je kouzelná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.5.09 14:50

Ahoj holky,
tak Jára vzal děti ven :D abych mohla pracovat, dnes už píšu třetí článek :D a včera jsem zvládla dva - píšu si to do zásoby na celý příští týden, abych pak řešila jen akutní věci a byla v klidu :wink: Navíc tchán má od včerejška horečky :? takže nevím, jestli nebudu bez hlídání… představa, že by nedejbože něco chytly děti, když jsme se minule z chorob hrabali dva týdny… :roll:

Mik , no jasně, když kojení vyhovuje mamce i dítěti, tak klidně do dvou let i déle! :wink: Je super, když to takhle všechno pěkně klapne… :D Já měla problémy, ale dali jsme to i tak :wink: a u třetího mimča, pokud bude jedno :lol: si to třeba všechno vynahradím! :wink: A líbí se mi, jak bereš mateřskou a Mik a sebe jako mamku hrozně pozitivně - to je moc fajn číst :! :D Fotky krásný!!! Co ty brejličky, nesundavá si je?! Taky o nich uvažuju…

Lucy , asi jsi dobře udělala, když má z toho chudák takový průjem… dr. by měla na:,–(it něco jiného, je přece spousta druhů…

Evelín, jak to jde?! Jaký máš pocity? Budu ti zítra moooooc držet palce!!! :D Jinak mně vyhovuje, když se střídají (po pár měsících) nabitější období s „flákacími“ :lol: když moc dlouho nic nedělám, tak nejsem ve své kůži, a když se moc dlouho v kuse věnuju intenzivně škole (vedle práce atd.), tak jsem zas už unavená a ani mi to pak nejde… Ty jsi teď měla dlouho velký zápřah, tak zítra, a bude klid! :wink: Vím, že máš ještě zk. za dva týdny, ale zítra se výýýýrazně posuneš k cíli! A pak si budeš už jen užívat :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.5.09 15:12

Ahoj

Pacala-snáď Matyáškovi UM zachutí,Sofi UM pila hneď,takže žiadny problém.No teraz zase máme taký problém,teda trvá to už dlhšie,Sofi vôbec nepotrebuje jesť,ledva do nej niečo napchám,vždy maximálne 5 lyžičiek a ona dokonca nepotrebuje ani spať.Celé noci je hore,plače,nervačí a ja som už z toho k.o.Už rozmyšlam,že s ňou asi pôjdem liečiteľke,lebo ma z nedostatku spánku a z vytečených nervov pri kŕmení švihne.

Mahule-pekný deň s darčekom(striebornictvo),super.My sme cez týždeň so SOfi samé(manžel-týždňovky) a cez weekend je taký unavený,že sme stále doma.Už mi to udiera na mozog,stále,stále doma.

Janusa-Sofi o 20,00h dostane kašu a v noci keďže sa budí aj 10 krát,tak vždy jej dám čajík,ten jej našťastie stačí.A ráno okolo 7,00h-raňajky.

Lucy-to Ťa teda obdivujem,mne by sa s tým nechcelo strácať čas,s tým oblečením na aukcie.Tak držím palce,nech je Tvoja práca ocenená a nech z toho sú aj peniažky,najlepšie poriadna kopa peňazí.

Sofi práve spí,keď sa zobudí,tak letíme von.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.5.09 15:20

Wenee , to si teda užíváš :? mně děti začaly silně odmítat jídlo během nemoci, a to ještě dřív, než se nemoc projevila - neleze na Sofi něco? Ne že bych vám to teda přála… :roll: Jinak k té laserové operaci - moje šéfka z ní přišla rovnou do práce :! do očí si musela kapat, ale jinak si na bolest nestěžovala!!! Mají to za sebou i tři další mí známí, shodují se na tom, že je to stresující a nepříjemné, ale o bolesti nemluvil nikdo z nich!!! Takže myslím, že to bude spíš jako u Verčina Dana… Dřív, před pár lety (nevím, jestli i dnes) taky byly různé metody, u té levnější se s bolestí muselo počítat, u té dražší ne. Já bych si teda určitě připlatila za tu „bezbolestnou“, jsem srabík… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
24.5.09 18:19

WENEE:no ozaj to máš so Sofinkou veselé,ale myslím,že to musí mať nejaký dovod!Možno aj z toho tepla jej tak nechutí-inak moja Dorča bola a je slabý jedlík,to nie ako Mates!Ale ten špatný spánok k tomu…no neviem,asi by som si niekam zašla pre istotu sa popýtať.A nemáš ty nejaké trápenie-píšeš,že si nervous…to teda Dorča na mne tiež poznala a akoby ešte viac „zlobila“.Mali sme tou dobou krízu „manželskú“,dosť som to prežívala a malá z toho dvakrát kľud nemala.Ale snáď to nie je váš prípad!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.5.09 18:47

Ahoj holky,
TYNKO-
my dnes mame taky zbytkovy den-huraaa :lol:
Mik usina pokazde u prsa,jendu dobu ji to neslo tak jsem ji stejne davala do postylky a s brekem nebo znova po chvili na prso usnula…takze to nas teprve ceka.
Ted si musi chudera zvyknout po nemoci na spani v postylce a ne telo na telo se mnou :roll: je to drastak pro nas obe teda :cry: ale cim driv to budem mit za sebou,tim lip,nechci si jednou vycitat ze neumi bobek vubec spat sama :oops:
LYCY-
a co teprve az ti ti chlapi vyrostou 8O ti toho potom snedi 8)
S Mik je silena prca,ted se mi libi jak ji rozesmeje muj smich i kdyz se snazi se nesmat,ale ja se tlemim tak nevydrzi a tlemi se taky :potlesk: i kdyz i hraje zrovna na to ze ma nejakej problem 8)
SIMI-
ty jedes,a o cem porad pises? :D
Bryle si spis rekne ze je chce a necha si je fakt dlouho,vidi ze je mam ja tak je taky vyzaduje :lol: ,ona vyzaduje i sponku do hlavy :roll: si s ni jeste uziju 8)
WENEE-
to bych teda taky nervacila 8O musis byt hrozne nevyspala,Mik teda taky vstava 2 az 3krat,ale u vas je to fakt moc,snad ji nic netrapi :?

Tak Ondra prisel dom jdem obedvat a spradat plany na odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.5.09 20:19

ahojkyyy, tak se to Pájovi pomaličku lepší, už tolik nechrčí..oslava se vydařila, sice prarodičové maj dom pěknou kosu, ale všichni jsme byli dost navlečený, tak snad v pohodě. Zejtra jdem odpol na kontrolu k dr.

Evelín: moc držím na zítra palce, ale ty to určitě zvládneš, jseš šikovná

Mik: koukám, že mála je pěkná parádnice…hihi, když vyžaduje i sponku do vlasůůůů

Wenee: jej, to mě mrzí, že to teď se Sofi není vůbec lehké, taky myslím, že to vypadá na nějakou nemůcku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.5.09 21:09

Ahoj holky, tak jsme zpět z víkendového výletíku - bylo by to super, kdyby tam nebyl tříletý chlapeček těch známých, co se to u nich konalo :? . Takové dítě jsem teda vážně ještě neviděla 8O , přišel mi vyloženě zlý 8O :? . Že nikomu nechtěl půjčovat svoje hračky, to bych pochopila, ale on jenom číhal, a jakmile nějaké jiné dítě šáhlo na jeho hračku - jiné tam ale převážně nebyly :? - tak přiběhl a začal křičet že „nééé, s tím si nesmíš hrát, to je moje“, hračku vyrval a odešel ji někam zahodit a tak pořád dokola. Na děti se mračil a odevšad je vyháněl :? . A vrchol byl, když Adam si lozil po jejich veliké zahradě a on se rozjel s takovou tou velikou tatrou a v plné rychlosti najel Adamovi přímo do obličeje :evil: :evil: . Nikdo nestihl zareagovat, protože jsme to vážně nečekali 8O , já zrovna jedla u stolu a Tom sice stál kousek od nich, ale nestihl tomu zabránit, protože prostě nevěřil, že by to schválně udělal 8O :evil: :evil: . Chudák Adam, byla to rána, že se úplně převrátil dozadu a spadl na záda - naštěstí do trávy - ale v obličeji má šrámy, přes celý nos, kousek od oka i na tváři :evil: . Naštěstí to snad bude dobré, sice ukrutně plakal, ale celkem rychle jsem ho uklidnila a ani to naštěstí nijak neoteklo, ani krev mu netekla, ale nechci si ani představit, co se mohlo stát, bylo to kousínek od oka. A rodiče ani pořádně tomu klukovi nevynadali, přitom bylo očividné, že to nebyla nehoda, ale udělal to schválně. Ještě se chlubili, že se popral s pětiletým klukem 8O. Co jsem pak zjistila, tak podobnou zkušenost měli i ostatní, ale já jsem teda na nejvyšší míru vytočená a na návštěvu mě tam už teda dlouho nikdo nedostane :evil: :? .
I když ostatní byli fakt super.

Tak jsem si postěžovala :? a teď pár pozitivních věcí. Adam začal dnes na procházce najednou dělat paci, paci - slyšela jsem z kočárku plácání a koukám a on paci - dělal to pak skoro celý zbytek cesty a očekával chválu :wink: . Pak se ještě jeden krůček u nás rozšířil na dva - ale pořád velice opatrně :wink: .

Tak já jsem dnes polomrtvá, takže půjdi brzy chrnět a Tom mě vyhání od PC, že chce něco hledat :? . Tak ahoj, možná ale ještě mrknu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.5.09 21:44

Tak karbenátky měly úspěch, Benda snědl 2 :)
A dnes spal přes 3,5h., tak už jsme z toho byli nervózní, ale vzbudil se usměvavej :) , akorát polštář měl úplně mokrej, jak je teplo :?

Teď před chvilkou nám sousedka přinesla kusy ze 3 dortů 8O - to má pak někdo zhubnout. Naštěstí na něj už nemám chuť, zato se cpu olivama :lol:

Wenee , taky mě napadlo, jestli Sofinka nepřebírá nějakou nervozitu. My když se třeba s manžou chytneme, tak pak Beník špatně spí a často brečí pak i ze spaní :oops: :cry: . Jinak mi taky pořád sedíme doma a leze mi to na mozek :roll:
A Beník čím dál častěji vyžaduje jídla, která může jíst sám a jak ho chci krmit, tak nejí. Nebo chce to, co mám já a chce jíst mou kovovou lžičkou, takže ho krmím ze svýho a je spokojenej. Třeba by to zabralo i na Sofinku :nevim:

Terko , dobře, že se to Pájovi líp :)

Januš , to jsou teda rodiče 8O - tam už bych taky asi nejela a něco bych jim určitě řekla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.5.09 21:53

Ahoj holky,

měla jsem rozepsaný příspěvek a nějak mi to spadlo :evil: :evil:

Janus tak to je teda něco 8O ,hlavně že se Adámkovi nic horšího nestalo!S tím klukem si asi rodiče užijou :?

Teri super,že je Pája lepší :)

Mikul s tím spaním si nedělej starosti,až Mik povyroste,tak se naučí spát sama :wink: Já spala s našima v posteli do mých pěti let a žádné trauma z toho snad nemám :D :wink: Jiřulka si v noci pořád chodí v noci pro taťku a pak spí spolu,ale lepší se to,no a za chvíli se tam ani nevejdou :wink:
Krááásný fotky,Mik je modelka a mě pořád fascinuje ten klóbrc :wink:

Wenee to si teda se Sofi užíváš :(

Simi ty jsi teda pracovitá 8) Já dneska potkala sousedku z ulice,taky má dvě děti a k mateřské si přivydělává uklízením paneláku.Jsou za to 2000,2× do měsíce uklidit,v zimě odhrabat sníh u vchodu…tak o tom uvažuju,ale přiznám se,že se mi do toho moc nechce.Ale manžel se zeptá,jestli mají něco volnýho :wink:

Zebruš super,že karboše měly úspěch :D

Jinak jsem včera dělala rajskou polívku,že si jí dá i Vítek,a naštěstí mu chutnala,snědl teda jednu naběračku,ale aspoň něco. :) Už má týden tu rýmu,pořád mu teče z nosu,tak to asi holky bude nějaká alergie.Až půjdem k dr.,tak se zeptám.. :? Tak mu nedávám večer kaši,aby zas neblinkal,k snídani chleba nechtěl,tak zas jí pořád přesnídávky :roll:
Taky jsem KO,dneska celý den sami,ale super,dopol u nás na hřišti a odpol na hřišti v lese,tady bychom se upekli 8)
Jo a k večeři přinesl Jirka čínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.5.09 22:12

Ahoj holky,
tak jsme doma z Decina, byla jsem v sobotu na srazu se zakladkou :wink: Seslo se nas 14 (bylo nas jen 23, takze dobra ucast 8) ) a bylo to super, ale hrozne, hrozne jsme se tam opili, dnesni rano fakt tezky, Domca vyzadoval nejake vykony, jako jidlo a tak 8) a v poledne me Dan vytahl na dve hodky na brusle, takze zbytky mych fyzickych sil ted lezi nekde na cyklostezce v Nemecku :lol: :lol:
Ja bych chtela byt tehotna a nebo kojit, abych nemohla pit, protoze jinak proste neodolam :lol: :lol:

No, ja jsem taky chtela kojit dlouho, tak do 2 let, nacetla jsem toho kupy… Ale pak me to docela prestalo bavit, jak jsem musela drzet tu silenou dietu a dokonce mi Dr. rikala, ze prave z hlediska vyzivy a te odolnosti je to tak do toho roku, pak uz deti jedi hodne normalni jidlo a ta 1-2 davky MM denne uz je nevytrhne. :wink: Tak nevim…

Janus , zrovna jsem tady cetla nejakou diskuzi o 3 letem chlapeckovi, zrovna se choval jak ten cos popisovala (Bere detem hracky, tak nejak se to jmenuje).. Podle me musi zasahnout ty rodice!!! Me by to teda nastvalo a mozna bych i neco rekla (jim, jemu asi ne :P )

Preju vsem marudkum at jsou brzo fit, u nas ty prudusky uz povolily, huraaa :wink: A at pekne spi!! Ja uz taky musim jit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí