Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
22.5.09 20:35

Terko: Teda koukám den na prd … a hlavně ta diagnoza 8O :? :? Ať je Pája bzry fit a ATB zaberou!!! No, dr. nám říkala, že ven od pondělí můžeme, co zeberou ATB, ale na sluníčko ne-e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
22.5.09 20:36

TERKO-
meted prijde ze to pisete jedna po druhe,ze to mate na pruduskach a td..
A tady mi malou ani poradne neposlechla,jsem z toho proste hotova…zkousim najit pediatra,ale je to asi ztraceny :(

Premyslim vratit se k te prvni DR,ta mi zas radila zacit s prikrmy-prvni mesic maso a tofu :roll: :evil: a dalsi kraviny a porad lamentovala jak je Mik tlusta a at prestanu uz kojit a prikrmuju :roll: no neco na moje nervy :evil:

Si tu nekdy pripadam jak ve skryte kamere a porad se v tech ordinacich rozhlizim jetli me jako nataci a bude to velka sranda-a ono ne,ona je to skutecnost :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 20:49

Mikul: A poslouchala dr. malou aspoň na zádíčkách? Dr. teda poslouchá ze předu i zezadu a ze předu se jí to zdálo, ale když poslouchala na zádíčkách, tak už tam poslech byl :roll: :wink: :wink: Mě zas dr. doporučovala začínat ovocem a bílým jogurtem, no , i tak jsem začala se zeleninou :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.5.09 20:55

Mik , to je fakt desny 8O :twisted: A nemuzes treba v CR zajit nekam, kdyz tu budete? Treba k nasi Dr. chodi Alena Seredova :lol:
Ale ty prudusky bys asi poznala, chrci to v nem, a kdyz drzis rucicku na zadickach, tak uplne citis, jak chrci a jak dycha :? me to teda zjistila jen poslechem.

Terko , fakt akcni den, to je mazec s tim zapalem plic… 8O Ja teda musim rict, ze me prijde, ze Domca je nemocnej od te doby, co chodime plavat 8) Ale tak u kazdeho je to asi jine. Tak at je Paja brzy fit!!

Tynko , Domca cucel na kroupy a pak do nich pichal prstem a rozmatlaval tu vodu po nich :lol: No jako vzdy :roll:
A koka rezy jsou supeer, fakt :lol: :P Se chvalim… kde je udrzujete pred konzumaci, v lednici? Me prijde, ze ten piskot je hrozne „tvrdej“, jak je v te lednici. Ale zitra to dovezu k nasim a asi to nechame na stole, aby to trochu „rozteklo“ :wink:

No po ty bouri se fakt krasne procistil vzduch, ovsem teplota u nas klesla na 16 stupnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.5.09 21:11

Veru: My to necháváme celou dobu v lednici, ten pišot „navlhne“, takže to pak není takové suché a prostě mňamkozní :-) :) :) Tak ať v Děčíně chutná :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.5.09 21:29

Mik , to je hrozný :evil: . A co něco takovýho

http://www.vaughanpeds.ca/

píšou tam, že se dá přijít na konzultace, asi je to na doporučení od toho rodinnýho doktora, myslíš, že by Mik prohlídly?
To je hrůza, každá země má ten systém pos… v něčem jiným :evil: :roll:

Terko , to jsi teda měla den :?

Verčo , tady lilo jak blázen, ale už myslím neprší, ale pěkně se ochladilo a je super vzduch 8)

Ať se vám děti brzo uzdraví, i vy co jste nemocný. My se zatím držíme, ale to bude asi tím, že se moc s nikým nevídáme :roll:

Jinak už vůbec nekojím, prsa se mi nějak scrkly :lol: , ale nikde žádný boule, tak jsem ráda :) Beník si na Nestlé nestěžuje, já si můžu dát večer kafééé a všichni jsou spokojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
22.5.09 21:41

Holky poslechla ji na zadech ale takovym supem ze se ani nestacila 5krat nadechnout,zepredu az kdyz jsem ji rekla…

ZEBRUS-jak jsi na to prisla 8O 8O 8O 8O
Je to od nas asi 2 hodiny cesty,ale to je tady Ok,kouknu na to a zkusim tam zavolat jak to funguje,moc dekuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.5.09 21:49

Mikul držím palce,ať to vyjde s tím doktorem,jinak je to děs běs :?

Zebruš u nás se asi taky schyluje ke konci kojení,jak má Vítek tu rýmu,tak předevčírem se nenapil,včera jo a dneska zas nic..Ale dneska ani nevečeřel,kaši jsem mu radši nedala,banán nechtěl a Nutrilonu si jen cucnul :roll:

Teri zápal plic 8O ,no to teda byl den :? Aspoň,že je Pája celkem v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.5.09 22:02

Hezký večer!
Matýsek usnul s taťkou hned po koju-to se často nestává,dnes jak odpolko pršelo nemohli jsme ven a to bylo breku mrzutého než usnul!
Koukala jsem právě na Vydru a docela jsem se zamyslela nad jeho výrokem,že není třeba život proplácat,ale mít nejaký cíl… :oops: A vy tu taky pracujete,studujete,veslujete,plavte,pečete… Já jsem dost nemožná puťka.Musím na tom zapracovat. :D :wink:
TERKO,MIK:ať ste brzy fit!!!
TERI:Mates taky nemluví,jen žvatlá a jak píšeš-háže směrovku,zrovna mi Radek celý paf popisoval,jak ho mladej zatahal za ruku,ukázal mu směr kuchyně a pak na flašku,že chce napít!Inu hlavně že si rozumíme!
WENEE:taky tě uklidním-kamarátka na tom byla a moooc se divila,že neměla po operaci vůbec žádné potíže!Tak držím pěsti!
Holky ja taky nepřetahuju!!!I když jsem to už skoušela a taky jsem si u toho připadala trochu divně. :oops: :? Jo a nočník máme asi holčičí,sice jsem ho použila jen párkrát,ale vždy jsme čůrali na podlahu!!! :roll:
My dnes byli taky jen s Radkem ve městě,tchýně už funguje a hlídala-tak jsme si to užili jako za svobodna.Pořád jsem se ale v aute ohlížela dozadu na sedačky! :D
No já taky nevím co stím kojením,koupila už jsem UM,ale Mates to absolutně nechce pít!A to Dorča ho pila do 2,5 let!Bude ho asi muset dopít za něj!ZEBRUŠ:jak se ti to povedlo???Jo a k tomu sekání-Radek je na něm úplně závislý,seká skoro pořád…vždy,že jen dvorek a pod bydlem a nakonec poseká celou louku… :D Občas ho vystřídám a je to docela záhul a to máme samopojezd…
Jééj koukám,že Ilonka čeká mimčo,to ani nevím…
No využiju klidu a jdu na mmb.
Užijte si hezký víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.5.09 22:09

Pacalko , nechci te strasit, ale me to trvalo tak pul roku, naucit na UM :lol: Ve 4 mesicich uplne odmitl, takze tak od 6 do 8 mesicu jsem to zkousela jednou tydne, nechtel vubec, hlavne ne tu flasku!!
Zlomilo se to asi v 11 mesicich, na konci, zacal pit, tak 40 ml a ted uz je to ok… Na prsu zavislak nebyl, ale pit z lahve do dneska je hruza, UM uz vypije, ale jine piti, to je boj!!
Takze i kdyz je to klise a taky jsem na to celej ten pulrok nadavala, tak opravdu podle me funguje zkouset, zkouset, zkouset a nutit :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.5.09 22:10

Tak jsem byla taky sama nakoupit - po delsi dobe - ale jenom jidlo :? a prisla jsem dom a hned jsme se pekne zhadali kvuli rajcatum - protoze jsem chtela udelat rajcatovy salat a Martin na me, ze to teda jist nebude (i kdyz od maminky ho jedl :twisted: ), tak me akorat nas…l.
Omlouvam se , ale musel a jsemsse sverit, ted uz je to v pohode 8)

Tyny - schody zdola za ruku, sam jeste ne 8)

Teri - tak too jste teda meli dneska den, tak hlavne az prasky zabeotu a malej je brzo fit
…když při nošení nahodí směrovku, kam se má jít … - tak to jsi me opravdu pobavila

Katy - a co s tou nozkou delal chudak, tak at to neni nic vaznyho

a slejvak tady taky byl peknej, nastesti jsem zrovna vjela do obchodu a vylezla az to skoncilo, tak jsem tomu utekla, alae u nas doma pry jen trochu sprchlo a to jsme od obchodu kousek 8O

a malej jak si saha na pupika, tak vzdycky kouka jeste niz jenom si tam bohuzel pres ten pupek nevidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.5.09 22:32

VERU:Matýsek s pitím z flašky nemá problém,pije přes pítko vodu,přes dudák kaší nařídko,ale UM prostě NE-E!Četla jsem,že to až tak neva,že by byl bez mlíka-já jsem to spíš myslela jako výměnu za kojo.Holt to mi asi nevyjde,ale zkoušet budu! :wink:
KAJDUL:Mates zvláda schody zdola po čtyřech rychlosti blesku!!! :wink: Jó teď jsem si vzpoměla,to si psala ty jak máš samostatného kluka,že si jde klidně kam chce…?!!Takovej je i náš Mates!To je mu šumák kam chci nebo potřebuju já. :wink: Paličák!Mě můj včera ošomral kuře na medu-novinku,tak jsem mu řekla ať vaří on.Ale to bych se načakala!A to všechno snědl!Jsou to taky někdy :evil: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.5.09 23:04

Hezký večer všem,
nějak nestíhám dočítat 8O , jenom tak telegraficky :wink: .
Týnko - ATB, to je pech, tak ať pomůžou a ať je Adámek brzy v pohodě.
Jinak golfky budeme mít nakonec Peg Pérego Pliko P3 - barvu Moka :wink:. Můj favorit byly Jané Energy, ale když jsem do nich Adama nacpala, tak byly hrozně úzké a Adam tam byl hrozně nacpaný - a to byl celkem nalehko oblečený 8O . Veru - Chicco Multiway jsme taky zkoušeli a byly docela dobré, i dost prostorné, akorát nám přišlo, že hrozně „hážou“ i na plovoučce v tom obchodě - to jsem sice od golfek čekala, ale to PP je teda mnohem líp odpružené. Tak snad budeme spokojení. :wink: :roll:
A k přetahování - nám dr. řekla, že stačí začít tak od roku a půl, ale že zkoušet to klidně už můžu. Zkusila to když jsme byli na KO a říkala, že by to mělo jít. Já se pořád odhodlávám, ale s tím naším neposedou mám docela obavy. Tak příště ve vaně to možná lehce zkusím. :roll:

Zítra bychom měli jet až do neděle ke známým za Prahu, tak jsem zvědavá, jak se tam bude Adamovi líbit - hlavně spaní :roll: . Ale mají velkou zahradu a budou tam další děti, tak by to mohlo být fajn.

Mikul - nádherné fotky, Mik je jako modelka :P . A ti doktoři, hrůza :evil: :evil:.

Veru - bouřka byla děsná, zrovna jsme se chystali ven, tak nakonec jsme jenom koukali z okna na ten lijavec :roll: .

Nějak už dnes víc nestíhám, všechny hrozně moc zdravím a nejspíš se sem dostanu až v neděli večer, tak to zase nebudu stíhat dočítat :wink: .

Dobrou noc a hezký víkend všem :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.5.09 23:06

Holky zdravím!
Nějak mc nestíhám, teď jsem vás dočetla a asi nezareaguji…je toho nějak moc. :D
Tak jen okýnko o nás: dneska jsme byli všichni tři ve cvičení, chodí vesměs jen Jirka s Kubíkem, mě už to zvedání a hopsání nějak unavuje…pak jsme vyrazili po městě, koupili nějaké nezbytnosti a pak jsem byla zavedena do stribrnictvi, kde jsem mela vykoukly naramek. Nejdriv jsem protestovala, ale nakonec jsem zkousela a zkousela a odesla s mexickym setem 8O - nausnice + privesek na kuzi.
Dorazili jsme domu a byli oba KO (tak unavavena jsem uz dlouho nebyla-asi ta nahla zmena pocasi), jen Kubik, ktery vubec nespal, tu radil jak tajfun. Vytuhnul az v osm a to jeste s protestem!!! :roll:
A ted uz spi oba :lol:

Marodum posilame pozdravy a moc nezlobte maminy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.5.09 23:33

Mik , to víš, když se večer místo nějaké zábavy nudím :oops:
V „google.ca“ jsem zadala „pediatrist ontario“, dole dala jen kanadské stránky a je to na str. 2. Taky jsem zkusila zadat „paediatrician“, někde to píšou jinak :roll:
Našla jsem ještě toto, měli by to být dětský doktoři v celým ontariu

http://www.cpso.on.ca/…results.aspx

A toto mě přišlo zajímavý

http://www.mommyagogo.ca/index.cfm?…

Už se raději přestanu nudit a jdu spát :roll: :lol:, snad ti něco z toho pomůže… :wink:

Adel , já myslím, že rok kojení stačí 8) , a jsem ráda, že se Benda odstavil sám, bála jsem se těch scén, kdy mě tahá někde ve městě za triko a sápe se mi na prsa… 8O :roll:
Rýma je na houby, Benda s rýmou taky nechtěl pít :?

Pacal , Bendovi prostě UM chutná, nijak jsem ho na to navykat nemusela :nevim: Já myslím, že už jsem neměla moc mlíka a musel hodně cucat, aby se vůbec napil a z flašky to teče skoro samo :lol:
A manžela pošli k nám, kdyby neměl co sekat, máme zahradu cca 1500m2 a jezdil nám to sekat taťka :oops: , ale já chci být nezávislá, tak to raději budu dělat sama, než to pořád hustit do manži, toho to nebaví a vždycky udělá kousek a nechá to na jindy a dnes jsem sekala asi metrovou trávu :roll: , to se pak můžeme divit, že nám nosí hafiny klíšťata :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí