Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
23.5.09 04:04

ZEBRUS-
diky,to jsem rada ze se nudis :D ,ja to moc nestiham bo Mik chodi spat kolem 21.20,nastetsi se pred koupanim diva cca 20-30minut na Tip a Tap a ja to tady pofackuju,ze kdyz ji uspim uz muzu jen sednout.. 8)

Takhle jsem si na netu tenkrat sehnala gynekologa kdyz jsme sem prileteli,na tech tvych strankach jsem nasla nejakou cesku dokonce,ale skoncila skolu nekdy v58 roce 8O kolik ji dnes je 8O 8O :lol: ma praxi ve vedlejsim meste tak bych zkusila zavolat. :wink:

MAHUL-
tak to jsi dostala krasny darecek :P
JANUS-
to jste vybrali urcite jedny z nejlepsich,muj sen e Peg Perero GT3,ale kamoska ho ted ma a zas nadava :roll: k nevim,asi uz taky pujdem jen na ty golfky :wink:
PACAL-
co blaznis,ja napr. nedelam nic,jen si uzivam materske dovolene :lol: tak kliiiid :wink:

S tim UM a prestavanim kojeni me nejak nervoznite :lol: kojit se doporucuje do 2 let,tak snad nejsem az tak divna 8) me teda desi jak prestanem,mala si vsechno pamatuje a na svoje CECI jen tak nezapomene :roll:

Hele pri koupani stoji ve vane a ja ji rikam kde mas ceci,a ona ukaze svoje prsa a rukou mi tam cpe hlavu,tak ja jako cucam a ona rekne NENI-jako ze neni mlicko- a placa se do tech nahatych stehynek :lol: a nebo to dela Ondrovi,osahava mu je a rika NENI :lol:
Na „kacenku“ si pres pupek jeste nedosahne :oops: :lol: ale budu muset vymyslet jiny nazev,bo obcas reknu,jeste umyjeme kacenku a ona jako GAGA a kouka co jako myslim :roll: tak nevim jak tomu rikat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.5.09 08:24

Tak jsem si zase pospala 8) , manža si už druhý ráno Bendu vzal vedle, abych mohla dospávat. A teď ho vzal přes ulic do obchodu pro zmrzku - v pyžamu 8O
Dnes jdeme stěhovat věci - měníme ložnici s obývákem, protože ložnice je velká, tak tam bude obývák.

Mik , já bych taky asi ještě kojila, ale Bendu už to nebavilo, skoro nic nevycucal, tak jsem se na to vykašlala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.5.09 09:18

Dobré ránko,

u nás noc dobrá,Vítek se vzbudil až v půl čtvrté na mlíko a pak spal do šesti :wink: Jinak oba kluci stále unudlaný :?

A celý víkend jsme sami,Jirka dneska do dvou v práci a pak fotbal a zítra v práci celý den :? Tak se spíš těším na pondělí,že aspoň přijde odpoledne dom :roll: Dneska po obědě si Jiřulku zas vezme děda a půjdou se podívat na tátu jak kope :wink:

Mahul krásný dárek :wink:

Jdu něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
23.5.09 09:21

Dobré ráno,
holky, mám na vás dotázek - krmíte ještě v noci dětičky, nebo vydrží od večeře až do rána? (Doufám, že to tu posledních pár dní nebylo, protože jsem stíhala dočítat jen letmo :oops: :oops: ). Adam se totiž budí každou noc někdy mezi druhou a šestou hodinou - a dokud nedostane mlíko, tak nespí - třeba ho uspím, ale za pár minut je vzhůru a nanovo :? . Ale nepřijde mi, že by měl hlad, nepláče hladově, ale spíš si stoupne v postýlce a pláče, dokud nepřijdu, pak je klid, ale když ho položím, tak za chvíli nanovo. Tak nevím. Kdyby se budil třeba aspoň v přibližně stejnou hodinu, tak bych to pochopila, ale on vážně jak kdy :roll: :roll: .

Musím jít balit na ten náš výkendový výlet - a aby toho nebylo málo, tak na mě už vlezla alergie - a to jsem si letos říkala, že mám nějak dlouho klid :roll: . To jsem zvědavá, jak budu odpoledne na té zahradě uprskaná a hotová......no snad zaberou prášky, protože pokud ne, tak se můžu jít někam zavřít, protože trav tam bude všude plno :roll: :roll: :? .

No končím po ránu stěžovací koutek :wink: , mějte se všechny mooooc hezky a užijte si den :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.5.09 10:57

Janus - taky v noci krmim - teda kojim a ne jen jendou, ale i 2×c nebo 3×, jak kdy, nekdy se nastvu a dam jen jednou, protoze je mi jasny, ze hlady to byt nemuze, tak tam chvilku protestuje a potom usne :D

Mik - neboj nejses divna jak bych taky rada kojila do tech dvou let, a odstavovani se taky tda desim, malej sice prsa normal nevyhledava, ale pred spanim, to se mlika dozaduje urputne akdyz je unavenej a nemuze zabrat, tak jedine tak usne, tak jsem smam za rok zvedava :roll: , i kdyz treba to pujde samo 8)

Jinak u nas nic novyho, odpo jedeme na zahradu konecne sprovoznit piskoviste

tak papa vecer - snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.5.09 11:29

Ahoj holky,
včera jsem se měla jak za bezdětna :lol: odpoledne jsem měla sraz s kámoškou a hned odtamtud jsem jela na třídní sraz základky :D byl to 1. sraz a vtipný je, že ani nevím, kolik let od ukončení ZŠ - protože my jsme byli ten přechodný ročník, kdy si člověk mohl vybrat, jestli půjde do devítky, nebo ne :lol: Mě na poslední chvíli vzali na gympl, tak jsem do 9. třídy nešla, ale dost spolužáků jo… Takže každý z nás to vlastně může počítat jinak 8O :D Sešlo se nás 15 a bylo to fajn :D na to, že jsem se v 6. třídě odstěhovala a většinu těch lidí od té doby neviděla, jsem na první pohled nepoznala jen dvě holky :wink:

Janus, já v noci nekrmím, děti většinou spí do rána, ale je fakt, že dnes v noci byl Ondra asi půl hodiny vzhůru a už jsem si říkala, jestli mu nemám dát mlíko… ale bojím se, aby si nezvykl :roll: Asi ho trápí zuby, protože po namazání dásní Calgelem zase zabral… ale musela jsem ho držet za ručičku a hladit ho po vláskách :wink:

Mik, já jsem taky chtěla kojit déle, tak do roka a půl, ale děti si vybraly samy, a to dost nekompromisně :wink: Nejlepší je nechat to na přírodě! A s pediatrem držím palce, ta Zebra je hotovej detektiv!!! 8O :lol:

Mahul , jeje, to musí být krásná soupravička! :D A vůbec se nedivím, že tě cvičení unavuje, já jsem vždycky taky hotová, a to nejsem těhu :lol:

Teri , to je teda radost 8O :? Ale ATB zabírají rychle, tak z toho bude brzy venku :D To jste teda měli dobrodružnej den :roll: Snad si o víkendu aspoň trochu odpočineš!!!

Když tak čtu, jak tu děti dostávají ATB, tak mám trochu černý svědomí, že jsem tenkrát s dětmi nezašla k dr., taky kašlaly dost ošklivě :oops: No ale dostali jsme se z toho nakonec „svépomocí“, tak snad jsem nic nezanedbala… :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
23.5.09 12:01

Hlásím se při sobotě, vařím, peču a manža s velkou pomocí Kubíka uklízí :lol:

Janus , já v noci taky nekrmím. Kubík spí „celou“ noc. Teda vzbudí se cca v pět a pak ještě dospává. Někde jsem četla, že pokud bys chtěla odnaučit noční krmení, tak stačí párkrát dát místo mlíka vodu. Prý to účinkuje…ale asi taky záleží jak na koho.

Mik , taky bych ještě kojila, měla jsem to naplánované tak do 18.měsíce… a snad vyberete dobrého pediatra!

Simi , je sraz! To muselo být supr. Já jsem odešla ze základky na sedmiletý gympl a děcka na mě při srazíkách nemyslí, takže jsem se s některejma už pěknou řádku let neviděla.

Jdu obrátit maso, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.5.09 12:09

Mahu - …pokud bys chtěla odnaučit noční krmení, tak stačí párkrát dát místo mlíka vodu. Prý to účinkuje…

• se smeju az se za bricho popadam :lol: :lol: :lol: , tak u nas to teda neucinkuje ani omylem, naopak jeste vetsirev, coze jsemsi toa jako dovolila :lol: U nas zabira, polozit - samo ze uz jsem pekne nastvana, kdyz me asi po paty probudi - rict, ze uz na neho prdim, lehnu si a za chvili spi 8O :lol: :lol:
    Ale to uz ze me asi vyciti, ze fakt ne

Jdu delat karbousse, kasi a salat - rajcatovej, nakonec pry ochutna 8O :lol: :lol: - a vcera to muselo byt s revem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.5.09 12:18

Hóóój,
tak vim sice prd z toho co jste psaly, jediný co mi vysí v hlavě je ten klučičí nočník :lol: , kluky mám doma dva a slyšim o tom prvně! No beztak ho máme jen aby se neřeklo :lol:

K přetahování pindíka mi taky doktror řekl, ať se do toho zatím nemontuju, že až bude čas, tak mi řekne :lol:, vždycky mu ho akorát zkontroluje, jestli to nemá nějak srostlý. Takže my nepřetahujem, u Jíři to bylo zrovna tak a problémy nemá.

Jinak jsme pořád na ATB, ale Tomáš z toho má průjem jak řemen - přebaluju ho 4× denně a komplet převlíkám, teď to zrovna všechno peru, tak doufám, že to pustí, protože jinak máme všechny bodyna a punčocháče flekatý :roll:

A víc fakt nevim, jsme pořád zalezlí doma a paradoxně se k počítači vůbec nedostanu, teda dostanu, jsem zavalena aukcemi a na nic jiného nemám čas. No sice začátek nic moc, ale podařilo se mi vychytat nějaké chyby, tak to asi budu zkoušet dál, když nic jiného, tak alespoň dětem osvěžim šatník nějakými fajn kousky. Teď ještě uvažuju, jestli mám prubnout i dámský - zatím si tím nejsem moc jistá, nejsem zrovna nějaká sledovačka trendů a už vůbec netuším názvy některých materiálů, tak nevim. No kdybych si to rozmyslela, tak vám pak dám odkaz a půjdete si ke mě nakoupit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jdu něco vymyslet k obídku, brzy, když už je zas dvanáct :lol:
Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.5.09 14:35

LUCY:Matýsek měl takhle průjem a vyrážku po penicilínu a vyklubala se z toho alergie!!!Chápu tě dobře,že máš na mmb obchůdek s oblečením?Taky jsem o tom přemýšlela,asi by mě to bavilo,hrabat,chystat,vydělávat :D …ale ani nevím jak na to,kde ty věci brát.
KAJDUL:to je vidět,že máš taky berana jak vyšitého! :wink: …že vodu místo mlíka… :roll: Já taky kojím 2-3krát za noc.
Kéžbych se dočkala nenásilného odstavení!
My dnes vstávali už o půl 6,takže oběd byl v jedenáct a teď už podruhý spíme!Budeme asi opékat buřty,jinak by jsme do večeře nevydrželi!U nás je hezky,tak SEKÁME! :D :wink:
MIK:no jo,ale ja se takhle „ulejvám“ a nicnedělám už 6 let!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
23.5.09 14:56

No já bych to nezavrhovala, vodu místo mlíka - taky jsem četla, že to pomáhá… ale člověk samozřejmě nesmí dát na řev :roll: musí to vydržet a prostě nedat, a to je právě ten problém :wink:

Koukám, že jsem měla fakt štěstí, že děti přestaly noční mlíko vyžadovat samy… a obzvlášť oceňuju, že to zvládly ve stejném věku… kolem 8. měsíce se začali budit na noční kojení vždycky buď jeden, nebo druhý, a v 9m začali definitivně spát celou noc, samozřejmě krom nemocí, zubů atd. V tomhle mám teda fakt štěstí! 8O :wink:

Mamka s přítelem vzali děti ven, Jára se vrací z chaty, kterou byl zkontrolovat (dělníci zrovna pobíjejí střechu… teprve :evil: ale aspoň tam byli :roll: ) a já si tu pracuju a flákám se, a pracuju a flákám se… :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.5.09 15:03

No já se právě taky bojim, aby neměl alergii na peňák, já jsem ji jako malá měla. Ale prohlížím ho a krom toho průjmu nic jiného. Píšou to i v příbalovém letáku jako nežádoucí účinek, teď nevim, jestli i přes to mám v tom pokračovat, je na pytel, že je víkend a nemůžu si k doktorovi zavolat a zeptat. Asi to zkusíme do pondělka dobrat a pak jdem stejně na kontrolu. :nevim:

Obchůdek přímo nemám, zatím to prodávám formou aukcí, taky jsem pořád bloumala, kde ty hadříky vzít, nakonec úplně náhodou mi to nabídla jedna maminka od které jsem nakupovala přes Aukro, tak jsme zkusili 1. pytel. Je toho 20 kg, cca 300 kousků, ale ne vše je ok. Teď si zrovna připravuju další dávku aukciček a už jsem na stovce. Je s tím ale strašná práce a zatím je to spíš prodělečné, protože bylo hodně věciček na mimi a ty tolik nejdou. Navíc tahle paní je přes půl republiky, takže ještě poštovné a ve finále nás ten pytlik vyjde docela draho. Objevila jsem ale někoho tady poblíž, tak chci další zkusit tam. No uvidím jaká bude kvalita, teď jsem taky zvolila trochu jinou strategii (díky začátečnických chybám jsem dost prodělala :roll: ). Ale kdybyste to u nás viděli, sekáč až i na lustrech! :lol: protože já jsem taková cíťa, tak to ještě přepírám - mám z těch věcí pak lepší pocit, takže všude sušim, žehlim a kam se člověk podívá, tam je hromada hadérků - no když člověk na to nemá prostory, tak je to taky na palici. Ještěže tomu mýmu chlapovi to nevadí a naopak mi s tím docela dost pomáhá :wink:

jééé to je zas slohárna! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.5.09 15:04

SIMI:to buď opravdu ráda,že se ti oba tak hezky odstavili!!!A máš klid a můžeš se občas cítit jak bezdětná…tiše závidím.Asi by mě Mates s vodou taky poslal někam,on vždy i dudáka úplně vztekle odstrkuje a zabere jen prso.Ach jo,jsem měká nechát ho ručet! :oops: :( :evil:
Chtěla jsem vložit jedno výmluvné foto,ale Dorča zase pracovala na počítači a záhadně mi nejdou upravovat fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.5.09 15:07

LUCY:to já bych si to představovala,že si zajedu do nejakého skladu,tam si vyberu,co se mi líbí…ale na to je možná třeba živnosťák. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.5.09 15:12

Ahoj Babulky :D

Holky, ja uz se tak tesim az budu jen na rodicovske!!!! Uzivejte si to, co to jde! Ja nejsem prave vubec ten typ, co by potreboval porad neco delat, toto me kloubeni skoly a rodiny me dost depta, navic, kdyz se mi ted ve skole porad neco hrouti :( Navic se uz hrozne tesim na novou nestudijni cast meho zivota, proste uz potrebuju delat neco jineho nez studovat :roll:
Hrozne vam, co ted nic nemusite, zavidim, jak pisete, ze jdete sekat travu, jdete na piknik nebo proste jdete jen uvarit obed :oops:

S kojenim jsem rada, ze uz je to za mnou :oops: :P A diky tomu mi Stepan uz nekolik mesicu spi celou noc a ja jsem celkove vic v pohode a hoooodne se mi zlepsil atopickej ekzem :wink:
Jen jsem se chtela zeptat, proc se tolik propaguje prave kojeni do dvou let??? Kolem se ted slysim zase nazory, ze toho pul roku je standard a je to potrebne, ale pak ze uz je to spis na rozhodnuti ditete a matky… Pokud Vam dlouhodobe kojeni vyhovuje, tak jen kojte :wink:

S tim pretahovanim je to teda taky zajimave :roll: Ach jo, clovek nekdy uz opravdu nevi cemu verit :? Nastesti Stepanovi to nevadi, jde to ted uz pekne, tak si rikam, ze mu tim snad trauma nepusobim :?:

Tak si uzivejte vikend, marodum preji brzke uzdraveni a ja se jdu ponorit do studijnich hlubin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí